Sizin önereceğiniz biri yok mu?zeynepte gelecek yok, çok net, hatta dediklerinin tersi oluyor...daha önce de bahsetmiştim 'herşey çok güzel olacak' diye diye duvara tosluyorsun, herşey çok güzel oluyor gerçekten, tam dediği gibi
kelin ilacı olsa başına sürermiş ve hiiç buralara takılmazmışSizin önereceğiniz biri yok mu?
Symbol nihal mikızlar bu akşam telden nihale baktırdım. valla çok iyiydi ki ben fal gurmesiyimdir. inanılmaz beğendim. bir kere anda süper. gelecekte ise mantıklı öngörüleri var bence denemeye değer.
Söylediği hiiç bir olumlu çıkmıyor... olumsuzları da çok silik söylüyor ya da söylemiyor ...zeynepin bana bir sene once soyledigi şey gecen ay oldu.üstelik bayaği olumsuz bir şeydi.pembeci olduguna katilmiyorum.ama soyledigi olumlu şeyler cikmadi.
Kanka kaç para fjskdkdkdkızlar bu akşam telden nihale baktırdım. valla çok iyiydi ki ben fal gurmesiyimdir. inanılmaz beğendim. bir kere anda süper. gelecekte ise mantıklı öngörüleri var bence denemeye değer.
Kanka kaç para fjskdkdkdkızlar bu akşam telden nihale baktırdım. valla çok iyiydi ki ben fal gurmesiyimdir. inanılmaz beğendim. bir kere anda süper. gelecekte ise mantıklı öngörüleri var bence denemeye değer.
cnm 100 tl.Kanka kaç para fjskdkdkd
Neden paragöz dediniz merak ettim ne için para istedi.şunu belirtmeliyim ki özellikle paragöz olmasına rağmen sütlükahve neslihanın uyarıları beni büyük bir beladan kurtardı.
cnm bende baktığında işlem gördü ki bir kadın yapmıştı benden 2000 işlemi bozdurmak için para istedi. vs.....Neden paragöz dediniz merak ettim ne için para istedi.
Neslihan işleme yönlendiriyorcnm bende baktığında işlem gördü ki bir kadın yapmıştı benden 2000 işlemi bozdurmak için para istedi. vs.....
yani çok güvenmeden bir defa gidilir gibi.
Hmm anladım. Sanırım şimdiye kadar en çok Neslihan a baktırmışımdır. Hiç işlem lafı geçirmedi. En azından önüne gelen işlem demiyor demek ki. Bu da iyi.cnm bende baktığında işlem gördü ki bir kadın yapmıştı benden 2000 işlemi bozdurmak için para istedi. vs.....
yani çok güvenmeden bir defa gidilir gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?