İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben de iki gündür forumda goy goy halindeyim. Bari size faydam dokunsun da gittiklerim hakkında bilgi vereyim;
Fincan Şenay:İşinde çok iyi görünüyorsun. Bayağı ileryeceksin dediydi. İlerleyecek birşey yok. Zaten standart bir görevin başına geçtim. Yalnız ydışı bağlantılı olacağını falan bana daha önce tarif etmişti. Onlar tuttu. Aşk ile ilgili Mart-Nisan ayında yeni biriyle tanışma demişti. Görüldüğü üzere karantinadayız. Beni kimsenin görme ihtimali yok.
Telde bakan Kuzey:İş işin bir kadın vasıtasıyla olacak demişti. Dediği tarihten dört ay sonra oldu ama aşk cık. Hiçbir şekilde tutmadı.
Symbol Fulya:Fulya canı isterse iyi bakar canı istemezse bakmaz. İyi bir döneme giriyorsun bu ayın sonu itibari ile diyorsa o fal baştan patlamaya hazır bombadır. Yanlış gününe denk gelmişsinizdir. Tutturmuştu bir İzmirli kısmet.Ben İzmirli kadınla bile tanışmadım. İş içinde şu tarihte arayacak demişti. Evet o tarihte aradılar ama olumsuz oldu.
Başak Cafe Sertaç:Çok bunaldığım bir gün baktırmıştım. İki haftaya istemediğin, sinir olacağın bir konuşma var,sallama, canını da sıkma demişti. O kısım tuttu. Yalnız aşk için Nisan ayını verenlerden. Nisan ayında ekranda izlediğim yüzler dışında başka kimden etkileneceğim acaba?
Devamı birazdan...

Bir de covid 19 u bilen falcı var mıydı acaba.? Tarihe not düşülsün... Kazen sen alınma sakın.... Bu arada Tarkan değil de uluslararası ünlüler de oluyor mu acaba? Johnny Depp....

Evet devam ediyorum;
Symbol Aykut:Aykut zerre umrumda olmayan biri için bu konuşmaya çalışacak demişti o dediği oldu. İşim için de tarihi tutturamadı ama "Canını sıkacak kadınlar görüyorum. Her yerde vardır bunlardan dikkate alma." demişti. Gerçekten canımı çok sıkıyorlar. Asıl beklediğim mesele için söyledikleri hiç ama hiç çıkmadı.
Mandal Toprak:İş için verdiği tarih haricinde falı çıkmadı.
Yazın baktırdıklarımı düşünüyorum. Aradan aylar geçmiş. Yeşilköy Esra, Nihal (Nihal'i de çok severim) Melekler Ahmet, Melekler Havva, Melekler Melda, Asmin Şenay, Kadıköy Deniz, Neslihan pat pat patlamış. Belki de o zamanlar benim enerjim çok düşüktü bilmiyorum ama bir sürü param boşa gitmiş.

Bakırköy Ahuya baktıran arkadaşlar yorum yapabilir mi nasıl falı? Fiyatı nedir? Gerçekten baktırmaya değer mi sizce

Bir de covid 19 u bilen falcı var mıydı acaba.? Tarihe not düşülsün... Kazen sen alınma sakın.... Bu arada Tarkan değil de uluslararası ünlüler de oluyor mu acaba? Johnny Depp....
Hiçbiri Covid 19 u bilemedi valla bende. Sadece Neslihan geçen "Sene annende bir hastalık olacak, çok korkacaksınız" demişti. O korkuyu yaşadık. Fakat Mart-Nisan ayı falcılara göre benim aşk tohumlarımın atıldığı zamanlardı. Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz Mart-Nisan ayını.
Kişi sınırlaması yok sanırım. Johnny Depp için deneyebilirsin ama şunu merak ediyorum; Aynı kişiye birden fazla kişi işlem yaptırınca kiminki tutar?

çok ilginçtir ki telve cafe Gülşah kasım ayında baktırdığım falda mart nisan ayında ciddi salgın olabilir diye uyarmıştı, bende bildiği şeyler kısıtlı ama bu söylediği tuttu sahiden

Sevgili Helenaaa umut dünyası diyorum. Korona günlerinde işlemsiz günler dilerim

Dur bakalım Nisan'a var daha ... Bekle Nisan sonuna kadar

Açıkçası özellikle Nisan için verilen vadeleri hepimiz şimdiden patlamış sayabiliriz. Özellikle hayatına yeni birisi girecek, işe başlayacaksın gibi önemli konular için. Bu salgının nisan boyunca devam edeceği de maalesef çok açık. O yüzden nisan-mayıs olarak verilen vadeleri gözden çıkardım şimdiden. Evden çıkamıyoruz, gelişme olması çok zor. İnşallah şu salgın bir an önce daha fazla yayılmadan biter. İş de aşk da elbet olur. Yeter ki hepimizin sağlığı yerinde olsun.

Valla tek beğendiğim Yedikule Aysel parada almıyor.. anı çok iyi biliyor

Katılıyorum şu beladan en kısa zamanda kurtuluruz inşallah kötü düşünmek istemiyorum ama sanki Haziran ayına kadar sürecek gibi

Katılıyorum şu beladan en kısa zamanda kurtuluruz inşallah kötü düşünmek istemiyorum ama sanki Haziran ayına kadar sürecek gibi
Bugün haberlerde vardı, bir uzman tüm tedbirlere uyulursa 3-4 ay sonra bitmiş olur dedi. Tedbirlere uymayanları da düşünürsek daha da uzayacak gibi. inşallah iyi haberler alırız artık.

Bugün haberlerde vardı, bir uzman tüm tedbirlere uyulursa 3-4 ay sonra bitmiş olur dedi. Tedbirlere uymayanları da düşünürsek daha da uzayacak gibi. inşallah iyi haberler alırız artık.
Maalesef tedbirlere uymuyoruz bundan 2 hadta önce cuma günü iş yerinde 300 kişiyiz düşün herkes cumalaştı biz 3 kişi cumalaşmadık bize cephe aldılar yani insanlar bize birşey olmaz havasında

Maalesef tedbirlere uymuyoruz bundan 2 hadta önce cuma günü iş yerinde 300 kişiyiz düşün herkes cumalaştı biz 3 kişi cumalaşmadık bize cephe aldılar yani insanlar bize birşey olmaz havasında
Ah bir de bu alınganlıklar, vurdumduymazlık... Hala ‘görmediğim şeye inanmam’ diyenler var. Allah sonumuzu hayır etsin.
Falcıların hiçbiri de şu dönemi bilemedi. Hepsi normal hayatıma devam edecekmişim gibi yeni işlere soktu, yeni aşklar gördü. :) Aslında madem o kadar iyi falcılar, bu salgın olayını görebilmeleri gerekiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…