İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar bu cezmi’ye ulaşabilen var mı? 2019 da bir ses verdi, hatta havale de yaptım ama geri geldi . Sonra da cezmi ölüye yattı:)

Hala basılma travmasını atlatamadı galiba , ama çok zaman geçmiş konjonktür değişti

Ben Gülistan'a fal baktırmadım. O nedenle iyi veya kötü diyemem ama saçma sapan ithamlarda bulunmuşsun. Ne yalan söyliyim o kadar parayı da vermem. philly yorumunda zaten kesin deneyin falı çıkıyor dememiş. Aksine bazı dediği şeylerin çıkmadığını söylemiş. philly gülistan için zamanında fal bakar, gecikecekse bunu belirtir bu açılardan övmüş. Niye bu kadar uzattınız? Çete diyorsunuz ortada öyle bir durum da yok, öven olduğu gibi ben daha çok kötü eleştiren gördüm. Şahsen tanımıyorum kendisini ama philly şu forumda gözüm kapalı güvendiğim üyelerden biri. Bana özelden mesaj atsın şu falcıyı mutlaka dene desin denerim.

Baskın da baskınmış. Ben niye abartıldı dedim ama bir üye haberin linkini paylaşmıştı. Bence mutlaka bakmaya devam ediyordur.

kızlar sonunda dayanamadım şu meşhur trans zeynebe baktırdım. çatlak gal
ba .hep aynı şeyleri söyledi. ben telfon kaydı programını indirdim yiğenim silmiş. kayıtta alamadım. ama biriyle ilgili kafamı çok ama çok karıştırdı. şimdi trans zaynebe baktıranlara ortak sorum. anda ne kadar başarılı.
ve en önemli soru geleceği biliyor mu? ve açıkçası benim işlem yaptırmış olduğum ve ara da çalıştığım biri ile ilgili ileride senin işlerini halletmeyecek ve onunla çalışmayacaksın dedi ki bu sıkıntılı.
ne derece güvenilir. bir de ben okumuştum sürekli tekrarladığı kelime yada cümleler çıkarmış.
evet hanımlar yorumlara açığım.

ama hep aynı şeyleri tekrarladı. ya kızlar sizde de ağladı mı?

ben biraz korktum. karşı tarafla ilgili anlatırken ağladı da.

anladım ama şu an söyledikleri içime evlat acısı gibi oturdu. öyle çok iş çeviren varmış ki arkamdan. bilemedim.
Zaten oyle is hayati ummadigin yerden darbe geliyor sen yine caktirma o kisilere hic hir seyini paylasma,is hayatimdan bende hep iyilik yapip yardimci olduklarimdan kazik yedim

Zaten oyle is hayati ummadigin yerden darbe geliyor sen yine caktirma o kisilere hic hir seyini paylasma,is hayatimdan bende hep iyilik yapip yardimci olduklarimdan kazik yedim
aynen insanlar neden kötü ki kötülükten ne çıkar. zaten bak sapır sapır ölüyor insanlar bir vürüsten.

evet ağladı çok şaşrıdım.sizde de oldu mu?

mesela en belirgin cümle şu idi ağlayarak senden sonra hayatımdaki herşey çok çok köytüydü gibi.bunu çok tekrarladı???????

Trans Zeynep adlı falcıdan çıkan transa geçiyor sanırım. Enerjisi ağırsa... Belki de biseyleri hic bilmemek bilmekten iyidir.

Zenepe baktirdigimda Bana hic olmadi burda konustugum kimsedende duymadim ,cümleleri surekli tekrarlar onu herkese yapiyor cok ilginc şaşirdim
valla şaşırmaktan ziyade korktum ne oldu diye.kadın bayağı ağlayarak konuştu. benimki benden sonra çok süründü herhalde.

aaaaa bunun hemen belirteyim ki ben ona çok beddua etmiştim. çok canımı yakıp beni ortada bırakıp gitmişti. beş altı sene ağladım hiç durmadan ve beddualar attim. ama geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…