İstanbul'da Fal - Falcılar

yalnız bu mümkün olabilir, yani kuzen veya kardeş olma ihtimalleri var.

git dava et yahu ! hukiki hakmış! Hukuğu o kadar biliyorsan falcılarda işi ne ?
Kazen bu ara supersin valla bu karantina falcilara yaradi valla evde bunalan falcılara saŕıyor tabiki onlarda bunu fırsata cevirecekler bunun en uygun yeride burasi ve hepsi bunun cok farķindalar bence,yeni bombalarini bekliyoruz büyük bir heyecanla

Kızlar birini sorucam hiç baktırdınızmı fikri olan varmı Falcı Neşe...
Bana arkadaşım önerdi çok iyi dedi baktırdım bir hata yapıp bırakmıştım çünkü :)) bilemedim kadını baktıran varsa yorum istiyorum

bu arada yanlışlık oldu .yazım hatası kusura bakmayın. elim çarptı.

aman diyeyim sakın. o kadın manyak sakın sakın .
artı bütün sırları ifşa edip milleti tehdit ediyor. arama butonuna yaz .yorumları oku.

ne alaka canım yıllardır baktırıyorum ne öyle bir şey duydum ne de öyle bir şey yaşadım. Uzun zamandır buraya girmiyorum bir sorayım dedim son durumlar nedir diye

ne alaka canım yıllardır baktırıyorum ne öyle bir şey duydum ne de öyle bir şey yaşadım. Uzun zamandır buraya girmiyorum bir sorayım dedim son durumlar nedir diye
cnm ondan ankarada kimse memnun kalmadı.bir de eve birşeyler geliyor o kadından sonra.

ben zehranın evine iki defa gittim. birinci falı çıktı. ama ikinci falı sallamasyon. bir de evime bir şeyler geldi. aynı durumu benim ona giden arkadaşlarımda yaşadı. daha niceleri ........
bir de çok olumsuz bir kadın.

Nasıl eve birşeyler geldi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…