İstanbul'da Fal - Falcılar

sembolün zincir kafelerinin hepsi öyle. çünkü orada falcılar günlük para alır.nakit lazım da ondan.
Besiktas sembole senelerce baktirdim öyle deildi ayni sekilde mi cafe besiktas,laf cafe ve yanindaki cafeler,melekler kahvesi taksim ,prn cafe taksim,damlalar cafe taksim,sembol taksim ,taksimdeki fal cafelerin büyuk kismina gittim yıllar once ,yakin zamandada gittiklerim oldu aklima gelmeye cafelerde var ,ben 5 sene surekli fal baktirdim ,ilk defa denk geldim bu sekilde ilginc

AA yanımda hiç nakit yok deseydin keşke ben bir kere öyle yapmıştım.

Evet nişantaşı symbolde falcılar günlük para aldığı için nakit , ama neslihandaki durum nedir?
Sütlü cafenin tek sahibi ve çalıştırıcısı Neslihandur arkadaşlar.. kredi kartı postu olduğu halde nakit istemesi anlaşılır değil, üstelik düşük bir mevla da değil, daha önce de post cihazınız bozuk gibi yalanları vrdı, şimdi post cihazı olduğuhalde nakit istiyorlar....müşteriyi söyüşlemenin daniskası, kimse baktırmasın arkadaşlar, zaten Neslihan gelecek için ne dese tersi oldu bende, gelecek foss

Merhabalar,
Ben çok sık yazamıyorum ama dünden beri baya bir girdi okudum, bana da en azından şu anda kafasından nelerin geçtiğini söyleyebilecek biri lazım, bir konuya noktaları birleştiremiyorum yani biraz geçmişi de bilirse hiç fena olmaz :) kafa karışıklığını atlatabilirim belki. Okuduklarım kadarıyla ya çok iyi ya çok kötü olan Nihal'i denemek istiyorum belki çok iyi tarafına denk gelirim. Kendisinin telefonu olanlar benimle paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

Nihal dediğiniz kişi nasıl fal bakıyor kahve fincanı mı atıyoruz yoksa tarot falı mı bakıyor

dün symbol cafeyi aradığımda nihal çarşamba gelecek dediler, bugün gittiğimde nihal yok dediler. çok heveslenmiştim, üzüldüm. telefonda baktırmayı da istemiyorum. şişhane demet'i çok merak ettim, elinde adresi ya da numarası olan var mı kızlar?

Nihal hangi sembolde?

Ben biraz önce Beşiktaş Sembol'ü aradım, kafenin whatsapp numarasını verdiler, Nihal için ödeme (50TL) yaptıktan sonra 4 fincan fotoğrafı gönderip ardından da 3 soru sorulabilirmiş, kendisi de bakıp sesli mesaj olarak atabilirmiş. İlgilenenlerin bilgisine.

50 TL mi yapmışlar ücreti

Evet öyle söylediler - önceden ne kadardı hiç bilmiyorum ilk defa baktıracağım- ama ben yine de özel numarası varsa oradan deneyeceğim sanırım, bilmiyorum kafenin whatsapp hesabından özel soru sormak çok da ilgimi çekmedi ama belki fal bakacağı zaman telefonla da görüşme fırsatı olur onu da sormak lazım.

Sesli mesajda ne biliyim şu an ilgimi pek çekmedi arasak konuşsak daha iyi olur sanki numarası olan varsa gönderirse çok iyi olur

Sesli mesajda ne biliyim şu an ilgimi pek çekmedi arasak konuşsak daha iyi olur sanki numarası olan varsa gönderirse çok iyi olur
Vay be 4 fincan fotosu arkasindan sesli mesaj süpermis ,birde 3 soru ya artik saçmalamaya başlamişlar,dogum yaptiktan sonra bir dönem Nihali kendi telefonundan arardik disarda kafede yada evinde bakardi yüzyüze,kafe çakallik yapiyor şu an bence belki Nihal deil karsinizdaki ses kaydi gönderen,Nihal ayrilsa bile kafeden Nihal diye baskasinada ses kaydi alip gönderir ucu çok açik bence suistimalede acik,Nihalin şahsi telefonundan arayin bence o ses kaydu resim vs cok gercek gelmedi bana

Banada gelmedi pek bilmedim de şimdi ama saçma yani ne biliyim o olduğunu şimdi kendi telefon numarasınıda vermiyor garip geldi bana

Banada gelmedi pek bilmedim de şimdi ama saçma yani ne biliyim o olduğunu şimdi kendi telefon numarasınıda vermiyor garip geldi bana
Kafenin işine gelmez tabiki Nihalin telefonunu vermek para Nihale gidecek kafeye kalmiyacakben özelden yaziyorum size Nihalin telefonunu

kızlar ben dayanamadım dün yine nihale baktırdım.kadın anda süper ya bu arada ben hakla iş yerindeyim buradan çıkınca niyetim laf kafede çiğdemi ya da ben çok eskiden bir arkadaştan duymuştum andaçı denemek olacak. belki her ikisi de olabilir. of krizlerdeyim valla.
ama nihal bende iyi gidiyor. bilginiz olsun. ayrıca iş etiğini de beğendim en azından zeynep gibi çocuk sesler iduymuyorsunuz zamanında ve gerektiği gibi bakıyor.

bu arada size bir tüyo andaç için bir arkadaş ankaradan yazdı şimdi o da çok iyiymiş.dediklerini bizzat 2 sene boyunca yaşamış. bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…