Ben Gülistan'a fal baktırmadım. O nedenle iyi veya kötü diyemem ama saçma sapan ithamlarda bulunmuşsun. Ne yalan söyliyim o kadar parayı da vermem.Yeni aynı gang hala başkalarına yanlış örnek olmaya devam edin kimlerin ahını alıyorsunuz 300 TL lik patates falcıyı överek yanlış yapıyorsun ben burada uzun liste yayınladım kimlere kaç kere gittim vs ben burada kimseyi övmedim yok muhteşem demek açıktan ya ben 300 TL veriyorum kaliteliye gidiyorum diyerek ego tatmini yada organik ilişki anlarsan tamamen duygusal 300 TL ye yazık diyorum hala bla bla bu ülkede asgari ücret 2300 TL ve insanlar bu parayla geçinmeye çalışırken hala Gülistan a git demek ...
Baskın da baskınmış. Ben niye abartıldı dedim ama bir üye haberin linkini paylaşmıştı. Bence mutlaka bakmaya devam ediyordur.Arkadaşlar bu cezmi’ye ulaşabilen var mı? 2019 da bir ses verdi, hatta havale de yaptım ama geri geldi . Sonra da cezmi ölüye yattı:)
Hala basılma travmasını atlatamadı galiba , ama çok zaman geçmiş konjonktür değişti
İkisini kıyaslama bile yapma canım kesinlikle zeynep anda daha iyiartı anda mandal toprak mı? zeynep mi? başarılı.
anladım ama şu an söyledikleri içime evlat acısı gibi oturdu. öyle çok iş çeviren varmış ki arkamdan. bilemedim.İkisini kıyaslama bile yapma canım kesinlikle zeynep anda daha iyi
Zaten oyle is hayati ummadigin yerden darbe geliyor sen yine caktirma o kisilere hic hir seyini paylasma,is hayatimdan bende hep iyilik yapip yardimci olduklarimdan kazik yedimanladım ama şu an söyledikleri içime evlat acısı gibi oturdu. öyle çok iş çeviren varmış ki arkamdan. bilemedim.
aynen insanlar neden kötü ki kötülükten ne çıkar. zaten bak sapır sapır ölüyor insanlar bir vürüsten.Zaten oyle is hayati ummadigin yerden darbe geliyor sen yine caktirma o kisilere hic hir seyini paylasma,is hayatimdan bende hep iyilik yapip yardimci olduklarimdan kazik yedim
Zeynepmi agladiama hep aynı şeyleri tekrarladı. ya kızlar sizde de ağladı mı?
Zenepe baktirdigimda Bana hic olmadi burda konustugum kimsedende duymadim ,cümleleri surekli tekrarlar onu herkese yapiyor cok ilginc şaşirdimevet ağladı çok şaşrıdım.sizde de oldu mu?
valla şaşırmaktan ziyade korktum ne oldu diye.kadın bayağı ağlayarak konuştu. benimki benden sonra çok süründü herhalde.Zenepe baktirdigimda Bana hic olmadi burda konustugum kimsedende duymadim ,cümleleri surekli tekrarlar onu herkese yapiyor cok ilginc şaşirdim
Kaç tlye baktı zeynep ?valla şaşırmaktan ziyade korktum ne oldu diye.kadın bayağı ağlayarak konuştu. benimki benden sonra çok süründü herhalde.
100 tlye bakiyor ,ama lutfen ses kaydi alin ben her dinledigimde deisik bir cumle yakaliyorum hemde cikip cikmadigini anlariz forumda yorumlamamiz daha rahat olurKaç tlye baktı zeynep ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?