İstanbul'da Fal - Falcılar

Emel Omuzdaş hanım merhabalar, sizlere ulaşacabileceğim irtibat numarası var mı acaba, çok teşekkürler ?

Emel Omuzdaş hanım merhabalar, sizlere ulaşacabileceğim irtibat numarası var mı acaba, çok teşekkürler ?
Mrb,yanlis anlamayinda bisey sormak istiyorum siteye 35 dakika once üye olmuşsunuz tesadüf 2011 de kendini falci deil medyumum diyen birinin yazisin paylasip telefonunu istiyorsunuz,benim burnuma reklam kokusu geliyor burdan

Mrb,yanlis anlamayinda bisey sormak istiyorum siteye 35 dakika once üye olmuşsunuz tesadüf 2011 de kendini falci deil medyumum diyen birinin yazisin paylasip telefonunu istiyorsunuz,benim burnuma reklam kokusu geliyor burdan

Kizlar hickimse yani Dilek ablaya gitmedimi??(((( cikarmi cikmazmi diye sormusdum
Yorum gelmedi((
Ben Taksim’de bi Dilek’e baktırmıştım, gözlük takıyordu. Aynı Dilek mi bilemedim, Pelin falan vardı o cafede. 8 sene önce baktırmıştım, dediklerinin hiçbiri çıkmamıştı.

Bu melisa benim dedigim melisa mi fincan cafede yillar once calismis sonra ara vermis simdi ocak ayindan beri tekrar orada

Bu melisa benim dedigim melisa mi fincan cafede yillar once calismis sonra ara vermis simdi ocak ayindan beri tekrar orada
Ben sadece taksim melekler kahvesi ve nişantaşı sembolde çalıştı diye biliyorum. Nasıl biri? kısa siyah saçları vardı en son gördüğümde ve salaş bir tarzı var genel olarak

Kzlarrr şu Cezminin numarasını bilen varsa lütfen yollasin bana yaa ,özelden yazdım birkaç kişiye ama girmemişler daha foruma

Kizlar orhan adinda bir falciya denk gelen var mi? Ya da burada dolasan bakırköy orhan ditolar onun numarası olan var mi?

pelin beni aylarca oyaladi.cok sempatik agzi laf yapan biri.cok zamanimi caldi.üstünden bi seneden fazla gecti.kesinkes cikmadi.ayrica buketin dolandirilici olmasiyla ilgili mesajlarini okuyordum bu buketle ilgili.uzun zaman gecti ama yine de soyleyeyim antalyada bakım, işlem yapan büyü bozan geri getiren güya boyutlarla çalişan bir SEVİL hanım da bir bucuk sene oncesine kadar beni bayagi büyük dolandirmişti cebimdeki son paraya kadar.belki duyarsiniz umut edersiniz.aman Allah diyim.birbirimizi uyaralim ve koruyup kollayalim.

Hocaların işi bu kendilerine bağlayıp para çekmek.
Siz siz olun güvenmeden anne adınızı ve fotıçonuzu vermeyin, ayrıca verilen şeyleride üzerinizde taşımayın.
Benim çok canım yandı zamanında ama çoğu boş iyiside vardır rastlamak lazım.

Ya şöyle hacı hoca olmayan, ücreti fazla olmayan, normal düzgün fal bakan ve en azından bir iki şey bilen birileri yok mu ? Eskiden bu sektör daha düzgün çalışırdı şimdi herkes dolandırıcı olmuş

Benim bildiğim 15 senedir sektör böyle. Valla yok Ücretsiz olanlar bile sallıyo

Benim bildiğim 15 senedir sektör böyle. Valla yok Ücretsiz olanlar bile sallıyo
Bence de son 5 senedir iyice saçma sapan oldu, herkes falcı ilan etti kendini, böyle astronomik rakamlar falan, ne yapıyosun atomumu parçalıyosun 2 laf ediceksin çoğu kişi terapi niyetine geliyo zaten, bunun da bir piyasası vardı ve fal cafeler daha düzgün çalışıyodu.

Sorma bakırköyde falcılar Artık telefonu istiyo bir şey bakıcam diye içini karıştırıp son konuştuğun kişilere bakıp senin hayatında şu kişi var diyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…