vay be boşuna okumuş dirsek çürütmüşüz valla.iki fal,üfürük gelsin paralar.Denizliden oo da hocaya baglamis...
Biz bu yere gitmistik yuzyuze bakiyodu 100 lira kisi basi, 69. Siradaydik o gün icinvay be boşuna okumuş dirsek çürütmüşüz valla.iki fal,üfürük gelsin paralar.
Ben sana diyorum ver bana 50 milyon dolarBiz bu yere gitmistik yuzyuze bakiyodu 100 lira kisi basi, 69. Siradaydik o gün icin
Ee diyorsunda hesapta para yokO is sende tamam
Faldan memnun kalirsam vercem. Ne kadar güzel fal o kadar güzel paraEe diyorsunda hesapta para yokbeni kandırmıyorsun değilmi
Sen uyanık olmuşsun anam senden bana ekmek çıkmazFaldan memnun kalirsam vercem. Ne kadar güzel fal o kadar güzel para
Evet evet onlardan iyileri cikiyor bazen ve bzm su surekli ısrarla baktirdiklarimizdan daha iyiler. Benim de basima geldim Biz de 2016 da 3 kisiydik Alsancak Kordonda 20 lira verdik gitsin diye israrla benim elimi istedi ben de cekindim yanimdakilerden yanlıs bir kelime söyler rezil olurum diye. onlar bize bak tamam filan deseler de o bende israrciydi cok iyiydi enerjisi.K kaleca ben oğlumun tedavisi için her sene İzmir’e gidiyorum biliyorsun İzmir’de romenler bakla falı bakıyorlar bazen onlar bile bazı şeyleri tutturuyorlar kızlar ne verirsen alıyorlar bana 2015 oğlum olmadan önce iş için gittiğim zaman şunu demişlerdi senin 1 oğlun olacak başka olmayacak hayatın aniden değişecek evet öylede oldu geçen senede bir mal kaybın olmuş ama bir can almışsın evinin ekmeğine birisi olmuş dedi sadece 20 TL aldı bınlar benden
Ben zaten cok para isteyip de dogru cikacagibi dusunmuyorum artik
Simdi aklima getirdinEvet evet onlardan iyileri cikiyor bazen ve bzm su surekli ısrarla baktirdiklarimizdan daha iyiler. Benim de basima geldim Biz de 2016 da 3 kisiydik Alsancak Kordonda 20 lira verdik gitsin diye israrla benim elimi istedi ben de cekindim yanimdakilerden yanlıs bir kelime söyler rezil olurum diye. onlar bize bak tamam filan deseler de o bende israrciydi cok iyiydi enerjisi.
bizim yerimize de baktır cnm.
Tamam bir adet sag el bir adet sol el fotografiyla bu is tamambizim yerimize de baktır cnm.
Oğluşumun ekim ayında kontrolü var bende o zaman baktıracağım
Simdiden cok geçmis olsunOğluşumun ekim ayında kontrolü var bende o zaman baktıracağım
Yanlız onlar çingene lafını sevmiyorlar bilgine biz romanız diyorlar ablamda baktırmıştı telefonu bile aldık ablama dükkanın var kiracanız kaçacak 6 ay içinde demişti bu ay kaçmış kiracı falını bakan ablayı arayacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?