Hangi fikriye İzmirdeki mi (Ankaradan giden) şu fiyatı 250tl olan hanım. Evet ben daha öncede söyledim vermiyorum yüksek fiyatlı falcıların numarasını ama burdan birkaç arkadaşa vermiştim onlar iletir size bukadar çok baktırmak istiyosanız. Ama ben o kadını yıllardır duyuyorum baktıran çok arkadaşım oldu Ankaradan anda iyi ama gelecek tutmuyo onu söyleyimde. Onun ablası asıl falcı Mihriye oda bırakmış zatenherkese yazdım bakalım umarım ulaşabilirim kendim için değil zaten çok sevdiğim birisi için istiyorum
Ankara'da da var İstanbul'da da var Fikriye ikisini de Bayram dan sonra denemeye karar verdimHangi fikriye İzmirdeki mi (Ankaradan giden) şu fiyatı 250tl olan hanım. Evet ben daha öncede söyledim vermiyorum yüksek fiyatlı falcıların numarasını ama burdan birkaç arkadaşa vermiştim onlar iletir size bukadar çok baktırmak istiyosanız. Ama ben o kadını yıllardır duyuyorum baktıran çok arkadaşım oldu Ankaradan anda iyi ama gelecek tutmuyo onu söyleyimde. Onun ablası asıl falcı Mihriye oda bırakmış zaten
Anladım canım teşekkür ederimulaşma durumum yok.ama tuzla yayla mahallesindeydi evi torunu falan vardi hatta tonton bir teyze bildigin.beni de biri götürmüştü ama o kisiyle irtibatim kalmadi.fikriye sonra bir kagida yazdi numarasini ama kagidi kaybettim.gelecekle ilgili soylediklerini hatirliyorum olursa yazarim.diger soylediklerini hatirlamiyorum gideli 2 sene oldu.o zamanlar gitmiyordum cok falcıya.ama cok iyi olsa hatirlardim sanirim.
Ben 5 yıl once yaklasık Ankarada ki hem Fikriye hem de kardesine baktırdım da . Alakasız seyler söyledi cok uzun vadeli bakıyorlar ama bende hıc bisey tutmadı .Kizlar İstanbul Tuzla'da falcı firkiye hanım varmış eski konularda ismi hayli geçiyor bir de Ankara'da bir falcı Fikriye hanım var bilginiz var mı bu hanımlar hakkında
Tuzladaki Fikriye hanım ölmüş, Ankaralı olanlarda olumsuz yorumlar fazla vazgeçtim baktirmaktan.İstanbulda Rita diye çok bilinen bir falcı varmis onun numarasına ulaşmaya çalışıyorumBen 5 yıl once yaklasık Ankarada ki hem Fikriye hem de kardesine baktırdım da . Alakasız seyler söyledi cok uzun vadeli bakıyorlar ama bende hıc bisey tutmadı .
Onuda denedim :))) 3 sefer gittim arkadaşlarımı da götürdüm ama pek beğenmedim çıkmadı yani ama deneyebilirsin 50liraTuzladaki Fikriye hanım ölmüş, Ankaralı olanlarda olumsuz yorumlar fazla vazgeçtim baktirmaktan. İstanbul da Rita diye çok bilinen bir falcı varmis onun numarasına ulaşmaya çalışıyorum
Ritanin numarası var mı sizde benimle paylaşabilir misinizOnuda denedim :))) 3 sefer gittim arkadaşlarımı da götürdüm ama pek beğenmedim çıkmadı yani ama deneyebilirsin 50lira
Rita ile falcı Melahat aynı kişi değil değil miOnuda denedim :))) 3 sefer gittim arkadaşlarımı da götürdüm ama pek beğenmedim çıkmadı yani ama deneyebilirsin 50lira
Arzuyu öneren var mi? Güya iki üç harf söyleyip karşıdaki kişinin adını biliyor
[/QUOTE
Baktırdım vade verdi cıkarsa sölicem.. girizgahdaki kendi övme kısmından sonra olagan üstü bişey bekledim ama değildi..
Baktıran ve cıkan yada cıkmayan yazarsa fikrimiz olurArzuyu öneren var mi? Güya iki üç harf söyleyip karşıdaki kişinin adını biliyor
Bir zamanlar çok baktıran vardı benim arkadaşa baktı. İki üç harf söyledi sonra isim bildi güyaBaktıran ve cıkan yada cıkmayan yazarsa fikrimiz olur
Onu banada yaptı cafedekilerde yapıo benim derdim gelecek.. bu kim bu isim kim bu kim ne bilim kim gelecek cıktımı arkadaslarınaBir zamanlar çok baktıran vardı benim arkadaşa baktı. İki üç harf söyledi sonra isim bildi güya
Ben geleceği bilen hiç görmedimOnu banada yaptı cafedekilerde yapıo benim derdim gelecek.. bu kim bu isim kim bu kim ne bilim kim gelecek cıktımı arkadaslarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?