Fincan cafe bakırköydekiymiş, oraya da gittim malesef o melisadır diye ama değil
Ciddi misiniz yüzsüzlüğün de bu kadarı artık pes diyorumSorma bakırköyde falcılar Artık telefonu istiyo bir şey bakıcam diye içini karıştırıp son konuştuğun kişilere bakıp senin hayatında şu kişi var diyormuş
Çok önceden melisayı ararken duymuştum orda da bir melisa olduğunu, bakmaya gittim o mu diye ve o değildiYa degilmiymis aa orasi acik miki su durumda
Merhaba niko neree acaba? Bende siE falcı önerebilirim istanbulda hemen hemn baktırmadııgm yok dıyebılırımarkadaşlar; bana acil yardımınız lazım.yeni üyeyim ve istanbulda da yeniyim. bazı sorunlardan dolayı da fal bağımlısı oldum yine.
istanbulda iki falcı denedim şimdiye kadar. 1.si falcı nalan uçan oldu. 2. si ise niko fakat bana nalan hanım sanki daha olumlu gibi geldi. niko son derece etkileyici fal baktı ama ne yalan söyleyeyim ürküttü beni.
özet olarak kısa uzun vade de bu iki falcıdan hangisinin dedikleri çıkıyor. ve başka falcı önerisi olan var mı?
Merhaba memnun kaldığınız kim var an ve gelecekte nasıllarMerhaba niko neree acaba? Bende siE falcı önerebilirim istanbulda hemen hemn baktırmadııgm yok dıyebılırım
siz hangi böşgedesiniz size bölge bölge vereyım :) yada telefonda cok ıyı bakanlarda var, bende bu ara ciddi sarmış durumdayımMerhaba memnun kaldığınız kim var an ve gelecekte nasıllar
Anı bilen çok fazla önemli olan gelecekte çıkmış ve tecrube edılmıs olanlarEvden çıkamadığınız şu günlerde en azından anı bilecek önereceğiniz kimse yokmu
Ben bursadayım ama onine de baktırabilirimsiz hangi böşgedesiniz size bölge bölge vereyım :) yada telefonda cok ıyı bakanlarda var, bende bu ara ciddi sarmış durumdayım
Nerdeymiş o?Ayna falı bakan arzuyla ilgili bilgisi olan var mı
ÜsküdarNerdeymiş o?
Destan var tarotta inanılmaz iyidir yaşanmışları anlatır önce sonra yaşanacakları söyler, onun dısında sadece telefond bakanlarda var ayşe var bakırköyde çok iy ama çok çok hızlı konusur ama herseyı okur, birde dun birine baktırdım oda cok ıyı baktı yıne telefonda baktı odaBen bursadayım ama onine de baktırabilirim
kime çekildi bu kart? Sanamı 1 baskasınamı?Kizlar katinadan anlayan varmi bir soru sordum ne dusunuyor diye
Duz tilki ters turan ters hac cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?