Bakırköyde kendi butiğnde bakan Ahu hanım'a iki kez baktırdım...çok olumsuz konuşuyor, gelecek ile ilgili net bilgiler veriyor...öyle olmasını istemediğim halde muhtemelen onun dediği gibi olacak, hissediyorum...uzun süreli fal baktıranlar varsa fikirlerini yazabilir mi, onu gelecek öngörüleri çıktı mı? onu tanıyanlar özelden de irtibata geçebilirler, benim için çok önemli
Bir de covid 19 u bilen falcı var mıydı acaba.? Tarihe not düşülsün... Kazen sen alınma sakın.... Bu arada Tarkan değil de uluslararası ünlüler de oluyor mu acaba? Johnny Depp....Ben de iki gündür forumda goy goy halindeyim. Bari size faydam dokunsun da gittiklerim hakkında bilgi vereyim;
Fincan Şenay:İşinde çok iyi görünüyorsun. Bayağı ileryeceksin dediydi. İlerleyecek birşey yok. Zaten standart bir görevin başına geçtim. Yalnız ydışı bağlantılı olacağını falan bana daha önce tarif etmişti. Onlar tuttu. Aşk ile ilgili Mart-Nisan ayında yeni biriyle tanışma demişti. Görüldüğü üzere karantinadayız. Beni kimsenin görme ihtimali yok.
Telde bakan Kuzey:İş işin bir kadın vasıtasıyla olacak demişti. Dediği tarihten dört ay sonra oldu ama aşk cık. Hiçbir şekilde tutmadı.
Symbol Fulya:Fulya canı isterse iyi bakar canı istemezse bakmaz. İyi bir döneme giriyorsun bu ayın sonu itibari ile diyorsa o fal baştan patlamaya hazır bombadır. Yanlış gününe denk gelmişsinizdir. Tutturmuştu bir İzmirli kısmet.Ben İzmirli kadınla bile tanışmadım. İş içinde şu tarihte arayacak demişti. Evet o tarihte aradılar ama olumsuz oldu.
Başak Cafe Sertaç:Çok bunaldığım bir gün baktırmıştım. İki haftaya istemediğin, sinir olacağın bir konuşma var,sallama, canını da sıkma demişti. O kısım tuttu. Yalnız aşk için Nisan ayını verenlerden. Nisan ayında ekranda izlediğim yüzler dışında başka kimden etkileneceğim acaba?
Devamı birazdan...
Hiçbiri Covid 19 u bilemedi valla bende. Sadece Neslihan geçen "Sene annende bir hastalık olacak, çok korkacaksınız" demişti. O korkuyu yaşadık. Fakat Mart-Nisan ayı falcılara göre benim aşk tohumlarımın atıldığı zamanlardı. Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz Mart-Nisan ayını.Bir de covid 19 u bilen falcı var mıydı acaba.? Tarihe not düşülsün... Kazen sen alınma sakın.... Bu arada Tarkan değil de uluslararası ünlüler de oluyor mu acaba? Johnny Depp....
çok ilginçtir ki telve cafe Gülşah kasım ayında baktırdığım falda mart nisan ayında ciddi salgın olabilir diye uyarmıştı, bende bildiği şeyler kısıtlı ama bu söylediği tuttu sahidenBir de covid 19 u bilen falcı var mıydı acaba.? Tarihe not düşülsün... Kazen sen alınma sakın.... Bu arada Tarkan değil de uluslararası ünlüler de oluyor mu acaba? Johnny Depp....
Sevgili Helenaaa umut dünyası diyorum. Korona günlerinde işlemsiz günler dilerimHiçbiri Covid 19 u bilemedi valla bende. Sadece Neslihan geçen "Sene annende bir hastalık olacak, çok korkacaksınız" demişti. O korkuyu yaşadık. Fakat Mart-Nisan ayı falcılara göre benim aşk tohumlarımın atıldığı zamanlardı. Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz Mart-Nisan ayını.
Kişi sınırlaması yok sanırım. Johnny Depp için deneyebilirsin ama şunu merak ediyorum; Aynı kişiye birden fazla kişi işlem yaptırınca kiminki tutar?
Dur bakalım Nisan'a var daha ... Bekle Nisan sonuna kadarBen de iki gündür forumda goy goy halindeyim. Bari size faydam dokunsun da gittiklerim hakkında bilgi vereyim;
Fincan Şenay:İşinde çok iyi görünüyorsun. Bayağı ileryeceksin dediydi. İlerleyecek birşey yok. Zaten standart bir görevin başına geçtim. Yalnız ydışı bağlantılı olacağını falan bana daha önce tarif etmişti. Onlar tuttu. Aşk ile ilgili Mart-Nisan ayında yeni biriyle tanışma demişti. Görüldüğü üzere karantinadayız. Beni kimsenin görme ihtimali yok.
Telde bakan Kuzey:İş işin bir kadın vasıtasıyla olacak demişti. Dediği tarihten dört ay sonra oldu ama aşk cık. Hiçbir şekilde tutmadı.
Symbol Fulya:Fulya canı isterse iyi bakar canı istemezse bakmaz. İyi bir döneme giriyorsun bu ayın sonu itibari ile diyorsa o fal baştan patlamaya hazır bombadır. Yanlış gününe denk gelmişsinizdir. Tutturmuştu bir İzmirli kısmet.Ben İzmirli kadınla bile tanışmadım. İş içinde şu tarihte arayacak demişti. Evet o tarihte aradılar ama olumsuz oldu.
Başak Cafe Sertaç:Çok bunaldığım bir gün baktırmıştım. İki haftaya istemediğin, sinir olacağın bir konuşma var,sallama, canını da sıkma demişti. O kısım tuttu. Yalnız aşk için Nisan ayını verenlerden. Nisan ayında ekranda izlediğim yüzler dışında başka kimden etkileneceğim acaba?
Devamı birazdan...
Çok korkuyorum. Yüzümde maske, yüksek ateş halindeyken bir doktora tutulmam inşallah.Dur bakalım Nisan'a var daha ... Bekle Nisan sonuna kadar
Kız seni döverim. Söyleme böyle şeyler.Çok korkuyorum. Yüzümde maske, yüksek ateş halindeyken bir doktora tutulmam inşallah.
Katılıyorum şu beladan en kısa zamanda kurtuluruz inşallah kötü düşünmek istemiyorum ama sanki Haziran ayına kadar sürecek gibiAçıkçası özellikle Nisan için verilen vadeleri hepimiz şimdiden patlamış sayabiliriz. Özellikle hayatına yeni birisi girecek, işe başlayacaksın gibi önemli konular için. Bu salgının nisan boyunca devam edeceği de maalesef çok açık. O yüzden nisan-mayıs olarak verilen vadeleri gözden çıkardım şimdiden. Evden çıkamıyoruz, gelişme olması çok zor.İnşallah şu salgın bir an önce daha fazla yayılmadan biter. İş de aşk da elbet olur. Yeter ki hepimizin sağlığı yerinde olsun.
gereksizkontes umuyorum hem bedenen, hem ruhen sağlıklı bireylerle İşlem siz mutlu bir hayat yaşarız.Sevgili Helenaaa umut dünyası diyorum. Korona günlerinde işlemsiz günler dilerim
gereksizkontes umuyorum hem bedenen, hem ruhen sağlıklı bireylerle işlemsiz mutlu bir hayat yaşarız.
Purring, sosyal mesafeyi aşmadan dövebilirsin kuzum.Kız seni döverim. Söyleme böyle şeyler.
Bugün haberlerde vardı, bir uzman tüm tedbirlere uyulursa 3-4 ay sonra bitmiş olur dedi. Tedbirlere uymayanları da düşünürsek daha da uzayacak gibi.Katılıyorum şu beladan en kısa zamanda kurtuluruz inşallah kötü düşünmek istemiyorum ama sanki Haziran ayına kadar sürecek gibi
Maalesef tedbirlere uymuyoruz bundan 2 hadta önce cuma günü iş yerinde 300 kişiyiz düşün herkes cumalaştı biz 3 kişi cumalaşmadık bize cephe aldılar yani insanlar bize birşey olmaz havasındaBugün haberlerde vardı, bir uzman tüm tedbirlere uyulursa 3-4 ay sonra bitmiş olur dedi. Tedbirlere uymayanları da düşünürsek daha da uzayacak gibi.inşallah iyi haberler alırız artık.
Ah bir de bu alınganlıklar, vurdumduymazlık... Hala ‘görmediğim şeye inanmam’ diyenler var. Allah sonumuzu hayır etsin.Maalesef tedbirlere uymuyoruz bundan 2 hadta önce cuma günü iş yerinde 300 kişiyiz düşün herkes cumalaştı biz 3 kişi cumalaşmadık bize cephe aldılar yani insanlar bize birşey olmaz havasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?