İstanbul'da Fal - Falcılar

tokattaki fadime teyzeye bende ulaşmak istiyorum.ben fal baktıran biriyim.ama senin anlattığın gibiyse hiç böylesine rastlamadım.inan benimde baktırmaya bazı şeyleri öğrenmeye çok ihtiyacım var.numarasını annen bulursa banada atar mısın?inan çok sevinirim.tel yoksa yada telden bakmıyorsa gerekirse giderim.adres bile bulursan at bana.çünkü çok merak ettim.şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşlar bağcılardaki emine hanımın numarasını acilen bu akşam msj atar mısınız?sadece tatilim yarın.yarın gitmem gerektiği için acil.gönderirseniz çok sevinirim.

belki sadece zamanları tutturamıyodur,bazen öle oluyo sen de bilirsin

Merhaba,

Siteye yeni üye oldum. Fala meraklı olduğum için sohbetinize katılmak istedim. Bağcılar'daki Nilüfer Hanım'ı merak ettim doğrusu. Elmakurdumusun, rica etsem Nilüfer Hanım'ın iletişim bilgilerini ben de öğrenebilir miyim? Aslında eve gitme fikri beni tedirgin eder genelde, ama yine de denemek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

şaka gıbı cıdden yaa.. sen bu kadını bana bul dıle benden ne dılersen...
ne kadara bakıyor acabaa bunuda ogrenırmısın ? telde baktırırz artıkk

kızlarrrrrrrrr gülden'in 4. dediği de çıktı :S

bir olay vardı annem bırakmak istiyor babam kabul etmiyordu onu. sonra yeni kanuna göre bırakmak zorunda kaldı ve ipotek kalktı falan filan:) gülden söylemişti ben unutmuştum bile bu da çıktı.
allahım inş. diğer dedikleri de olur ((((((((( en çok onlar olsun istiyorum zaten.

nescan, telini bulduğunda banada gönderir misin?? her ne kadar geleceği allahtan başka kimse bilemez desemde bu merak içimi yiyip bitiriyor...insan merak ediyor işte geleceğini...ve bu formu ve yorumları okudukca bakıyorumda herkesin bir sıkıntısı ve merak ettikleri var. sıkıntımız olmasa niye fal baktıralım ki zaten. herşey yoluda olsa (((

ee kızlarr gidecekk kimse kalmadı mı??? bu arada ben bişeyi cok merak ediyorum o kadar insan rita ve melehatin telini aldıı..yeni gidenlerden alalaımmm yorumlarıı...ben en son gıttıgımdee hala bakabılıyordu ama cok yaslanmıstı sımdıı isee hala eskısı gıbı guzel bakıyor mu dıye cok merak ediyorumm...neden mi?
ı
geçen bir firmaya işimle ilgili görüşme için gittim..gorusme bıttıkten sonra orda bulunan cok sevdıgım bır ablam vardı onun yanında yiğit için kendime randevu alırken ..ne randevusu kız dedi..sorma yaa bu aralar bi takıldım şu fal olayını kurtulamıyorum...hevesımı alınc bır sene bırakırımm dedımm..senın ıyı bıldıgın bırı varmı dedımm..valla vardı bı tane kurtulustaa ..herseyımı bıldıı dıyee odum patladı ogun bugun tovbe ettim dedimm..kahvemı bakıyor dedım evett dedı..anaa sen yoksaa melehattimi dıyosun dedımm lennnn sen nerden bılıyosunn benım bahsettıgım 25 yıl evelldı demesen ısmınıbıle hatırlamıycam demezmii:)) demek ki aslındaa pekde yanılmıyorum arkadaslarr ..ama eskıler hep soylerler o kadının cıdden cok ıyı baktıgını ..sımdıde cok merak edıyorum son durumu nasıl dıye?

tatlım sen ritaya gittinmi peki?.

melehat çok yaşlanmış diyorlar.ben hiç gitmedim sadece yazılanlardan dolayı ritaya gittim.geleceğin çıkabileceğini inanamıyorum ama genede etkilenmemek imkansız.ama nedense kötü şeyler beni etkiliyo.ritayıda sadece burda duydum ben

gittim canımm gittimm..aynı seyy onun ıcınde gecerlıı ritada super bakann bırıydıı. ama sonraa bozdu dıye soyledılerrr.gecenn bır arkadası gıdıcem benımle gel dedı..rahatsızdım gıdemedım onunla..sonra aradım nasıldı dedıgımde..o cok memnun kaldıgını soyledı..ama nedense tuhaf bır bayan o..yanı tamam guzel bakıyor bakıyordaa bı işi para ıcın yaptıgını o kadar bellı edıyorkii..tavırlarıı cokda hos degıll..ama cıddı cıddı bır sorunum olsa bır sorum olsaa..ya talin ya melehat yada rıtaya gıderım o kesın..haa belkıı dejavudaki yıgıtede gıdebılırım..iştee bır ogrensemm gıdenlerden bunların son durumları nee diye?bit tunceray bahsetmıstıı gıttım dıye ama o da yenı gıtmemıss melehatee eskıden gıtmıss oda benı gıbı memnun kalmıs..

Yarın gidicem canım... Ama bu ara giden varsa yorum alalım... 2 arkadaşımın da aklını çeldim umarım beni utandırmaz Rita...

bana söylediklerinin hiç biri doğru değildi ritanın.hayır neye nasıl bakıyorlar gecelekten geçtim ben.bilmediğim geçmişi ve şu anı söylese tmm.söyle özetlersem birkaç kez yazmıştım.hayır falı bakan biri birinin evli olup olmadığını bilir diymi.yada kaç çocuğu olduğunu yada ne biliyim.işini bilir.rita bana saçma sağan baktı.bunları düşndüğümde evet tutturamadı diyorum ama gecelekle ilgili söylediklerine gelince inş çıkmaz diyorum.erkek arkımı aldı başka bi kadınla 1 yıl içinde evşendirdi
kadının boyunu bile söyledi düşün sanada 1.5 yıl aşk yok dedi.çıkmaz inş :S

Ayyy demesin bana öyle şeyler... =((( Ben Ritaya çok inanç besledim çünkü ablamın 10-15 sene önce gittiği 2. en iyi falcısıymış... Bir çok şeyi bilmiş zamanında gelecekle ilgili... Ama tabi şuan nasıldır bilmiyorum... Ama 2 arkadaşımın da aklını çeldim beni mahçup etmese çok iyi olur =(

inş cnm.öyle düşünme burda herkez birilerini yazıyor belkide gerçekten frekans olqyıdır.iyi şeyler söyler umarım sana.söyledikler tutarlı olur.zaten iyi şeyler duymadk içn gitmmşyormuyuz.kimse herşey toz bembeyken gitmez....yrn geldikten sonra yorumlarını bizim paylaşırsın merakla bekliycem.ama bende bir kez daha gidicem aynı şeyleri duyucakmıyım merak ediyorum

buarada ablanın birinci falcısı kimmiş.melehatmı?

Diğeri Fatoş Maltepe'de oturuyormuş zamanında... burda onu çok aradım ama hiç bilen yok... Ablam söz verdi bi ara eski telefon defterini bulabilirse bulmaya çalışıcaz tekrar Fatoş'u bulup da denersem zaten yorumlarımı yazar iyiyse de yönlendiririm... Tabi canım yarın dönünce ilk işim buraya yazmak...
Şuana kadar gittiklerimi toparlamak gerekirse... Düşiniyim bakalım: Sini cafedeki kadın, Tarık, Ayhan, Biriz, Angels Zeynep, Cafein Semra, Kayışdağı Angel Çetin... Sanırım bu kadar...

ben unutuyorum zaten falcılarıda aklımda tutamıyorum.burada yazılanları okudum ve ritaya gittim sadece okadar :))gitmez olsaydım.ama ben geçen gün birine baktırdım burda değil.eğer çıkar söyledikleri olursa.bende burda isteyenlerle paylaşıcam hatta şehir dışında çağırıcam onu buraya.bende beklemedeyim

Hadi bakalım hayırlısı umarım falcıların söylediklerinden güzel ve iyi olanlar çıkar... =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…