sanırım sorunlar çok olunca inan saçmalıyor . slında kaptırmamaktan ziyede hiç bulaşmamak dahaHayatını
Hayatını fala göre yönlendirme bence. Eğer zaten olacaksa bile olması gerektiği içindir. Falcı dediği için değil... Ayrıca etkileniyorsan fal baktırma bir süre bence... Ben çok nadiren baktırıyorum. Çoğu zaman gülüp geçiyorum
Canım sana tavsiye, sakın falcının dediği olumlu veya olumsuz duruma göre hareket etme. Sen adım at olumlu olacak derse, atma yani falcı olumlu dedi diye atma sakın senin aklından kalbinden geçiyorsa at bırak iyi de olacaksa kötü de olacaksa öyle olsun.sanırım sorunlar çok olunca inan saçmalıyor . slında kaptırmamaktan ziyede hiç bulaşmamak daha
doğru. ben bir ara yemin ettim uzun bir süre baktırmadım çok da iyiydi. şimdi bu pandemi dönemi beni tekrar bunalttı.
sağol cnm.Canım sana tavsiye, sakın falcının dediği olumlu veya olumsuz duruma göre hareket etme. Sen adım at olumlu olacak derse, atma yani falcı olumlu dedi diye atma sakın senin aklından kalbinden geçiyorsa at bırak iyi de olacaksa kötü de olacaksa öyle olsun.
Olumsuz bir şeyler söylerse de vesvese yapma durduk yere.
Bende alabilir miyim canım numara varsaözelden alabilir miyim? zaten bu bir fal kefillik olmaz ki!
Canım bahsettiğin kişiyi bana özelden bahseder misinvalla kızlar bu akşamüzeri sütlükahve neslihana buradan bir arkadaşın önerisi ile gittim. açıkçası benim anlkaradan işlem yaptırdığım biri ile başım dertte. kadın beni para var diye zannettiği için esir etmeye çalıştı. şimdi de büyü yapmaya çalışıyor. kadın herşeyi bildi. bana koruma önerdi. ama çok pahallı. kızlar o bayanın yaptırttığı korumaları alan ve memnun kalan varmı?
hadi ya .bende de sonradan açıldı.falı biraktim ama sütlü neslihan bana asla cikmadi.ayrilacaklar dedigi kisiler evlendi.
Sütlü kahve Neslihanin fallari cikmaz ne yazikkihadi ya .bende de sonradan açıldı.
valla kızlar bu akşamüzeri sütlükahve neslihana buradan bir arkadaşın önerisi ile gittim. açıkçası benim anlkaradan işlem yaptırdığım biri ile başım dertte. kadın beni para var diye zannettiği için esir etmeye çalıştı. şimdi de büyü yapmaya çalışıyor. kadın herşeyi bildi. bana koruma önerdi. ama çok pahallı. kızlar o bayanın yaptırttığı korumaları alan ve memnun kalan varmı?
Canım bu bakım yapan kisi sizin eve girip çıkan birimi nasıl ic camaşırını almişkızlar flında değilimde bana işlem yapıldı. manyak bir kadına denk geldim. kadın para için beni çoksıkıştırıyor. ya burada yazılır mı bilmeme ama benim evde iç çamaşırım kaybolmuştu hatta annem çok aradı. o kadın bunu almış. ve ben artık 3 aydır adet göremşyorum doktorlar stres dedi. ama kadın bir felaket. şimdi de nefesmi bağlıyor. benim acil korumaya ihtiyacım var. işyerine bir adamı musallat etti. işimi bozdu.valla durum vahim.
cnm eve başka şeyler gelmiş. çok ilginçtir .ya size saçma gelecek ama durum bu. bir yandan da ofiste çalışmaya çalışıyorum ama canım çok sıkıldı. adet göremediğimden dolayı çok rahatsız oldum. doktorlar bile şaşırdı. bu kadın ankaradan buraya yetişiyor. çok şeytan.Canım bu bakım yapan kisi sizin eve girip çıkan birimi nasıl ic camaşırını almiş
cnm. çok sıkıntı var. olmuyor. amakadını tanımıyorsun böyle çok mantıksız geliyor ama kadın işyerini bile bağladı . hep aksilik yaşıyorum bu kadın çok fena. ama işi inada bindirdi ben de bindirdim ALLAHIN iziniyle en kısa ve akıllı yoldan kurtulacağım. ve tabi kazıklanmadan.
hiç sorma. kadın resim mesim herşeyi topladı. ama başım büyük dertte. de benim damarıma basmasın bende savcılığa veririm.dekontlerı tel konuşmalarını ve mesajları ayrıca çalıştığı yerlerde rezil edrim. şimdilik o kadar saldırmıyor ama kötü birşey olursadirek şikayet aderim dolandırıcılık falcılık büyücülük suç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?