İstanbul'da Fal - Falcılar

Bak mesela yukarıda arkadaş damlalar tuba demiş merak ettim şimdi telefonunu banada yazarmısınız
Damlalar cafe tugba taksimdeydi,tarzi biraz zeynepe biliyor,bir başliyor anlatmaya makina gibi transa geciyor ilk gittigimde korkmustum ben sanki içine biri kaçmış gibi cok deisik bur tarzi var,benim o an yasadiklarimi bile bilememisti karsi tarafin beni sevdigini söyleyenler icinde tugbada var,gelecek çıkmaz ama deisik tarz bir falci denemek istiyorsaniz deneyin,burnu havada etrafindakilere argo konuşan deisik bir tip,googleden damlalar cafe taksim diye yazin cafenin numarasi çikar

1. Simdi de su var döncek ama sen istemicen rövasta

Benim gibi yeni fala başlayanlar sizden ders alsak ama olmuyor bu fal işi tuhaf birşey bağımlılık yapıyor sanki
Ben karsi taraf evlenince fali tamamen birakmistim o zamandan beri asla özel hayatimla alakali fal baktirmam sadece is icin o da ayda bir keyfi cok takılmadan söylenenlere

Ben karsi taraf evlenince fali tamamen birakmistim o zamandan beri asla özel hayatimla alakali fal baktirmam sadece is icin o da ayda bir keyfi cok takılmadan söylenenlere
Haklisiniz ama iste de tutturamadilar. Bi falci vardi 3yildan fazladir baktirdigim heo ayni cumle ve heo 1 yil icinde neyse daha da baktirmama karari aldim kendisine

Başka kimler var ? O dönem olacak deyip bilemeyenle k imker , en azından şurda adı geçenlwrden?

Ben de Beylikdüzü'ndeyim birine baktırmıştım çoooğu şeyi bildi hele isimleri felan. Ama bebek olayımı bilemedi. Evimdeki koltuğun renginii bile bildi ama bu bebek hakkında söledkleri çıkmayınca sevindim çünkü ilerki gelecek içinde söledkleri pek parlak değildi

Varsa önereceğiniz alabilirim iism ve numara

Başka kimler var ? O dönem olacak deyip bilemeyenle k imker , en azından şurda adı geçenlwrden?
Bir ara o dönem gittigim falcilari detayli yazdigim forumdaki o donem yazdigim bir yaziyi paylasmistim cok falciya baktirdim cogunun ismini bile hatirlamiyorum burda bahsedildikce olumlu olumsuz yoruarimi yaziyorum.Bu ara adi gecen Nihal,yesilkoy duygu,halkali nermin,damlalar tugba,kadikoy sembol serkan,laf cafe andac canan, bu ara adi gecen bunlar var hepsi olumlu konusmustu

Umarım bende senin geldiğin bu noktaya kısa zamanda gelirim gerçekten maaş fallara gidecek
Ben o noktaya 4 senede geldimadam evlenmese hala devam ediyordum baktirmaya ,ne paralar döktüm yazik valla simdi dusundukce kiziyorum kendime,biz kafe kafe gezerken adamlar kari kiz pesinde zevki sefa yapiyor evleniyorlar

Ama o zaman icin evet bunla evlilik var diyen de vardir eminim ki
dilek ve sütlü kahve neslihan ya evleneceğimizi ya da uzun bir ilişkimizin olacağını söylemişti. asmin cafe güneş de aynı evde yaşayacağımızı söylemişti :) bu güneş telefonda bakan güneş değil bu arada. asmindeki güneş aşırı olumlu konuşur

Tugba benim baktirdigim donem cok populerdi ama su an kimsede telefonu yok sanirim :) aslinda hala damlalarda kahve fali bakiyormus ama su fali uzun ve ayrintili diye hic kahve baktirmamistim.

Tugba benim baktirdigim donem cok populerdi ama su an kimsede telefonu yok sanirim :) aslinda hala damlalarda kahve fali bakiyormus ama su fali uzun ve ayrintili diye hic kahve baktirmamistim.
Googledan damlalar cafe taksim diye girin orda yaziyor cafenin numarasi 0212 249 42 67,yüzyuze baktirmak daha mantikli ama anlaşılmasi zor bir fal bakiyor cok hizli anlatiyor makina gibi ses kaydi almak lazim,2016 yillarinda meshurdu ama soyledigi vadeler cikmiyor boşa gidersiniz

Taksim roza taksim sembol cafenin sokaginda bayag kilolu hatta kızıda ayni cafede fal bakan bayanmi
o kim cnm. merak ettim şimdi. sanırım o ismi ben ankaradayken duymuştum.bulursanız haberin olsun. yeri tam nerede?hangi kafede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…