İstanbul'da Fal - Falcılar

zeynepte gelecek yok, çok net, hatta dediklerinin tersi oluyor...daha önce de bahsetmiştim 'herşey çok güzel olacak' diye diye duvara tosluyorsun, herşey çok güzel oluyor gerçekten, tam dediği gibi
Sizin önereceğiniz biri yok mu?

kızlar bu akşam telden nihale baktırdım. valla çok iyiydi ki ben fal gurmesiyimdir. inanılmaz beğendim. bir kere anda süper. gelecekte ise mantıklı öngörüleri var bence denemeye değer.

zeynepin bana bir sene once soyledigi şey gecen ay oldu.üstelik bayaği olumsuz bir şeydi.pembeci olduguna katilmiyorum.ama soyledigi olumlu şeyler cikmadi.
Söylediği hiiç bir olumlu çıkmıyor... olumsuzları da çok silik söylüyor ya da söylemiyor ...

kızlar bu akşam telden nihale baktırdım. valla çok iyiydi ki ben fal gurmesiyimdir. inanılmaz beğendim. bir kere anda süper. gelecekte ise mantıklı öngörüleri var bence denemeye değer.
Kanka kaç para fjskdkdkd

kızlar valla çok memnun kaldım. kadın pembe tablocu da değil kötümserde olanı bild. ne yalan söyleyeyim. hepimiz bin türlü zorlukla para kazanıyoruz. soytarılara para kaptırmak istemiyorum artık.
valla benim listem şöyle
1)nihal
2)neslihan
3)zeynep
gerisi uydurma.

ayrıca bunca yıldır fal baktıran biri olarak anladım ki anı bilsin yorumların yeter. gaybı ALLAHtan başkası bilemez.
ayrıca anda şunu unutmayın insanın fikri neyse zikri de o yani andan pek çok şeyi yakalamak mümkün.

Kızlar gördüğüm kadarıyla gelecek zaten çıkmıyor ya hiç olmazsa karşı tarafin anlık düşüncelerini şuanki ruh halini çok iyi yprumlaya bilecek bi falcı bileniniz varmi?yurtdışındayim diye sadece telefonla baktira biliyprumm

Neden paragöz dediniz merak ettim ne için para istedi.
cnm bende baktığında işlem gördü ki bir kadın yapmıştı benden 2000 işlemi bozdurmak için para istedi. vs.....
yani çok güvenmeden bir defa gidilir gibi.

aslında çoğu paracı ve işlem olmasa bile var idyebilir ki bende varıd. ama çok şükür artık yok.

cnm bende baktığında işlem gördü ki bir kadın yapmıştı benden 2000 işlemi bozdurmak için para istedi. vs.....
yani çok güvenmeden bir defa gidilir gibi.
Hmm anladım. Sanırım şimdiye kadar en çok Neslihan a baktırmışımdır. Hiç işlem lafı geçirmedi. En azından önüne gelen işlem demiyor demek ki. Bu da iyi.

enerji meselesi tabii.neslihan bence cok kötü bir falci gideli bir sene oldu.ben vadelere takılmam.gec de olsa soyledigi cikiyorsa sonuc onun dedigi gibiyse veyahut anlık durum degerlendirmesi iyiyse iyi falcıdır benim icin.120 lira su falı baktirdim ve bir tek şeyi bile bilemedi anda da gelecekte de bomboş bir faldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…