Pelinin asla falı cıkmıyor :)pelin beni aylarca oyaladi.cok sempatik agzi laf yapan biri.cok zamanimi caldi.üstünden bi seneden fazla gecti.kesinkes cikmadi.ayrica buketin dolandirilici olmasiyla ilgili mesajlarini okuyordum bu buketle ilgili.uzun zaman gecti ama yine de soyleyeyim antalyada bakım, işlem yapan büyü bozan geri getiren güya boyutlarla çalişan bir SEVİL hanım da bir bucuk sene oncesine kadar beni bayagi büyük dolandirmişti cebimdeki son paraya kadar.belki duyarsiniz umut edersiniz.aman Allah diyim.birbirimizi uyaralim ve koruyup kollayalim.
Merhaba numarasını ben rica edebilirmiyim acabadaha dün görüştüm kendisiyle istersen nosunu atabilirim
İşlemi kim yapıomus :)Sevgili Helenaaa umut dünyası diyorum. Korona günlerinde işlemsiz günler dilerim
Damlalar tuhba anlık hıslerı ıyı ama gelecek fiyaskoKızlar 2018 msjlarimi yazismalarimizi okuyorum üyelerle o zaman burda Angelsnil diye bir arkadasimiz vardi surekli falciya gidip yazardi forumda ,ona 3 kisinin fali ara ara dönemlerde ciknmis DAMLALAR CAFE TUGBA taksim ,BIAS CAFE GÖKCE,SEMBOL CAFE MIRZA,eger hala bu cafedelerse bu falcilar o dönemde bayag iyiydi eski üyeler hatirlar,belki size faydasi olur
Merhaba işlem hapan iyi bi hoca bulabıldınmı fatıhteki kimdi acaba ismi neydıPendik teki Safiye ablaya gideceksin o zaman kuzum,olayı da kişiyi de söylüyor çat diye..sitede birkaç arkadaşa tel ini vermiştim,çalıyor ama cevap veren yok,ulaşılamıyor yani bendeki no dan...ulaşabilirsen baktırmanı tavsiye ederimm..
ben de Fatih te bir hoca varmış,ona ulaşmaya çalışıyorum,eğer tel bilgisi olanb bir arkadaş varsa ve bana mesaj atabilirse çoook sevinirim...
vandan tutun rizeye kadar bir çok illde baktırdım maalesef sonunda neredeyse ben bir falcı kadar yetenekli oldum:)
Çok kotuuuu fiyaskobir de bakırköyde sea garden da neslihan çok iyiymiş arkadaşlarım memnun baya ama ben daha gitmedim
kime çekildi bu kart? Sanamı 1 baskasınamı?
70-200 arası değişiyorTelefonda fal bakanlar ne kadara bakıyor acaba?
Ben mutlu diye birine baktırdım kardeşlerimin adını dahi söyledi hala şokundayım
Nedennnmmbu şok olmalar beni benden alıyor :)
Kesinlikle beni debu şok olmalar beni benden alıyor :)
Nedennnmm
Üzgünüm ama fake değilim 2015ten beri bu siteyi kullanıyorum uzun zamandır kullanmadığım için hesabıma giriş yapamadım ve falcı ihtiyacım olduğu için tekrar açtım dünden beri kaç kişiye mesaj attım falcıların iletişim numaralarını alabilmek için eceyi kötüledim dün çünkü dün bakım yaptırdım bugün de burdan birinden numara alarak mutluya ve destana bakım yaptırdım ?? Reklam falan yok işim de olmaz yani buranın amacı zaten fikir verme platformu ben de memnun kalıp kalmadığımı söylüyorum yeterli olmuştur.uye olur olmaz ağzın açık kalmasın çok dikkat çekiyor. sakin ol champ. bekle biraz zaman geçsin )))
Üzgünüm ama fake değilim 2015ten beri bu siteyi kullanıyorum uzun zamandır kullanmadığım için hesabıma giriş yapamadım ve falcı ihtiyacım olduğu için tekrar açtım dünden beri kaç kişiye mesaj attım falcıların iletişim numaralarını alabilmek için eceyi kötüledim dün çünkü dün bakım yaptırdım bugün de burdan birinden numara alarak mutluya ve destana bakım yaptırdım ?? Reklam falan yok işim de olmaz yani buranın amacı zaten fikir verme platformu ben de memnun kalıp kalmadığımı söylüyorum yeterli olmuştur.
Bu alaycı tavrına vereceğimi zannetmiyorumtabii canım. bu zat hakkında biraz daha bilgi verir misin. olur ya bizde baktiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?