İstanbul'da Fal - Falcılar

kısslar yeşilköy tilbe cafedeki bayanı öneriyomusunuz güldendi sanırım ismi ona mı gideyim taksim uzak kalıo bana şimdi

canım geçen pazar baktırdım bir de dün baktırdım iki arkadaşımla birlikte.MEMNUNUZ :) gidebilirsin ama akşam beşten sonra geliyo ve uzun uzun da bakıyo.

sadece kahve bakıyo.

hypatia teşekkür ederim canım.okdr acı çekiyorum ki severek ayrılmak zor sevdiğinin başkasıyla nişanlandığını duymak daha zor dua edin bana kısslar atlatmak istiyorum bu durumu

hypatia teşekkür ederim canım.okdr acı çekiyorum ki severek ayrılmak zor sevdiğinin başkasıyla nişanlandığını duymak daha zor dua edin bana kısslar atlatmak istiyorum bu durumu

nişanlanmasa bile hemen hemen benzerini yaşıyorum. rabbim hakkımızda hayırlısını versin iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri amin.

falcılara da fazla kanma. ben kandım mayıs 2010 evlilik kesin dedi tüm falcılar ama sonu hayal kırıklığı oldu

Bana Fadime teyzenin telini atarmisin ca etsem. OTE=nescan;16824886]rose inan sana sonuna kadar katılıyorum fadime teyzeyle tanışmadan önce batıl inanç,fal vs....ay asla inanmamda baktırmamda dyordum.ama ne zaman bu teyzeyle tanıştım ve bana sylediklerini bir bir yaşamaya başladım o zaman fal işine sardım.başta fadime teyzenin yaptığı şeye fal diyordum yani öle sanıyordum.aradan bir yıl geçti ve ben bu arada fadime teyzenin bana sylediği iki olayı üst üste yaşadıktan snra falcılara gtmeye başladım.ama tabiiki benim dez avantajım ilk tecrübemin fadime teyze olmasıydı çünkü hep çok büyük beklentilerle gittim herkesi onun gbi sanıyordum.ama sonra gördümki gerçekten sizlerinde dediği gibi yani geçmişi şu anı tutturanlar oluyo fakat gelecekle alakalı ben hala hazırda fadime teyzenin ssöylediklerini yaşıyorum.diğer insanlar gerçekten fal bakıyor içlerinde işini çok iyi yapanlarda var ama gelecek belki bazı ufak detaylar dışında tutturanını görmedim.ama tabii sizler kadar tecrübelide deilim bu konuda en fazla on kişiye gtmişimdir belki.o yüzden dyorum ya o teyzenin yaptığı şey fal deil bunu bu 10 kişilik tecrübemden snra anlamıştımki.sizlerin yorumlarınıda okuduktan sonra tamamen eminim artık.gaybı allahtan başka imse bilmez bundan asla şüphem yok ama bu kadın bildi bu nasıl oluyo dye düşünmektende kendimi alı koyamıyorum.bu sebeplede seçilmiş insan dyorum .[/QUOTE]

ne kdr zor oldugunu cok iyi biliyorum 6 aydir surekli falcilara gidiyorum kendi hayatimi bi kenara biraktim resmen ama gordum ki umitlenmekten baska bi ise yaramiyo benim sana tavsiyem psikolog yardimi alman ben bu karari cok gec verdim keske daha once yapsaydim yeni basladim seanslara yine falciya gidiyorum hala geri gelsin istiyorum ama bi sure sonra bunlardanda siyrilicam,biz aglarken cirpinirken adamlar baskalariyla gununu gun ediyo hicbirine degmez aci bi gercek ama maalesef dogru
(

Semraya bende fal baktırmıştım bir kaç ay önce henüz söyledikleri çıkmadı ama gayet isabetliydi olayları ve kişileri analiz etmesi birde bana sormadan takır takır anlatmıştı kadın memnun kalmıştım ben

denizcim emine hm telefonunu bana bir yollamışlardı .istersen yollayabilirim almadıysan.emine hnma başka giden varmı memnun kalan

mona cafe dediğiniz mona lisa cafe mi?. ırmak ne bakıyor tarot mu???..:44:

cnmmm karştrdm ben mona cafe değil ırmagın oldugu cafe farklı ama cok ıyı bakıyo tarot da bkıo kahvede bakıo ve bı cok seyı soyluyoo.bıraz sert amaa ıyı baktıgını soyleye blırım:):) numrasını felan ıstersen baktrmak ıstersen vere blirim..ayrıca su falıda bakıyooooo hngısını ıstersenn cnmmm

Son düzenleme:
en son 50 ye bakıyoduu suan kaca bakıyo bılmıyorm cnkı cafe degişkliği yaptı bır hftadır yenı yerınde oldugu ıcn fıyatlar degşmş ola blir

buyuk parmak kapı sokaktaydı ben baktırdıgımda kahvehane gıbı bı yerdı bı tarafta erkekler vardı aynı kahve yanı bıldıgın...
ben 40 dıye duymustum 1 ay once yanı..
suan nerde kendısı kafe ve semt olarak ?

bende ilk orada baktırdım o cafenın adı cafe beş kuruş ama suan taksımde yerı manas cafe sanırm yenı açıldı alman hastanesının aşagısı birazzz ılk sokak degıl ıkıncı sokakk adresı ogrenrsem verırımm gıtmek ıstersen tekrar gıdersn su falında herkez başarılı oldugunu soyluyoo yaaa ben nrml baktrdım amaa su falına gıtmeyı dusunuyorm bu hfta ıcınde her baktıran şok olup geliyoo bende ılk baktrdımda sok oldum eskı erkk arkdasımn dogm gnumde msj atıcanı soyledı ve attı bıraz kvga etcemızı felan soyledı bılıyo yanı cogu seyııı:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…