İstanbul'da Fal - Falcılar

bende şu ana kadar şikayet etmediğiniz hata ben kesin etmiştim..whatsup yazışmaları dekontlar tel konuşmaları hepsını koyun bır dilekçeye bakar işi ne sanıyorlar bu ınsanlar kendılerıı ya ayy cok yazık gercekten Y ykbsiz kimselere kolay kolay güvenmemek gerek

aynene ben uğraşmak istemem .kör şeytenından bulsun ona nasıl olsa bu yazışmalar gidiyor ya beni bırakır yada kendini müge anlı başta olmak üzere ana haber bültenlerinde ayrıca mensubu olduğu partili insanlara da rezil ederim. ona bunu bildirirler. beni bıraksın hepsi bu.

ayrıca okadar paralı müşterileri var şansabak ya ben ona insanca davrandım ondan oldu. aman diyeyim kimseye güven yok. ben işyerinde olmasan diyanetede bir soracağım.bu şeytanın bir çözümü vardır.

arkadaşlar 7 dk demet in ofisi nerde? ne kadar bakıyor telefonu bılen varmı bana yazabılırmı telefonunu lütfen

Forumda geçmiş yazılanları okuyunca çok çıktı karşıma beğenende var beğenmeyende kendim denemek istiyorum

Kızlar sitede eski yorumlari okuyorumda beylikduzunde serap diye biri varmis evinde bakan bayag iyiymis o zamanlar ama 7 sene oncesi falan baktiran varmi bu kisiye

Bana da birsenin numarasini ozelden mesaj atabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…