İstanbul'da Fal - Falcılar

Kesinlikle katılıyorum salgını sadece birkaç astrolog bildi canım onlardan genel konuştular

Valla tek beğendiğim Yedikule Aysel parada almıyor.. anı çok iyi biliyor
Nasıl?
Bakırköy Ahuya baktıran arkadaşlar yorum yapabilir mi nasıl falı? Fiyatı nedir? Gerçekten baktırmaya değer mi sizce
Bana dedikleri çıkmadı. Sevimli, iyi biri ama pek söylediği şeyler olmadı ama orada bekleyenler sürekli kendilerine çıktığını söylemişlerdi.

Nasıl?

Bana dedikleri çıkmadı. Sevimli, iyi biri ama pek söylediği şeyler olmadı ama orada bekleyenler sürekli kendilerine çıktığını söylemişlerdi.
Sudan bakıyor o Zeynep’in 100 lira aldığını o bedavaya bakar 20 lira atarız ayıp olmasın diye ama sahtekar değil

G
Aaa kim onlar? En azından genel de olsa onların dediklerini takip edeyim bari arada :)
Cnm teke tek 2020 yorumlarında öner döşer bahsetmişti. Ama sonradan o da saçmaladı. Bir değinmişti.atla deve değil de abartılmış bugün düşündüğümde onların yurtdışı bağlantıları da var bu yüzden önceden bilebilirler yani. Ama programı izle derim. Orada hande kazanovda iyiydi.

çok ilginçtir ki telve cafe Gülşah kasım ayında baktırdığım falda mart nisan ayında ciddi salgın olabilir diye uyarmıştı, bende bildiği şeyler kısıtlı ama bu söylediği tuttu sahiden
Oooo bayağı bilmiş kadın. Hem de tarihine kadar. Çin'de bile Aralık ayında vakalar başlamıştı.

Aslında bu astroloji olayı daha iyi. Ben gezegenlerin hareketlerinin bir şeyleri tetiklediğine inanıyorum. Hem bu his vb. durumu da değil bildiğin matematiksel hesaplama. Yani gezegenlerin aynı durumda olması durumunda dünyada eskiden neler yaşanmış o yıl içerisinde bakıp veriye dayalı yorum olabilir.

Teşekkür ederim :) bi bakayım o programa. Bugüne kadar böyle bir salgından bahsedene hiç denk gelmedim çünkü. Bütün dünyayı etkileyen bir olayı görmeleri gerekirdi sanki.

nişanladığını nasıl öğrendiniz? kendimi söyledi, sosyal medyadan mı? birseyler yaşandıkça sonra üstelik nişanlacak, hala sizinle takipleşip ümit mi veriyor

Ama hayatinda bir bayanin oldugunu bilmisti zeynep dimi sonrasinda sen instagramda kizla resimlerini gördun ,zeynep ariycak demisti dayanamayip agzina geleni msj attin dimi cnm dogru hatirliyorum hatta hayatinda baskasinin oldugunu soyleyen tek kisi zeynepti,acaba o sinirle msj cekmesen ararmiydi seni senmi etkiledin acaba fali,bende zamaninda bir falcinin seviyor seni arayacak lafiyla gaza gelip aramistim karsi tarafi sonrasinda adamin sevmedigini hayatinda baskasinin oldugunu ogrenmistim adam telefonumu bile acmamisti geri aramamisti beni

nişanladığını nasıl öğrendiniz? kendimi söyledi, sosyal medyadan mı? birseyler yaşandıkça sonra üstelik nişanlacak, hala sizinle takipleşip ümit mi veriyor
Yok canım takipleşmiyoruz zaten benim sosyal medya hesabım da yok. Yani hikaye çok karışık, eğer sıkılmayacaksan özelden anlatabilirim:)
Ama netice ortada yani.

Ben hayatındaki kızı 6 ay önce öğrenip Zeynep’i aramıştım. O da söyledi bir bayanı duyacaksın diye. Bu falı baktığı zaman ben kızla olan resmini ss alıp çocuğa atmıştım çoktan, o da bir iki saçma cvp vermişti. Sonraki dönemlerde çok çok seyrek konuştuk, hiç görüşmedik. Ben de sandım ki benden utanıyor da ondan benle barışamıyor. En son bir ay önce instagram pp resminde kızla başbaşa resmini görünce çıldırdım. Onun üzerine yazdım. Ama ben ne yaparsam yapayım onun arayacağı falan yoktu bence.

Bu arada ben Gülşah’a 2017 Haziranda baktırdım. O zamanlar falını beğenmiştim ama hiç bir dediği çıkmadı. Fakat bir arkadaşıma onu tavsiye ettim, neredeyse her dediği oldu. Ben bundan sonra kolay kolay baktırmam ama ille de fal diyenler varsa Gülşah denenebilir. Bir de Tuğba’nın da bana dedikleri asla çıkmaz fakat 2 ay önce ona baktıran bir arkadaşıma “mart ayında eğitim hayatında bir kesinti görüyorum neden olduğunu bilemedim” demişti. Siz bu virüs olayından söz edince aklıma geldi.

Kesinlikle zaten İslamiyette de var astoroloji

Yok canım takipleşmiyoruz zaten benim sosyal medya hesabım da yok. Yani hikaye çok karışık, eğer sıkılmayacaksan özelden anlatabilirim:)
Ama netice ortada yani.
) yok sıkılmam ama sen üzülme. baya karışık anlamadım aslında :)) erkekler birazdan çok farklı düşünüp çok farklı yaşıyorlar. kendi başlarına gelmesini istemedikleri herseyi yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…