İstanbul'da Fal - Falcılar

100 tlye bakiyor ,ama lutfen ses kaydi alin ben her dinledigimde deisik bir cumle yakaliyorum hemde cikip cikmadigini anlariz forumda yorumlamamiz daha rahat olur
durun bir bakalım. bana çok imkansız dediği olayın 45 günü var.kokusu çıkar. ve buradan yazacağım. iyi yada kötü.çünkü kimse sudan para toplamıyor.

100 tlye bakiyor ,ama lutfen ses kaydi alin ben her dinledigimde deisik bir cumle yakaliyorum hemde cikip cikmadigini anlariz forumda yorumlamamiz daha rahat olur
ses kaydına izin vermiyor...iphonelarda da ses kaydı maalesef anlaşııyor, sesten dolayı..beni uyarmıştı bu ses ne diye , kapattırdı

ses kaydına izin vermiyor...iphonelarda da ses kaydı maalesef anlaşııyor, sesten dolayı..beni uyarmıştı bu ses ne diye , kapattırdı
ya zaten söylediği aynı cümleler biraz kırık bence.

ya zaten söylediği aynı cümleler biraz kırık bence.
Yalnız Zeynep ile ilgili bir tespitimi buraya yazmak istiyorum...sorduğumuz insanlar ile ilgili kötü yorumları oluyor evet, ama bizim kendi başımza gelecek kötü olayları ya görmeyen ya da görüğü halde söylemeyenlerden kendisi...ona fal baktırdıktan 2 gün sonra ciddi araba kazası geçirmişliğim var, ona fal baktırdıktan hemen sonra ailemde beni ciddi anlamda sarsan sağlık sorunları geçiren var ama kendisi bunların hiçbirini göremedi ...yani şu yanılgı oluşuyor Zeynep'e baktırınca, fal çok iyi çıktı başıma kötü birşey gelmez herhalşde..işte bu çok yanıltıcı...falda her şey çpk güzel olacak cümlelerinden sonra yaşadığım çok kötü olaylar nedeni ile kendime günlerce gelemediğim halde bunların hiç birini görmedi ...yani o da polyanna maaalesef

ya o kadın biraz fantastik şeyler de söyledi. normal hayattaki kişileri de kötüledi.
aslında işin ilginç tarafı ona baktırmakta ısrarcı olmasaydım keşke çünkü baktırana kadar bayağı terslik yaşadım.
göreceğiz. hele bir ölmez sağ kalır isek 45 gün sonra buradan ne olduğunu yazar valla fena gömerim.

Ben sizlerin yorumlarindan sonra baktirmaktan vazgectim 100 tl cidden iyi para bu devirde. 40-50 tl ye de kafa dağıtiliyor da yani enerjisel anlamda bazı falcılara bakim öncesi ve sonrasi başa bela cekme durumu var. Hani bu hanım oyledir demiyorum ama tecrubeleri yazdikca cekildim. Ben durugörü tarzı insanlarin daha iyi enerji yaydigini dusunuyorum. Enerjiden, konusmadan farkediliyor. Auro falla cok kirlenir cok baktirma diyenler demek ki dogru diyor.

Cumle eksik olmus. Kusura bakmayın. Yani siz tecrubelerinizi yazdikca demek lstedim, bu hanıma baktirmaktan vazgectim. Kimi oncesi kimi sonrasi sıkıntı yasamis.

hiiç o açıdan düşünmedim.... belki onun varlıkları bize oyun oynuyor... sonuçta varlıkla bakıyor bu kadın, belki bilerek kötüyü söylettirmiyorlar, sonuçta şans oyunları ile kazanılan paranın nasıl insana uğuru yoksa, falla özellikle üçharflilerin işin içinde olduğu fallarla insana uğur gelmez diye düşünüyorum... Bence Zeynepin varlıkları bilerek yanıltıyor olabilir, ben kadına çok fazla fal baktırdım, artık öyle dşünüyorum

Durugörü daha sağlıklı fal çeşidi olabilir

ya aslında bu işlerin tamamı sakıncalı. benim çok güvendiğim bir kadın vardı. baktım kadın beni para kaynağı olarak görmeye başlamış. ürküttü beni. en ityisi bu işlerle uğraşmamak
arada bir baktırmak. ama gönül işleri zor olduğu için bilemedim.

Zeynebin vadeleri tutmaz ama karşı tarafın düşüncelerini olduğu gibi aktarır onun içinde bulunduğu durumu şartları anlatır tabi bunları o sürekli söylediği cümleler arasından çekip almak gerekiyor

Zeynep en son bana 21 gün sonra rahatlayacaksın demiş, geçmiş o zaman çoktan:)

Falını da atayım da nasıl bakmış görün hep tekrar cümleler bazılarını yazmadım bile.

Zeynep'in fali
Icin icin cok darilip uzuldun mu"
Cok sikinti yapmissin kendine alakali ama var ya sunu bil ki. kendinle iligili oyle sanslarin, oyle guzelliklerim oldu ki diyen siz olacaksiniz ki. Siz cok sansli bir doneme gireceksiniz. Ama bunun icin bir kac ay bekle.
Devlet kapili bir yerden hem maddi hem de manevi bir sans gibi bir mutlulugun olacak.
Kendinle alakali hayatina dair her seyden sikilim, sikildim, sikildim diyen sensin ama bugunden sonra hic korkmayin. Sansiniz ve en buyuk mutlulugunuz, hayatina dair cok sasiracagin kendinle alakai buyuk bir mutlulugun aydinligin olacak.
Cok yoruldun cok cok cok, icin oyle yorgunki. Knedinle alakali cevrende cok cikarci insanlar var, hem de bu cikarci insanlar o kadar fazlaki. HIc bir sey icin hic kimseye guvenme . Kendinle alakali herseyin sonu cok guzel olacak,.

Mutlulugunu en buyuk aydinligini kendin goreceksin. Simdi hayatina dair bekle..
Saclari upuzun olan bir bayan var, kim bu?
Kizacaksin ona ama biliyor musun?
Herseyini ona anlatiyorsun (yok boyle bir sey ama).
Sol kolunla alakali bole omzundan, parmaklarinla alakali bir saglik sikintisi yasayabilirsin. Kalpte ufak ufak batma gibi sikintilarin olacak, kafan hic bir seyi takma.
Bir para alacagin kaldi mi bir erkekte?(evet kaldi gercekten )
Kendinle alakali degisik degisik dusuncelerin arasinda kalan sensin.
Ama artik bugunden itibaren her seyle ilgili her sey artik sana geliyor:)
SImdi kendinel alakali her seu seninle. Kendine dair her sey iyi olacak.
Ama oule guzel gunlerin ve oyle guzel buyuk bir mutlulugun olacak ki, kendine dair her seyine sasiracaksin.
Simdi kendinel alakali hic bir seyi kafaya takma, hayatina dair her seyle ilgili hayatin buyuk bir mutlulugunu gorme sanslarini, sana gelme kendine dair artik her seyle ilgili her sey cok guel oalcak.
Bugunden sonra her sey cok guzel oalcak
artik kendine alakali hic korkma. Kendinle alakali icten ice buyuk bir mutlulugun var.
O kdar rajhatlayacaksin o kadar rahatlayacaksin, daha da daha da guzel mutluguna bakan sen olacaksin, En guzel bir mutlugun icinde olacak sensin
Selcuk diye kim var" Selcuk diye biriyle alakali bir isin olacak.
Insanlarin senin sinirlerini bozmasina izin verme,
Onune bja, hayatina dair her seyde her seye dair her sey iyi olacak.
Senin varya cok buyuk bir irzkin olacak,
Kendinle alakali hic bir seyi kafana takma
En guzel buyuk bir mutluluga bakan sensin.
Milleti catir catir catlatacaksin.
Kendinle alakali cok buyuj oynayacaksın

O kadar guzel aydinlanmalarin var ki, o kadar buyuk mutluluklarin var ki. Bugunden sonra her seyde herseye dair her sey iyi olacak.
Bir insandan buyuk bir intikamini alacaksin,
Bugunden sonra cok guzel paralar kazanacaksin. Boyle yuklu yuklu paralar. Paralarim oldu de ama hic kimseye soyleme.
Mustafa diye kimin var?
Boyle birisiyle ilgili boyle bir konusma icersinde bulunacaksin
Esme rbir erkegin merakinda olacaksin.
Kendin hayatina dair artik her sey ilgili baktigin buyuk bir olay seninle.
Benim isim var ben soyleyim ben boyleyim iddialiyim diyeceksin.
Oxlem kim, cok sinsi biri?
Siz yeni bir ev alabilir misiniz?Ay oyle guzel bir ev alacaksin ki, istersen evim var de. hic onemli degil ama o kdar guzel buyuk sansin hayatina dair her sey artik .
Daha buyuk bir mutluluk sana geliyor.
Olmaz dedigin her seyden kurtulacaksin.
Kendinle alakali gonlun cok uzgun.
Sizin mesela bir isle ilgili bir unvaniniz var mi?Isim yapar misiniz?

Yapcan yapcan. Atiyorum mavi bir marka degil mi, iste boyle isimlik bir olayin olacak..
Sizin yurtdisinda ne sansiniz olur?Cok buyuk bir kuvvet cok buyuk bir sans ( ben oyle mi dedim)
Evet, sizi bekliyor.Ben mutluyum diyeceksin ben mutluyum diyeceksin

Aha işte Zeynep'in tekrar cümlelerden oluşan kısımları azıcık da olsa çıkarılmış, yakalamaya çalıştığım ufak noktalar dışında bir şey yok.

Ben öyle terslik falan hiç yaşamadım Zeynep'le. Gerçi korkularım falan yok, çok sık fal baktırmam

Verilen isimler doğru mu?

Sözkonusu Zeynep ise birkaç kelam da ben edeyim şuraya.. Aylardan şubat... Telefonunu buradan bir üyeden almıştım. Sağolsun kızcağız verdi. Zeynebi aradım ama bana inanılmaz kaba geldi. Ne bileyim işte bu benim için eksi bir durum.. Bana fal bakarken çocuklarının gürültüsü yoktu. Ben de özel anlamda kırgınlık yaşamışım. Zeynep başladı... Bunu sana yazmadım, bunu sana yazmadım, bunu sana yazmadım...Bende eeee iyiymiş bu falan.. İbrahim kim dedi. Annemin dayısının oğlu dedim. Sustu. Mehmet kim, dayıııım dedim... Karşı tarafın durumunun kötü olduğunu söyledi. Bunu bilmek için falcı olmaya gerek yok bence.. Ayrıca kadın suya bakıyor. Varlıklarla. Onlarda çok rahat yalan söyler. Bunu da biliyoruz çoğumuz diye düşünüyorum. Bir de Fal baktırmıyorum artık... Ya da çok nadir baktırıyorum diyeyim.. Benim kaderimi Allahın yarattığı bir kul mu bilecek Allah aşkına.. Ayrıca Zeynebi in verdiği vadeler tutmaz. Ama bu önemli değil bence. Hayatımda yakın zamanda yaşadığım olayı da bilememiştir. Verdiği isimler spesifik değil bir kere... Gaybı sadece Allah bilir....

Ben zeynebe 4 kere baktırdım hep ne için bakıcaz diye sorar bende bir kişi için derim onun ismini veririm anlatır yukarıdaki gibi genele baktırıyor um çünkü bilemiyor 4 falın ikisi boş olmuş yani daha çok tekrar cümleler kurmuş diğer ikisinde gerçekten karşı taraftan duyduğum cümleleri söylemiş her zaman günününde olmuyor galiba birde klasik ama enerji işimi acaba bilemedim

Ben Zeynep Hanım ile telefonda görüşmüştüm ama fal baktırmamıştım. Mesaj atmıştım yanlışlıkla beni aradı fal bakmak için sanırım telefonları karıştırdı. Bende söylemiştim ben ödeme falan yapmadım randevu da almadım diye. Sanırım hergün çok fal bakıyor benim gözlemim bu oldu. Bence rahat 10 ve üzerinde fal alıyor. Daha az alsa daha iyi bakabilir belki.

ya işin kötü tarafı öyle şeyler söyledi ki canım dediğim arkadaşla ilgili valla kadına sabahtan beri sinir oldum.

yani özet neymiş(en azından benim için )bu zeynep dosyası kapanmıştır. zırvanın teki bence.

Ben de daha önce yazmıştım. Zeynep’e bir kere baktırdım çok beğendim ama bir daha baktırmam diye tabi ki dayanamadım ve baktırdım tekrar :) İlk falı için inanılmaz inanılmaz inanılmaz diyorum hala. Fala başlar başlamaz baktırmak istediğim kişinin eski kız arkadaşının ismini söyledi şu kim diye. Bu çocuğa çok sıkıntı veriyor kötü kalpli birisi büyüyle kötülükle uğraşıyor dedi ki kendisi dolaylı yoldan tanıdığım birisi en azından ailesinde bu tarz işlerle uğraşan birileri olduğuna eminim. Benim fal baktırdığım kişi ile hayatımda olan başka birinin ismi aynı. İsmi şu an sallıyorum Mehmet kim dedi. Baktırdığım kişi işte dedim hayır başka birisi bu Esmer uzun boylu senin baktırdığım kumral açık tenli uzun boylu. Bunların ikisi de çok mu yakışıklı ama senin aşık olduğu daha farklı daha değişik bir tip di mi dedi. Bu çocuk bu Esmer adamı çok kıskanıyor dedi. Neden onun yanındasın neden neden diyor dedi. Senin yaşın 28-29 mu ama çok küçük gösteriyorsun herkes şaşırıyor mu yaşına dedi ki çok doğru. Bu kişinin evine fırtına düşecek çok üzülecek Bunlar dedi abisinin vefat haberini aldım. Bi kaç ay sağlık sorunlarıyla uğraşacaksınız dedi tam 3 ay babamın hastaneye gidiş gelişleri oldu.

Bu çocuk senin mimiklerini çok seviyor, sana sen çok masumsun sana hiç kıyamıyorum dedi mi dedi. Hem mimiklerimi hem de sen çok masumsun lafını bana en az 15 kere söylemiştir. Sana çok aşık, kıskançlığı kendini yiyip bitiriyor. Arayacak beklesin diyorlar, evin içinde sevinçten zıplayacakmışsın dedi. 21 gün vade veriyorum dedi 7 aydır konuşmadığım adamla 4 gün sonra konuştum. Ama devamı için bir şey diyemiyorlar seni çok sevse de biz gelecekte olacaklarla nasıl başa çıkarız seni çok üzerler diye düşünüp tekrar uzaklaşacak dedi. Bizim ayrılığımız zaten değişik bir durumla alakalı. Çok uzun oldu ama gerçekten şok olmuştum ağzım açık 25 dakika dinledim. Ve dediği gibi sonra tekrar bana seni çok özlüyorum dayanamıyorum seninle konuşunca kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor ama bu ilişkinin olmaması lazım sen çok yalnız kalırsın pişman olursun pişman olduğun bir hayatta yaşamanı istemiyorum dedi ve biz tekrar iletişimi kestik.

Bir kaç ay sonra yine baktırdım yine anlığı çok iyi bildiğini düşünüyorum. Mesela fal baktırdığım günden 1 gece önce çok ağlamıştım sen dün gece çok mu ağladın dedi bana. Bir kaç ay sabret bu sana gelecek diyorlar ama sonrası için bir şey dileyemiyorlar dedi. Yine aynı cümleyi söylemesi beni çok etkilemişti. Henüz bir iletişimimiz olmadı fal baktıralı 2 ay oldu. Ama hala anda çok iyi olduğunu düşünürüm.

En azından 1 sefer baktırılabilir. Memnun olmayan da vardır elbette ama bence kesinlikle boş bir insan değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…