İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar telefon Apple olan var mı aranızda şu falcılara fal baktırırken ses kaydı yapmak istiyorum kullandığınız bir program var mı

K kaleca ben oğlumun tedavisi için her sene İzmir’e gidiyorum biliyorsun İzmir’de romenler bakla falı bakıyorlar bazen onlar bile bazı şeyleri tutturuyorlar kızlar ne verirsen alıyorlar bana 2015 oğlum olmadan önce iş için gittiğim zaman şunu demişlerdi senin 1 oğlun olacak başka olmayacak hayatın aniden değişecek evet öylede oldu geçen senede bir mal kaybın olmuş ama bir can almışsın evinin ekmeğine birisi olmuş dedi sadece 20 TL aldı bınlar benden

Evet evet onlardan iyileri cikiyor bazen ve bzm su surekli ısrarla baktirdiklarimizdan daha iyiler. Benim de basima geldim Biz de 2016 da 3 kisiydik Alsancak Kordonda 20 lira verdik gitsin diye israrla benim elimi istedi ben de cekindim yanimdakilerden yanlıs bir kelime söyler rezil olurum diye. onlar bize bak tamam filan deseler de o bende israrciydi cok iyiydi enerjisi.

Simdi aklima getirdin Miyav_su karantina kalksin cingenelere fal baktirmaya gitcem

Simdi aklima getirdin Miyav_su karantina kalksin cingenelere fal baktirmaya gitcem
Yanlız onlar çingene lafını sevmiyorlar bilgine biz romanız diyorlar ablamda baktırmıştı telefonu bile aldık ablama dükkanın var kiracanız kaçacak 6 ay içinde demişti bu ay kaçmış kiracı falını bakan ablayı arayacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…