Sizi ilgilendirmez biriyle kavg ettim siyaset konusundaWaterlily1 e nooldu pasif olmuş o da
Aynen senden çıkanları gördük :)Ben size ozelden aciklayacagim durumu ama yaymak isyemiyorum burada özellikle duyulmamis falcilar var benden cikmasin diye sirf. Ama soyle diyim birine ben 4 yildir filan ara ara giderim hoştur, cok az sey söyler
Üslup ne kadar önemli onu gösteriyorsun sitede herkeseAynen senden çıkanları gördük :)
Kendin benden çıkanlar diye bir üslupla girmişsin bende ondan cevap verdim :))Üslup ne kadar önemli onu gösteriyorsun sitede herkese
Kendimi elestiriyor olmam karsimdakine lakayt bir sekilde bu hakkı tanidigim anlamina gelmiyor tartismayacagim, benimle saygi cercevesinde konusun hanimefendi!Kendin benden çıkanlar diye bir üslupla girmişsin bende ondan cevap verdim :))
kötüMerhaba kızlar bu Falcı Zehra (Ankara'da telden bakan) hakkında bana yorum yapabilecek birileri var mı. Özelden yada buradan yazarsanız sevinirim. Yorum bekliyorum birde andaki durumları iyi bilir mi
Ne gibi anda nasıl geleceği demiyorum ama an konusunda nasıl
Hımm anladım anda falan iyi değil inanmamalıyım yani gerçi zaten inanmıyorum da bi sorayım dedimcok boş.burc yorumu yapiyor gibi konusuyor daha cok.yani cok genel fali.
bilmiyorum ki cok iyi diyen de var enerji olayiHımm anladım anda falan iyi değil inanmamalıyım yani gerçi zaten inanmıyorum da bi sorayım dedim
Telefonda bakan yıldızname bakıp hızlı konuşan kendine özgüveni olan ayşeyse ben begenmedim. Net hiç bir şey söylemedi. DeğmezMerhaba Bakırköy ayşe hakkında ne düşünüyorsunuz baktıran lar yazabilirmi
Zeynep gibi yaniTelefonda bakan yıldızname bakıp hızlı konuşan kendine özgüveni olan ayşeyse ben begenmedim. Net hiç bir şey söylemedi. Değmez
Ben de merak ediyorum acaba iyi olan var mıdır ? Ücreti ne kadardır telefonda bakıyor musiz hangi böşgedesiniz size bölge bölge vereyım :) yada telefonda cok ıyı bakanlarda var, bende bu ara ciddi sarmış durumdayım
Özelden numarasını ve ücretini alabilir miyim ?Evet Gonca Polat katinada iyidir öneririm
Merhaba. Konuyu bilmiyorum ama şöyle yorum yapayım. Daha önce de yazdığım gibi bakımı güzeldi ama o fiyata değmezdi. Bildiği şeyler oldu evet ama biraz üstün koru. Işlem denilmiş ben işlem vs bunlara inanmadığım için yaptırmadım hiç bir falcıya.Bukete giden arkadaslar @huzur4736 ,@silkm,@dilekkkkkkkkk ,@Hera ,@meriliyn ,@yellow angel @halime34 , A Aalola sizlerdende yorum bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?