Kesinlikle canım çalışıtığım yerin sahibi eski ekonomi bakanın yeri yorum yapmıyorum 300 kişiden fazlayız ve bugün resmen ortada bırakıldık
Az önce baktirdim telefonu kapattık. Çok tatlı bir bayandı. Çok hoş sohbet. Açıkçası anı ve geçmişi biliyordu. Doğru yorumlarda bulundu. Gelecek vadelerine falcıların takılmıyorum. Fena değildi acikcasikızlar bu arzu iyi mi?teldemi bakıyor? bilgi alabilir miyim?
cnm özelden yazacağım sana. tel alabilir miyim?Az önce baktirdim telefonu kapattık. Çok tatlı bir bayandı. Çok hoş sohbet. Açıkçası anı ve geçmişi biliyordu. Doğru yorumlarda bulundu. Gelecek vadelerine falcıların takılmıyorum. Fena değildi acikcasi
Az önce baktirdim telefonu kapattık. Çok tatlı bir bayandı. Çok hoş sohbet. Açıkçası anı ve geçmişi biliyordu. Doğru yorumlarda bulundu. Gelecek vadelerine falcıların takılmıyorum. Fena değildi acikcasi
Ben varımBana Falcı Ece hani şu adana da olan onun numarasını özelden verebilecek olan var mı ?
Çok yazık gerçekten şuan tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Ece de patladı....Bence gereksiz laf kalabalığına gerek yok ;
C crazymelto = Falcı Ece
ve artık bizimle değil !
öyle güzel oynadık ki birbirimizle.... ona öyle güzel yalanlar söyledim ki ! sizi erkek sanmışlar hesabınız ondan kapanmış filan tatlı şirin şirin konuştuk ....
Çok yazık gerçekten şuan tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Ece de patladı....
Kazen bundan emin miyiz şoktayım? Kesin mi yani nasıl öğrendintek gerçek benim .....
bağlama, üfürük, hızlı sevgili ayırma, express eş boşama hepsini yaparım ...
Kazen bundan emin miyiz şoktayım? Kesin mi yani nasıl öğrendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?