İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar katinadan anlayan varmi bir soru sordum ne dusunuyor diye
Duz tilki ters turan ters hac cikti

Kendisi pasif olmak istemis de olabilir. Ben 2-2,5 yil oyle kalmistim hatta tekrar cikacagim sanirim cok fazla vakit kaybi ve sinir bozuklugu oldu bu geri dondugum 2 ay icinde.

Forumdan birinin önerisiyle ece çok***rek e baktırdım rezalet bir falfalı güya su+yıldızname+kahve+tarot baktı 20 dk sürdü 80 tl aldı tamamen faladdinden fırlama sadece hikaye anlatıyor hayır bu böyle değil dediğinizde kıvırıyor kendini çok akıllı zannediyor alakası yok güya cinliymiş cinin c si yok üstüne bir güzel kavga ettik hemen çirkinleşti çok küstah biri

Merhaba niko neree acaba? Bende siE falcı önerebilirim istanbulda hemen hemn baktırmadııgm yok dıyebılırım

Ben bursadayım ama onine de baktırabilirim
Destan var tarotta inanılmaz iyidir yaşanmışları anlatır önce sonra yaşanacakları söyler, onun dısında sadece telefond bakanlarda var ayşe var bakırköyde çok iy ama çok çok hızlı konusur ama herseyı okur, birde dun birine baktırdım oda cok ıyı baktı yıne telefonda baktı oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…