İstanbul'da Fal - Falcılar

Tamam pardon Roman ablayi bulcaz gittiimizde yok ya ben inaniyorum onlarin bazilari bzmkilerden iyi

kizlar falcı orhana yazdim.bikac hafta daha bakamayacakmis.cok onemliyse yaz bakmaya calisirim dedi.ben de merak ettigim kisiyi ve konuyu sordum sadece.çatir çatir söyledi.an ve gecmis yuzde yuz tutarli.gelecekle ilgili maalesef istedigim şeyleri duyamadim kendisinden,moral bozuklugu yasiyorum.(kücük orhan degil bu arada 54 yasindaymis kendisi karisiklik olmasin.)sizde orhana baktiran varsa yorumlari alabilir miyim?yani cikti mi soyledikleri?

Bahsettigin Bakırköy Orhan dedikleri sanırım yani burda öyle geciyordu, benim dedigim degil malesef 54 yaslarinda dgldi o yüzden bir de genç bir Orhan ariyoruz bulamadik hala

Tarot mu bakıyor peki bu Orhan

İşte insan hep düşündüklerini duymak istiyor hepimiz aynıyız o yüzden fal baktırıyoruz umarım gelecekle ilgili söyledikleri çıkmaz

kizlar orhan sanirim evinde bakiyor.dedigim gibi ben watsappla bi konuda daniştim bakim yaptiramadim daha baslamamis ama o sordugum konuda cok isabetliydi.sonra eskileri araştirdim cok memnun kalan varmiş.varliklarla bakiyormus.yüzüne bakarak anlatiyormus.

arkadaslar cok soru gelmis orhanla ilgili.ben orhana tam olarak bakim yaptirmadim.aceleci oldugumu görünce sor merak ettigin şeyi dedi merak ettigim konuyu sordum sadece watsapptan o konuda da cok tutarliydi.ne adama fal baktirdim ne yüzünü gördüm daha once.o konuda da gidişatta yanilmadi gelecek icin soyledigi cikar mi gorecegiz.inşallah cikmaz.ay sonu baslayamayi dusunuyormus bakima.sadece evinde bakiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…