İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar telden çok iyi fal bakan biri varmı?
yarın acil lazım. ama düzgün biri olsun.denenmiş.

kızlar kimse baktırmıyor mu?

Hadi yaa Niko için iyi şeyler duymuştum halbuki yine aradayım şimdi
10 dediğinden 2 si tutan falcı var mı tavsiye edeceğiniz?

forum telden bakanlarla kaynıyordu ama şimdi yok. anlamadım.

forum telden bakanlarla kaynıyordu ama şimdi yok. anlamadım.
Benim çok fazla memnun kaldığım falcı yok, beğendiklerimi de açıkçası tavsiye olarak söylemiyorum. Bana çıkan size hiç çıkmayabilir, o yüzden kimseyi etkilemek de istemiyorum. Ama son zamanlarda en memnun kaldığım Yumi ve Geysu olmuştu. Geysu’nun söylediklerinden yaşadıklarım olmadı daha ama anda ve karakter analizlerinde gayet iyiydi. Uzun zamandır da farklı falcılar denemiyorum, 200 lira gibi fiyatlar çok gereksiz geliyor bana.

bunlara nereden baktırılıyor. ben telden pek denemedim de.

Evet anı bilen çok fazla işte insan onuda istiyor tabiki dediğin gibi gelecek önemli olan
Anı bile bilemeyenler cıkıyor malesef de gercekten biri uc bes sey tuttursa da hepimiz gitsek... olmazsa biz falcilarin klasik sozlerini kaptigimizdan o donanima sahibiz artik diye düşünüyorum, hepinize bedava sallicam ustelik ne tarot ne su ne de kahve hicbirseye bakmadan

Değil mi of of işimiz çok zor ya bir Umur işte

Bu Ankara’da ki Zehra iyi mi kötü mü Kızlar ben Ankara’da inci ablaya baktırdım zamanı dolunca sürem bitti diyor ve maalesef çıkmadı onun gibi paragöz mü merak ettim birde eve gelenler ne

Bu Ankara’da ki Zehra iyi mi kötü mü Kızlar ben Ankara’da inci ablaya baktırdım zamanı dolunca sürem bitti diyor ve maalesef çıkmadı onun gibi paragöz mü merak ettim birde eve gelenler ne

Ankara, İzmir, Bursa ve Adana'da ki falcıların hepsi dandik. Aramızda kalsın herkese söylemeyin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…