İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu aralar paraya ihtiyacım var bende mi birini övsem sonra kendi numaramı versem??? Günde 5 kişi alsam rahat 250 lira ne güzel dimi oturduğumuz yerden kazanmak!!!!

Oda saf haliyle önerdi kendisi arkadaşım sonra Ece bunu fırsata çevirip üyelik açtı
Mesajlarıma baktım göremedim de,ben kendisine de ecenin önemli bir noktayı bilmediğini söylemiştim. Forum çok acayip bir hale geldi, zannedersin ziyagil yalısı! Entrika eksik olmuyor..

Mesajlarıma baktım göremedim de,ben kendisine de ecenin önemli bir noktayı bilmediğini söylemiştim. Forum çok acayip bir hale geldi, zannedersin ziyagil yalısı! Entrika eksik olmuyor..
Sorma bi keriz biziz bunlar gibi oturduğumuz yerden kazanmak var :)

Benimde tanıdığım bir falcı var doktor arkadaşım önermişti Meryem ismi ama bugüne kadar kimseye anlatmadım anı tarihleriyle bilmesine rağmen! Ne kadar çok seviyorsunuz ah almayı

Siz baktırdınız mı
Belki 4 sene olmustur o zamanlar sizin gibi bende burda her adi gecen falciya baktiriyordum büyük bir hevesle .Nihal hamileydi o zamanlar kafenin disinda bulusuo baktiriyorduk hatta daha uzun bakiyor diye.Anı cok iyi analiz eder ama gelecek icib verdigi tarihlerden 10 falda bana 1 tane tarih cikti sadece belkide cok sık baktirdim artik tanimisti beni tamamen ondan olmadi bilmiyorum.Sonrasinda dogum yapti sembol cafeye geri dondu nedense dogumdan sonra fal baktirmaya gidenler eski performansinin olmadigini soyluyorlardi,ama hamileyken ve oncesi efsaneydi buralarda

Evet evet, Nihal hamileliğinden önce çok daha iyi bakıyordu. Söylediği şeyleri karşı taraftan birebir duymuşluğum var. Gelecek için söyledikleri de çıkardı bazen. Ama şimdi 2 falda bambaşka konuştuğu oluyor.

Merhaba arkadaşlar, çok uzun zamandır yazıklarınızı ara ara girip okuyorum ve ben de birkaç bir şey yazmak istedim. Daha lise ergenlik zamanlarımda cafelerde fal baktırmaya başladım, kız kıza toplanıp gider eğlence yapardık kendimize :) şimdi ise 25 yaşımdayım, düşünün o zamandan bu zamana yazdığınız çoğu fal cafeye de falcılara da gidip yok tarottu yok kahve falıydı yıldızıydı hepsini baktırmışlığım vardır. Tek söyleyebileceğim şey, tek bir isim hariç hepsi yalandı, hepsi boştu, boşu boşuna para döktüm. Daha lise zamanlarımda diyorum ya, o zamanlar melekler kahvesinde melisa isimli bir falcı vardı, belki eskiler bilir, siyah kısa saçlı, düz sade giyinen abartısız ve çok sakin bir kadın. Bana ilk baktığında o kadar saçma şeyler söylemişti ki dinlemeyi bırakmıştım, sıkılmıştım telefonumla oynamıştım, dediklerini 2 sene içinde film şeridi gibi yaşadım, tekrar gittiğimde yoktu bulamadım. Neyse ben ara ara yine fal baktırmaya gidiyorum,bir gün yine gittim, 1-2 sene geçmiştir aradan, üniversitediyim tabi tekrar gittim şans eseri ordaydı, yeniden başlamıştı sembolde çalışmış o dönem geri dönmüş sonra. Tekrar baktırdım ve yine aklımın ucundan geçmeyecek şeyler söyledi, bu arada gitme sebeplerim de hep farklı, kadına hep başka şeyler soruyorum merak ettiğim şeyler var sonuçta bir niyetle gidiyoruz ama apayrı şeyler anlatıyo konudan bağımsız. Söyledikleri de hemen olmuyodu aradan bir 4 5 ay geçiyodu mesela 1-2 sene içimde zamanla çıkıyo karşına ve yaşıyosun . Aradan zaman geçti ben gittim tabi bir şekilde bulurum mantığı o zamanlar aklım 5 karış havada telefon numarasını falan istemek yok :) melisa gitti dediler yok kanadaya yerleşti, yok bizde bilmiyoruz nerde. Asla konuşturamadım hiçbir çalışanı. Aramadığım yer kalmadı ismi melisa olan tüm falcılara gittim o mu acaba diye. Ondan sonra fallara hep bir ümidim oldu ama bütün paramı çöpe döktüm onu da bir daha bulamadım. O yüzden artık uzun zamandır baktırmıyorum tövbe ettim. Belki aranızda tanıyan bilen biri vardır, ya da başka şehirdedir, yurt dışındaysa da belki online bakıyodur, ya da bir ümit burayı okuyodur. Bilen varsa ondan haber bekliyorum. Çok uzun yazdım okuyan herkese çok teşekkürler

Mini bir güncellemeyle geldim. Benim için önemsiz ama karşı taraf için önemli olan bir şeyi Yumi son açılımında söylemişti. Ne alaka demiştim ama bu sabah Yumi’nin dediği gibi olduğunu öğrendim.
Not: Tavsiye değildir, benimle alakalı bir gelişme yok çünkü.

Nişantaşı sembolde ki fulya’nın telefon numarasını bilen var mı? Varsa bana mesaj atabilir misiniz rica etsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…