İstanbul'da Fal - Falcılar

herkese yazdım bakalım umarım ulaşabilirim kendim için değil zaten çok sevdiğim birisi için istiyorum
Hangi fikriye İzmirdeki mi (Ankaradan giden) şu fiyatı 250tl olan hanım. Evet ben daha öncede söyledim vermiyorum yüksek fiyatlı falcıların numarasını ama burdan birkaç arkadaşa vermiştim onlar iletir size bukadar çok baktırmak istiyosanız. Ama ben o kadını yıllardır duyuyorum baktıran çok arkadaşım oldu Ankaradan anda iyi ama gelecek tutmuyo onu söyleyimde. Onun ablası asıl falcı Mihriye oda bırakmış zaten

Ankara'da da var İstanbul'da da var Fikriye ikisini de Bayram dan sonra denemeye karar verdim

Ya nedense şu falcılar ya taşınıyor yurtdışına yada telefon numarası siliniyor neyse hiç şaşırmadım pardon birde bu işi bırakıyorlar çocuk var sanki

ulaşma durumum yok.ama tuzla yayla mahallesindeydi evi torunu falan vardi hatta tonton bir teyze bildigin.beni de biri götürmüştü ama o kisiyle irtibatim kalmadi.fikriye sonra bir kagida yazdi numarasini ama kagidi kaybettim.gelecekle ilgili soylediklerini hatirliyorum olursa yazarim.diger soylediklerini hatirlamiyorum gideli 2 sene oldu.o zamanlar gitmiyordum cok falcıya.ama cok iyi olsa hatirlardim sanirim.

Anladım canım teşekkür ederim

Destanı deneyen arkadaşlar var ise yeni yorum almak isterim.

kizlar özelime cok mesaj geldigi icin buraya yaziyorum.öncelikle cok sevdigim cok iyi arkadaslar edindim burada.cok guzel kizkardeslerim oldu cok mutluyum.Allah hepinizi iyi insanlarla karşilaştirsin ve cok mutlu olun inşallah.ben falcilari,fali ve falci önermeyi tamamiyle birakiyorum.bunalima girdim yaşadigim travmalardan sonra iki senemi bu işe harcadim.gitmedigim falci bakimci hoca vs kalmadi diyebilirim ve başima cooook kötü olaylar geldi.gelecegi bilen falci YOK.iki senesini harcamiş biri olarak cok rahat soyluyorum.hayatimla ilgili bir şeyleri bilen insanlar vardi onlar da falci degildi.size önerim tamamen birakin ve kendinizi zikirlere ve dualara adayin.inanin cok etkili ve cok şey degisecek hayatinizda.fal denen şey bir bela.insana musibet ve vesvese getiriyor ayrica kismetlerinizi kapatiyor,hicbir isiniz yolunda gitmiyor.başima fal belasi yüzünden çooook kötü şeyler geldigi icin ve benim gibi cok kiz oldugunu düşündügüm icin yazmak istedim.ne haddine diyebilirsiniz asla kizmam.ama yüzlerce falci denemiş biri olarak yorumum hepsi uzak durulması gereken umut tacirleri.zaten dikkat edin hepsi ya hasta oluyor ya fakirleşiyor ya da başka kötü şeyler geliyor başlarina.enerjisi gercekten temiz ve bazı şeyleri görebilen insanlar zaten bu işi parayla yapmiyor.(ben de bir araba parasi harcamişimdir.şu an borcluyum)Allah tekrar hepinizin gönlüne göre versin.

Kizlar İstanbul Tuzla'da falcı firkiye hanım varmış eski konularda ismi hayli geçiyor bir de Ankara'da bir falcı Fikriye hanım var bilginiz var mı bu hanımlar hakkında
Ben 5 yıl once yaklasık Ankarada ki hem Fikriye hem de kardesine baktırdım da . Alakasız seyler söyledi cok uzun vadeli bakıyorlar ama bende hıc bisey tutmadı .

Kızlar Kurtulus'ta Rita diye çok bilinen bir falcı varmis numarası varsa benimle paylaşabilir misiniz

Ben 5 yıl once yaklasık Ankarada ki hem Fikriye hem de kardesine baktırdım da . Alakasız seyler söyledi cok uzun vadeli bakıyorlar ama bende hıc bisey tutmadı .
Tuzladaki Fikriye hanım ölmüş, Ankaralı olanlarda olumsuz yorumlar fazla vazgeçtim baktirmaktan.İstanbulda Rita diye çok bilinen bir falcı varmis onun numarasına ulaşmaya çalışıyorum

Tuzladaki Fikriye hanım ölmüş, Ankaralı olanlarda olumsuz yorumlar fazla vazgeçtim baktirmaktan. İstanbul da Rita diye çok bilinen bir falcı varmis onun numarasına ulaşmaya çalışıyorum
Onuda denedim :))) 3 sefer gittim arkadaşlarımı da götürdüm ama pek beğenmedim çıkmadı yani ama deneyebilirsin 50lira

Arzuyu öneren var mi? Güya iki üç harf söyleyip karşıdaki kişinin adını biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…