Piyasa falcılarının TV medyumlarının bir tanesi bile salgını öngörememiş. Önlemeyi mi başaracaklar:)
cnm hiç karıştırmayalım. bantlarlar valla.Nasıl eve birşeyler geldi anlamadım
Benim çok fazla memnun kaldığım falcı yok, beğendiklerimi de açıkçası tavsiye olarak söylemiyorum. Bana çıkan size hiç çıkmayabilir, o yüzden kimseyi etkilemek de istemiyorum. Ama son zamanlarda en memnun kaldığım Yumi ve Geysu olmuştu. Geysu’nun söylediklerinden yaşadıklarım olmadı daha ama anda ve karakter analizlerinde gayet iyiydi. Uzun zamandır da farklı falcılar denemiyorum, 200 lira gibi fiyatlar çok gereksiz geliyor bana.forum telden bakanlarla kaynıyordu ama şimdi yok. anlamadım.
bunlara nereden baktırılıyor. ben telden pek denemedim de.Benim çok fazla memnun kaldığım falcı yok, beğendiklerimi de açıkçası tavsiye olarak söylemiyorum. Bana çıkan size hiç çıkmayabilir, o yüzden kimseyi etkilemek de istemiyorum. Ama son zamanlarda en memnun kaldığım Yumi ve Geysu olmuştu. Geysu’nun söylediklerinden yaşadıklarım olmadı daha ama anda ve karakter analizlerinde gayet iyiydi. Uzun zamandır da farklı falcılar denemiyorum, 200 lira gibi fiyatlar çok gereksiz geliyor bana.
Mesaj atıyorum sizebunlara nereden baktırılıyor. ben telden pek denemedim de.
Evet anı bilen çok fazla işte insan onuda istiyor tabiki dediğin gibi gelecek önemli olanAnı bilen çok fazla önemli olan gelecekte çıkmış ve tecrube edılmıs olanlar
Ben iş için istiyorum keşke böyle büyü işe olsasana 150
Anı bile bilemeyenler cıkıyor malesef de gercekten biri uc bes sey tuttursa da hepimiz gitsek... olmazsa biz falcilarin klasik sozlerini kaptigimizdan o donanima sahibiz artik diye düşünüyorum, hepinize bedava sallicam ustelik ne tarot ne su ne de kahve hicbirseye bakmadanEvet anı bilen çok fazla işte insan onuda istiyor tabiki dediğin gibi gelecek önemli olan
Banada atar mısın canım rica etsemMesaj atıyorum size
Ben iş için istiyorum keşke böyle büyü işe olsa
Değil mi of of işimiz çok zor ya bir Umur işteAnı bile bilemeyenler cıkıyor malesef de gercekten biri uc bes sey tuttursa da hepimiz gitsek... olmazsa biz falcilarin klasik sozlerini kaptigimizdan o donanima sahibiz artik diye düşünüyorum, hepinize bedava sallicam ustelik ne tarot ne su ne de kahve hicbirseye bakmadan
Teşekkür ederimsizin atamanız oldu bilin bende o iş
MalesefDeğil mi of of işimiz çok zor ya bir Umur işte
Bu Ankara’da ki Zehra iyi mi kötü mü Kızlar ben Ankara’da inci ablaya baktırdım zamanı dolunca sürem bitti diyor ve maalesef çıkmadı onun gibi paragöz mü merak ettim birde eve gelenler ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?