Asiye sen deli misin yeter ne istiyorsun yaaaKızlar Buket hanım diye birisi var o kadar iyi ki. Kadin anı harika bildi. Hatta bu siteye üye olduğumu kullanıcı adımın ne olduğunu bugüne kadar kaç yorum yazdım onları bile bildi şoktayım. İşlem içinse çok cüzi bir rakam sadece 4000 tl aldı. İnanılmaz iyi birisi. Dertleştiğim bir dostum oldu aynı zamanda. Gelin peşimden bu furyaya katılın. En fazla birkaç milyar ve psikolojinizi kaybedersiniz. Zaten herkese işlem de yapmıyor. Çok dürüst allah için. Zaten barışma olacaksa olacak diyor işleme girmiyor.
Yoo çok dürüst konuştun kadın harika kadın işlem yapan ben “paraya önem vermem ablanızın” diyen bir kadın aaaaNeyse bolca yorum yazın da benim mesaj yukarilarda kaybolsun. Yoksa mune yine ceza verecek:)
Kızlar Buket hanım diye birisi var o kadar iyi ki. Kadin anı harika bildi. Hatta bu siteye üye olduğumu kullanıcı adımın ne olduğunu bugüne kadar kaç yorum yazdım onları bile bildi şoktayım. İşlem içinse çok cüzi bir rakam sadece 4000 tl aldı. İnanılmaz iyi birisi. Dertleştiğim bir dostum oldu aynı zamanda. Gelin peşimden bu furyaya katılın. En fazla birkaç milyar ve psikolojinizi kaybedersiniz. Zaten herkese işlem de yapmıyor. Çok dürüst allah için. Zaten barışma olacaksa olacak diyor işleme girmiyor.
Kızlarrrrrr birşey soracağım Kazenin bu bağlama işi ile alakalı bilgisi olan var mı ? Düğüm ve bağlama ücretsiz yapılabiliyormuş yapanlar varsa bir yardımcı olabilir mi bana ?
Evet canım
Meltem saçmalama makara yaptı onuEvet canım
Meltem saçmalama makara yaptı onu
Yaz banaKızlar merhaba bana iyi bir falcı lazım. Başımda asla olmaz dediğim bir olay var. Içim içimi yiyor ne olacak bilmiyorum. Acaba o da seviyor mu? Ama boşanmak üzere ne yapacağım ne edeceğim düşün düşün işin içinden çıkamadım. Sadece çok memnun kaldım dediklerinizi yazarsanız sevinirim.
Eemakara filan değil meltem özelden yazdıklarımı yolla da ciddi olduğumu görsünler....
Hangisine aynadan bakan Üsküdar mıarkadaslar arzu hnm.baktirrik.cok iyi
tamamdırmakara filan değil meltem özelden yazdıklarımı yolla da ciddi olduğumu görsünler....
Aynı şekilde bana gönderdi ve sitenin linkini attı programı indireceğim şimditaşı duvara
dalı ağaca
çiçeği meyveye
odunları size bağlarız Evelallah ....
kazık bağı var ama bu kolay açılıyor,
anele bağı var bu çok sağlamdır ama bunu açma imkanı yok
beden bağı var bu çok kayar ama ayrılmaz
camadan bağı var bunda her iki tarafı da bağlıyoruz
hırsız bağı var onda da her iki taraf bağlanıyor
kamyoncu bağı var adı üzerinde kamyoncuyu bağlıyoruz
kavila bağı var bunda 3. kişi de dahil oluyor buna
keltik düğümü var bu çok karışık
rapala bağı var az boşluk olur bunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?