Yok üzülmediğim gibi bir de rahatladım inan ki. Taa geçen senenin Ocak ayında henüz aramızda hiç bir şey yokken, çok yakın arkadaşken çıtlatmıştı bana ailesinin evlilik için ona çok baskı yaptığını. Ben de üzerinde durmadım pek. Benim başımdan bir evlilik geçtiği için, adamın da kişiliğini çok iyi bildiğim için evlilik ona en büyük ceza diyorum. Evlenenen hiç kimseyi zerre kıskanmam, ister kadın olsun ister erkek:)) yok sıkılmam ama sen üzülme. baya karışık anlamadım aslında :)) erkekler birazdan çok farklı düşünüp çok farklı yaşıyorlar. kendi başlarına gelmesini istemedikleri herseyi yapıyorlar
Bu arada ben Gülşah’a 2017 Haziranda baktırdım. O zamanlar falını beğenmiştim ama hiç bir dediği çıkmadı. Fakat bir arkadaşıma onu tavsiye ettim, neredeyse her dediği oldu. Ben bundan sonra kolay kolay baktırmam ama ille de fal diyenler varsa Gülşah denenebilir. Bir de Tuğba’nın da bana dedikleri asla çıkmaz fakat 2 ay önce ona baktıran bir arkadaşıma “mart ayında eğitim hayatında bir kesinti görüyorum neden olduğunu bilemedim” demişti. Siz bu virüs olayından söz edince aklıma geldi.
Geçen sene Şubattı sanırımArkadasin ne zaman baktirmisti Gulsah a hani bir sureden sonra bozuyorlar ya ondan sordum
Kime baktırdın canımMerhaba fal değil de ben bir sinastri doğum haritası baktırdım en son, mükemmel yorumladı baktırdığım kişi. İlişkide ayrılık/barışma veya evlilik var mı hepsini astrolojik haritadan gördü karşımdaki astrolog. Bana kalırsa net bilgilere dayanın, kahve falı her hafta farklı konuşuyor ama doğum haritası şaşırtmıyor, tavsiye ederim ben.
Cnm gelecekle ilgili tahminleri çıktı mı? Ya da çıkan bir arkadaşın var mı? Ben zahmet olmaz ise özelden iletişimini alabilir miyim?Merhaba fal değil de ben bir sinastri doğum haritası baktırdım en son, mükemmel yorumladı baktırdığım kişi. İlişkide ayrılık/barışma veya evlilik var mı hepsini astrolojik haritadan gördü karşımdaki astrolog. Bana kalırsa net bilgilere dayanın, kahve falı her hafta farklı konuşuyor ama doğum haritası şaşırtmıyor, tavsiye ederim ben.
Özel olmazsa bişey sorabilirmiyim. 1.si eski sevgiliniz evlendikten sonramı evlendiniz. Birde şuanki eşinizi seviyormusunuz yani unuttunuzmu eski sevgilinizi mutlumusunuz.Fala ilgi duyan biriyim. Ama inanmıyorum. Eski sevgilime çok aşıktım ha geldi ha gelecek dedi falcılar adam evlendi. ben yıkıldım. Öylesine biriyle konuşuyordum ciddiye bile almıyordum. Kendimi onla evli buldum. Bazı şeyler beklenmedik anda oluyor. Eşimi bilen hiç bir falcı olmadı. Gideni beklemeyi kestiğin anda yeni biri buluyor. Beklemek yerine akışına bırakın derim. 2 yıl aşk acısı çektim baya fal baktırdım. Sonuç baskasıyla evliyim. Yanarım o kadar fal baktırdığıma yanarım Senede 2 kere baktırıyorum artık.
Eski sevgilim evlendikten 1 sene sonra evlendim Mutluyum ufak tefek sıkıntılarım var. Çocugum olmuyor. Güzel bir evliliğim var. Eşimi seviyorum. Eski sevgilime gram bir şey hissetmiyorum. Eski sevgilim instagramdan yazdı geçen yıl çok mutsuzmuş lütfen yeniden gibilerinden profilime eşimle düğün fotografını koyup cevap yazmadım. Bazı adamlar değişmiyor. Ona köpek gibi aşıktım. Bazen şaşırıyorum ömrümün sonuna kadar unutamam diyordum. Bitti..Özel olmazsa bişey sorabilirmiyim. 1.si eski sevgiliniz evlendikten sonramı evlendiniz. Birde şuanki eşinizi seviyormusunuz yani unuttunuzmu eski sevgilinizi mutlumusunuz.
burda olanlara rezil oldu sadece diğerlerinin gözünde hala 1 numarae ne oldu. ortaya çıktı. rezil olduğuyla kaldı.
onun gibi pislikler de para kazanıyor ya sinir oluyorum.burda olanlara rezil oldu sadece diğerlerinin gözünde hala 1 numara
İmkansız Buket hakkında ana bacı girdi özelden değilCrazymelto denen üye sen buket olmayasın... Rahat durmanı rica ediyorum....
Ne oldu durup dururken C crazymelto hakkinda böyle bisey yazdinizCrazymelto denen üye sen buket olmayasın... Rahat durmanı rica ediyorum....
Allah aşkına crazy meltom o değil Buket onuda dolandırdı hatta her kafadan ses çıkıyoNe oldu durup dururken C crazymelto hakkinda böyle bisey yazdiniz
Ne Buket’i Allah için ya.. Ben Buket olsam kendimi mi kötüleyeceğim ne yanlış düşünen insanlar var burada Bukete yedirdiğimiz parayı ben özelden anlatmadım mı sana ? Yorum atsak reklam yazsak suç ne yapacağımızı şaşırdık buradaAllah aşkına crazy meltom o değil Buket onuda dolandırdı hatta her kafadan ses çıkıyo
Ben baktirdim anı biliyor. Gelecekte mayisa kadar vadesi olanlar var. Net tutturdugu iki sey var bende, memnun olmayan arkadaslar da vardi ama genel olarak iyiİzmitteki gamzeye baktıran varmı
Vav şu resimleri göndermen ve mutsuz olması çok iyi kapak ve ilahi adalet. Gerçekten Allahın bir bildiği var biz bazen acele ediyoruz ama herşey sırasıyla gerçekleşiyor. Senin adına çok sevindim inşallah mutluluğun daim olur kısa zamanda da bir bebişin :)Eski sevgilim evlendikten 1 sene sonra evlendim Mutluyum ufak tefek sıkıntılarım var. Çocugum olmuyor. Güzel bir evliliğim var. Eşimi seviyorum. Eski sevgilime gram bir şey hissetmiyorum. Eski sevgilim instagramdan yazdı geçen yıl çok mutsuzmuş lütfen yeniden gibilerinden profilime eşimle düğün fotografını koyup cevap yazmadım. Bazı adamlar değişmiyor. Ona köpek gibi aşıktım. Bazen şaşırıyorum ömrümün sonuna kadar unutamam diyordum. Bitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?