İstanbul'da Fal - Falcılar

Kesinlikle zaten geriye ne kalıyor Eskişehir iyi yaşadığım yer Denizlide de yok düzgün falcı

en iyi falcıların ismi K ile başlıyormuş.
yaşadığı şehirde K ile başlıyormuş
fiyatları da çok K ile başlıyormuş
ve bir çok K ile başlayanlara bakıyormuş

Abla bunlarla uğraşma valla bir çarpar bir tanesi toparlanamazsın.

Ben 2 tekliğe bozarım

Mune rica etsem ablaya bir ceza verir misin ? Yasak olduğunu bile bile lades

Kızlar konu dışı biliyorum ama rüyalardan anlayan varsa bana özelden mesaj yazar mısınız 1 haftadır gördüğüm bir rüya var onu yorumlatmak istiyorum

Kesinlikle zaten geriye ne kalıyor Eskişehir iyi yaşadığım yer Denizlide de yok düzgün falcı
Ben size denizliden bakan 2 numara vermistim. O numaralari kimseye vermiyordum normalde de bi deneyin derim ikisi de harikadir ne soylediyse yasadik birinin fiyati oldukca yuksek fakat bence deger

Ben size denizliden bakan 2 numara vermistim. O numaralari kimseye vermiyordum normalde de bi deneyin derim ikisi de harikadir ne soylediyse yasadik birinin fiyati oldukca yuksek fakat bence deger
Görüştüm canım ben onlardan memnun kaldım fakat şu koronadan artık yüzyüze gidemiyorum birde telden bakmıyor Yinede başkalarında da duymak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…