- 3 Nisan 2020
- 14
- 14
- 88
- 32
Kadirin telefonu varsa onu da alabilirim. Hiçbir yere gidemiyoruz zaten şu ara çok ihtiyacım var, bilen varsa mesaj bekliyorum sizdenNişantaşı sembolde ki fulya’nın telefon numarasını bilen var mı? Varsa bana mesaj atabilir misiniz rica etsem?
sevgili bayanlar ben emel omuzdaş ben falcı değil medyumum eğer isterseniz bana xxxxxxxxxxxxxxnumaralı telefondan ulaşabilirsiniz... kısaca kendimden bahsetmem gerekirse;
ben bu işi 26 senedir yapıyorum işimle ilgili her ay izmir istanbul bodrum ankaraya vb birçok yerlere seyahat ediyorum ve yılda 3 ay yurt dışı müşterilerim için almanya avusturya fıransa ingiltere de oluyorum işimin yoğunluğundan sadece randevulu müşterilerime bakabiliyorum ilgilenen arkadaşlar bana yukarıdaki telefon numarasından ulaşbilirler...
Mrb,yanlis anlamayinda bisey sormak istiyorum siteye 35 dakika once üye olmuşsunuz tesadüf 2011 de kendini falci deil medyumum diyen birinin yazisin paylasip telefonunu istiyorsunuz,benim burnuma reklam kokusu geliyor burdanEmel Omuzdaş hanım merhabalar, sizlere ulaşacabileceğim irtibat numarası var mı acaba, çok teşekkürler ?
Mrb,yanlis anlamayinda bisey sormak istiyorum siteye 35 dakika once üye olmuşsunuz tesadüf 2011 de kendini falci deil medyumum diyen birinin yazisin paylasip telefonunu istiyorsunuz,benim burnuma reklam kokusu geliyor burdanEmel Omuzdaş hanım merhabalar, sizlere ulaşacabileceğim irtibat numarası var mı acaba, çok teşekkürler ?
Ben Taksim’de bi Dilek’e baktırmıştım, gözlük takıyordu. Aynı Dilek mi bilemedim, Pelin falan vardı o cafede. 8 sene önce baktırmıştım, dediklerinin hiçbiri çıkmamıştı.Kizlar hickimse yani Dilek ablaya gitmedimi??(((( cikarmi cikmazmi diye sormusdum
Yorum gelmedi((
Merhaba arkadaşlar, çok uzun zamandır yazıklarınızı ara ara girip okuyorum ve ben de birkaç bir şey yazmak istedim. Daha lise ergenlik zamanlarımda cafelerde fal baktırmaya başladım, kız kıza toplanıp gider eğlence yapardık kendimize :) şimdi ise 25 yaşımdayım, düşünün o zamandan bu zamana yazdığınız çoğu fal cafeye de falcılara da gidip yok tarottu yok kahve falıydı yıldızıydı hepsini baktırmışlığım vardır. Tek söyleyebileceğim şey, tek bir isim hariç hepsi yalandı, hepsi boştu, boşu boşuna para döktüm. Daha lise zamanlarımda diyorum ya, o zamanlar melekler kahvesinde melisa isimli bir falcı vardı, belki eskiler bilir, siyah kısa saçlı, düz sade giyinen abartısız ve çok sakin bir kadın. Bana ilk baktığında o kadar saçma şeyler söylemişti ki dinlemeyi bırakmıştım, sıkılmıştım telefonumla oynamıştım, dediklerini 2 sene içinde film şeridi gibi yaşadım, tekrar gittiğimde yoktu bulamadım. Neyse ben ara ara yine fal baktırmaya gidiyorum,bir gün yine gittim, 1-2 sene geçmiştir aradan, üniversitediyim tabi tekrar gittim şans eseri ordaydı, yeniden başlamıştı sembolde çalışmış o dönem geri dönmüş sonra. Tekrar baktırdım ve yine aklımın ucundan geçmeyecek şeyler söyledi, bu arada gitme sebeplerim de hep farklı, kadına hep başka şeyler soruyorum merak ettiğim şeyler var sonuçta bir niyetle gidiyoruz ama apayrı şeyler anlatıyo konudan bağımsız. Söyledikleri de hemen olmuyodu aradan bir 4 5 ay geçiyodu mesela 1-2 sene içimde zamanla çıkıyo karşına ve yaşıyosun . Aradan zaman geçti ben gittim tabi bir şekilde bulurum mantığı o zamanlar aklım 5 karış havada telefon numarasını falan istemek yok :) melisa gitti dediler yok kanadaya yerleşti, yok bizde bilmiyoruz nerde. Asla konuşturamadım hiçbir çalışanı. Aramadığım yer kalmadı ismi melisa olan tüm falcılara gittim o mu acaba diye. Ondan sonra fallara hep bir ümidim oldu ama bütün paramı çöpe döktüm onu da bir daha bulamadım. O yüzden artık uzun zamandır baktırmıyorum tövbe ettim. Belki aranızda tanıyan bilen biri vardır, ya da başka şehirdedir, yurt dışındaysa da belki online bakıyodur, ya da bir ümit burayı okuyodur. Bilen varsa ondan haber bekliyorum. Çok uzun yazdım okuyan herkese çok teşekkürler
Beşiktaşta bir Dilekten söz ediliyordu bir zamanlar ama çıkmadı falan denmişti. Ben gitmedim hiç ona.Kizlar hickimse yani Dilek ablaya gitmedimi??(((( cikarmi cikmazmi diye sormusdum
Yorum gelmedi((
Ben sadece taksim melekler kahvesi ve nişantaşı sembolde çalıştı diye biliyorum. Nasıl biri? kısa siyah saçları vardı en son gördüğümde ve salaş bir tarzı var genel olarakBu melisa benim dedigim melisa mi fincan cafede yillar once calismis sonra ara vermis simdi ocak ayindan beri tekrar orada
Fincan cafe bakırköydekiymiş, oraya da gittim malesef o melisadır diye ama değilBu melisa benim dedigim melisa mi fincan cafede yillar once calismis sonra ara vermis simdi ocak ayindan beri tekrar orada
Benim bildiğim 15 senedir sektör böyle. Valla yok Ücretsiz olanlar bile sallıyoYa şöyle hacı hoca olmayan, ücreti fazla olmayan, normal düzgün fal bakan ve en azından bir iki şey bilen birileri yok mu ? Eskiden bu sektör daha düzgün çalışırdı şimdi herkes dolandırıcı olmuş
Bence de son 5 senedir iyice saçma sapan oldu, herkes falcı ilan etti kendini, böyle astronomik rakamlar falan, ne yapıyosun atomumu parçalıyosun 2 laf ediceksin çoğu kişi terapi niyetine geliyo zaten, bunun da bir piyasası vardı ve fal cafeler daha düzgün çalışıyodu.Benim bildiğim 15 senedir sektör böyle. Valla yok Ücretsiz olanlar bile sallıyo
Sorma bakırköyde falcılar Artık telefonu istiyo bir şey bakıcam diye içini karıştırıp son konuştuğun kişilere bakıp senin hayatında şu kişi var diyormuşBence de son 5 senedir iyice saçma sapan oldu, herkes falcı ilan etti kendini, böyle astronomik rakamlar falan, ne yapıyosun atomumu parçalıyosun 2 laf ediceksin çoğu kişi terapi niyetine geliyo zaten, bunun da bir piyasası vardı ve fal cafeler daha düzgün çalışıyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?