ben bakırköyde laf cafe de baktırmıştım Şeker hanıma sonra taksim mona lisa cafe de olduğunu söyledi forumdaki arkadaşlardan biri ben henüz gitmedim, orada mı bilmiyorum ama müsait olduğum bir ara gidicem. inşallah ordadır.
bilen var mı arkadaşlar?[/QUOTE
uzun suredir onu ariyorum ben insallah ayni kisidir,yesilcam cafede baktirmistim ben sonra nereye gittigini soylemediler ,yrn monalisa cafeye ugrarim ben taksimde olucam umarim ordadir
monalisa da degilmis ben ariyorumya bulamam simdi( nerde oldugunu bilen var mi ?????
kısslar yeşilköy tilbe cafedeki bayanı öneriyomusunuz güldendi sanırım ismi ona mı gideyim taksim uzak kalıo bana şimdi
hypatia teşekkür ederim canım.okdr acı çekiyorum ki severek ayrılmak zor sevdiğinin başkasıyla nişanlandığını duymak daha zor dua edin bana kısslar atlatmak istiyorum bu durumu
hypatia teşekkür ederim canım.okdr acı çekiyorum ki severek ayrılmak zor sevdiğinin başkasıyla nişanlandığını duymak daha zor dua edin bana kısslar atlatmak istiyorum bu durumu
Kızlar artık inanmıcam geleceği kimse bilemiyor, bırakıcam bu fal işini de diyorum... Ama gittiğim o kadar falcı arasında dönüp dolaşıp maalesef Cafeinn Semra'nın sözüne geldiğimi farkettim...
O gün Semra'dan çıktığımda inanmamıştım lanet etmiştim... Ama baktığı iskambil ve kahve falında herşeyin gerçeğini o söylemiş şu an falı hatırladıkça hak veriyorum kadına...
Aklımda olan 2 kişi için de olumsuz konuşmuştu... Birisi eski esas oğlan diğeri yeni tanıştığım hoşlandığım biriydi... Esas oğlan için bu seni arar seni ister ama iş ciddiye binecek olsa kaçar, kaçmasa bile sen bunla mutlu olamazsın demişti... Diğer hoşlandığım kişi için de bir ilişkideki önceliği cinsellik sen bunla olamazsın... demişti... Ve inanın iki dediği de doğru... Ve ben ikisiyle de olmayacağını anladım...
Bir iş kapısı görmüştü bana o da çıktı gibi hiç aklımda yokken...
Hayatıma yeni C harfli birinin gireceğini söylemişti, hatta en başta sen bunla olmaz diyip inanamıcaksın demişti, şimdi bakalım o çıkacakmı...
Sonuç Semra'ya bir şans daha verebilirim her an... Ve kadını kaybetmemek adına telefonunu fln isteyebilirim...
evet bende aradım emineyi biraz önce haftaya gelicekmiş..soğanlık kartaldaymış ya nasıl gitcez oralara??
canım bi tane önereblirim sanaaaaaaa bildim bi yer varrrr[/QUOTE
önerirsen sevinirim canım kim acaba??
canım ırmak varr taksimde şuan adresi aklımda degıl ama numrası var ıstersen ınankı tum yasadıgım hersyi bildi gelecek hakkında da ck guzel seyler söledi.anlatsam sok olursn yani bi tane o var bide myra cafe vr oda taksimde gül hanım var oda bi çok şeyi biliyormuş arkadaşlarm benım ona baktırıyo ve ortada bı cocuk yoktu o cocugn adını dırek söledi biliyo gelecekle ılgılı bazı seylerı tavsıye ederimm..
canım ırmak varr taksimde şuan adresi aklımda degıl ama numrası var ıstersen ınankı tum yasadıgım hersyi bildi gelecek hakkında da ck guzel seyler söledi.anlatsam sok olursn yani bi tane o var bide myra cafe vr oda taksimde gül hanım var oda bi çok şeyi biliyormuş arkadaşlarm benım ona baktırıyo ve ortada bı cocuk yoktu o cocugn adını dırek söledi biliyo gelecekle ılgılı bazı seylerı tavsıye ederimm..
ırmak travestı olan mı acaba ?
mona cafe dediğiniz mona lisa cafe mi?. ırmak ne bakıyor tarot mu???..:44:
ırmak travestı olan mı acaba ?
evettt o ırmakk eskı adı ayhan olaann bı kere gttım tesadufen baktırmştık snra numrasını felan verdı bırakmadm pesnııı hep gıttımm ve psman olmadmm
sen suya mı baktrıdın ırmaga ? suya ne kadara bakıo
evettt o ırmakk eskı adı ayhan olaann bı kere gttım tesadufen baktırmştık snra numrasını felan verdı bırakmadm pesnııı hep gıttımm ve psman olmadmm
bende baktrdım ona .. ve baktırdıgımda saat aksamın 20,30 uyydu .. cok cok cok karısık baktı bana bı cumle kurarken yarıda kesıp bır diger cumleye basladı o kadar hızlı konustu kı bısey anlamadım..
benı suya davet ettı kartını verdı ..
ama bası cok kalabalıktı o gun o kafar cok bekledık kı bız ee o da sonlara dogru sapıttıı :)
en son 50 ye bakıyoduu suan kaca bakıyo bılmıyorm cnkı cafe degişkliği yaptı bır hftadır yenı yerınde oldugu ıcn fıyatlar degşmş ola blir
bende baktrdım ona .. ve baktırdıgımda saat aksamın 20,30 uyydu .. cok cok cok karısık baktı bana bı cumle kurarken yarıda kesıp bır diger cumleye basladı o kadar hızlı konustu kı bısey anlamadım..
benı suya davet ettı kartını verdı ..
ama bası cok kalabalıktı o gun o kafar cok bekledık kı bız ee o da sonlara dogru sapıttıı :)
anladımm da randevu alp gtmedın ıcn sanırım öle kısa kesmiş ola blir yani cıkmadmı sana baktıklarııı pekı myra gıttın mı orada gül var oda iyi bakıyooooooo
buyuk parmak kapı sokaktaydı ben baktırdıgımda kahvehane gıbı bı yerdı bı tarafta erkekler vardı aynı kahve yanı bıldıgın...
ben 40 dıye duymustum 1 ay once yanı..
suan nerde kendısı kafe ve semt olarak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?