İstanbul'da Fal - Falcılar

bende 4 gözle bekleyenler kervanındayım

Semra Kadıköy Cafeinn Cafe'de canım 20 ye iskambil ve kahve bir arada bakıyor... Gerçekten çok isabetliydi... Dedikleri de çıktı yani genel olarak... Diğer söylediklerinin çıkması için zaman var... Ama ben bu kadını kaybetmemek adına bu ara yeniden gidebilirim telefonunu fln istemeyi düşünüyorum...

Valla şuan aklı başında olarak falı hatırlayıp herşeyi yorumlayınca... Tek çıkan ve isabetli bakan kadın oymuş çok şaşırdım... O gün cafeden çıktığımda lanet etmiştim, bu günü bildi ama gelecekle ilgili salladı fln demiştim tabi işime gelmemişti dedikleri ondan sanırım...

birileri beşiktaş symbol elif'i sormuş. çok detay vermiyor sonuca odaklı genelde. daha çok gelecek için konuştu, söyledikleri benim çok tuttuğum falcımla aynı olmasaydı vasat derdim.

bu arada nişantaşı symbol bahar'ın dediği 3 şey çıktı. peşpeşe. biri ne alaka diyeceğin geçmişten esmer biri arayacak demişti. geçen hafta cidden telefonda adını görünce ne alaka dedim, 1,5 yıldır küstük ve araması şok ediciydi. nasıl cesaret etti bilmem. hayatımdaki birinin iş durumuyla ilgili söylediği bir şey vardı, ağustos gibi söylemişti o oldu geçenlerde. bir de ismi aslı gibi sanki öyle bir arkadaşından ilgilendiğin kişiyle ilgili haber alacaksın demişti. isim aslının çok benzeri ve haberi de bugün aldım.

14 gündür fal yok hayatımda çok rahatım. akışına bırakınca daha düzgün çıkıyor bir şeyler.

Arkadaşlar,
ÇARŞAMBA Taksime geçicem fal için önerebileceginiz birileri varmı?ırmak demişsiniz pahalı 40 lira yani hakkaten iyi bi falcı arıyorum çok acil kimi önerebilirsiniz iletişim bilgileri?

arkadaşlar biz arkadaşlarımızla gittik ayşe adı falcını tarot ve kahve falı bakıyor istediğiniz tüm soruları rahatça sorabilirsiniz çok iyi bir bayan yurtdışında özel ders almış fal üzerine herkese bakmıyor
bence istanbuldaki falcıların içinde ilk 3 girer ilgisi ve problem ve sorularınızı dinlemesi ve pozitif bakımı ile tek geçerim tavsiye ederim bu arada bende baktırmayı severim..ama artık o bana yetiyor falcı aramıyorum

xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ayşe hanım kahve falı yada tarot bakıyor )herkese bakmıyor çok şeker biri yurtdışın fal eğitimi almış sorularınızı rahat sorabilirsiniz,tabiki önce allah bilir fakat bu bayan süper..mesala bende fal baktırmayı severim en çok kızdığım falcıların ukala soğuk olmaları,konuları kısa kesmeleri,rahat vakit ayırmamaları,vs...ayşe hanım uzun bakıyor ve gerçekten yürekten ilgileniyor sizinle önemli olanda aslında bence tarot 20 tl kahve falı 20 tl ye bakıyor ben çok memnunum tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:

emaıl mı atalım yoksa gıdıp yuzyuze mı baktıralım

beylikdüzünde süper bir falcı ..var
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (ayşe hanım kahve falı yada tarot bakıyor )herkese bakmıyor çok şeker biri yurtdışın fal eğitimi almış sorularınızı rahat sorabilirsiniz,tabiki önce allah bilir fakat bu bayan süper..mesala bende fal baktırmayı severim en çok kızdığım falcıların ukala soğuk olmaları,konuları kısa kesmeleri,rahat vakit ayırmamaları,vs...ayşe hanım uzun bakıyor ve gerçekten yürekten ilgileniyor sizinle önemli olanda aslında bence tarot 20 tl kahve falı 20 tl ye bakıyor ben çok memnunum tavsiye ederim

ya çok karışık bir sistem burası interneti çok iyi bilmiyorum...bende çok seviyorum değişik kişilere baktırmayı cafelere hiç gitmedim yolum düşerse giderim ...

Pardon son bir seyi yazmayi unutmusum bu dedikokuduyu bana getiren hakkında cok kotu elektirik aldigini ve onu sıktıgını soyledi evet bende 2 haftadır sıkıntıdaydım sonra kagida bir sey yazdı bu kisiden hoslanmadıgını ve banada sıkıntı verdigini soyledi sayfayı karaladı ve onunla bugun biraz isim olacak demedi ama sanki hani bu kisi ile ilgili bir calisma yapacakmis gibi bir seyler dedi.

Kısacası en basta dedigim gibi fala bakma falsız kalma Mart ayında szleri gelismelerden haberdar edecegim.

Yemin ederim Semranın dediği 4. şey de çıktı size de demiştim... C harfli biriyle tanışıcaksın demişti.... tanıştım valla... Bakalım gerisi nasıl gelicek....

kızlar slm bir suredır forumu takıp edemiyorum. oncelıkle nasılsınız demeden gecemıycem :))) hepınıze kocaman mucukslar :) bu arada rıtanın falan numarasını almıstım ama ben henuz gıdemedım bıde kadınla ılgılı kaprıslı falan dedınız hepten korktum ben cekemem cunku :) gecen gun kadıkoye gıttım benım tarotcuma ve gene benı şoklar ıcınde bıraktı hayret kı ne hayret dıyorum :) yanı bana dedıgı su sen bı tedavı goruyosun ve bu gordugun tedavı cocuk yapma ıhtımalını gecıktırcek dedı ve cok haklı ben 2 senedır tiroıd tedavısı goruyorummmm ve hormonel yonden duzene gırmeden cocugum olmaz dokturumda bılımsel olarak bunu soylemıstı bana ama tarotcum ısrarla olucak cocugun dedı bır erkek olcak hemde aynı esıne benzıycek dedı bakalım bılmıyorum hayırlısı dedım :) ama ısın ılgınc yanı bana gul de baktıgında oglun olcak sarısın olcak sana benzemıycek dedı soganlıktakı emıne hanımda aynı seyı soyledı oglun olcak babaya benzıycek sarısın acık renk gozlerı olcak dedı :) ama bana detayı trotcum verdı ayrıntısıyla bıldı hastalıgıma kadar :) yanı uc falcıda erkek dedı sarısın dedı :) ay bılmıyorum hepsı bu kadar bır mı ısabet ettırır :) tarotcum daha sonra annemın ayagından bır rahatsızlık yasıycagını soyledı annem pazar gununden berı dızınden baslayan bı agrı yasıyo buda cıktı. abım ıcın ev alıyo dedı apar topar abım ev almıs haber verdı bıze benım ısyerınden cıkmak ısteyecegımı ama bırakmayacaklarını soyledı onuda bıldı ben cıkmak ıstıyorum benı oyalıyolar bırını bulalım az daha dur dıye yanı bılmıyorummmm ucude aynı seylerı soyledı tarotcum daha cok detay verdı olaylara yogunlastı. gul ısımlerı cok ıyı bıldı ama tarıhlerde tırt cıktı emıne hanımda genel olarak guzel yorumladı bu gıdıslerımdede. ama bu semra hanıma gıdıcem forumda cok memnun kalmıslar onun dısında gerısı fasa fıso bana gore. bı falcı abımın ve ablalarımın bana uvey oldugunu dahı soyluyosa ben baska falcı aramıycam kızlar :) enerjılerı benle tuttu ben sonuna kadar bunlara baktırırım :) hepınıze sevgılerrrr

Peki kim bu tarotçu? Nerede ve kaça bakıyor? Lütfen bilgi verebilir misin?

umitsiz
arkadaslar selam, bende siteye yeni uye oldum .. uzun zamandir falci falci dolasiyodum taksim - kadikoy kim varsa hepsine gittim ama iki kisi dikkatimi cekti simdiye kadar biri kozyataginda laf cafe de bi hatun zaten bitek o var bana acayip bi fal bakti cok etkilendim dogrusu bide caddebostanda farketmez cafe de gunay var oda cok iyi .. bisey dikkatimi cekti kozyataginda bana fal bakan kadinla - caddesbostandaki kadin (daha dun aksam baktirdim) ayni seyleri soylediler inanamadim cunku ben soyleneleri not aliyorum bire bir aynisi - biraz asabi biri ama bana soyledikleri hep cikti.. bi sure sonra bakiyorumda gelenler muptelasi olmius hep ayni kisileri goruyorum gittigimde ..
ama Rita yi cok merak ettim telefonunu bilen varsa bende ona gitmek istiyorum..

kozyatagı yakın kalıyo bana bende bı denıyım bu arkadasları :) ozelden bana telefonlarını ve bıldıgın kadarıyla kısa sekılde adreslerını tarıf edermısın tskler sımdıden. zaten benım bı huyum var bı falcıya ılk gıttıgımde cozerım gercekten ılk gıttıgımde memnun kalırsam dedıgı bıseyler cıkarsa ıkıncı kere gıderım yoksa gıtmem yok karakterde ıyı falanda fılan yok almıyım benım bı falcıya ıkıncı kere gıtmem ıcın en az ıkı uc sey cıkması lazım yoksa gerısı para tuzagı arkadaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…