Leyla bence oldukca objektif,susleyip puslemiyor,arkadasimiza olmayacak dedi,olmadi,ben de begendim ama bekliyorum,hic fena degildi,umarim biliyordur,bana hic olamayacak bisey soyledi,cikarsa gdip tebrik edecegim:)
evet leyla benim de bilmişti. hatta çok güzel bi gelecek çizdi bana. elifi ilk kez duydum yeni olsa gerek, iyi diyen biri çıksa da ona gitsek. beşiktaş nihal de izinliymiş aradım. gökhan bora ve sultan varmış onları hç duymamıştım. beşiktaştaki symbloün en kötü şubesi olsa gerek hiç özenmiyolar falcılarına.
Kimseyi karalamak ve isine laf etmek istemem ama bence gokhan bu isi bilmiyor,bora kisa ve oz bakar,bugunu ve karakterleri tutturur,ama gelecek pek soylemez,sultani hic duymadim,orada elife arkadasim baktiriyor,memnun...elif yok muymus bugun?
canım sımdı burdan emıne hanımın adres bılgılerını yazmıyım ıstersen bana msj at ordan gerı donerım sna telefonunuda yazarım gorusursun ama ben emıne hanımdan memnun kaldım bana dedıklerı harfı harfıne cıktı. bıde soyle bıse var emıne hanımın enerjısı guzel yanı candan bı kadın sıkmıyo ınsanı guven veren bırı yanı. ha sımdı dersın ne gıbı dedıgı cıktı soyle dıyım bana sen apar topar evlenıceksın her an hersey olabılır ıstanbul dısına gıdıceksın dedı ve cıktı bayramdan once baktırmıstım ona bayramdan sonra evlendım :) gercektende esım ıstanbul dısındaydı yanı 10 uzerınden 10 ne dedıyse cıktı :)
Valla son kararım şu yönde gerçekten geleceği kimse bilemez...
Ama biz bu fal hastalığından kurtulamıcaz... O yüzden sevdiğiniz elektriğiniz tutan bir insana gidin motive olun arada bir...
O yüzden ben Tarık'ı seçerim bu durumda... Tarık objektif ve şeker bir insan, gerçekten kanım ısındı ona...
Onun dışında bir sürü denedim hiç birine işte bu diyemem...
Hatta en son ablamın tavsiyesine uyarsam canım her fal baktırmak istediğinde kenara para atıcam, sonra da iyi bir astroloğa gitmeyi düşünüyorum... En azından onların yaptıkları daha bilimsel bir şey...
Böyle 3 harflilerle fln bakanlara inanmayın, 3 harfliler insanlarla dalga geçerlermiş kaldı ki onların da geleceği bilme durumları yok... Ama şuanı bilebiliyorlar o yüzden de bize isim ve şuanki olayları tutturuyorlar...:26:
Uffffffffff ki ne ufffffffff bugün ilk kadıköy agel cafe naza gittim valla karakter analizi süper ama accaip pembe ve imkansız bi tablo çizdi valla inanasım gelmedi pozitif bi kadın ama inanamıyorum dediklerine baktıranvar mı cıkıomu?
sora cadde symbol metine gittim seker adam ama akıl verio resmen ya fal bakmıo bi azarlamadıgı kaldı onun dediklerine kalırsa mahvoldum yani bi fal inanılmayacak kadar toz pembe bi fal da karabulutlarla dolu metin moralmi bozdu yaaaaaa yalvarıyorum iyi bir falcı söleyin çıldırıcam ama bakırköy yesilköyede gidemem bu arada naz nasıldır sahiden metin hep mi azarlar böle yorumlarınızı bekliyorum
nescan, telini bulduğunda banada gönderir misin?? her ne kadar geleceği allahtan başka kimse bilemez desemde bu merak içimi yiyip bitiriyor...insan merak ediyor işte geleceğini...ve bu formu ve yorumları okudukca bakıyorumda herkesin bir sıkıntısı ve merak ettikleri var. sıkıntımız olmasa niye fal baktıralım ki zaten. herşey yoluda olsa(((
tokattaki fadime teyzeye bende ulaşmak istiyorum.ben fal baktıran biriyim.ama senin anlattığın gibiyse hiç böylesine rastlamadım.inan benimde baktırmaya bazı şeyleri öğrenmeye çok ihtiyacım var.numarasını annen bulursa banada atar mısın?inan çok sevinirim.tel yoksa yada telden bakmıyorsa gerekirse giderim.adres bile bulursan at bana.çünkü çok merak ettim.şimdiden teşekkür ederim.
valla mantık çercevesinde sylediklerine katılmamak mümkün deil .ama ortada yaşanmış şeyler varkende kafa karışıyo ister istemez.Valla son kararım şu yönde gerçekten geleceği kimse bilemez...
Ama biz bu fal hastalığından kurtulamıcaz... O yüzden sevdiğiniz elektriğiniz tutan bir insana gidin motive olun arada bir...
O yüzden ben Tarık'ı seçerim bu durumda... Tarık objektif ve şeker bir insan, gerçekten kanım ısındı ona...
Onun dışında bir sürü denedim hiç birine işte bu diyemem...
Hatta en son ablamın tavsiyesine uyarsam canım her fal baktırmak istediğinde kenara para atıcam, sonra da iyi bir astroloğa gitmeyi düşünüyorum... En azından onların yaptıkları daha bilimsel bir şey...
Böyle 3 harflilerle fln bakanlara inanmayın, 3 harfliler insanlarla dalga geçerlermiş kaldı ki onların da geleceği bilme durumları yok... Ama şuanı bilebiliyorlar o yüzden de bize isim ve şuanki olayları tutturuyorlar...:26:
valla mantık çercevesinde sylediklerine katılmamak mümkün deil .ama ortada yaşanmış şeyler varkende kafa karışıyo ister istemez.
üsküdardaki perihana giden var mı?memnun kaldınız mı?ne kadara bakıyor?numarası var mı?çok acil kızlar!!!
canım tokata gtmene gerek yok teldede baktığını duymuş annem.inan burdaki insanlara söz verdim dye üzerimde yük gbi. anneme öle bir baskı uyguluyorum ki en kısa zamanda teli isteyen arkadaşlara vercem sanada tabii.valla annemin isteyipde yapamıca şey yoktur.bugün yarın halleder o meraketme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?