Evet nihalin vadesi bendende tutmuştu şimdi yeni verdiği vadeyi bekliyorum
nihal kim?
Nihal kim nereden bakıyor acaba?Evet nihalin vadesi bendende tutmuştu şimdi yeni verdiği vadeyi bekliyorum
Symbol Cafe Nihal mi?Kızlar düşünceler konusunda Nihal diyorum artık cok net. Her falında söyledigi kelimeye anlam veremedim ama karsi tarafin agzindan bizzat duydum soktayım.
Evet :)Symbol Cafe Nihal mi?
Kızlar Sembol cafe Nihalin anlık tespitleri iyidir ama gelecek icin soyledikleri cikmaz ben 2 haftada 1 giderdim bir ara 2 sene bu sekilde gittim,dogum yapmadan once iyiydi ama dogumdan sonra bozulmustu,cok tatli dilli biridir,bayagdir baktirmiyorumSymbol Cafe Nihal mi?
Kimlere kimlere baktirdim ilk Izmirde merakla baslayan fal maceram Türkiye turnesine cıktı fakat olumsuzKızlar ben bu fal illetine 2015 ya da 2016'nın başlarında bulaştım. Ergenlik aşkım için gidiyordum falcılara. Taksim'deki çoğu kişiye gitmişimdir ama inanın detaylı hatırlamıyorum bile. 2017 ve 2018'in başlarında hayatımda biri var sayılırdı, yoğun olarak Mandal Cafe Toprak'a gidiyordum. Anda başarılı buluyordum ilk başta ama sonra gelecekte söylediklerinin tam tersi olmaya başladı. Tam 2 senedir kendisine gitmiyorum bu yüzden.
2019 sonlarına doğru gittiğim 3 falcı Beşiktaş Safiye, Asmin Cafe Eray, Cafe Bimelek Sevgi.
Safiye : İlk başlarda gerçekten çok beğeniyordum hatta öylesine görüştüğüm kişiler için bile gidiyordum. O zamanlar kursa gitme durumum vardı, falında bu konu geçti ama söylediği gibi olumlu olmadı. Duygusal konularda verdiği vadeler çıkardı. Sonra hayatıma eskiden tanıdığım biri girdi. Birkaç ay çok mutluydum, sonra işler karışmaya başladı, o kişinin hayatına birisinin girme durumu oldu hemen Safiye'ye gittim. Kasım sonları ya da Aralık başıydı "Kesinlikle tekrar yüz yüze geleceksiniz, tensel olarak yakınlaşacaksınız, o kadından tamamen gidecek, onların sonu yok" dedi. Sonuç : adamla 7 aydır hic iletişimimiz yok, büyük ihtimalle o kadınla başladı. Konu biraz özel olduğu için detaylı yazamıyorum. Yani, sonucu evet ya da hayır olacak çok net bir konuyu bilemedi. Karakter analizleri, dış görünüş tarifinde iyidir.
Asmin Cafe Eray : Net ve dürüst olduğu için, olumsuzları tak diye söylediği için kendisini seviyordum. "Bu adam o kadınla devam edecek, adam onunla şu an, boşuna bekleme" dedi en son gittiğimde. Ama ondan önce defalarca aynı kişi için gittiğimde "iletişiminiz devam edecek, hep görüşeceksiniz" demişti. Söylediklerini çelişkili bulduğum için hevesim kırıldı. Verdiği zaman vadesi şubat ayıydı ve tutmadı. Sarktı derdim ama üstünden 5 ay geçti:) Sık sık gittiğim için artık bana düzgün bakamamış da olabilir. Anı iyi bildiğini düşünüyorum yine de. Dobra olmasını seviyorum. O zamanlar sevdiğim kişi bana çok üzücü şeyler söylemişti, Eray da "sana böyle böyle şeyler demiş ama söylediği her şey seni üzmek için, o ne derse tersini söylediğini düşün" dedi. Birkaç güzel detay bildi aslında ama falları birbirleriyle tutarsız olmaya başlamıştı. Şu anı bilmek için, fal krizine girersem belki giderim bilemedim.
Cafe Bimelek Sevgi: Bu forumdan tanıştığım bir arkadaşımızla 2016'da gittiğim, o zamanki ergenliğimle beni ağlatan falcı:) Çok olumsuz konuştuğu ve olumsuz şeyleri duymak istediğim için geçen sene aralık, bu sene deşubat ya da mart ayında tekrar gittim. Aralık ayında gittiğimde 2020'ye çok güzel bir ilişkiyle gireceğimi söyledi ama tutmadı. Sevdiğim kişi için bu sene tekrar gittiğimde "bu adam gelecek ama yine gidecek. Nisan ayında bundan haber alırsın" dedi ama söyledikleri çıkmadı. Kahve falı bakıyor yoğun olarak. Tarotta galiba soru soruyorduk,özellikle tarot açmıyordu. Genel şeyler söylüyor, "yuh bunu nasıl bilebilir" dedirtmedi bana hiç. Tek bir konuya yoğunlaşmıyor, genel bakıyor. Bir daha gitmem.
İşte böyle. Unuttuğum detaylar varsa alıntı yapıp eklerim. Telefonda da Güneş'e baktırmıştım, falını anlattığım kişilere yazdığım mesajları bulup buraya ekleyeceğim. Sonuç olarak bana hiçbir fal çıkmadı ama hala akıllanmadım, her gün bu konuyu okuyorum:)
biz "ikili vadede yazacakmış" derken adamlar mutlu mesut hayatına devam etti:)Kimlere kimlere baktirdim ilk Izmirde merakla baslayan fal maceram Türkiye turnesine cıktı fakat olumsuzcikiyor gibi oluyor bi vefa onlara, bi tavsiye size yaziyorum sonuc mu henuz alamadim :)
Ben kelimeleri ezberledim hepinize benden bedava klasik cumlelerbiz "ikili vadede yazacakmış" derken adamlar mutlu mesut hayatına devam etti:)
Ben senin o fal krizine girdigin zamanlari cok iyi hatirliyorumKızlar ben bu fal illetine 2015 ya da 2016'nın başlarında bulaştım. Ergenlik aşkım için gidiyordum falcılara. Taksim'deki çoğu kişiye gitmişimdir ama inanın detaylı hatırlamıyorum bile. 2017 ve 2018'in başlarında hayatımda biri var sayılırdı, yoğun olarak Mandal Cafe Toprak'a gidiyordum. Anda başarılı buluyordum ilk başta ama sonra gelecekte söylediklerinin tam tersi olmaya başladı. Tam 2 senedir kendisine gitmiyorum bu yüzden. Uğruna Toprak'a gittiğim kişi hayatımdan çıktı zaten.
Çok sonrasında hayatımda biri oldu ve gerçekten sevdim. Kendisi uğruna en güvendiğim 3 falcıya gittim sadece.
2019 sonlarına doğru gittiğim 3 falcı Beşiktaş Safiye, Asmin Cafe Eray, Cafe Bimelek Sevgi.
Safiye : İlk başlarda gerçekten çok beğeniyordum hatta öylesine görüştüğüm kişiler için bile gidiyordum. O zamanlar kursa gitme durumum vardı, falında bu konu geçti ama söylediği gibi olumlu olmadı. Duygusal konularda verdiği vadeler çıkardı. Sonra hayatıma eskiden tanıdığım, sevdiğim kişi girdi. Birkaç ay çok mutluydum, sonra işler karışmaya başladı, o kişinin hayatına başka birisinin girme durumu oldu hemen Safiye'ye gittim. Kasım sonları ya da Aralık başıydı "Kesinlikle tekrar yüz yüze geleceksiniz, tensel olarak yakınlaşacaksınız, o kadından tamamen gidecek, onların sonu yok" dedi. Sonuç : adamla 7 aydır hic iletişimimiz yok, büyük ihtimalle o kadınla ciddi olarak devam ediyor. Konu biraz özel olduğu için detaylı yazamıyorum. Yani, sonucu evet ya da hayır olacak çok net bir konuyu bilemedi. Karakter analizleri, dış görünüş tarifinde iyidir. Falı en fazla 15 dakika ve 100 lira. Bence değmez.
Asmin Cafe Eray : Net ve dürüst olduğu için, olumsuzları tak diye söylediği için kendisini seviyordum. "Bu adam o kadınla devam edecek, adam onunla şu an, boşuna bekleme" dedi en son gittiğimde. Ama ondan önce defalarca aynı kişi için gittiğimde "iletişiminiz devam edecek, hep görüşeceksiniz" demişti. Söylediklerini çelişkili bulduğum için hevesim kırıldı. Verdiği zaman vadesi şubat ayıydı ve tutmadı. Sarktı derdim ama üstünden 5 ay geçti:) Sık sık gittiğim için artık bana düzgün bakamamış da olabilir. Anı iyi bildiğini düşünüyorum yine de. Dobra olmasını seviyorum. O zamanlar sevdiğim kişi bana çok üzücü şeyler söylemişti, Eray da "sana böyle böyle şeyler demiş ama söylediği her şey seni üzmek için, o ne derse tersini söylediğini düşün" dedi. Birkaç güzel detay bildi aslında ama falları birbirleriyle tutarsız olmaya başlamıştı. Şu anı bilmek için, fal krizine girersem belki giderim bilemedim.
Cafe Bimelek Sevgi: Bu forumdan tanıştığım bir arkadaşımızla 2016'da gittiğim, o zamanki ergenliğimle beni ağlatan falcı:) Çok olumsuz konuştuğu ve olumsuz şeyleri duymak istediğim için geçen sene aralık, bu sene de şubat ya da mart ayında tekrar gittim. Aralık ayında gittiğimde 2020'ye çok güzel bir ilişkiyle gireceğimi söyledi ama tutmadı. Sevdiğim kişi için bu sene tekrar gittiğimde "bu adam gelecek ama yine gidecek. Nisan ayında bundan haber alırsın" dedi ama söyledikleri çıkmadı. Kahve falı bakıyor yoğun olarak. Tarotta galiba soru soruyorduk,özellikle tarot açmıyordu. Genel şeyler söylüyor, "yuh bunu nasıl bilebilir" dedirtmedi bana hiç. Tek bir konuya yoğunlaşmıyor, genel bakıyor. Bir daha gitmem.
İşte böyle. Unuttuğum detaylar varsa alıntı yapıp eklerim. Telefonda da Güneş'e baktırmıştım, falını anlattığım kişilere yazdığım mesajları bulup buraya ekleyeceğim. Sonuç olarak bana hiçbir fal çıkmadı ama hala akıllanmadım, her gün bu konuyu okuyorum:)
2015-2016'da uğruna falcıya gittiğim adamın şimdi yüzünü hatırlamıyorum:)Ben senin o fal krizine girdigin zamanlari cok iyi hatirliyorumcok konusuyorduk burada neredeyse gitmedigin falci kalmamisti ayni benim gibi bak yıllar gecti elde var sıfır çiķan fal yok biz yine forumda falci aramaya devam,cok paramiz yıllarımiz gitti biz akıllanmayiz
Ama o zaman icin evet bunla evlilik var diyen de vardir eminim ki2015-2016'da uğruna falcıya gittiğim adamın şimdi yüzünü hatırlamıyorum:)
Hayir yani istemsizce devam ediyoruz da ayni zamandaBen senin o fal krizine girdigin zamanlari cok iyi hatirliyorumcok konusuyorduk burada neredeyse gitmedigin falci kalmamisti ayni benim gibi bak yıllar gecti elde var sıfır çiķan fal yok biz yine forumda falci aramaya devam,cok paramiz yıllarımiz gitti biz akıllanmayiz
Tabiki o zaman özel hayatimla alakali baktiriyordum adam cok seviyor seni barisacaksiniz dedi hepsi adam baskasi ile evlendi hala da devam ediyor evliligi şaka gibi,bunu hic biri bilemedi mesela cok ilginc,eger 1 tanesi icinden olumsuz konussaydi bu kadar haftada 5 kere bazen gunde 3 kere o dönemlerde fala gitmezdim ,karsi taraf seviyor seni diye konusup umulandiriyorlarki tekrar tekrar gidelim,sevmiyor evlenecek dese 1 üzülursun 2 üzulursun zamanla unutursun,seviyor seviyor dedikleri adamin baska bir kizla dugun fotografini görunce facebookta insan daha beter oluyor yaniAma o zaman icin evet bunla evlilik var diyen de vardir eminim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?