Diğeri Fatoş Maltepe'de oturuyormuş zamanında... burda onu çok aradım ama hiç bilen yok... Ablam söz verdi bi ara eski telefon defterini bulabilirse bulmaya çalışıcaz tekrar Fatoş'u bulup da denersem zaten yorumlarımı yazar iyiyse de yönlendiririm... Tabi canım yarın dönünce ilk işim buraya yazmak...
Şuana kadar gittiklerimi toparlamak gerekirse... Düşiniyim bakalım: Sini cafedeki kadın, Tarık, Ayhan, Biriz, Angels Zeynep, Cafein Semra, Kayışdağı Angel Çetin... Sanırım bu kadar...
sini cafedeki kadın nasıldı pekiiiiiiiiii
valla ben 1 ay önce taksim kadınlar kahvesine gittim, Remziye hanıma fal baktırdım ve ciddi anlamda çok pişman oldum. aslında arkadaşımın tavsiyesiyle gittim, o çok memnun kalmıştı ondan sadece iş hayatıyla ilgili verdiği bir tarih tutmamış.
bana gelince öncelikle 5 dakika baktı sadece falıma ve başladı hızlı hızlı konuşmaya ve kağıtlara anlattıklarını yazmaya. şuan kağıda baktığımda anlayamıyorum bile ne yazdığını
genel-geçer tahminlerle geçiştirdi beni, sonrasını şöyle bir örnekle açıklayayım: 3 ay içinde nişanlanmayı planladığımız için kredi çekmeye çalışan yani bir an önce evlenmemiz için uğraşan sevgilim için bana, "sen evlilik düşünüyosun ama onun hiç aklında bile değil dedi"bunun üzerine ben olmayacak mı bu iş dedim bana "2010 yılında evlilik kesinlikle olmayacak" dedi, zaten 1 ay kalmış 2010'un bitmesine parmağımda nişan yüzüğüm de yok bir de olacak deseydi
bu ve benzeri bir sürü şey, bir de herşeyi bana sordu böyle mi şöyle mi diye öğrenmeye çalıştı... kısacası hiç memnun kalmadım.
önceden de dediğim gibi, birine çok iyi bakan falcı diğer bir kişide aynı performansı gösteremeyebiliyor. o yüzden memnun kaldığınızı kaçırmayın derim.
ben Şeker hanımdan çok memnun kalmıştım, çoğu arkadaşım tavsiye etmemesine rağmen bizim enerjimiz tuttu onunla, herşeyimi bildi. artık bir kez daha onu denerim, eğer o da bozulduysa daha da herkesin memnun kaldığı süper bir falcı olmadığı sürece hiçbir falcıya gitmem, çok para gidiyo ya
ben seker hanima 2 sene once baktirmistim cok kisa bakmisti ama soledigi herseyi yasadim sonrada baktirdigim cafeye gittim tekrar ama ayrilmiss nerdee bakiyoo simdii???
ben bakırköyde laf cafe de baktırmıştım Şeker hanıma sonra taksim mona lisa cafe de olduğunu söyledi forumdaki arkadaşlardan biri ben henüz gitmedim, orada mı bilmiyorum ama müsait olduğum bir ara gidicem. inşallah ordadır.
bilen var mı arkadaşlar?[/QUOTE
uzun suredir onu ariyorum ben insallah ayni kisidir,yesilcam cafede baktirmistim ben sonra nereye gittigini soylemediler ,yrn monalisa cafeye ugrarim ben taksimde olucam umarim ordadir
uzun suredir onu ariyorum ben insallah ayni kisidir,yesilcam cafede baktirmistim ben sonra nereye gittigini soylemediler ,yrn monalisa cafeye ugrarim ben taksimde olucam umarim ordadir
sini cafedeki kadın nasıldı pekiiiiiiiiii
Diğeri Fatoş Maltepe'de oturuyormuş zamanında... burda onu çok aradım ama hiç bilen yok... Ablam söz verdi bi ara eski telefon defterini bulabilirse bulmaya çalışıcaz tekrar Fatoş'u bulup da denersem zaten yorumlarımı yazar iyiyse de yönlendiririm... Tabi canım yarın dönünce ilk işim buraya yazmak...
Şuana kadar gittiklerimi toparlamak gerekirse... Düşiniyim bakalım: Sini cafedeki kadın, Tarık, Ayhan, Biriz, Angels Zeynep, Cafein Semra, Kayışdağı Angel Çetin... Sanırım bu kadar...
kayışdağı angels çetin mi? nerde bu nasıl bakıyor ve kaça...lütfen aydınlatır mısın beni
Uffffffffff ki ne ufffffffff bugün ilk kadıköy agel cafe naza gittim valla karakter analizi süper ama accaip pembe ve imkansız bi tablo çizdi valla inanasım gelmedi pozitif bi kadın ama inanamıyorum dediklerine baktıranvar mı cıkıomu?
sora cadde symbol metine gittim seker adam ama akıl verio resmen ya fal bakmıo bi azarlamadıgı kaldı onun dediklerine kalırsa mahvoldum yani bi fal inanılmayacak kadar toz pembe bi fal da karabulutlarla dolu metin moralmi bozdu yaaaaaa yalvarıyorum iyi bir falcı söleyin çıldırıcam ama bakırköy yesilköyede gidemem bu arada naz nasıldır sahiden metin hep mi azarlar böle yorumlarınızı bekliyorum
Kizlar nisantasi symbolde onerebileceginiz biri varmi bugun gidicemde ???
Kizlar nisantasi symbolde onerebileceginiz biri varmi bugun gidicemde ???
ben de bugün gidecek falcı arıyorum:) beşiktaş, taksim ya da nişantaşında. nişantaşı symbolde leyla var, fulyadan iyi. bi de baharı methetmişlerde ama .bugün izinliymiş. olmadı beşiktaş nihale gidicemben de. taksim şube paza rgünleri çok kalabalık oluyo. beşiktaş symbolde iyi diyebileceğiniz biri var mı acaba bi tek bülenti denemiştim orda. ilkinde fena değildi 2.de saçmaladı, şimdi de ayrılmış sanırım. diğer çocukları bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?