Sürekli sen soruyorsun derken ismi ne mesala sevgilin onun adını sölüyorsun onu üzerine analiz yapıyor fal böyle devam ediyor Soru sormadan devam etmiyor ben çok beğenmedim hep olumlu konuşuyorarkadaşlar; an itibariyle bende çıkan fallar;
çok ilginç hiç ama hiç beklemzdim buradan birileri önermişti sütlükahve neslihan,trans zeynep ve süpriz olarakta eskişehir kadriye.
ayrıca yeliz kim?merak ettim anda çıkan kim var?
cnm o kısmı doğru ama çok ilginç bir şekilde kadının olamaz dediğim şeyleri çıktı. ben zaten şöyle duymuştum eskişehirli kadriyede ya çok çıkar ya da hiç çıkmazmış. kişiye göre değişirmiş.Sürekli sen soruyorsun derken ismi ne mesala sevgilin onun adını sölüyorsun onu üzerine analiz yapıyor fal böyle devam ediyor Soru sormadan devam etmiyor ben çok beğenmedim hep olumlu konuşuyor
Ben 5 sene önce baktirmişdim 15 gün içinde iletişime geçecek dediği kişi 3 gün nsora aramışdıKızlar laf Cafe Çiğdeme baktırdınız mı? Anda iyi gibiydi gelecek nasıl çıkıyor mu?
aaaaaaa falları çıkıyor o zaman.Ben 5 sene önce baktirmişdim 15 gün içinde iletişime geçecek dediği kişi 3 gün nsora aramışdı
Gelecekle ilgili çok iyi konuşmuştu maalesef hiç çıkmadıKızlar laf Cafe Çiğdeme baktırdınız mı? Anda iyi gibiydi gelecek nasıl çıkıyor mu?
Evet anda nokta atışları oldu ama gelecekle ilgili şeyler pek inandırıcı gelmedi :) neyse bekleyip göreceğiz teşekkürlerGelecekle ilgili çok iyi konuşmuştu maalesef hiç çıkmadı
Ama bende anla ilgili inanılmaz şeyler bildi her zaman, o konuda benim için en iyisi diyebilirim.
bana nihalin telini atar mısınız?Kızlar bu arada karşı tarafin anlık düşüncelerini öğrenmek istiyorsaniz Nihal ve mi cafe Hande derim kesinlikle,5 sene önce benim sevdigim kişiyi ailesi nişanlamıştı bi akrabalariyla,Hande kartları ilk açtığında bu kişinin yaninda kan bağından olan bi kadin var kim bu demişdi? Sora da anlık düşüncelerini fln söylemişdi Nihalle ayni şeyleri,sora adam beni arayinca 6 ay sonra handeyle nihalin dediklerinin birebir gerçek olduğunu öğrendim,başka hiçbi falcı karşı tarafin duygularini bukadar net ifade etmemişdi,anlık düşünce için bence Nihal ve Hande kesinlikle
umarım bizde bu illetten hayırlısı ile kurtuluruz.Daha önceleri bir veya iki falcıya fal baktirirken bir sene önce yaşadığım olaylar neticesinde fal bağımlısı biri olup çıktım. Gun de en az 4 kere farklı kişilere baktirdigimi biliyorum. Daha sonra falcılar kesmedi diğer işlere merak sardım. Çoğunda da kazıkladılar boş yere deli paralar gitti. Allaha şükür yaklaşık 4 ay oluyor sanirim bu işleri bıraktım. Ilişkim eskisinden çok ama cokk iyi durumda artik. Buradaki herkese de aynı şeyi diliyorum. Umarim bir anönce istediğinize kavuşur sizlerde kurtulursunuz. Falcı veya hocalara verdiğimiz parayi kendine harcamak çok güzelmiş.
Canim Mi cafe Hande cok toz pembeci bana hic bir zaman sordugum konu hakkinda olumsuz konusmadi bana o an yasadiklarimi yada gelecekte yasadiklarimi asla bilemedi,Nihal dogum yapmadan once iyiydi ama gelecek icin soylediklerini yasamadim,her ikisinede 2 sene duzenli baktirmisimdir seviyor dönecek dedikleri kisi evlendi ,tabi fal enerji meselesi belki sana enerjisi tutmusturKızlar bu arada karşı tarafin anlık düşüncelerini öğrenmek istiyorsaniz Nihal ve mi cafe Hande derim kesinlikle,5 sene önce benim sevdigim kişiyi ailesi nişanlamıştı bi akrabalariyla,Hande kartları ilk açtığında bu kişinin yaninda kan bağından olan bi kadin var kim bu demişdi? Sora da anlık düşüncelerini fln söylemişdi Nihalle ayni şeyleri,sora adam beni arayinca 6 ay sonra handeyle nihalin dediklerinin birebir gerçek olduğunu öğrendim,başka hiçbi falcı karşı tarafin duygularini bukadar net ifade etmemişdi,anlık düşünce için bence Nihal ve Hande kesinlikle
Merhaba denizlideki falcıların numaralarını özelden atabilir misiniz? Çok teşekkürlerBen size denizliden bakan 2 numara vermistim. O numaralari kimseye vermiyordum normalde de bi deneyin derim ikisi de harikadir ne soylediyse yasadik birinin fiyati oldukca yuksek fakat bence deger
Kizlaaar ya bana zamaninda kadikoy ahmet de cikmis bilginiz olsun hem de tarihiyle,randevu almak lazim 1 hafta fln once cunki dolu oluyor,usteyen deneye bilir ayni zamanda astroloji de bakiyor ve baya uzun 1 saat fln suruyor fali ama hala ayni yerdemi bilemiyorum zamaninda baktirmadigim falci kalmamis ya buraya yazdiklarim daha baktirdiklarimin yarisinin yarisievet kizlar eve simdi geldim uzun uzun yazayim simdi tarihiyle cikan fal haberimi :)
tarihiyle cikan Hande Ve Nihal oldu
Niihal (demisti ki 16 subata kadar bundan bir haber var mart ayinda da pozitiv,ic acici,ego tatmini bir gelisim hiss ediyorum )
evet adam bugun beni aradi ve dedi seni subatta aradim ama ulasamadim (ben Bakudeydim cunki),bu durumda nihalin verdigi tarih cikmis oluyor subat da mart da
Hande (ocakta gittigimde bu seni tekrar arayacak hemde cok yakinda mart nisan gibi goruyorum arayacagini dedi)
yani handenin de tarihleri cikti
Mandal Toprak( bu adam sana yogunlasmis,siz bununla goruseceksiniz telefonda hemde cok yakinda dedi,hatta aralikta gittigimde 6 hafta veya 6 ay icinde bi iletisiminz olacak dedi, bundan baska 10 gun once gittigimde sebebini bilmiyorum ama bu adamin esi su an kiskanclik krizlerine girmis durumda dedi,cocuk da bugun bana dediki seni esime anlattim,yasadiklarimizi,sevgimizi hatta fotonu bile gosterdim dedi demek ki topragin dedigi kiskanclik krizleri bu yuzdenmis :) , bi de toprak bu adam esiyle arasinda cok buyuk sikintilar yasiyor dedi ki cocuk da bugun bana keske evlenmeseydim esimle hic anlasamiyorum,eve bile gitmek istemiyorum dedi)
bugun baktirdigim Halkali Nermin (karti acar acmaz hande gibi bu adamin yaninda tanidigi bi kadin var dedi ki ben de evet akrabasiyla evli dedim,tarottan baska kahve falinada cok guzel bakti,birlikte gittigimiz arkadasimin da evli oldugunu esiyle sorunlarini fln herseyi bildi ama baktiracaksiniz evinde yuzyuze baktirin cunki bi arkadasa telefonda bakmis arkadas memnnun kalmamis o yuzden bence yuzyuze baktirmak en iyisi)
Laf cafe Andac (bu adam cok mutsuz ve pisman sana adimlar atacagini goruyorum dedi)
Kadikoy istanbul cafe Ahmet (mart ayinda iletisiminiz olacak dedi,aranizda kopmayan bir bag var dedi)
yani sonuc olarak Laf cafe Halil,damlalar tugba,asmin cafe ergin,symbol levent ve sayamadigim bir cok ksii yani baktirdigim kisilerin hepsi bildi pisman olup arayacagini ama ayni zamanda hepsi de hayatina yeni biri girecek bu insanla iletisiminz olacak ama kaderindeki kisi baska kisi dediler )
dedikleri cikmayan (asmin cafe eray, asmin cafe zaza) zazayla eray ikisi de bu cocugun kesinlikle seni aramasi yok sormasi yok dediler,bu arada Pen cafe Yeter de bundan sora size 2 saniye bile olsa iletisim gormuyorum dedi,yani o da patladi anlayacaginiz
tarihleriyle cikanlar , HANDE,NIHAL ve KADIKOY ISTANBUL CAFE AHMET
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?