- 26 Şubat 2016
- 850
- 1.009
- 113
Damlalar cafe tugba taksimdeydi,tarzi biraz zeynepe biliyor,bir başliyor anlatmaya makina gibi transa geciyor ilk gittigimde korkmustum ben sanki içine biri kaçmış gibi cok deisik bur tarzi var,benim o an yasadiklarimi bile bilememisti karsi tarafin beni sevdigini söyleyenler icinde tugbada varBak mesela yukarıda arkadaş damlalar tuba demiş merak ettim şimdi telefonunu banada yazarmısınız
Tabiki o zaman özel hayatimla alakali baktiriyordum adam cok seviyor seni barisacaksiniz dedi hepsi adam baskasi ile evlendi hala da devam ediyor evliligi şaka gibi,bunu hic biri bilemedi mesela cok ilginc,eger 1 tanesi icinden olumsuz konussaydi bu kadar haftada 5 kere bazen gunde 3 kere o dönemlerde fala gitmezdim ,karsi taraf seviyor seni diye konusup umulandiriyorlarki tekrar tekrar gidelim,sevmiyor evlenecek dese 1 üzülursun 2 üzulursun zamanla unutursun,seviyor seviyor dedikleri adamin baska bir kizla dugun fotografini görunce facebookta insan daha beter oluyor yani
Ben karsi taraf evlenince fali tamamen birakmistim o zamandan beri asla özel hayatimla alakali fal baktirmam sadece is icin o da ayda bir keyfi cok takılmadan söylenenlereBenim gibi yeni fala başlayanlar sizden ders alsak ama olmuyor bu fal işi tuhaf birşey bağımlılık yapıyor sanki
Haklisiniz ama iste de tutturamadilar. Bi falci vardi 3yildan fazladir baktirdigim heo ayni cumle ve heo 1 yil icinde neyse daha da baktirmama karari aldim kendisineBen karsi taraf evlenince fali tamamen birakmistim o zamandan beri asla özel hayatimla alakali fal baktirmam sadece is icin o da ayda bir keyfi cok takılmadan söylenenlere
Başka kimler var ? O dönem olacak deyip bilemeyenle k imker , en azından şurda adı geçenlwrden?Damlalar cafe tugba taksimdeydi,tarzi biraz zeynepe biliyor,bir başliyor anlatmaya makina gibi transa geciyor ilk gittigimde korkmustum ben sanki içine biri kaçmış gibi cok deisik bur tarzi var,benim o an yasadiklarimi bile bilememisti karsi tarafin beni sevdigini söyleyenler icinde tugbada var,gelecek çıkmaz ama deisik tarz bir falci denemek istiyorsaniz deneyin,burnu havada etrafindakilere argo konuşan deisik bir tip,googleden damlalar cafe taksim diye yazin cafenin numarasi çikar
Umarım bende senin geldiğin bu noktaya kısa zamanda gelirim gerçekten maaş fallara gidecekBen karsi taraf evlenince fali tamamen birakmistim o zamandan beri asla özel hayatimla alakali fal baktirmam sadece is icin o da ayda bir keyfi cok takılmadan söylenenlere
Bir ara o dönem gittigim falcilari detayli yazdigim forumdaki o donem yazdigim bir yaziyi paylasmistim cok falciya baktirdim cogunun ismini bile hatirlamiyorum burda bahsedildikce olumlu olumsuz yoruarimi yaziyorum.Bu ara adi gecen Nihal,yesilkoy duygu,halkali nermin,damlalar tugba,kadikoy sembol serkan,laf cafe andac canan, bu ara adi gecen bunlar var hepsi olumlu konusmustuBaşka kimler var ? O dönem olacak deyip bilemeyenle k imker , en azından şurda adı geçenlwrden?
Ben o noktaya 4 senede geldimUmarım bende senin geldiğin bu noktaya kısa zamanda gelirim gerçekten maaş fallara gidecek
dilek ve sütlü kahve neslihan ya evleneceğimizi ya da uzun bir ilişkimizin olacağını söylemişti. asmin cafe güneş de aynı evde yaşayacağımızı söylemişti :) bu güneş telefonda bakan güneş değil bu arada. asmindeki güneş aşırı olumlu konuşurAma o zaman icin evet bunla evlilik var diyen de vardir eminim ki
Googledan damlalar cafe taksim diye girin orda yaziyor cafenin numarasi 0212 249 42 67,yüzyuze baktirmak daha mantikli ama anlaşılmasi zor bir fal bakiyor cok hizli anlatiyor makina gibi ses kaydi almak lazim,2016 yillarinda meshurdu ama soyledigi vadeler cikmiyor boşa gidersinizTugba benim baktirdigim donem cok populerdi ama su an kimsede telefonu yok sanirim :) aslinda hala damlalarda kahve fali bakiyormus ama su fali uzun ve ayrintili diye hic kahve baktirmamistim.
Taksim roza taksim sembol cafenin sokaginda bayag kilolu hatta kızıda ayni cafede fal bakan bayanmiTaksim rozaya baktiran varmi kizlar bana dedikleri iki yil sonra cikti
o kim cnm. merak ettim şimdi. sanırım o ismi ben ankaradayken duymuştum.bulursanız haberin olsun. yeri tam nerede?hangi kafede.Taksim roza taksim sembol cafenin sokaginda bayag kilolu hatta kızıda ayni cafede fal bakan bayanmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?