Sağol canımSimdiden cok geçmis olsun
Tamam pardon Roman ablayi bulcaz gittiimizdeYanlız onlar çingene lafını sevmiyorlar bilgine biz romanız diyorlar ablamda baktırmıştı telefonu bile aldık ablama dükkanın var kiracanız kaçacak 6 ay içinde demişti bu ay kaçmış kiracı falını bakan ablayı arayacaktı
Özellikle Sibel ablayı bul ablam pek sevdi onuTamam pardon Roman ablayi bulcaz gittiimizdeyok ya ben inaniyorum onlarin bazilari bzmkilerden iyi
Bahsettigin Bakırköy Orhan dedikleri sanırım yani burda öyle geciyordu, benim dedigim degil malesef 54 yaslarinda dgldikizlar falcı orhana yazdim.bikac hafta daha bakamayacakmis.cok onemliyse yaz bakmaya calisirim dedi.ben de merak ettigim kisiyi ve konuyu sordum sadece.çatir çatir söyledi.an ve gecmis yuzde yuz tutarli.gelecekle ilgili maalesef istedigim şeyleri duyamadim kendisinden,moral bozuklugu yasiyorum.(kücük orhan degil bu arada 54 yasindaymis kendisi karisiklik olmasin.)sizde orhana baktiran varsa yorumlari alabilir miyim?yani cikti mi soyledikleri?
Tavsiye ederim bence deneyineskisehir kadriye hakkinda dusunceleriniz nedir biri onerdi
Tarot mu bakıyor peki bu Orhankizlar falcı orhana yazdim.bikac hafta daha bakamayacakmis.cok onemliyse yaz bakmaya calisirim dedi.ben de merak ettigim kisiyi ve konuyu sordum sadece.çatir çatir söyledi.an ve gecmis yuzde yuz tutarli.gelecekle ilgili maalesef istedigim şeyleri duyamadim kendisinden,moral bozuklugu yasiyorum.(kücük orhan degil bu arada 54 yasindaymis kendisi karisiklik olmasin.)sizde orhana baktiran varsa yorumlari alabilir miyim?yani cikti mi soyledikleri?
İşte insan hep düşündüklerini duymak istiyor hepimiz aynıyız o yüzden fal baktırıyoruz umarım gelecekle ilgili söyledikleri çıkmazkizlar falcı orhana yazdim.bikac hafta daha bakamayacakmis.cok onemliyse yaz bakmaya calisirim dedi.ben de merak ettigim kisiyi ve konuyu sordum sadece.çatir çatir söyledi.an ve gecmis yuzde yuz tutarli.gelecekle ilgili maalesef istedigim şeyleri duyamadim kendisinden,moral bozuklugu yasiyorum.(kücük orhan degil bu arada 54 yasindaymis kendisi karisiklik olmasin.)sizde orhana baktiran varsa yorumlari alabilir miyim?yani cikti mi soyledikleri?
maalesef canim...iyi ya da kötü olaylari kabullenmek aslinda en büyük ilerleme...ama duygusal davraniyoruz işte.İşte insan hep düşündüklerini duymak istiyor hepimiz aynıyız o yüzden fal baktırıyoruz umarım gelecekle ilgili söyledikleri çıkmaz
Orhan referans istiyor ve yuzyuze bakiyor herkese bakim yapmam diyor bilginize kizlar
Benim dedigim Orhan'a ulasirsam kafadan 500 liraya baktircamHangi orhan bu Kaleca. Pmbe'nin bahsettigi mi. fiyati ne acaba?
Mayista bakiyordur karantina hikayesinden sanirim.Benim dedigim Orhan'a ulasirsam kafadan 500 liraya baktircamama bu P pembepanda888 in bahsettigi Orhan.. yüzyüze bakiyor da nisanda baslayacakmis fiyat soramadim. Bakırköy Orhan dedikleri burda adi gecmis önceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?