İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba. Pen cafe Yeter ablaya nasil ulasa bilirim? Bi bilginiz var mi?
Yeteri niye arıyorsun ki? Zamanında meşhurdu ben de o yanılgıya kapılıp gitmiştim ona. Kadın öylesine toz pembeci ve salladı ki en son sinirlenip kuzenimin adını verip sordum. Bana çok aşık olduğunu söylemişti bil de ona göre ara derim.

arakdaşlar Küba cafe Esra 'nın söylediği iki şey birebir söylediği gibi cıktı bana bunu ocak yda şubattu soyledıgınde zaman vermemıstı boyle bısey olucak demıstı dün oldu ama olumsuz bişey

ya arkadaşlar adamın düşünelerini okuyan birileri lazım bana ben neslihandan ve telde zeynepten memnun kaldım bir arkadaşta bna gop birsen de denenebilir dedi. nihal de telden bakıyormuş pandemi sürecinde.
kızlar ne olursunuz deneyenlerden cvp birsen mi?nihal mi?

bu akşam yada yarın baktıracağım da acil. ya da değişik ama çıkan farklı bir isim de olur.

Canim o kadin bana 5 sene önce bundan sora size 2 saniye bile olsa iletişim asla yok dedi ve desiginin tam terai çıktı adam hala peşimde, ve yeterin çok kötü negatif bir enerjisi var sakin gitme ben ona baktirdikdan sora 3 gün hasta yattim evde

kızlar mi kafe kapalı mı?

şu birsele randevu aldım ama pek içim rahat değil. deneyenlerden fikir alabilir miyim?

acımasız olması değil de abuksubuk olmasın sakın. ev olayı filan

Pen cafe yeter taksim diye googledan bulabilirsin ama şunu bil oyle git hayatimda gordugum en tozpembeci insandir,ara dokakta 2.katta bir yerde bakiyordu o zamanlar,faldan sonra agzin kulaklarinda mutlu cikarsin ama malesef soyledikleri cikmaz,karsi tarafin dusunceleri cikmaz ,anlik bos bos yalanlarla mutlu olmak istiyosan git canim

Kızlar Ramek'in numarasını bana özelden atarmısınız

Birsen’i hiç denemedim ama Nihal akıl okumada çok iyidir.

Bende beyin okumada da basarili olmadi 2 sene gittim ona dogum oncesi dogum sonrasindada ,hayatimda onun soylediginin tam tersi gelismeler oldu
Ya işte bu yüzden tavsiye etmeyi hiç sevmiyorum bende de Nihal anda, akıl okumada hep çok iyi olmuştur ama gelecek çıkmaz. Bazen çok sallama baktığı da oluyo ama

Şu Zeynep hakkında yazılanlar hep kafamı karıştırıyor. Kimisi çok iyi bahsediyor kimisi enerjisi çok kötü söyledikleri çıkmadı diyor. Bir emin olabilsem ben de Zeynep’i arayacağım
Anda az çok bildi ama geleceği bilmedi uzak durun

Anda az çok bildi ama geleceği bilmedi uzak durun
zeynepte gelecek yok, çok net, hatta dediklerinin tersi oluyor...daha önce de bahsetmiştim 'herşey çok güzel olacak' diye diye duvara tosluyorsun, herşey çok güzel oluyor gerçekten, tam dediği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…