Kamyoncu bağında uzun yol olup olmamasına göre, hafriyat ya da taşınan yüke göre ücret değişikliği oluyo mu?taşı duvara
dalı ağaca
çiçeği meyveye
odunları size bağlarız Evelallah ....
kazık bağı var ama bu kolay açılıyor,
anele bağı var bu çok sağlamdır ama bunu açma imkanı yok
beden bağı var bu çok kayar ama ayrılmaz
camadan bağı var bunda her iki tarafı da bağlıyoruz
hırsız bağı var onda da her iki taraf bağlanıyor
kamyoncu bağı var adı üzerinde kamyoncuyu bağlıyoruz
kavila bağı var bunda 3. kişi de dahil oluyor buna
keltik düğümü var bu çok karışık
rapala bağı var az boşluk olur bunda
Kamyoncu bağında uzun yol olup olmamasına göre, hafriyat ya da taşınan yüke göre ücret değişikliği oluyo mu?
uskudarbarzuEe
Hangisine aynadan bakan Üsküdar mı
Geçen haftada bu yana herkes arzuyu soruyorNumarası var mı
Bu corona durumlarından mı? umarım en kısa zamanda iş bulursunBende çok ama çok üzgünüm maalesef bugün işten çıkarıldım
Ne iş yapıyorsunuz? Çok üzüldüm yani arzu reklam mıBende çok ama çok üzgünüm maalesef bugün işten çıkarıldım
Çok üzülüyorum böyle haberler duyunca. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Bende çok ama çok üzgünüm maalesef bugün işten çıkarıldım
Ne kadar fiyatıcok kotu olmus . arzuya ben az once baktirdim bir sey soyledi olmasini istemedigim umarim olmaz onun disinda iyiydi cikti cikmadi diyemeyecegim az once baktirdim
Teşekkür ederim umarım öyle olurÇok üzülüyorum böyle haberler duyunca. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Evet bu durumlardan yılık izin verilende oldu çıkarılanda maalesefBu corona durumlarından mı? umarım en kısa zamanda iş bulursun
Yani işte bu durumlara izin verilmemesi gerekiyor bunu kimin yapması gerekiyor oda belli ama onlarda daha halktan para toplama derdinde... Hergün çıkardıkları yeni vergilerle aldıkları paralar yetmedi.Evet bu durumlardan yılık izin verilende oldu çıkarılanda maalesef
Kesinlikle canım çalışıtığım yerin sahibi eski ekonomi bakanın yeri yorum yapmıyorum 300 kişiden fazlayız ve bugün resmen ortada bırakıldıkYani işte bu durumlara izin verilmemesi gerekiyor bunu kimin yapması gerekiyor oda belli ama onlarda daha halktan para toplama derdinde... Hergün çıkardıkları yeni vergilerle aldıkları paralar yetmedi.
Ben baktırdım canım senin tavsiyenle. Özelden de yazdım sana ama burada da yazmak isterim. bence, tipik seri üretim gibi fal bakan, uzun uzun laf salatası yapan birisi, müşterisi de çok sanırım ama ben tavsiye etmem.Merhaba arkadaşlar instagramda Efe // Duru Görü (@falalba) • Instagram photos and videos diye bir çocuk var efe ismi ona baktıran oldu mu hiç?.. ben baktırdım ben söylemeden baya bişey bildi tanıyanınız edeniniz var mıdır?
Canım varsa twitter hesabın falan bunları ulaştır birilerine benden sana tavsiye bir şeylerin önüne geçilmiş olur.Kesinlikle canım çalışıtığım yerin sahibi eski ekonomi bakanın yeri yorum yapmıyorum 300 kişiden fazlayız ve bugün resmen ortada bırakıldık
Ben baktırdım canım senin tavsiyenle. Özelden de yazdım sana ama burada da yazmak isterim. bence, tipik seri üretim gibi fal bakan, uzun uzun laf salatası yapan birisi, müşterisi de çok sanırım ama ben tavsiye etmem.
Gelecek ile ilgili bende beklemedeyim, çıkarsa mutlaka yazarımAnladım canım.. benle bi kaç arkadaşımda baya güzel değerlendirme yaptı işte şimdi konusunda. Ama gelecek ile ilgili beklemedeyim tabi. Teşekkürler bilgilendirmen içinde yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?