İstanbul'da Fal - Falcılar

sanırım sorunlar çok olunca inan saçmalıyor . slında kaptırmamaktan ziyede hiç bulaşmamak daha
doğru. ben bir ara yemin ettim uzun bir süre baktırmadım çok da iyiydi. şimdi bu pandemi dönemi beni tekrar bunalttı.
 
Arkadaşım sembol Cafe dermanı duymuş. Baktırmak istiyor. Nasıl sizce. Çıkan oldumu. Memnun kaldınızmı
 
Canım sana tavsiye, sakın falcının dediği olumlu veya olumsuz duruma göre hareket etme. Sen adım at olumlu olacak derse, atma yani falcı olumlu dedi diye atma sakın senin aklından kalbinden geçiyorsa at bırak iyi de olacaksa kötü de olacaksa öyle olsun.

Olumsuz bir şeyler söylerse de vesvese yapma durduk yere.
 
sağol cnm.
 
valla kızlar bu akşamüzeri sütlükahve neslihana buradan bir arkadaşın önerisi ile gittim. açıkçası benim anlkaradan işlem yaptırdığım biri ile başım dertte. kadın beni para var diye zannettiği için esir etmeye çalıştı. şimdi de büyü yapmaya çalışıyor. kadın herşeyi bildi. bana koruma önerdi. ama çok pahallı. kızlar o bayanın yaptırttığı korumaları alan ve memnun kalan varmı?
 
Canım bahsettiğin kişiyi bana özelden bahseder misin
 

Sen dediğim kadını sordurt, diğerlerini boşver
 
kızlar flında değilimde bana işlem yapıldı. manyak bir kadına denk geldim. kadın para için beni çoksıkıştırıyor. ya burada yazılır mı bilmeme ama benim evde iç çamaşırım kaybolmuştu hatta annem çok aradı. o kadın bunu almış. ve ben artık 3 aydır adet göremşyorum doktorlar stres dedi. ama kadın bir felaket. şimdi de nefesmi bağlıyor. benim acil korumaya ihtiyacım var. işyerine bir adamı musallat etti. işimi bozdu.valla durum vahim.
 
Y ykbsiz sadece çözümü duadır..korumayı kendnız ayetelkürsi nas felak gbı kendınız de yapın ama o kadını evinize kdr niye soktunuz ki..?böyle seylerle ugrasmayın düzgün birine koruma yaptırın ve kendınızı duaya teslim edin çözümü budur..ALLAH'tan isteyin korunmayı öncelikle Y ykbsiz denize düşen Yılana Sarılmasın..falcılardan koruma yapan olurmu ben pek inanmıyorum bence inanmayın..
 
Canım bu bakım yapan kisi sizin eve girip çıkan birimi nasıl ic camaşırını almiş
 
Canım bu bakım yapan kisi sizin eve girip çıkan birimi nasıl ic camaşırını almiş
cnm eve başka şeyler gelmiş. çok ilginçtir .ya size saçma gelecek ama durum bu. bir yandan da ofiste çalışmaya çalışıyorum ama canım çok sıkıldı. adet göremediğimden dolayı çok rahatsız oldum. doktorlar bile şaşırdı. bu kadın ankaradan buraya yetişiyor. çok şeytan.
 
doktora göründün mü adet skötürücüler var Y ykbsiz cok inanmayın ayetel kürsi okuyun hergün lütfen..o sizi buna inandırmış gbi geldi bana kafanızdan bunları atın ..
cnm. çok sıkıntı var. olmuyor. amakadını tanımıyorsun böyle çok mantıksız geliyor ama kadın işyerini bile bağladı . hep aksilik yaşıyorum bu kadın çok fena. ama işi inada bindirdi ben de bindirdim ALLAHIN iziniyle en kısa ve akıllı yoldan kurtulacağım. ve tabi kazıklanmadan.
 
bir an önce kurtulun bu kadından uzaklaştırın zarar görmeden madem Y ykbsiz Felak Nas AyetelKürsi surelerini okuyum hep ama..ıcten ıce..yazık basınıza bela almıssınız falcılardan..
 
bir an önce kurtulun bu kadından uzaklaştırın zarar görmeden madem Y ykbsiz Felak Nas AyetelKürsi surelerini okuyum hep ama..ıcten ıce..yazık basınıza bela almıssınız falcılardan..
hiç sorma. kadın resim mesim herşeyi topladı. ama başım büyük dertte. de benim damarıma basmasın bende savcılığa veririm.dekontlerı tel konuşmalarını ve mesajları ayrıca çalıştığı yerlerde rezil edrim. şimdilik o kadar saldırmıyor ama kötü birşey olursadirek şikayet aderim dolandırıcılık falcılık büyücülük suç.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…