Kesinlikle katılıyorum salgını sadece birkaç astrolog bildi canım onlardan genel konuştularAh bir de bu alınganlıklar, vurdumduymazlık... Hala ‘görmediğim şeye inanmam’ diyenler var. Allah sonumuzu hayır etsin.
Falcıların hiçbiri de şu dönemi bilemedi. Hepsi normal hayatıma devam edecekmişim gibi yeni işlere soktu, yeni aşklar gördü. :) Aslında madem o kadar iyi falcılar, bu salgın olayını görebilmeleri gerekiyordu.
Aaa kim onlar? En azından genel de olsa onların dediklerini takip edeyim bari arada :)Kesinlikle katılıyorum salgını sadece birkaç astrolog bildi canım onlardan genel konuştular
Nasıl?Valla tek beğendiğim Yedikule Aysel parada almıyor.. anı çok iyi biliyor
Bana dedikleri çıkmadı. Sevimli, iyi biri ama pek söylediği şeyler olmadı ama orada bekleyenler sürekli kendilerine çıktığını söylemişlerdi.Bakırköy Ahuya baktıran arkadaşlar yorum yapabilir mi nasıl falı? Fiyatı nedir? Gerçekten baktırmaya değer mi sizce
Sudan bakıyor o Zeynep’in 100 lira aldığını o bedavaya bakar 20 lira atarız ayıp olmasın diye ama sahtekar değilNasıl?
Bana dedikleri çıkmadı. Sevimli, iyi biri ama pek söylediği şeyler olmadı ama orada bekleyenler sürekli kendilerine çıktığını söylemişlerdi.
Gne yapmam gerekiyor anlamadım ben şahsi fikrimi yazdım formun amacı da bu zaten siz beğenmişsinizdir saygı duyarım. tabiki enerji meselesi. mesela ben safiyeyi ççok beğenirim ama çoğu arkadaşım adını bile duymak istememez ben onlara neden olumsuz yorum yapıyorsunuz mu diyim.
Cnm teke tek 2020 yorumlarında öner döşer bahsetmişti. Ama sonradan o da saçmaladı. Bir değinmişti.atla deve değil de abartılmış bugün düşündüğümde onların yurtdışı bağlantıları da var bu yüzden önceden bilebilirler yani. Ama programı izle derim. Orada hande kazanovda iyiydi.Aaa kim onlar? En azından genel de olsa onların dediklerini takip edeyim bari arada :)
Oooo bayağı bilmiş kadın. Hem de tarihine kadar. Çin'de bile Aralık ayında vakalar başlamıştı.çok ilginçtir ki telve cafe Gülşah kasım ayında baktırdığım falda mart nisan ayında ciddi salgın olabilir diye uyarmıştı, bende bildiği şeyler kısıtlı ama bu söylediği tuttu sahiden
Teşekkür ederim :) bi bakayım o programa. Bugüne kadar böyle bir salgından bahsedene hiç denk gelmedim çünkü. Bütün dünyayı etkileyen bir olayı görmeleri gerekirdi sanki.G
Cnm teke tek 2020 yorumlarında öner döşer bahsetmişti. Ama sonradan o da saçmaladı. Bir değinmişti.atla deve değil de abartılmış bugün düşündüğümde onların yurtdışı bağlantıları da var bu yüzden önceden bilebilirler yani. Ama programı izle derim. Orada hande kazanovda iyiydi.
hatta o an içimden ben kadına özelim için gelmişim , kendisi bana salgınlardan bahsediyor dediydim,kızdıydım...ordan aklımda kalmışOooo bayağı bilmiş kadın. Hem de tarihine kadar. Çin'de bile Aralık ayında vakalar başlamıştı.
Karantina bitince koşarak Gülşah’aOooo bayağı bilmiş kadın. Hem de tarihine kadar. Çin'de bile Aralık ayında vakalar başlamıştı.
Sanki bir ara gidelim demiştikKarantina bitince koşarak Gülşah’a
@kardelen7543 @halime__34 ve merak eden diğer arkadaşlar için, adamın bana döneceğini söyleyenler Mandal cafe Toprak, Laf cafe Kuzey, Fincan cafe Şenay ve Karanfil. Bunları dedikleri 6 ay önce falandı ama bu kızla olan nişan/evlilik konusu eminim ki son 1 senedir gündemde. Zeynep arayacak demişti ama hayır adam aramadı. Öyle bir cesaretinin olduğunu hiç sanmıyorum.
İşte bunlar hep covid 19 yüzündenÇok korkuyorum. Yüzümde maske, yüksek ateş halindeyken bir doktora tutulmam inşallah.
Ama hayatinda bir bayanin oldugunu bilmisti zeynep dimi sonrasinda sen instagramda kizla resimlerini gördun ,zeynep ariycak demisti dayanamayip agzina geleni msj attin dimi cnm dogru hatirliyorum hatta hayatinda baskasinin oldugunu soyleyen tek kisi zeynepti,acaba o sinirle msj cekmesen ararmiydi seni senmi etkiledin acaba fali,bende zamaninda bir falcinin seviyor seni arayacak lafiyla gaza gelip aramistim karsi tarafi sonrasinda adamin sevmedigini hayatinda baskasinin oldugunu ogrenmistim adam telefonumu bile acmamisti geri aramamisti beni@kardelen7543 @halime__34 ve merak eden diğer arkadaşlar için, adamın bana döneceğini söyleyenler Mandal cafe Toprak, Laf cafe Kuzey, Fincan cafe Şenay ve Karanfil. Bunları dedikleri 6 ay önce falandı ama bu kızla olan nişan/evlilik konusu eminim ki son 1 senedir gündemde. Zeynep arayacak demişti ama hayır adam aramadı. Öyle bir cesaretinin olduğunu hiç sanmıyorum.
Yok canım takipleşmiyoruz zaten benim sosyal medya hesabım da yok. Yani hikaye çok karışık, eğer sıkılmayacaksan özelden anlatabilirim:)nişanladığını nasıl öğrendiniz? kendimi söyledi, sosyal medyadan mı? birseyler yaşandıkça sonra üstelik nişanlacak, hala sizinle takipleşip ümit mi veriyor
Ben hayatındaki kızı 6 ay önce öğrenip Zeynep’i aramıştım. O da söyledi bir bayanı duyacaksın diye. Bu falı baktığı zaman ben kızla olan resmini ss alıp çocuğa atmıştım çoktan, o da bir iki saçma cvp vermişti. Sonraki dönemlerde çok çok seyrek konuştuk, hiç görüşmedik. Ben de sandım ki benden utanıyor da ondan benle barışamıyor. En son bir ay önce instagram pp resminde kızla başbaşa resmini görünce çıldırdım. Onun üzerine yazdım. Ama ben ne yaparsam yapayım onun arayacağı falan yoktu bence.Ama hayatinda bir bayanin oldugunu bilmisti zeynep dimi sonrasinda sen instagramda kizla resimlerini gördun ,zeynep ariycak demisti dayanamayip agzina geleni msj attin dimi cnm dogru hatirliyorum hatta hayatinda baskasinin oldugunu soyleyen tek kisi zeynepti,acaba o sinirle msj cekmesen ararmiydi seni senmi etkiledin acaba fali,bende zamaninda bir falcinin seviyor seni arayacak lafiyla gaza gelip aramistim karsi tarafi sonrasinda adamin sevmedigini hayatinda baskasinin oldugunu ogrenmistim adam telefonumu bile acmamisti geri aramamisti beni
Dur özelden yazayım reklam olmasınAaa kim onlar? En azından genel de olsa onların dediklerini takip edeyim bari arada :)
Kesinlikle zaten İslamiyette de var astorolojiAslında bu astroloji olayı daha iyi. Ben gezegenlerin hareketlerinin bir şeyleri tetiklediğine inanıyorum. Hem bu his vb. durumu da değil bildiğin matematiksel hesaplama. Yani gezegenlerin aynı durumda olması durumunda dünyada eskiden neler yaşanmış o yıl içerisinde bakıp veriye dayalı yorum olabilir.
Yok canım takipleşmiyoruz zaten benim sosyal medya hesabım da yok. Yani hikaye çok karışık, eğer sıkılmayacaksan özelden anlatabilirim:)
Ama netice ortada yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?