İstanbul'da Fal - Falcılar

Pelinin asla falı cıkmıyor :)

Damlalar tuhba anlık hıslerı ıyı ama gelecek fiyasko

Merhaba işlem hapan iyi bi hoca bulabıldınmı fatıhteki kimdi acaba ismi neydı

Ben mutlu diye birine baktırdım kardeşlerimin adını dahi söyledi hala şokundayım

Ben istanbulda yaşıyorum, nişantaşı, taksim, beşiktaş hep bu semtlerdeki klasik fal cafelere gidip fal baktırırım, normalde 50 tl oluyo fiyatı 10 dk falan bakıyolar, oralardan fal bakan birilerinin telefon numarası var mı sizde? En azından bilindik birileri iki üç şey söyler

uye olur olmaz ağzın açık kalmasın çok dikkat çekiyor. sakin ol champ. bekle biraz zaman geçsin )))
Üzgünüm ama fake değilim 2015ten beri bu siteyi kullanıyorum uzun zamandır kullanmadığım için hesabıma giriş yapamadım ve falcı ihtiyacım olduğu için tekrar açtım dünden beri kaç kişiye mesaj attım falcıların iletişim numaralarını alabilmek için eceyi kötüledim dün çünkü dün bakım yaptırdım bugün de burdan birinden numara alarak mutluya ve destana bakım yaptırdım ?? Reklam falan yok işim de olmaz yani buranın amacı zaten fikir verme platformu ben de memnun kalıp kalmadığımı söylüyorum yeterli olmuştur.

tabii canım. bu zat hakkında biraz daha bilgi verir misin. olur ya bizde baktiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…