Oda saf haliyle önerdi kendisi arkadaşım sonra Ece bunu fırsata çevirip üyelik açtıFalcı Ece'yi öneren arkadaş kimdi ?
Mesajlarıma baktım göremedim de,ben kendisine de ecenin önemli bir noktayı bilmediğini söylemiştim. Forum çok acayip bir hale geldi, zannedersin ziyagil yalısı! Entrika eksik olmuyor..Oda saf haliyle önerdi kendisi arkadaşım sonra Ece bunu fırsata çevirip üyelik açtı
Sorma bi keriz biziz bunlar gibi oturduğumuz yerden kazanmak var :)Mesajlarıma baktım göremedim de,ben kendisine de ecenin önemli bir noktayı bilmediğini söylemiştim. Forum çok acayip bir hale geldi, zannedersin ziyagil yalısı! Entrika eksik olmuyor..
Atıyorum şimdi sizeSymbol beşiktaşta çalışan nihalin nosu olan varsa bana yollayabilir mi
Msj attim size numarasini bayag zamN önce meshurdu nihal su an nasil fal bakiyordur bilmiyorumSymbol beşiktaşta çalışan nihalin nosu olan varsa bana yollayabilir mi
En son gittiğimde arkadaşlarımı ve beni bilmişti an konusunda baya. Bana birkaç kez gelecek tutturduğu da olmuştuMsj attim size numarasini bayag zamN önce meshurdu nihal su an nasil fal bakiyordur bilmiyorum
Siz baktırdınız mıMsj attim size numarasini bayag zamN önce meshurdu nihal su an nasil fal bakiyordur bilmiyorum
Belki 4 sene olmustur o zamanlar sizin gibi bende burda her adi gecen falciya baktiriyordum büyük bir hevesleSiz baktırdınız mı
2009 bu yana takip ediyorum sizleri71 uğurlu rakamımdır....
beni takip etmeye devam edin lütfem
Evet evet, Nihal hamileliğinden önce çok daha iyi bakıyordu. Söylediği şeyleri karşı taraftan birebir duymuşluğum var. Gelecek için söyledikleri de çıkardı bazen. Ama şimdi 2 falda bambaşka konuştuğu oluyor.Belki 4 sene olmustur o zamanlar sizin gibi bende burda her adi gecen falciya baktiriyordum büyük bir hevesle.Nihal hamileydi o zamanlar kafenin disinda bulusuo baktiriyorduk hatta daha uzun bakiyor diye.Anı cok iyi analiz eder ama gelecek icib verdigi tarihlerden 10 falda bana 1 tane tarih cikti sadece belkide cok sık baktirdim artik tanimisti beni tamamen ondan olmadi bilmiyorum.Sonrasinda dogum yapti sembol cafeye geri dondu nedense dogumdan sonra fal baktirmaya gidenler eski performansinin olmadigini soyluyorlardi,ama hamileyken ve oncesi efsaneydi buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?