İstanbul'da Fal - Falcılar

soganliktaki ne kdr bakiyor ,kahve mi bakiyor ?

Nostradamus olgu nasıldır gittim bugün yani olumlu konuştu ama yani kime inanacagımı şaşırdım nasıldır ?bi de tokattaki teyzenin nosunu bana da yollarmısınız

Kızlar artık inanmıcam geleceği kimse bilemiyor, bırakıcam bu fal işini de diyorum... Ama gittiğim o kadar falcı arasında dönüp dolaşıp maalesef Cafeinn Semra'nın sözüne geldiğimi farkettim...
O gün Semra'dan çıktığımda inanmamıştım lanet etmiştim... Ama baktığı iskambil ve kahve falında herşeyin gerçeğini o söylemiş şu an falı hatırladıkça hak veriyorum kadına...
Aklımda olan 2 kişi için de olumsuz konuşmuştu... Birisi eski esas oğlan diğeri yeni tanıştığım hoşlandığım biriydi... Esas oğlan için bu seni arar seni ister ama iş ciddiye binecek olsa kaçar, kaçmasa bile sen bunla mutlu olamazsın demişti... Diğer hoşlandığım kişi için de bir ilişkideki önceliği cinsellik sen bunla olamazsın... demişti... Ve inanın iki dediği de doğru... Ve ben ikisiyle de olmayacağını anladım...
Bir iş kapısı görmüştü bana o da çıktı gibi hiç aklımda yokken...
Hayatıma yeni C harfli birinin gireceğini söylemişti, hatta en başta sen bunla olmaz diyip inanamıcaksın demişti, şimdi bakalım o çıkacakmı...
Sonuç Semra'ya bir şans daha verebilirim her an... Ve kadını kaybetmemek adına telefonunu fln isteyebilirim...

denızcım rıta kaca baktı sana ? rıta cok uzun vadelı bakıyormus ben oyle duydum 5-10 yıl sonra dedıklerı cıdden cıkıyormuşşşş

denızcım rıta kaca baktı sana ? rıta cok uzun vadelı bakıyormus ben oyle duydum 5-10 yıl sonra dedıklerı cıdden cıkıyormuşşşş

Valla canım bana 40 yaşıma kadar baktı... Bazı noktalarda baya saçmaladı... Ve umarım dedikleri çıkmaz... 35 tlye baktı...

valla aynen arttık bende boyle dusunerek..son ıkı üç yazımda bunu vurgulamaya çalışıyorum..gecmıse ait bıt sıkıntınız varsa gıdılır..ama gelecekk cok zayff..ee sonuctaa onlarda akıl yurutyorlar..gecmıse aıtt ınsanın analızını cıkartıp senınle uyum olup olamayacagına tutarlı bir yorum yapmaya calısıyorlar...çok uzulmermek lazımm kotuu soylenenlere...terapı gıbıı arada sıradaa gıdılmesı gerekıyor..ama bu fal cok ıllet bıseyy hep bana aynısı olur 1 sene 2 sene hıc aklıma gelmezz geldımıde 1 sene tırım tırımm falcıı ararımm...hastalık gıbı bısey bu:))

bu semra nerde acaba ve ne kadara bakıyor?

5 ay önce evlilikten dönüp ayrıldığım adamın başkasıyla nişanlandığını duydum çok acı çekiyorumfallarımda senin kaderin bu çocuk onla evlencen diolardı ne oldu diorum şimdibana yardım edin lütfen falların tersi çıkmış olsada son ümit fala gitmek istiorum soğanlık emine kimdir nerde kaça bakar telini msj atarmısınız yada başka önerdiğiniz varmı?taksimdeki kadınlar kahvesi ve gül dışında onları denedim çünküü

emine ablaya şuan gidemiceğime göre tilbedeki güldene gidim diorum yada dejavu yiğitemi gitsem inanılmaz zor durumdayımbakırköy de neslihan var sea garden cafede onu deneyen varmı aranızda kısslar??

aynen pek özenmiyolar bende dün bora ya baktırdım fazla bişy söylemedı 10 dakıka anca baktı kı kahve fıncanımı bıle acmadı yuzume bakıp knştu hersyı bıldı amaa cok kısa baktı:)

canım ben mona cafeyı blıyorum ama orada dedın ınsan yokk ırmak hanım ve emel hanım var. emel hanım fazla bısey bılmıyor amaa derim ki ırmak hanıma baktır hersyı blıyooooo kı pısmn olmassn da 30 tl amaa harıka bakıyorrrrr. taksımdee yeriii

ben de talin'i deneyeceğim :/ yazarım fikirlerimi.

belki dilek'e de giderim son çare. ama bu dilek bana büyük umutlar veriyor o yüzden gitmek istemiyorum.

mona cafe dediğiniz mona lisa cafe mi?. ırmak ne bakıyor tarot mu???..:44:

kısslar yeşilköy tilbe cafedeki bayanı öneriyomusunuz güldendi sanırım ismi ona mı gideyim taksim uzak kalıo bana şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…