Evet hepsi öyle, nakit çalışan ilk kez gördüm demiş ben ona istinaden yorum yaptımsembolün zincir kafelerinin hepsi öyle. çünkü orada falcılar günlük para alır.nakit lazım da ondan.
Besiktas sembole senelerce baktirdim öyle deildi ayni sekilde mi cafe besiktas,laf cafe ve yanindaki cafeler,melekler kahvesi taksim ,prn cafe taksim,damlalar cafe taksim,sembol taksim ,taksimdeki fal cafelerin büyuk kismina gittim yıllar once ,yakin zamandada gittiklerim oldu aklima gelmeye cafelerde var ,ben 5 sene surekli fal baktirdim ,ilk defa denk geldim bu sekilde ilgincsembolün zincir kafelerinin hepsi öyle. çünkü orada falcılar günlük para alır.nakit lazım da ondan.
AA yanımda hiç nakit yok deseydin keşkeBugun yillar önce baktirdigim Sütlü kahve Neslihana fal baktirdim daha önce bana söyledikleri cikmamisti ama baktim belki bu sefer enerjimiz tutar diye,yeri zaten klisenin arkasinda ,fal ve tarotu 100 tlye bakiyor,neyse kahvemi ictim bakti arkasindan tarot kartlarini acti benim bildigim tarot kartlarinida actiginda önce kartlara gore yorumlayip soru sormami istemesi lazim,direk kartlari acti soru sor dedi ,kartlar soru ile gecti yani,toplam 11 dakika fal bakti,cafe boştu baska musteri yoktu,boş bir faldi bence agzimin acik kalacagi sasiracagim bir fal asla deildi,parama acidim valla birde bir konu daha dikkatimi cekti ödemeyi nakit aliyor ,kreeo karti yokmu diye sordum yok dedi ama ben arka taraftan öne dogru gecerken kredi karti cihazi gördum o da yalan,5 yildan fazla fal baktirdim cafelerde var bunlarin icinde ilk defa nakit calisan fal cafe göruyorum ki yalan cihazi gözlerimle gördüm,gitmeye değecek bir falci deil 20 tl vermem o kadae vasat bir falci,gidip paraniza yazik etmeyin,yıllar öncede soyledikleri cikmamisti,su an çok pişmanim boşa gidip vakit harcadim ,bakirkoyde meydanda el fali bakan cingeneler bile daha guzel fal bakiyor,son dönemde baktirdigim en kötü falci listesi 1 numara AHU 2 numara NESLİHAN,kesinlikle baktirmayin paraniza yazik,benimde ne yazıkki boş anıma geldi
Evet nişantaşı symbolde falcılar günlük para aldığı için nakit , ama neslihandaki durum nedir?Ben Neslihan’a baktırmadım hiç ama baktırdığım bazı kafelerde de aynı uygulama mevcuttu. Mesela Nişantaşı sembolde de fal parasını nakit alıyorlar onun haricinde yediğini içtiğini kartla ödeyebiliyorsun.
Nihal hangi sembolde?dün symbol cafeyi aradığımda nihal çarşamba gelecek dediler, bugün gittiğimde nihal yok dediler. çok heveslenmiştim, üzüldüm. telefonda baktırmayı da istemiyorum. şişhane demet'i çok merak ettim, elinde adresi ya da numarası olan var mı kızlar?
beşiktaş sembolNihal hangi sembolde?
50 TL mi yapmışlar ücretiBen biraz önce Beşiktaş Sembol'ü aradım, kafenin whatsapp numarasını verdiler, Nihal için ödeme (50TL) yaptıktan sonra 4 fincan fotoğrafı gönderip ardından da 3 soru sorulabilirmiş, kendisi de bakıp sesli mesaj olarak atabilirmiş. İlgilenenlerin bilgisine.
Sesli mesajda ne biliyim şu an ilgimi pek çekmedi arasak konuşsak daha iyi olur sanki numarası olan varsa gönderirse çok iyi olurEvet öyle söylediler - önceden ne kadardı hiç bilmiyorum ilk defa baktıracağım- ama ben yine de özel numarası varsa oradan deneyeceğim sanırım, bilmiyorum kafenin whatsapp hesabından özel soru sormak çok da ilgimi çekmedi ama belki fal bakacağı zaman telefonla da görüşme fırsatı olur onu da sormak lazım.
Sesli mesajda ne biliyim şu an ilgimi pek çekmedi arasak konuşsak daha iyi olur sanki numarası olan varsa gönderirse çok iyi olur
Vay be 4 fincan fotosu arkasindan sesli mesaj süpermis ,birde 3 soru ya artik saçmalamaya başlamişlar,dogum yaptiktan sonra bir dönem Nihali kendi telefonundan arardik disarda kafede yada evinde bakardi yüzyüze,kafe çakallik yapiyor şu an bence belki Nihal deil karsinizdaki ses kaydi gönderen,Nihal ayrilsa bile kafeden Nihal diye baskasinada ses kaydi alip gönderir ucu çok açik bence suistimalede acik,Nihalin şahsi telefonundan arayin bence o ses kaydu resim vs cok gercek gelmedi banaBen biraz önce Beşiktaş Sembol'ü aradım, kafenin whatsapp numarasını verdiler, Nihal için ödeme (50TL) yaptıktan sonra 4 fincan fotoğrafı gönderip ardından da 3 soru sorulabilirmiş, kendisi de bakıp sesli mesaj olarak atabilirmiş. İlgilenenlerin bilgisine.
Banada gelmedi pek bilmedim de şimdi ama saçma yani ne biliyim o olduğunu şimdi kendi telefon numarasınıda vermiyor garip geldi banaVay be 4 fincan fotosu arkasindan sesli mesaj süpermis ,birde 3 soru ya artik saçmalamaya başlamişlar,dogum yaptiktan sonra bir dönem Nihali kendi telefonundan arardik disarda kafede yada evinde bakardi yüzyüze,kafe çakallik yapiyor şu an bence belki Nihal deil karsinizdaki ses kaydi gönderen,Nihal ayrilsa bile kafeden Nihal diye baskasinada ses kaydi alip gönderir ucu çok açik bence suistimalede acik,Nihalin şahsi telefonundan arayin bence o ses kaydu resim vs cok gercek gelmedi bana
Kafenin işine gelmez tabiki Nihalin telefonunu vermek para Nihale gidecek kafeye kalmiyacakBanada gelmedi pek bilmedim de şimdi ama saçma yani ne biliyim o olduğunu şimdi kendi telefon numarasınıda vermiyor garip geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?