Ne kadar falı bana telefon verir misiniz özeldenBen Elmira ile sonu 2812 olan numara ile gorüştüm. Ses tonu gayet iyiydi, şivesi de yoktu. İçinde bulunduğum durum karışık olmasına rağmen ayrıntılı olarak bildi. Geleceğe yönelik bence olası gözükmeyen yorumlarda bulundu, 4 ay sonra gerçekleşirse şok olup buraya da yazacağım:)
Ya canım biz senle özelden konuştuk bana sordun büyü var dedi dedim sende banada aynı şeyi söyledi uzak dur dedin bir sürü şey söyledin konuştuk şimdi neden iyi olup olmadığını soruyorsun ben anlamadım tamKızlar, Ankara'daki Zehra Hanıma telefonda fal baktıranlardan olumlu olumsuz yorum alabilir miyim?
Falı çıktı mı? Bilgi lütfeeen
Mesaj gönderdim. Buradaki mesajları baktırdıktan sonra görüp biraz tedirgin oldum. Mevcut durumla ilgili söyledikleri çok şaşırtıcı, doğru. Ama önümüzdeki dönem için 4 aylık bir süre verdi. Bakalım ne olacakNe kadar falı bana telefon verir misiniz özelden
Falının çıkıp çıkmadığını öğrenmek istiyorum çünkü de ondanYa canım biz senle özelden konuştuk bana sordun büyü var dedi dedim sende banada aynı şeyi söyledi uzak dur dedin bir sürü şey söyledin konuştuk şimdi neden iyi olup olmadığını soruyorsun ben anlamadım tam
Bende de tutmadı olaylar tam tersi geliştiEce’nin söylediği vade tutmadı bilginize
Bende Tuzla’daki Fikriye hanıma ulaşmaya çalışıyorumKizlar İstanbul Tuzla'da falcı firkiye hanım varmış eski konularda ismi hayli geçiyor bir de Ankara'da bir falcı Fikriye hanım var bilginiz var mı bu hanımlar hakkında
O arkadaş vermemişti bana umarım sizlere verir kkızlarBen de istiyorum Fikriye'nin numarasini gecen gün de yazan bi arkadas vardi
UmarımO arkadaş vermemişti bana umarım sizlere verir kkızlar
herkese yazdım bakalım umarım ulaşabilirim kendim için değil zaten çok sevdiğim birisi için istiyorumUmarımmerak ettim acikcasi
InsAllah ulasirsinizherkese yazdım bakalım umarım ulaşabilirim kendim için değil zaten çok sevdiğim birisi için istiyorum
Bu Tuzla’daki olan mı canım bana özelden yada buradan yazar mısın neden olumsuzben kaybettim fikriyenin numarasini.ama gidilmeye deger biri oldugunu da düsünmüyorum bosuna paranizi ve zamaninizi harcamayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?