Neslihan da dolandırıcı arkadaşlar.. tmm bildiği şeyler olabilir, biz başka birşeyden bahsediyoruz, işini kusmen iyi yapan dolandırıcı olamaz mı...işlemlerden sonuç alınamadığını o da biliyor birlikte çalıştığı hoca ile işlem yapılınca bir şey olmayacağını hatta gerçekte işlem yapıyorlar mı yoksa sadece yapıyor göüküyorlarmı o da belirsiz...işleme herkim yönlendiriyorsa en ufak fırsatta dolandırcıdır benim gözünde... birara Göker vardı o herkese söylüyordu, neslihan bu işi daha profesyonel yapıyorbence neslihanın işlem meselesi işleme para verecek bir tipse oluyor.
cnm zaten ben ona yaptırmadım ama bu işler çok tehlikeli yine de beni uyardı sağolsun ben ankarada dolandırıcı birinin ama gücü vardı eline düşmüştüm ondan kurtulmam için bana akıl verdi.Neslihan da dolandırıcı arkadaşlar.. tmm bildiği şeyler olabilir, biz başka birşeyden bahsediyoruz, işini kusmen iyi yapan dolandırıcı olamaz mı...işlemlerden sonuç alınamadığını o da biliyor birlikte çalıştığı hoca ile işlem yapılınca bir şey olmayacağını hatta gerçekte işlem yapıyorlar mı yoksa sadece yapıyor göüküyorlarmı o da belirsiz...işleme herkim yönlendiriyorsa en ufak fırsatta dolandırcıdır benim gözünde... birara Göker vardı o herkese söylüyordu, neslihan bu işi daha profesyonel yapıyor
Neslihan kendi cafesini işletiyor diye biliyorum, cafenin tüm sorumluluğu ona ait....yani orda patron Neslihancnm zaten ben ona yaptırmadım ama bu işler çok tehlikeli yine de beni uyardı sağolsun ben ankarada dolandırıcı birinin ama gücü vardı eline düşmüştüm ondan kurtulmam için bana akıl verdi.
zaten onu orada köle gibi uyararak müşteri var vs diye çalıştırıyorlar. bu tür yerlerin pek çoğu işlem vs dolandırıcı.
ben ankaradaki o canavardan zor kurtuldum koruma var da bir şey yapamıyor.
zaten karar verdim.sağlığımla oynamaya çalışıyor ibret için tv ye vereceğim zaten herkes maskeli.izlerdsiniz artık büyücü skandalı diye .yakındır. tepemin tası atıyor yavaş yavaş.
bilemiyorum ama onu uyardılar bana çok zaman ayırdı diye. belki kocasıydı.Neslihan kendi cafesini işletiyor diye biliyorum, cafenin tüm sorumluluğu ona ait....yani orda patron Neslihan
Merhabalar cok uzun suredir baktirmamistim, baktirmamak icin burdan da uzak duruyordum. Gecen hafta kadikoyde feslegen kafede(eski adi narcil kafe imiş) zerrin diye birine baktirdim, çat çat isim soyledi falan, daha once baktiran zerrin hakkinda yorum yapabilecek olaniniz var mi?
Size yine cikmasa da gelecekle ilgili konusmus, vana sadece anda olan bazi seyleri, o da cok etkileyici bir sekilde degil, ama cafede deli gibi bekleyeni var, 7 yildir surekli geliyorum diyen vardi o derece yaniMerhaba, yillar once baktirmistim. Dedikleri maalesef cikmamisti.
Ben de bir ara baktırırdım. Özel hayatla ilgili ne kadar olumlu şeyler söylendiyse tam tersi çıktı. Yani, gittiğim çoğu falcı anı bildiler, üstüne ''o çocuk seni arayacak, seviyor'' dediler. O kişi(ler)den telefon aldım; ama sevdikleri için değil.Bu arada arkadaslar dün bi falcıyla yapılmış röportaji izledim youtubada, adam dediki biz falcıların işi insanlara umut vermek çünki buraya gelen kadinlar bazen aşk meseleleri yüzünden intihar edecek durumda oluyorlar ve biz onlara umut vererek bu durumdan kurtariyoruz yani hayat kurtariyoruz, demekki olumlu konuşanlara çok da güvenip umutlanmamak gerekiyor(
çok üzüldüm cnm. acaba ilkfalı mı çıkıyor. bende yemin ederim % 100 tuttu.Bugun yillar önce baktirdigim Sütlü kahve Neslihana fal baktirdim daha önce bana söyledikleri cikmamisti ama baktim belki bu sefer enerjimiz tutar diye,yeri zaten klisenin arkasinda ,fal ve tarotu 100 tlye bakiyor,neyse kahvemi ictim bakti arkasindan tarot kartlarini acti benim bildigim tarot kartlarinida actiginda önce kartlara gore yorumlayip soru sormami istemesi lazim,direk kartlari acti soru sor dedi ,kartlar soru ile gecti yani,toplam 11 dakika fal bakti,cafe boştu baska musteri yoktu,boş bir faldi bence agzimin acik kalacagi sasiracagim bir fal asla deildi,parama acidim valla birde bir konu daha dikkatimi cekti ödemeyi nakit aliyor ,kreeo karti yokmu diye sordum yok dedi ama ben arka taraftan öne dogru gecerken kredi karti cihazi gördum o da yalan,5 yildan fazla fal baktirdim cafelerde var bunlarin icinde ilk defa nakit calisan fal cafe göruyorum ki yalan cihazi gözlerimle gördüm,gitmeye değecek bir falci deil 20 tl vermem o kadae vasat bir falci,gidip paraniza yazik etmeyin,yıllar öncede soyledikleri cikmamisti,su an çok pişmanim boşa gidip vakit harcadim ,bakirkoyde meydanda el fali bakan cingeneler bile daha guzel fal bakiyor,son dönemde baktirdigim en kötü falci listesi 1 numara AHU 2 numara NESLİHAN,kesinlikle baktirmayin paraniza yazik,benimde ne yazıkki boş anıma geldi
Canim demekki seninle enerjisi tutmuş cok sıradan bir faldi ,11 dakika sürmeside cok tuhaf ,kahve 50 tl tatot 50 tl bakiyor ,demekki sadece kahve baktirsam 5 bucuk dakikami bakacakti cok tuhaf,bana 5 sene önce baktigi falda çikmamisti ama detay hatirlamiyorum o dönem gunde 4 falciya gittigim icinçok üzüldüm cnm. acaba ilkfalı mı çıkıyor. bende yemin ederim % 100 tuttu.
cnm galiba gününe göre ve duruma göre değişiyor. benden para alırım ümidiyle işlem yaparım ümidiyle bak önce saçmaladı sonra bir açıldı paranın kokusunu aldı tabi.Canim demekki seninle enerjisi tutmuş cok sıradan bir faldi ,11 dakika sürmeside cok tuhaf ,kahve 50 tl tatot 50 tl bakiyor ,demekki sadece kahve baktirsam 5 bucuk dakikami bakacakti cok tuhaf,bana 5 sene önce baktigi falda çikmamisti ama detay hatirlamiyorum o dönem gunde 4 falciya gittigim icin
cnm anda yüzyüze başka var mı? bugün bir kriz tuttu da. çok paracı olmayan.Canim demekki seninle enerjisi tutmuş cok sıradan bir faldi ,11 dakika sürmeside cok tuhaf ,kahve 50 tl tatot 50 tl bakiyor ,demekki sadece kahve baktirsam 5 bucuk dakikami bakacakti cok tuhaf,bana 5 sene önce baktigi falda çikmamisti ama detay hatirlamiyorum o dönem gunde 4 falciya gittigim icin
Ben Neslihan’a baktırmadım hiç ama baktırdığım bazı kafelerde de aynı uygulama mevcuttu. Mesela Nişantaşı sembolde de fal parasını nakit alıyorlar onun haricinde yediğini içtiğini kartla ödeyebiliyorsun.Bugun yillar önce baktirdigim Sütlü kahve Neslihana fal baktirdim daha önce bana söyledikleri cikmamisti ama baktim belki bu sefer enerjimiz tutar diye,yeri zaten klisenin arkasinda ,fal ve tarotu 100 tlye bakiyor,neyse kahvemi ictim bakti arkasindan tarot kartlarini acti benim bildigim tarot kartlarinida actiginda önce kartlara gore yorumlayip soru sormami istemesi lazim,direk kartlari acti soru sor dedi ,kartlar soru ile gecti yani,toplam 11 dakika fal bakti,cafe boştu baska musteri yoktu,boş bir faldi bence agzimin acik kalacagi sasiracagim bir fal asla deildi,parama acidim valla birde bir konu daha dikkatimi cekti ödemeyi nakit aliyor ,kreeo karti yokmu diye sordum yok dedi ama ben arka taraftan öne dogru gecerken kredi karti cihazi gördum o da yalan,5 yildan fazla fal baktirdim cafelerde var bunlarin icinde ilk defa nakit calisan fal cafe göruyorum ki yalan cihazi gözlerimle gördüm,gitmeye değecek bir falci deil 20 tl vermem o kadae vasat bir falci,gidip paraniza yazik etmeyin,yıllar öncede soyledikleri cikmamisti,su an çok pişmanim boşa gidip vakit harcadim ,bakirkoyde meydanda el fali bakan cingeneler bile daha guzel fal bakiyor,son dönemde baktirdigim en kötü falci listesi 1 numara AHU 2 numara NESLİHAN,kesinlikle baktirmayin paraniza yazik,benimde ne yazıkki boş anıma geldi
sembolün zincir kafelerinin hepsi öyle. çünkü orada falcılar günlük para alır.nakit lazım da ondan.Ben Neslihan’a baktırmadım hiç ama baktırdığım bazı kafelerde de aynı uygulama mevcuttu. Mesela Nişantaşı sembolde de fal parasını nakit alıyorlar onun haricinde yediğini içtiğini kartla ödeyebiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?