İstanbul'da Fal - Falcılar

Kamyoncu bağında uzun yol olup olmamasına göre, hafriyat ya da taşınan yüke göre ücret değişikliği oluyo mu?

cok kotu olmus . arzuya ben az once baktirdim bir sey soyledi olmasini istemedigim umarim olmaz onun disinda iyiydi cikti cikmadi diyemeyecegim az once baktirdim
Ne kadar fiyatı

Yani işte bu durumlara izin verilmemesi gerekiyor bunu kimin yapması gerekiyor oda belli ama onlarda daha halktan para toplama derdinde... Hergün çıkardıkları yeni vergilerle aldıkları paralar yetmedi.
Kesinlikle canım çalışıtığım yerin sahibi eski ekonomi bakanın yeri yorum yapmıyorum 300 kişiden fazlayız ve bugün resmen ortada bırakıldık

Ben baktırdım canım senin tavsiyenle. Özelden de yazdım sana ama burada da yazmak isterim. bence, tipik seri üretim gibi fal bakan, uzun uzun laf salatası yapan birisi, müşterisi de çok sanırım ama ben tavsiye etmem.

Anladım canım.. benle bi kaç arkadaşımda baya güzel değerlendirme yaptı işte şimdi konusunda. Ama gelecek ile ilgili beklemedeyim tabi. Teşekkürler bilgilendirmen içinde yine

Anladım canım.. benle bi kaç arkadaşımda baya güzel değerlendirme yaptı işte şimdi konusunda. Ama gelecek ile ilgili beklemedeyim tabi. Teşekkürler bilgilendirmen içinde yine
Gelecek ile ilgili bende beklemedeyim, çıkarsa mutlaka yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…