İstanbul'da Fal - Falcılar

İlk ne zaman baktırdınız, dolgu cümlesi yok muydu benim falımdaki gibi?

Philly bu falda geçen cümlelerin % 70 ini bana da söylemiş, yurtdışı olayı hariç...Hep aynı dolgu cümleleri, hangisi gerçek hangisi dolgu karıştırır insan be...onun öyle demesinden sonra iyi bir şey yaşamadım bu arada...21 gün sonra rahatlama olacak cmlesini defalarca fallarımda duyduğum bir klişe sanırım

yani özet neymiş(en azından benim için )bu zeynep dosyası kapanmıştır. zırvanın teki bence.
Daha çok yeni fal baktırdin hemen karar verme bekle bence öyle karar ver canım,atıyorum ayşeye tutmaz fatmaya tutar fal,bende bekliyorum zeynepin soylediklerini ona göre yazicam burdan,fal tamamen enerji meselesi bence

Daha çok yeni fal baktırdin hemen karar verme bekle bence öyle karar ver canım,atıyorum ayşeye tutmaz fatmaya tutar fal,bende bekliyorum zeynepin soylediklerini ona göre yazicam burdan,fal tamamen enerji meselesi bence
cnm aynen.aslında beklemez lazım. bakalım. en azından benim inanılmaz olay için 45 gün dedi. o çıkarsa ki hiç ihtimali yok vaal yazrım. çıkmaz ise de yazarım.

En son falında söyledi bubları sürekli tekrar saçma sapan cümleler. Her şey iyi olacak amaç nasıl, ne olacak da olacak. Falın rahat 20 dakikası boş, araya girip konuşmana da izin vermiyor.

En son falında söyledi bubları sürekli tekrar saçma sapan cümleler. Her şey iyi olacak amaç nasıl, ne olacak da olacak. Falın rahat 20 dakikası boş, araya girip konuşmana da izin vermiyor.
sizde hıçkırarak ağladı mı?

sizde hıçkırarak ağladı mı?
Hayır tabi ki aşmış kendini. Feci paragöz bir kadın, doymadı da gitti. Daha az insana daha özenli bakabilir, o kadar para kazanıyorsun bari bakıcı tut da millet çocuk sesi dinlemesin.
Cezmi baskın yiyip işi bırakmış, Zeynep hala mesaj atarsın saniyesinde döner "boş vaktim var diye anne adın ne " e bu dur be kadın manyak mısın, şu an olmaz dersin beş dakika sonra randevu almak için ararsın o arada mitleri almış olur, öyle de işine saygılıdır.
Bu yüzden Gülistan 'ın çetesi olarak :) Gülistan 'ı ayrı yere koyuyorum sırf bu varoş halleri olmadığı için.

Bakırköy'le var mı aranızda ya da Bakırköy'de Seray diye birini duyanınız

umarım iyiler çıkar da kötüler çıkmaz. sinir oldum uyuyamadım. galiba şu söz çok ama çok doğru cahillik mutluluktur. bir şeyleri bilmemek bazen daha iyi.
Ama bak B Berna1236 ne diyor canım 2 tanesi çıkmış söylediklerinden kendini fala kaptırarak hareket etme hayatini fala göre yönlendirme sadece bekle dikkat ve takip et zaten iyi yada ķötüyü kendin görürsun ,olaylari aķışına bırak

sağol cnm ama gidişat çıkacak gibi.

Hayatını
sağol cnm ama gidişat çıkacak gibi.
Hayatını fala göre yönlendirme bence. Eğer zaten olacaksa bile olması gerektiği içindir. Falcı dediği için değil... Ayrıca etkileniyorsan fal baktırma bir süre bence... Ben çok nadiren baktırıyorum. Çoğu zaman gülüp geçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…