İstanbul'da Fal - Falcılar

Kesinlikle canım çalışıtığım yerin sahibi eski ekonomi bakanın yeri yorum yapmıyorum 300 kişiden fazlayız ve bugün resmen ortada bırakıldık

Üzüldüm adına şuan piyasa berbar ücretsiz izin ya da işten çıkarılmalar başladı ve ne zaman iş başı olacak düzelecek belirsiz

kızlar bu arzu iyi mi?teldemi bakıyor? bilgi alabilir miyim?

cnm özelden yazacağım sana. tel alabilir miyim?

Bugün canım cok sıkıldıgı icin fal baktirdim ihtiyacim filan da yoktu bosluktan tamamen elimizde numara cok nasilsa ariyoruz herhangi birini, isim verip kötülemek gibi bir amacım da yok.. Veee klasik yani buyu var ddi bozmak isticek bilmem ne... burda okuyan, burda takilan falcilar vardir illaki büyü dediginiz anda musteri kaybediyorsunuz. Onu üce bese bozarken ardindan gelebilecek müsterilere engel oluyorsunuz. Ben sahsen önermem kadını. inanmadigim seyi mi bozacak... klasik harfleri de vermeyin A - E - M illa vardir biri a yok eee o zaman e dir o yok bi de w gorseydin nasilsa genis o fincan. Eve geldigimde bi baktım notlara yok yani olmamis bu da... Sevdayi begenmezler o bile daha iyiydi o gün selam verdigim cocugun adini söyledigi olmustur en azindan üstelik degisik bir isim nasil olduysa hatta gecmisteki ortagimizin adina kadar sayardi da bi gelecegi tutturamadi malesef . Su Orhani bilen ulasan kim varsa lutfen bildirsin bana. Kuş olup ucmadi illa bi yerlerde bakiyordur fal gercekten tek kelime etmedim herseyi saydigi yetmiyo gbi laylaylom dinledigim seyleri yasadim Orhan'da... En azindan gecmisi sayın takir takir aahhh Asiye abla kimse senin kadar gecmisi dökemez beni sana mecbur birakiyorlar, abla hep geliyorum desemde hatirlamaz dogrudur der şaşkın bir ifadeyle daha evvelki yorumlarim dolayisiyle Asiyeyi soran cok oldu verdigi numaraya ulasamadik cafede bakiyor sadece. Izmire gidip gelen varsa Asiyeyi tavsiye ederim gecmis uzerinden gelecek yorumu yapiyor bence ama sacma buldugum cümleleri yasadigim olmustur iki defa özellikle. Aska ya da ise odakli da degildir genel durumu da yorumlar yaninda. O yüzden ses kaydi acin ona giderseniz izin veriyo zaten. Kimse yurt disi egitimini söylemez mesela ya da cift diploma var iki universite mi bitirdin demez. Iste bu yuzden Asiye ablayi da deneyin diyorum yolunuz düşerse...

Bana Falcı Ece hani şu adana da olan onun numarasını özelden verebilecek olan var mı ?

Bence gereksiz laf kalabalığına gerek yok ;

C crazymelto = Falcı Ece

ve artık bizimle değil !

öyle güzel oynadık ki birbirimizle.... ona öyle güzel yalanlar söyledim ki ! sizi erkek sanmışlar hesabınız ondan kapanmış filan tatlı şirin şirin konuştuk ....

Çok yazık gerçekten şuan tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Ece de patladı....

Bana telefonda Ece “Meltem’e dua attım sevgilisiyle barıştı söyledi mi?” Sana demişti :))) yazık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…