Ciddi misin hiç görmedim sadece telefonda baktırdım gerçekten para göz birde kanser tedavisi görüyor allah şifasını versinay o çok paragöz manyak bir teyze. hatta ona yelekli inci derlerdi.
yalan da olabilir .doğruysa ALLAH şifasını versin. ama o kadın duygu sömürüsünü çok seviyor.Ciddi misin hiç görmedim sadece telefonda baktırdım gerçekten para göz birde kanser tedavisi görüyor allah şifasını versin
İnanırım çünkü parayı gerçekten çok seviyor süren bitti diyor tekrar gönderiyorsun bu sefer kısa kesiyor zaten dediklerinin hiçbiri çıkmadıyalan da olabilir .doğruysa ALLAH şifasını versin. ama o kadın duygu sömürüsünü çok seviyor.
Anı bilen kim var ki? Nasıl teyit ediyorsunuz bu durumu kiEvet anı bilen çok fazla işte insan onuda istiyor tabiki dediğin gibi gelecek önemli olan
2 olay oldu oda bende kalsınAnı bilen kim var ki? Nasıl teyit ediyorsunuz bu durumu ki
Kimmiş bunlar bana özelden yazabilir misinizSevindim sizin adiniza memnun kalmaniza.. aynen aynen ben de seviyorum baska falci denemeyi
bende istiyorum.Kimmiş bunlar bana özelden yazabilir misiniz
Evet bende merak ettimbende istiyorum.
Ben size ozelden aciklayacagim durumu ama yaymak isyemiyorum burada özellikle duyulmamis falcilar var benden cikmasin diye sirf. Ama soyle diyim birine ben 4 yildir filan ara ara giderim hoştur, cok az sey söylerbende istiyorum.
hadi inşallah iyi olur.Ben size ozelden aciklayacagim durumu ama yaymak isyemiyorum burada özellikle duyulmamis falcilar var benden cikmasin diye sirf. Ama soyle diyim birine ben 4 yildir filan ara ara giderim hoştur, cok az sey söyler
aynen öyle .sürümden kazansalar da olur aslında. az ama öz.Elimde o kadar falci numarasi var ama heosi bi yerlerden haciya hocaya baglamislar ekstra kazanc pesindeler. Halbuki üstüsuplu uc bes tutan sey soyleseler, vade konusunu allah bilir deseler cunku onlar aradaki bagin kopup kopmadigini varliklariyla glruyo ama vadecok dgl. En azindan yalana baglamamis olurlar. Haci hoca yok uzerindeki enerji bu olaydan cekilseler daha fazla kazancaklar burdan hic tereddutsuz kac kisi arariz kim bilir. Ama bunlar dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan oluyolar malesef
Falcilardan isteklerimizaynen öyle .sürümden kazansalar da olur aslında. az ama öz.
aynen bacım. ne çektik bu falcılardan be......Falcilardan isteklerimiz
1) usturuplu sallamalari :)
2) mumkunse 3 gun sonra tekrar aratma cabasi icinde bakma uzun sureli bak kardesim parayi sokakta mi buluyoruz
3) bilmiyosan zorlama
amanın 1000 tl lik kimdi?Elimde 20 liradan 1000 liraya kadar falci numarasi var sorsak %95i fasa fiso
Denizliden oamanın 1000 tl lik kimdi?
Ama degmez basarisiz fazlasiylaDenizliden oo da hocaya baglamis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?