İstanbul'da Fal - Falcılar

Istanbul taksim kapriss cafe ogrenen varsa nosunu bana atarmi
Canim simdi googledan cafenin resimlerine baktim dogru hatirliyorum isimleri karistirdim sadece bunlar anne kiz calisiyorlar roza ve turkan ikisinden beri kiloluydu hatta yanlarinda kücuk bir cocuk vardi kafede artik büyumustur tabiben ikisinede gitmistim ama soyledikleri cikmadi bana,bir süru falci var gittigim ama burda adi gectikce hatirliyorum yarim yamalak ama girdigim cafeyi gorsel olarak unutmam

Eklentiler

• Screenshot_20200709-163645_Chrome.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 94
Canim bana cikti nişanlanicagim kisiyi zamani harfi harfine tarif etti ve 2 yil sonra nişanlandim

Arkadaşlar slm istanbul ataköy de sentinus cafe de cansu seneler önce baktırmıştım hala ordamı bilmiyorum ama geçen ay yıldızname baktırdım hemde telefonda cunku başka bir şehirdeyim hülya hanım istanbul bakırköyde ve herşeyi bildi inanılmazdı isteyenlere özelden no sunu atabilirim

ortaya karışık bir reklam olmus,cansu ile baslayip hülya ile bitirmissiniz

2 sene sonrami nisanlanacaksin dedi ama benim bildigim fallar 3 ay lik cikar maximum eminmisin notmu almıssin
Evet evet eminim kagidada yazmisti hatta çok net her seyi bilmiyorum bende uzun vadeli bildi arkadasimada yurtdisina cikacagini bildi ama onun 2 ayda olmustu . Istanbulda cogu kafede fal baktirdim .nikoda iyi ama

Kizlar şu Cezmiyi araşdırırken bir kadina ulaştım bana dediki telefonda bakan Perihan var o Cezmiden daha iyiymiş var mi böyle birini taniyan?200 liraya bakiyormuş, ben yurtdışında olduğum için yüzyüze baktiramiyorum var mi telefonda bakan çok iyi birini taniyan söylesin bana lütfen

Canim o kisiden kimmis nerde bakarmış telfonu neymis ögrenseydin keşke

Kızlar taksimde 7 dk demet dedğiniz kişi kim baktıran memnun kalan var mı ? bakırköyde bildiğiniz tavsiye ettiğinz kim olabilir? besıktasta yada en sn nihale gttım bayag bsylerbılmıstı aslında..ama henuz ckmadı

Niko ya ben gitmiştim uzun bir beklemeden sonra baktı çok karamsar konuşmuştu ama allahdan hiç bir dediği çıkmadı
Niko sıgınak kafede bakiyor randevu alamiyorsun sabah 10 gibi gidiyorsun kahveni iciyosun sıranı kafede bekliyosun tüm gun kafede beklemek zorundasin sıran gelene kadar ,yani kahveni icip birakip saatin gelene kadar dışarda zaman geciremiyorsun bu cok daraltmıştı beni,anı bilir ama gelecek icin söyledikleri çıkmaz ne yazıkki

nikonun gelecekte dediği hiç bir şey çıkmıyor. Arkadasımla gittik ikimizede aynı şeyleri demiş yurtdışı seyahatnz artıcak vb. Niko arkadasıma evlenecegin seni çok seviyor dediği çocukla 2 gün sonra sebepsiz ayrıldı.

Arkadaşlar sembol Serkan hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce baktıranlar yorum yapabilir mi? Anı iyi biliyor mu sizce ya da bazı falcıların ilk falı en azından güzel oluyor öyle bir durumu var mı daha önce hiç baktırmadım ama eğer baktırabilirsin diyenler olursa denemeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…