İstanbul'da Fal - Falcılar

Sürekli sen soruyorsun derken ismi ne mesala sevgilin onun adını sölüyorsun onu üzerine analiz yapıyor fal böyle devam ediyor Soru sormadan devam etmiyor ben çok beğenmedim hep olumlu konuşuyor

Sürekli sen soruyorsun derken ismi ne mesala sevgilin onun adını sölüyorsun onu üzerine analiz yapıyor fal böyle devam ediyor Soru sormadan devam etmiyor ben çok beğenmedim hep olumlu konuşuyor
cnm o kısmı doğru ama çok ilginç bir şekilde kadının olamaz dediğim şeyleri çıktı. ben zaten şöyle duymuştum eskişehirli kadriyede ya çok çıkar ya da hiç çıkmazmış. kişiye göre değişirmiş.
dediğim gibi bu kişilerin çıktı. ama tabi ki herkeste çıkacak diye bir kural da yok.
burada paylaşmaktaki amacım hepimiz bu işlere meraklıyız. boşa para vermeyelim. yazık boş insanlara verilen paralara.

kızlar anda başarılı başka kim var?zeynep gibi olan.

Gelecekle ilgili çok iyi konuşmuştu maalesef hiç çıkmadı
Ama bende anla ilgili inanılmaz şeyler bildi her zaman, o konuda benim için en iyisi diyebilirim.
Evet anda nokta atışları oldu ama gelecekle ilgili şeyler pek inandırıcı gelmedi :) neyse bekleyip göreceğiz teşekkürler

Kizlar dün bi arkadaşla konuştum Edirneli Meıahat diye birinden bahs etti araşdırdım çok iyiymiş hatta ekşi sözlükde bile hakkinda yazi var,ama bazilari da ölmüş diyor, bilgisi olan vardir belki veya telefob numarasi fln olan?

Kızlar bu arada karşı tarafin anlık düşüncelerini öğrenmek istiyorsaniz Nihal ve mi cafe Hande derim kesinlikle,5 sene önce benim sevdigim kişiyi ailesi nişanlamıştı bi akrabalariyla,Hande kartları ilk açtığında bu kişinin yaninda kan bağından olan bi kadin var kim bu demişdi? Sora da anlık düşüncelerini fln söylemişdi Nihalle ayni şeyleri,sora adam beni arayinca 6 ay sonra handeyle nihalin dediklerinin birebir gerçek olduğunu öğrendim,başka hiçbi falcı karşı tarafin duygularini bukadar net ifade etmemişdi,anlık düşünce için bence Nihal ve Hande kesinlikle

bana nihalin telini atar mısınız?

Daha önceleri bir veya iki falcıya fal baktirirken bir sene önce yaşadığım olaylar neticesinde fal bağımlısı biri olup çıktım. Gun de en az 4 kere farklı kişilere baktirdigimi biliyorum. Daha sonra falcılar kesmedi diğer işlere merak sardım. Çoğunda da kazıkladılar boş yere deli paralar gitti. Allaha şükür yaklaşık 4 ay oluyor sanirim bu işleri bıraktım. Ilişkim eskisinden çok ama cokk iyi durumda artik. Buradaki herkese de aynı şeyi diliyorum. Umarim bir anönce istediğinize kavuşur sizlerde kurtulursunuz. Falcı veya hocalara verdiğimiz parayi kendine harcamak çok güzelmiş.

umarım bizde bu illetten hayırlısı ile kurtuluruz.

Canim Mi cafe Hande cok toz pembeci bana hic bir zaman sordugum konu hakkinda olumsuz konusmadi bana o an yasadiklarimi yada gelecekte yasadiklarimi asla bilemedi,Nihal dogum yapmadan once iyiydi ama gelecek icin soylediklerini yasamadim,her ikisinede 2 sene duzenli baktirmisimdir seviyor dönecek dedikleri kisi evlendi ,tabi fal enerji meselesi belki sana enerjisi tutmustur

arkadaşlar nihalin telini buradan bir arkadaştan aldım.sanırım deneyeceğim.artık kafede buluşmuyorum telden dedi. ben de teli sevmem ama mecburen.
başka tavsiyeniz var mı?
anda iyi çocuğun beynini okuyan. bu hafta çok trip yaptı.sinir oldum.ne var ne yok gibi anlamadım. bunu yorumlayacak birileri var mı?ACİL.

Kizlaaar ya bana zamaninda kadikoy ahmet de cikmis bilginiz olsun hem de tarihiyle,randevu almak lazim 1 hafta fln once cunki dolu oluyor,usteyen deneye bilir ayni zamanda astroloji de bakiyor ve baya uzun 1 saat fln suruyor fali ama hala ayni yerdemi bilemiyorum zamaninda baktirmadigim falci kalmamis ya buraya yazdiklarim daha baktirdiklarimin yarisinin yarisi

Bu arada arkadaslar dün bi falcıyla yapılmış röportaji izledim youtubada, adam dediki biz falcıların işi insanlara umut vermek çünki buraya gelen kadinlar bazen aşk meseleleri yüzünden intihar edecek durumda oluyorlar ve biz onlara umut vererek bu durumdan kurtariyoruz yani hayat kurtariyoruz, demekki olumlu konuşanlara çok da güvenip umutlanmamak gerekiyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…