İlk ne zaman baktırdınız, dolgu cümlesi yok muydu benim falımdaki gibi?Ben de daha önce yazmıştım. Zeynep’e bir kere baktırdım çok beğendim ama bir daha baktırmam diye tabi ki dayanamadım ve baktırdım tekrar :) İlk falı için inanılmaz inanılmaz inanılmaz diyorum hala. Fala başlar başlamaz baktırmak istediğim kişinin eski kız arkadaşının ismini söyledi şu kim diye. Bu çocuğa çok sıkıntı veriyor kötü kalpli birisi büyüyle kötülükle uğraşıyor dedi ki kendisi dolaylı yoldan tanıdığım birisi en azından ailesinde bu tarz işlerle uğraşan birileri olduğuna eminim. Benim fal baktırdığım kişi ile hayatımda olan başka birinin ismi aynı. İsmi şu an sallıyorum Mehmet kim dedi. Baktırdığım kişi işte dedim hayır başka birisi bu Esmer uzun boylu senin baktırdığım kumral açık tenli uzun boylu. Bunların ikisi de çok mu yakışıklı ama senin aşık olduğu daha farklı daha değişik bir tip di mi dedi. Bu çocuk bu Esmer adamı çok kıskanıyor dedi. Neden onun yanındasın neden neden diyor dedi. Senin yaşın 28-29 mu ama çok küçük gösteriyorsun herkes şaşırıyor mu yaşına dedi ki çok doğru. Bu kişinin evine fırtına düşecek çok üzülecek Bunlar dedi abisinin vefat haberini aldım. Bi kaç ay sağlık sorunlarıyla uğraşacaksınız dedi tam 3 ay babamın hastaneye gidiş gelişleri oldu.
Bu çocuk senin mimiklerini çok seviyor, sana sen çok masumsun sana hiç kıyamıyorum dedi mi dedi. Hem mimiklerimi hem de sen çok masumsun lafını bana en az 15 kere söylemiştir. Sana çok aşık, kıskançlığı kendini yiyip bitiriyor. Arayacak beklesin diyorlar, evin içinde sevinçten zıplayacakmışsın dedi. 21 gün vade veriyorum dedi 7 aydır konuşmadığım adamla 4 gün sonra konuştum. Ama devamı için bir şey diyemiyorlar seni çok sevse de biz gelecekte olacaklarla nasıl başa çıkarız seni çok üzerler diye düşünüp tekrar uzaklaşacak dedi. Bizim ayrılığımız zaten değişik bir durumla alakalı. Çok uzun oldu ama gerçekten şok olmuştum ağzım açık 25 dakika dinledim. Ve dediği gibi sonra tekrar bana seni çok özlüyorum dayanamıyorum seninle konuşunca kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor ama bu ilişkinin olmaması lazım sen çok yalnız kalırsın pişman olursun pişman olduğun bir hayatta yaşamanı istemiyorum dedi ve biz tekrar iletişimi kestik.
Bir kaç ay sonra yine baktırdım yine anlığı çok iyi bildiğini düşünüyorum. Mesela fal baktırdığım günden 1 gece önce çok ağlamıştım sen dün gece çok mu ağladın dedi bana. Bir kaç ay sabret bu sana gelecek diyorlar ama sonrası için bir şey dileyemiyorlar dedi. Yine aynı cümleyi söylemesi beni çok etkilemişti. Henüz bir iletişimimiz olmadı fal baktıralı 2 ay oldu. Ama hala anda çok iyi olduğunu düşünürüm.
En azından 1 sefer baktırılabilir. Memnun olmayan da vardır elbette ama bence kesinlikle boş bir insan değil.
Vardı tabi ben sadece net bilgileri yazdım. Kendimle alakalı kendimle gibi gibi cümleleri vardı yanlış olmasın Şubat sonu veya Mart başıydı ilk baktırdığımda.İlk ne zaman baktırdınız, dolgu cümlesi yok muydu benim falımdaki gibi?
Philly bu falda geçen cümlelerin % 70 ini bana da söylemiş, yurtdışı olayı hariç...Hep aynı dolgu cümleleri, hangisi gerçek hangisi dolgu karıştırır insan be...onun öyle demesinden sonra iyi bir şey yaşamadım bu arada...21 gün sonra rahatlama olacak cmlesini defalarca fallarımda duyduğum bir klişe sanırımZeynep en son bana 21 gün sonra rahatlayacaksın demiş, geçmiş o zaman çoktan:)
Falını da atayım da nasıl bakmış görün hep tekrar cümleler bazılarını yazmadım bile.
Zeynep'in fali
Icin icin cok darilip uzuldun mu"
Cok sikinti yapmissin kendine alakali ama var ya sunu bil ki. kendinle iligili oyle sanslarin, oyle guzelliklerim oldu ki diyen siz olacaksiniz ki. Siz cok sansli bir doneme gireceksiniz. Ama bunun icin bir kac ay bekle.
Devlet kapili bir yerden hem maddi hem de manevi bir sans gibi bir mutlulugun olacak.
Kendinle alakali hayatina dair her seyden sikilim, sikildim, sikildim diyen sensin ama bugunden sonra hic korkmayin. Sansiniz ve en buyuk mutlulugunuz, hayatina dair cok sasiracagin kendinle alakai buyuk bir mutlulugun aydinligin olacak.
Cok yoruldun cok cok cok, icin oyle yorgunki. Knedinle alakali cevrende cok cikarci insanlar var, hem de bu cikarci insanlar o kadar fazlaki. HIc bir sey icin hic kimseye guvenme . Kendinle alakali herseyin sonu cok guzel olacak,.
Mutlulugunu en buyuk aydinligini kendin goreceksin. Simdi hayatina dair bekle..
Saclari upuzun olan bir bayan var, kim bu?
Kizacaksin ona ama biliyor musun?
Herseyini ona anlatiyorsun (yok boyle bir sey ama).
Sol kolunla alakali bole omzundan, parmaklarinla alakali bir saglik sikintisi yasayabilirsin. Kalpte ufak ufak batma gibi sikintilarin olacak, kafan hic bir seyi takma.
Bir para alacagin kaldi mi bir erkekte?(evet kaldi gercekten )
Kendinle alakali degisik degisik dusuncelerin arasinda kalan sensin.
Ama artik bugunden itibaren her seyle ilgili her sey artik sana geliyor:)
SImdi kendinel alakali her seu seninle. Kendine dair her sey iyi olacak.
Ama oule guzel gunlerin ve oyle guzel buyuk bir mutlulugun olacak ki, kendine dair her seyine sasiracaksin.
Simdi kendinel alakali hic bir seyi kafaya takma, hayatina dair her seyle ilgili hayatin buyuk bir mutlulugunu gorme sanslarini, sana gelme kendine dair artik her seyle ilgili her sey cok guel oalcak.
Bugunden sonra her sey cok guzel oalcak
artik kendine alakali hic korkma. Kendinle alakali icten ice buyuk bir mutlulugun var.
O kdar rajhatlayacaksin o kadar rahatlayacaksin, daha da daha da guzel mutluguna bakan sen olacaksin, En guzel bir mutlugun icinde olacak sensin
Selcuk diye kim var" Selcuk diye biriyle alakali bir isin olacak.
Insanlarin senin sinirlerini bozmasina izin verme,
Onune bja, hayatina dair her seyde her seye dair her sey iyi olacak.
Senin varya cok buyuk bir irzkin olacak,
Kendinle alakali hic bir seyi kafana takma
En guzel buyuk bir mutluluga bakan sensin.
Milleti catir catir catlatacaksin.
Kendinle alakali cok buyuj oynayacaksın
O kadar guzel aydinlanmalarin var ki, o kadar buyuk mutluluklarin var ki. Bugunden sonra her seyde herseye dair her sey iyi olacak.
Bir insandan buyuk bir intikamini alacaksin,
Bugunden sonra cok guzel paralar kazanacaksin. Boyle yuklu yuklu paralar. Paralarim oldu de ama hic kimseye soyleme.
Mustafa diye kimin var?
Boyle birisiyle ilgili boyle bir konusma icersinde bulunacaksin
Esme rbir erkegin merakinda olacaksin.
Kendin hayatina dair artik her sey ilgili baktigin buyuk bir olay seninle.
Benim isim var ben soyleyim ben boyleyim iddialiyim diyeceksin.
Oxlem kim, cok sinsi biri?
Siz yeni bir ev alabilir misiniz?Ay oyle guzel bir ev alacaksin ki, istersen evim var de. hic onemli degil ama o kdar guzel buyuk sansin hayatina dair her sey artik .
Daha buyuk bir mutluluk sana geliyor.
Olmaz dedigin her seyden kurtulacaksin.
Kendinle alakali gonlun cok uzgun.
Sizin mesela bir isle ilgili bir unvaniniz var mi?Isim yapar misiniz?
Yapcan yapcan. Atiyorum mavi bir marka degil mi, iste boyle isimlik bir olayin olacak..
Sizin yurtdisinda ne sansiniz olur?Cok buyuk bir kuvvet cok buyuk bir sans ( ben oyle mi dedim)
Evet, sizi bekliyor.Ben mutluyum diyeceksin ben mutluyum diyeceksin
Aha işte Zeynep'in tekrar cümlelerden oluşan kısımları azıcık da olsa çıkarılmış, yakalamaya çalıştığım ufak noktalar dışında bir şey yok.
Ben öyle terslik falan hiç yaşamadım Zeynep'le. Gerçi korkularım falan yok, çok sık fal baktırmam
Bence takip et sen yine söyledigi kişiyi fal bu enerji meselesi ya dogruysa söyledikleriya işin kötü tarafı öyle şeyler söyledi ki canım dediğim arkadaşla ilgili valla kadına sabahtan beri sinir oldum.
Daha çok yeni fal baktırdin hemen karar verme bekle bence öyle karar ver canım,atıyorum ayşeye tutmaz fatmaya tutar fal,bende bekliyorum zeynepin soylediklerini ona göre yazicam burdan,fal tamamen enerji meselesi benceyani özet neymiş(en azından benim için )bu zeynep dosyası kapanmıştır. zırvanın teki bence.
cnm aynen.aslında beklemez lazım. bakalım. en azından benim inanılmaz olay için 45 gün dedi. o çıkarsa ki hiç ihtimali yok vaal yazrım. çıkmaz ise de yazarım.Daha çok yeni fal baktırdin hemen karar verme bekle bence öyle karar ver canım,atıyorum ayşeye tutmaz fatmaya tutar fal,bende bekliyorum zeynepin soylediklerini ona göre yazicam burdan,fal tamamen enerji meselesi bence
En son falında söyledi bubları sürekli tekrar saçma sapan cümleler. Her şey iyi olacak amaç nasıl, ne olacak da olacak. Falın rahat 20 dakikası boş, araya girip konuşmana da izin vermiyor.Philly bu falda geçen cümlelerin % 70 ini bana da söylemiş, yurtdışı olayı hariç...Hep aynı dolgu cümleleri, hangisi gerçek hangisi dolgu karıştırır insan be...onun öyle demesinden sonra iyi bir şey yaşamadım bu arada...21 gün sonra rahatlama olacak cmlesini defalarca fallarımda duyduğum bir klişe sanırım
sizde hıçkırarak ağladı mı?En son falında söyledi bubları sürekli tekrar saçma sapan cümleler. Her şey iyi olacak amaç nasıl, ne olacak da olacak. Falın rahat 20 dakikası boş, araya girip konuşmana da izin vermiyor.
Hayır tabi ki aşmış kendini. Feci paragöz bir kadın, doymadı da gitti. Daha az insana daha özenli bakabilir, o kadar para kazanıyorsun bari bakıcı tut da millet çocuk sesi dinlemesin.sizde hıçkırarak ağladı mı?
ben bakırköyde daha da doğrusu incirlide çalışıyorum ama duymadım. yarın kızlara sorarım.Bakırköy'le var mı aranızda ya da Bakırköy'de Seray diye birini duyanınız
Sorsan bana da özelden yazsan nasıl makbule geçer.ben bakırköyde daha da doğrusu incirlide çalışıyorum ama duymadım. yarın kızlara sorarım.
olur cnm.Sorsan bana da özelden yazsan nasıl makbule geçer.
eğer biliyorsa ben mahvoldum demektir.Zeynep konusu hakkinda bende bildigi seyler oldu tekrar baktiricam
umarım iyiler çıkar da kötüler çıkmaz. sinir oldum uyuyamadım. galiba şu söz çok ama çok doğru cahillik mutluluktur. bir şeyleri bilmemek bazen daha iyi.sadece 2 şey çıktı ama
Ama bak B Berna1236 ne diyor canım 2 tanesi çıkmış söylediklerinden kendini fala kaptırarak hareket etme hayatini fala göre yönlendirme sadece bekle dikkat ve takip et zaten iyi yada ķötüyü kendin görürsun ,olaylari aķışına bırakumarım iyiler çıkar da kötüler çıkmaz. sinir oldum uyuyamadım. galiba şu söz çok ama çok doğru cahillik mutluluktur. bir şeyleri bilmemek bazen daha iyi.
Hayatını fala göre yönlendirme bence. Eğer zaten olacaksa bile olması gerektiği içindir. Falcı dediği için değil... Ayrıca etkileniyorsan fal baktırma bir süre bence... Ben çok nadiren baktırıyorum. Çoğu zaman gülüp geçiyorumsağol cnm ama gidişat çıkacak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?