İstanbul'da Fal - Falcılar

sini cafedeki kadın nasıldı pekiiiiiiiiii

ben seker hanima 2 sene once baktirmistim cok kisa bakmisti ama soledigi herseyi yasadim sonrada baktirdigim cafeye gittim tekrar ama ayrilmiss nerdee bakiyoo simdii???

:))) bendekii dee ne şans yawww bir araa gül nasıl tutulup beğeniliyordu biliyorsuz..o zamanlarr kalkıp giteye üşenmiştim...sonraa da begenılmemeye baslayıncaa bosver onun yerıne yıgıte gıdeyımm yakın nasıl olsa dedim..bugun bambaska bir iş yuzunden yeşilyurda gitmek zorunda kaldım..ordandaa bır arkadasımı yeşilköye götürdümm...şans ya tam yanından geçtikk..dediğiniz gibi hemen madonun karsısındaymıs..ehh oraya kadarr gıtmısımm bır sansdir deneyım kımse yoksa baktırayım dedım:)) kımsecıkler yoktu..sızınde oyle oluyor mu bılmyorum ama kızlar 15 dakıka ya surduu yaa surmedii...çok sevimli insanın gözlerinin içine içine bakan bir kız..sizinde dediğiniz gibi iyi niyetli bir kızcagıza benziyor..saolsun meleklerini atfettii...falda nasıl derseniz derseniz dee 10 üzeründen 8 veriririm hakeder yanii...sonuc olarakk artık bu kadar yere baktırdımm kımse gelecek bılemıyorr..tuttuu cıktı dedıklerımızındee cok olagan dısı seylerr oldugunu sanmıyorum..ama belkıdee onlaraa bazen fısıldadıkları seylerr dogru bazen dee yalan oluyorr..bunu bana cok yakın bır tanıdıgım soylemısstı..gayıpten gelenlerr her zaman dogruyu soylemıyor bazenn bızımlee dalgagecıyorlar demıstı..her neysee...

..sımdı eger bır sıkıntınız varsa vee bu yaşanmıssa...yiğit-talin-gül'e gidilebilir... amaa melehat vee rita hala eski formlarındaysaa yıldızname gıbı kader okumak ıcın bır kezz gıdılmeli diye dusunuyorum artık.... benim naçizane fikrim..eger bır sıkıntınız var bunu acıga cıkarmak istiyorsunuz ama aynı zamanda da bır ıkı dertlesıp ferahlamakk yanı terapi<niteliğinde olsun isterseniz ...bu aralar canım ınanılmaz fal baktırmak ıstıyor diyorsanız..yiğiti vee ritayı kesinlikle önermiyorum cunku paran kadar konus gıbı davranıp ınsanın ıcını dokmesını engellıyorlar..yanı falı bırbırbır konusup 10 dakkada bıtırıyolar..haa birde aklıma ıstasyon kafedekı ömür abla geldii onunlada dertlesebilmek bir nebze bu saydıgım ısımlere gore daha ıyı...gül..melehat abla ve talin ablaya daha iyi dertleşebiliyor ve sıkıntısını söyleyebiliyorsunuz..insana guven verıyorlar...ama melehat ablanın artık ne kadar anlayıp ne kadar anlamadıgından supheliyim...kac gundur soruyorum yok mu yeni gıden dıyee heralde yok!

ben seker hanima 2 sene once baktirmistim cok kisa bakmisti ama soledigi herseyi yasadim sonrada baktirdigim cafeye gittim tekrar ama ayrilmiss nerdee bakiyoo simdii???

ben bakırköyde laf cafe de baktırmıştım Şeker hanıma sonra taksim mona lisa cafe de olduğunu söyledi forumdaki arkadaşlardan biri ben henüz gitmedim, orada mı bilmiyorum ama müsait olduğum bir ara gidicem. inşallah ordadır.

bilen var mı arkadaşlar?

Valla Ritaya gittim bu gün... Ve gerçekten şimdi kimseyi ne iyi ne kötü olarak yönlendirmek istemiyorum... Var olan şeylerde baya tutarlı haberiniz olmayan şeyleri bile söylüyo, o kişiyi arayıp sorduğunuzda doğru olduğunu anlıyorsunuz fln... Gelecekle ilgili kötü şeyleri de söyleyebilen biri, inanasınız gelmiyor... Bir kaç şeyde fena saçmaladı onları saymıyorum...
Açıkçası gerçekten kafamı karıştırdı... İyi veya kötü demek istemiyorum... Bazı isimleri çok doğru söylüyor, bir de kendinden çok emin konuşuyor... 2 kere evleneceksin gördüm fln diyo...
Bilemiyorum bundan 5-6 sene sonrası hatta 40 yaşıma kadar tahmin yürütmesi akla yatkın gelmiyor...

uzun suredir onu ariyorum ben insallah ayni kisidir,yesilcam cafede baktirmistim ben sonra nereye gittigini soylemediler ,yrn monalisa cafeye ugrarim ben taksimde olucam umarim ordadir

eğer Şeker ordaysa bana da haber verir misin? ben sürekli takipçisiyim bu konunun. Şeker de pek bilinen biri olmadığı için çok fazla haber gelmiyor. eğer gelişmeleri bildirirsen çok memnun kalırım.

kayışdağı angels çetin mi? nerde bu nasıl bakıyor ve kaça...lütfen aydınlatır mısın beni

kayışdağı angels çetin mi? nerde bu nasıl bakıyor ve kaça...lütfen aydınlatır mısın beni

Evet kayışdağında mı oturuyorsun ki? Onu sordun, ben çok beğenmedim ama bi arkadaşım baya beğeniyor onu... Yeditepe üniversitesinin orda Çotla var onun karşısında Angel cafe var orda Çetin...

Uffffffffff ki ne ufffffffff bugün ilk kadıköy agel cafe naza gittim valla karakter analizi süper ama accaip pembe ve imkansız bi tablo çizdi valla inanasım gelmedi pozitif bi kadın ama inanamıyorum dediklerine baktıranvar mı cıkıomu?
sora cadde symbol metine gittim seker adam ama akıl verio resmen ya fal bakmıo bi azarlamadıgı kaldı onun dediklerine kalırsa mahvoldum yani bi fal inanılmayacak kadar toz pembe bi fal da karabulutlarla dolu metin moralmi bozdu yaaaaaa yalvarıyorum iyi bir falcı söleyin çıldırıcam ama bakırköy yesilköyede gidemem bu arada naz nasıldır sahiden metin hep mi azarlar böle yorumlarınızı bekliyorum

sakin sakin: ) anadolu yakasında istiyorsan kadıköyde nostradamus var orada zeynep ya da olgu ya baktırabilirsin...gayet iyiyler...

Herkese iyi pazarlar!birkac ay once fal konusuyla ilgili tecrubelerimi
paylasmistim,o zamandan beri yurtdisinda oldugum icin takip etme durumum olmadi.1 aydir buradayim ve hizimi alamayip yazilip cizilmis birkac insani denedim.iste yorumlarim:
Gul:daha once de gidiyordum,bana kesin cikiyor,tarihleri sapitsa da,olaylarda oldukca iyi
Elmira:bence yoruma bagli,benim ve beraber gittigim 2arkadasimin gecmisimizi ve bugunumuzu hatasiz bildi,gelecegi bekliyoruz...
Mercan:hem telefonunda hem de yuzyuze baktirdim,tel.iyi olunca meraktan o karar yolu gittik,cok basarili,iki falinda da ayni seyleri soyledi,gelecegi bekliyorum
Soganlik Emine:2 kisi gittik,cok iyi bakiyor,gelecekle ilgili arkadasim soyledigi onemli bisey cikti,ben bekliyorum
Besiktas Nihal:bugun cok iyi,gelecek icin budur,demiyor,ben oyle hissediyorum ama belli olmaz diyor,mantikli bir kadinlar,sacmalamiyor.
Gecmiste Rita,Duygu,melekler Sengule baktirdim,bazen tutsa bile,bazen cok sacmaladilar.
Tarik,Batu,Melekler Can,angel Burcu ,kadikoyde ayhana seyrek olsa da giderim,genel olarak 4u de gunune bagli,bazen super,bazen atiyorlar.
Angelda eskiden Yilmaz vardi,o da iyiydi,simdi nerede bilmiyorum,gelecegi tutturuyordu.
Bir sorunum yuzunden son 3 yildir fal baktiriyorum,daha 100 de 100 bileni gormedim...
Bilmem yazdiklarim kimseye isik tutar mi ama korkarim fal keyif icin guzel bir arac olmaktan oteye gitmiyor,bildikleri de zaten kisa vadeli seyler oluyor...
Sevgiler!

Kizlar nisantasi symbolde onerebileceginiz biri varmi bugun gidicemde ???

ben de bugün gidecek falcı arıyorum:) beşiktaş, taksim ya da nişantaşında. nişantaşı symbolde leyla var, fulyadan iyi. bi de baharı methetmişlerde ama .bugün izinliymiş. olmadı beşiktaş nihale gidicemben de. taksim şube paza rgünleri çok kalabalık oluyo. beşiktaş symbolde iyi diyebileceğiniz biri var mı acaba bi tek bülenti denemiştim orda. ilkinde fena değildi 2.de saçmaladı, şimdi de ayrılmış sanırım. diğer çocukları bilmiyorum

Kizlar nisantasi symbolde onerebileceginiz biri varmi bugun gidicemde ???

Nisantasinda sembol leyla hn bazen iyi tutturuyor,dene istersen,bahari da cok begenen var,bana pek tutmuyor,harfleri falan iyi biliyor ama genelde cok pembe gozlukle baktigi icin ben pek sevmedim...
Ama gitmisken denenebilir.

Besiktas sembol nihal hsonu calismiyor,oradaki elif te iyimis,ben baktirmadim,bir ara deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…