aynene ben uğraşmak istemem .kör şeytenından bulsun ona nasıl olsa bu yazışmalar gidiyor ya beni bırakır yada kendini müge anlı başta olmak üzere ana haber bültenlerinde ayrıca mensubu olduğu partili insanlara da rezil ederim. ona bunu bildirirler. beni bıraksın hepsi bu.
özelliği nedir?Bu demeti bende merak ediyorum banada gönderirmisiniz
Bana da birsenin numarasini ozelden mesaj atabilir misinizarkadaşlar merhaba ben gaziosmanpaşa da oturuyorum burda da birsen isimli bir falcı vardı geçmiş de giden arkadaşlar numarasını bana gönderebilir mi hazır yakınımda iken gideyim pek iyi değilim bu ara nerdeyse 1 senedir fal baktırmıyorum ama ihtiyacım var nefes alamıyorum bu çevre de başka falcıya giden arkadaşlar var ise beni bilgilendirebilirler mi?
Eger birsen ablaya ulastiysaniz bana da numarasini gonderebilir misinizGaziosmanpaşa demek, yaşasın, biri bana Birsen ablanın telefonunu gönderebilirse çok çok sevinirim
Sevgiler
Ben beylik düzü Serpil in numarasını arıyorum da
Senmi ariyordun serpilin numarasiniBen beylik düzü Serpil in numarasını arıyorum da
O serabın numarası galiba oda iyiyse neden olmasın zaten denemediğimiz kalmadıSenmi ariyordun serpilin numarasiniyazimdaki ekledigim resimde var
O serabın numarası galiba oda iyiyse neden olmasın zaten denemediğimiz kalmadı
Bence bekle canim belki baktiran vardir olumlu olumsuz yazar ona gore baktirirsin acele etmeO serabın numarası galiba oda iyiyse neden olmasın zaten denemediğimiz kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?