İstanbul'da Fal - Falcılar

Besiktas symbol nihale 1 kez baktirdim ve atmiyor suani gayet iyi biliyor yakin gelecekle ilgili dedigi 2 3 sey ciksada asil bombayi bekliyorum ocak demisti vakti var ama tekrar gidicem one :) hafta sonu calismiyor evet nisantasi leylami diyosunuz simdiiii????

Leyla bence oldukca objektif,susleyip puslemiyor,arkadasimiza olmayacak dedi,olmadi,ben de begendim ama bekliyorum,hic fena degildi,umarim biliyordur,bana hic olamayacak bisey soyledi,cikarsa gdip tebrik edecegim:)

Leyla bence oldukca objektif,susleyip puslemiyor,arkadasimiza olmayacak dedi,olmadi,ben de begendim ama bekliyorum,hic fena degildi,umarim biliyordur,bana hic olamayacak bisey soyledi,cikarsa gdip tebrik edecegim:)

evet leyla benim de bilmişti. hatta çok güzel bi gelecek çizdi bana. elifi ilk kez duydum yeni olsa gerek, iyi diyen biri çıksa da ona gitsek. beşiktaş nihal de izinliymiş aradım. gökhan bora ve sultan varmış onları hç duymamıştım. beşiktaştaki symbloün en kötü şubesi olsa gerek hiç özenmiyolar falcılarına.

Kimseyi karalamak ve isine laf etmek istemem ama bence gokhan bu isi bilmiyor,bora kisa ve oz bakar,bugunu ve karakterleri tutturur,ama gelecek pek soylemez,sultani hic duymadim,orada elife arkadasim baktiriyor,memnun...elif yok muymus bugun?

Kimseyi karalamak ve isine laf etmek istemem ama bence gokhan bu isi bilmiyor,bora kisa ve oz bakar,bugunu ve karakterleri tutturur,ama gelecek pek soylemez,sultani hic duymadim,orada elife arkadasim baktiriyor,memnun...elif yok muymus bugun?

yok onu saymadılar. nişantaşı symbolde yağmura gidicem en kötü. ille de baktırıcam yaneee:))))))

Valla son kararım şu yönde gerçekten geleceği kimse bilemez...
Ama biz bu fal hastalığından kurtulamıcaz... O yüzden sevdiğiniz elektriğiniz tutan bir insana gidin motive olun arada bir...
O yüzden ben Tarık'ı seçerim bu durumda... Tarık objektif ve şeker bir insan, gerçekten kanım ısındı ona...
Onun dışında bir sürü denedim hiç birine işte bu diyemem...
Hatta en son ablamın tavsiyesine uyarsam canım her fal baktırmak istediğinde kenara para atıcam, sonra da iyi bir astroloğa gitmeyi düşünüyorum... En azından onların yaptıkları daha bilimsel bir şey...
Böyle 3 harflilerle fln bakanlara inanmayın, 3 harfliler insanlarla dalga geçerlermiş kaldı ki onların da geleceği bilme durumları yok... Ama şuanı bilebiliyorlar o yüzden de bize isim ve şuanki olayları tutturuyorlar...:26:

Merhaba arkadaşlar..

Samyel soğanlıktaki Emine hanımın bilgilerini yollayabilirmisin bana..sağol şimdi,den :)

oooo her fal baktırmak istediğimizde kenara para atsaydık rahat bi ev alırdık herhalde ist.te

kadıköy angel's taki Naz'a ben de gittim 1 ay önce.Evet, dediğin gibi pozitif bir bayan.Anı bildiğini söyleyebilirim..İsim vermede zayıf olsa da kişinin tipini çizebiliyor..Ancak bana aralık ayı çıkmadan bir şeyler olacak dedi.Aralığın bitmesine bir şey kalmadı, hala çıkmadı..Zaten geleceğe dair söyledijkleri hiç olmasını istemediğim şeyler. Umarım çıkmaz..Bu aarada uzun bakıyor gibi ama faldan ziyade sohbet etti benimle. Zaten kendisi de demişti ben sohbeti severim diye...Çok iyi diyemem çok kötü diyemem..Orta karar yani tatmin etmiyor ne yazık ki...

Tam bir falcıda karar kıldım diyorum haydeee bir başkası çıkıp aklımı çeliyor...Şimdi de Nostradamus Arzu'yu duydum. Giden ,bilen ,yorum yapabilecek olan varsa bekliyorum. Bir de Kadıköy Nostradamus Zeynep çıktı...Çok ünlü mekanlarmış!!!!!!!!

rose inan sana sonuna kadar katılıyorum fadime teyzeyle tanışmadan önce batıl inanç,fal vs....ay asla inanmamda baktırmamda dyordum.ama ne zaman bu teyzeyle tanıştım ve bana sylediklerini bir bir yaşamaya başladım o zaman fal işine sardım.başta fadime teyzenin yaptığı şeye fal diyordum yani öle sanıyordum.aradan bir yıl geçti ve ben bu arada fadime teyzenin bana sylediği iki olayı üst üste yaşadıktan snra falcılara gtmeye başladım.ama tabiiki benim dez avantajım ilk tecrübemin fadime teyze olmasıydı çünkü hep çok büyük beklentilerle gittim herkesi onun gbi sanıyordum.ama sonra gördümki gerçekten sizlerinde dediği gibi yani geçmişi şu anı tutturanlar oluyo fakat gelecekle alakalı ben hala hazırda fadime teyzenin ssöylediklerini yaşıyorum.diğer insanlar gerçekten fal bakıyor içlerinde işini çok iyi yapanlarda var ama gelecek belki bazı ufak detaylar dışında tutturanını görmedim.ama tabii sizler kadar tecrübelide deilim bu konuda en fazla on kişiye gtmişimdir belki.o yüzden dyorum ya o teyzenin yaptığı şey fal deil bunu bu 10 kişilik tecrübemden snra anlamıştımki.sizlerin yorumlarınıda okuduktan sonra tamamen eminim artık.gaybı allahtan başka imse bilmez bundan asla şüphem yok ama bu kadın bildi bu nasıl oluyo dye düşünmektende kendimi alı koyamıyorum.bu sebeplede seçilmiş insan dyorum .

canım tokata gtmene gerek yok teldede baktığını duymuş annem.inan burdaki insanlara söz verdim dye üzerimde yük gbi. anneme öle bir baskı uyguluyorum ki en kısa zamanda teli isteyen arkadaşlara vercem sanada tabii.valla annemin isteyipde yapamıca şey yoktur.bugün yarın halleder o meraketme.

valla mantık çercevesinde sylediklerine katılmamak mümkün deil .ama ortada yaşanmış şeyler varkende kafa karışıyo ister istemez.

valla mantık çercevesinde sylediklerine katılmamak mümkün deil .ama ortada yaşanmış şeyler varkende kafa karışıyo ister istemez.

Evet canım aynı şeyden dolayı benim de hep aklım çeliniyor ama... Kumar gibi bişey bu sanırım, yani senin bile olacaklarla ilgili tahminlerin vardır bazıları tesadüfen tutar, bazıları tutmaz... Böyle bişey sanırım... Mesela bi kere arkadaşıma fal bakmıştım o dönemde onların hiç taşınma ihtimalleri yoktu ama taşınıcaksınız demiştim aradan 2 ay geçti taşınma kararı aldılar... Tamamen tesadüf... Başka hiç bi dediğim çıkmadı çünkü =)

kızlarrrrr,

bugün arkadaşımla birlikte gülden'e tekrar gittim. arkadaşım çok memnun ayrıldı, öyle söyledi.:) iyi falclar senden kaçmıyo dedi:)

benim daha bir hafta olmamasına rağmen gittim diye baktırdım(( ama bu sefer kahve fincanımı bile açmadı beni hatırladı ve öyle abla nasihati falan verdi. olumsuz konuşmadı ama inşallah ben yanılırım ben kötü falcı olurum dedi. çok mutsuzum (

oysa bir öncesinde daha bir olumlu konuşmuştu sanki. sen istersen olur falan demişti. ama bir şeyler değişmiş dedi ve haklı da ((

gül'e de gidecektik ama 15 kişi var bakması 2,5 saat dediler biz de gülden'e gittik bu arada.

haftaiçi gül'e uğrasam mı? yoksa abartmasam mı? ((

üsküdardaki perihana giden var mı?memnun kaldınız mı?ne kadara bakıyor?numarası var mı?çok acil kızlar!!!

Canim ben memnunum hemde cok hatta bu hafta onceden gittigim bi arkadasimla tekrar gidicem olay uzun vadeli seyler soyluyor 7 aylik bisiler demisti gecenlerdede gittim 1 2 aya cikarsa yine paylasirim

Nescan tokattaki teyzeyi merakla bekliyoruz:)belki tum bu fal muhabbetlerine son noktayi o koyar
Sonunda...telefonunu bulursan bana da yollar misin sana zahmet olmayacaksa?
Tskler simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…