- 3 Nisan 2020
- 14
- 14
- 88
- 32
Tam süzme safsınreklam yapmaya çalışanlar kendilerini son derece amatör bir şekilde belli ediyor arkadaşlar, burda çoğu kişi bir çok kere fal baktırmış öyle ağzım açık kaldı wow her şeyi tekte bildi falan bunlar çok komik oluyo, herkes yorumunu yapıyo artıları ve eksileriyle anlatıyo, öyle dediğiniz gibi olmuyo o işler anlaşılıyo yani
Üzgünüm ama fake değilim 2015ten beri bu siteyi kullanıyorum uzun zamandır kullanmadığım için hesabıma giriş yapamadım ve falcı ihtiyacım olduğu için tekrar açtım
Tam süzme safsın
Tam süzme safsın
F faltutkusu16 mail adresi sselenaykarass...........com
A acilarinkadinibergen mail adresi birfalin...........com
ve S sselenaykaraa00 mail adresi sselenaykaraa.........com
ne diyim bilemedim olur da bu kadar mı olur ?
yarın AliceMuzikali diye üyelik alır gelir ...
Kartın neydı unuttum valla
Kartın neydı unuttum valla
İnanalım mı?Ben Beşiktaş Nihal’e baktırdım. Geçmiş ve anda çok iyiydi. Gelecek için vakit var. Ancak daha önce de baktırdığımda birçok şeyi bilmişti. Tabi bu fal olayı biraz da enerji tutma meselesi o yüzden hiçbir Falcı için tam bir şey diyemem. Bende tutan başkasında tutmayabilir. Biraz deneme yanılma yolu.
Ben de herkes gibi burada adı geçen neredeyse herkesi denedim. En son denediğimi yazdım. Hatta numarasını burada yazmış olan bir üyeden aldım. İnanıp inanmamak size kalmış. Ben de sizin gibi takip eden birisiyim. Yönetici zaten özel mesajları görüyordur. Bakıp size bilgi versin. Herkesi reklamla suçlamayın. Bu sefer bu platform anlamını yitiriyor. Burası paylaşmak için var. Herkesin özgür iradesi.İnanalım mı?
Haklısın ama son zamanlarda bu türde gelen mesajlardan çoğu reklamcı çıkınca insan tereddüt ediyor. TEllwe de kendine numaradan hayran ekleyenler burada reklam yaptı iki üyelikle, buket olayı var daha çok yakın resmen organize çalışıldı ama suç sadece bukete kaldı, gecen yine semrakaradag ve taksim falcısı aynı kişi çıktı ve burada reklam yaptı. Yine kazen başka birini daha patlattı.Ben de herkes gibi burada adı geçen neredeyse herkesi denedim. En son denediğimi yazdım. Hatta numarasını burada yazmış olan bir üyeden aldım. İnanıp inanmamak size kalmış. Ben de sizin gibi takip eden birisiyim. Yönetici zaten özel mesajları görüyordur. Bakıp size bilgi versin. Herkesi reklamla suçlamayın. Bu sefer bu platform anlamını yitiriyor. Burası paylaşmak için var. Herkesin özgür iradesi.
Ben de herkes gibi burada adı geçen neredeyse herkesi denedim. En son denediğimi yazdım. Hatta numarasını burada yazmış olan bir üyeden aldım. İnanıp inanmamak size kalmış. Ben de sizin gibi takip eden birisiyim. Yönetici zaten özel mesajları görüyordur. Bakıp size bilgi versin. Herkesi reklamla suçlamayın. Bu sefer bu platform anlamını yitiriyor. Burası paylaşmak için var. Herkesin özgür iradesi.
Fal baktırıp hayatınızla oynamayın. Ben Zeynep’in falından sonra eşimin üzerine fazla gittim. Çok büyük kavga çıktı. Eşim beni avukata verdi. Yani Zeynep öyle söylemese o gün üzerine gitmeyecektim. Sonuç olarak o gün burada da yazdım. Herkes sakin ol dedi. Ama ben kaygımdan kendimi tutamadım. Yani o kadar kötü olacağına dair telkinden sonra evet o hale geldim.
.....
..........
...
................
...
.......
Birçok Falcı yanıldı. Zeynep’in falı da telkinleriyle tuttu. Etkilenmeseydim zaten kavga çıkmayacaktı. Son 5 yoldur Falcı geziyorum. O parayı kendime ya da terapime harcasam daha iyiydi. Özetle normal bir adamla normal bir ilişki yaşıyorsanız zaten onunla sorunları konuşur, falcıya gitme ihtiyacı duymazsınız. Gaybı sadece Allah bilir. Başıma gelenlerden ders alın diye yazıyorum. Hatta yazarken de korktum iyice ters teper mi diye. Ancak hayatınızı karartmayın. Lütfen benim için dua edin, çok ihtiyacım var.
Ben de herkes gibi burada adı geçen neredeyse herkesi denedim. En son denediğimi yazdım. Hatta numarasını burada yazmış olan bir üyeden aldım. İnanıp inanmamak size kalmış. Ben de sizin gibi takip eden birisiyim. Yönetici zaten özel mesajları görüyordur. Bakıp size bilgi versin. Herkesi reklamla suçlamayın. Bu sefer bu platform anlamını yitiriyor. Burası paylaşmak için var. Herkesin özgür iradesi.
Fal için tövbe ettim, çok teşekkürler
Anladım ben onlardan değilim :)Haklısın ama son zamanlarda bu türde gelen mesajlardan çoğu reklamcı çıkınca insan tereddüt ediyor. TEllwe de kendine numaradan hayran ekleyenler burada reklam yaptı iki üyelikle, buket olayı var daha çok yakın resmen organize çalışıldı ama suç sadece bukete kaldı, gecen yine semrakaradag ve taksim falcısı aynı kişi çıktı ve burada reklam yaptı. Yine kazen başka birini daha patlattı.
Merhaba bir karışıklık var sanırım. Psyche benim kuzenim aynı cep numarasıyla kaydolduk. Aynı evde yaşıyoruz. Ancak aynı kişi değiliz. Mesajlarınız hakaret içeriyor. Dikkat etmenizi öneririm.Fal sizin hayatınızı bitirmiş ! Sizler neler içiyorsunuz yahu ? falcı saçmaladı diye gidip kocasını çizen bir kadın, sonra ben töbe ettim diyor. Hesabını kapattırıyor sonra yeni hesapla geliyor.
Yemin ediyorum neler içiyorsunuz ? Bu kafayı size yaptıran nedir ? Manyak mısınız siz ? Siz falın kölesi olmuşsunuz. Yahu 10 gün önce töbe eden sen değil misin ?
Allah rızası için şu zor günlerde bunlara nasıl bir katkı ile besliyorsan bana da onu ver !
Merhaba bir karışıklık var sanırım. Psyche benim kuzenim aynı cep numarasıyla kaydolduk. Aynı evde yaşıyoruz. Ancak aynı kişi değiliz. Mesajlarınız hakaret içeriyor. Dikkat etmenizi öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?