öncelikle saol ii dileklerin için.şu an daha ii yim.ya aslında itiraf etmek gerekirse ben ole çok çok fal baktıran bir insan deilim ama bole insanların yorumlarını dinlemekde hoşuma gdiyor.ben zaten fadime teyzenin yaptığı seye fal dyemiyorum.ben bu tür insanlara sçilmiş insan dyorum.bu size onun yaptığı seyi tarif ederken sylediklerim daha bir kısmı.tabii en acısı abimin kalpkrizi nedenıyle ölmesiydi,daha bir çok sey syledi gireceğim işi..işyerimin kaçıncı katta olcanı..ne iş oldugunu..ya şaka gbi belki atıyo bu kız diceksiniz ama nişianda bana kaç tane bilezik ve çeyrek altın takılacagını flan syledi.şimdi ben korkuyorum tekrar baktırmaya derken haksızmıyım.şu an da annemin sylediğine gre kadın kızının kcası öldüğü için tokata gtmiş ve buraya tekrar dönme ihtimali yok gbi.ama daha önceden annem dymuş telefondada baktığını.zaten dyorum ya güya suya bakıyo ama suya falan baktğı yok.adın dğum tarihin ana adın vs...... bazı şeyleri sorup başlıyor konuşmaya zaten onun konuşması bittiğinde soru soramıyorsun bile kal geliyo insana..işte böle canım yarın hafta sonu ve annem söz verdi iice araştıracak.elime tel geldiği andada yazarım sizlere.hem sizden cesaret alıp bende baktrırım inşallah.
valla aynen arttık bende boyle dusunerek..son ıkı üç yazımda bunu vurgulamaya çalışıyorum..gecmıse ait bıt sıkıntınız varsa gıdılır..ama gelecekk cok zayff..ee sonuctaa onlarda akıl yurutyorlar..gecmıse aıtt ınsanın analızını cıkartıp senınle uyum olup olamayacagına tutarlı bir yorum yapmaya calısıyorlar...çok uzulmermek lazımm kotuu soylenenlere...terapı gıbıı arada sıradaa gıdılmesı gerekıyor..ama bu fal cok ıllet bıseyy hep bana aynısı olur 1 sene 2 sene hıc aklıma gelmezz geldımıde 1 sene tırım tırımm falcıı ararımm...hastalık gıbı bısey bu:))
bu semra nerde acaba ve ne kadara bakıyor?
Semraya bende fal baktırmıştım bir kaç ay önce henüz söyledikleri çıkmadı ama gayet isabetliydi olayları ve kişileri analiz etmesi birde bana sormadan takır takır anlatmıştı kadın memnun kalmıştım ben
monalisa da degilmis ben ariyorumya bulamam simdi( nerde oldugunu bilen var mi ?????
offf ya bu kadın beni öldürecek :95: yine nereye kayboldu? bakırköye geri dönmüş olsa bari bana biraz daha yakın taksime göre. zaten bir bulayım telini isticem ondan!
arkadaşlar anons geçiyorum Şeker'i gören ya da bilen varsa nolur buradan bizimle paylaşabilir mi?
bir de beylikdüzü civarına yakın bildiğiniz sağlam bir falcı varsa lütfeeen yardım eder misiniz arkadaşlar?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx (ayşe hanım kahve falı yada tarot bakıyor )herkese bakmıyor çok şeker biri yurtdışın fal eğitimi almış sorularınızı rahat sorabilirsiniz,tabiki önce allah bilir fakat bu bayan süper..mesala bende fal baktırmayı severim en çok kızdığım falcıların ukala soğuk olmaları,konuları kısa kesmeleri,rahat vakit ayırmamaları,vs...ayşe hanım uzun bakıyor ve gerçekten yürekten ilgileniyor sizinle önemli olanda aslında bence tarot 20 tl kahve falı 20 tl ye bakıyor ben çok memnunum tavsiye ederim
offf ya bu kadın beni öldürecek :95: yine nereye kayboldu? bakırköye geri dönmüş olsa bari bana biraz daha yakın taksime göre. zaten bir bulayım telini isticem ondan!
arkadaşlar anons geçiyorum Şeker'i gören ya da bilen varsa nolur buradan bizimle paylaşabilir mi?
bir de beylikdüzü civarına yakın bildiğiniz sağlam bir falcı varsa lütfeeen yardım eder misiniz arkadaşlar?
Şeker'in nerede oldugu hakkında bilgiyi bende istiyorum. Ayrıca bugun bir tesaduf tekrar Gul'e gittim 1,5 ay sonra 2. gidisimdi. Bugun sıra azdı fakat Gul sanirim hic modunda degildi bugun ilk gittigimde 25. kisi olmama ragmen cok iyi bakmisti. Fakat bugun gelecekle ilgili degil gecmisle ilgili bir soru icin gitmistim. bu sefer bana isim soylemedi. Cunku 2. defa baktirdigimi anladi fakat tekrar babamın annemin benim ismi sordu ve gene birseyler karaladı daha fazla bakti (fakat kendiside sordugum sorunla ilgili cok kotu bir elektrik almis ve birden oyle kala kaldı ve birsey diyemedi) Fakat 2. kez baktiriyorum ona 1,5 ay sonra yada 1 ay olmustur bana soylemedi ama ben gordum tekrar babamın adını yazdıktan sonra olu diye altina yazdi.
1. Asil onemli sorumun cevabını bildi aslinda bende mantikli olarak son zamanlarda cevabi biliyordum 1 yil once olan bir olay fakat annem mantigi ile olayın oldugu gun Gul'un dedigi cevabı verdi.
2. Hepimizin merak ettiği malum eski sevgili ile ilgili ilk gittigimde cok seviyordum o kisiyi fakat son 2 haftadır duyduklarım (dedikokuduymus haklı aslında) birden sogudum o da bana bunu soyledi sogumussun sen sana soylenenlerden ama bunu soyleyen kisiye inanma vb.
3. İlk verdigi tarihlerle ayni tarihleri soyledi. yani gun vermedi Subat ve Mart gibi dedi birseyler sonuclanacak ve diger gittigim falcılarda Rita, MonaLisadaki Guler ve hatta Yeter de ayni seyi demisti.
Ben umidi kesmekten cok o insandan sogudugum icin aklima soracak tek bir arkadasımla ilgili bir mahkeme sonucu geldi olumlu olacak hakkını yemisler hakkını alacak dedi.
Kısacası sunu anladım ayni falcıya ayda 1 fal baktırmak bile fazla en az arasında 1 yil olmalı eger kafanızda su an ile ilgili ozel bir soru olmadıkca.
Umarim bu bilgiler bu forumun amacına yardımcı olmustur. Bu arada gercekten Seker'e ulan biri varsa bilgileri bizimle paylasan biri olursa sevinirim cunku Amerikali arkadasımı ilk Mona Lisa'ya ilk ben goturmustum ve 4 yil oldu sanırım ona baktirmistim ben adını unutmustum ama o hala Seker , Seker diyor yani bulursak arkadasıma supriz yapmak istiyorum.
Yemin ederim Semranın dediği 4. şey de çıktı size de demiştim... C harfli biriyle tanışıcaksın demişti.... tanıştım valla... Bakalım gerisi nasıl gelicek....
kızlar slm bir suredır forumu takıp edemiyorum. oncelıkle nasılsınız demeden gecemıycem :))) hepınıze kocaman mucukslar :) bu arada rıtanın falan numarasını almıstım ama ben henuz gıdemedım bıde kadınla ılgılı kaprıslı falan dedınız hepten korktum ben cekemem cunku :) gecen gun kadıkoye gıttım benım tarotcuma ve gene benı şoklar ıcınde bıraktı hayret kı ne hayret dıyorum :) yanı bana dedıgı su sen bı tedavı goruyosun ve bu gordugun tedavı cocuk yapma ıhtımalını gecıktırcek dedı ve cok haklı ben 2 senedır tiroıd tedavısı goruyorummmm ve hormonel yonden duzene gırmeden cocugum olmaz dokturumda bılımsel olarak bunu soylemıstı banaama tarotcum ısrarla olucak cocugun dedı bır erkek olcak hemde aynı esıne benzıycek dedı bakalım bılmıyorum hayırlısı dedım :) ama ısın ılgınc yanı bana gul de baktıgında oglun olcak sarısın olcak sana benzemıycek dedı soganlıktakı emıne hanımda aynı seyı soyledı oglun olcak babaya benzıycek sarısın acık renk gozlerı olcak dedı :) ama bana detayı trotcum verdı ayrıntısıyla bıldı hastalıgıma kadar :) yanı uc falcıda erkek dedı sarısın dedı :) ay bılmıyorum hepsı bu kadar bır mı ısabet ettırır :) tarotcum daha sonra annemın ayagından bır rahatsızlık yasıycagını soyledı annem pazar gununden berı dızınden baslayan bı agrı yasıyo buda cıktı. abım ıcın ev alıyo dedı apar topar abım ev almıs haber verdı bıze benım ısyerınden cıkmak ısteyecegımı ama bırakmayacaklarını soyledı onuda bıldı ben cıkmak ıstıyorum benı oyalıyolar bırını bulalım az daha dur dıye yanı bılmıyorummmm ucude aynı seylerı soyledı tarotcum daha cok detay verdı olaylara yogunlastı. gul ısımlerı cok ıyı bıldı ama tarıhlerde tırt cıktı emıne hanımda genel olarak guzel yorumladı bu gıdıslerımdede. ama bu semra hanıma gıdıcem forumda cok memnun kalmıslar onun dısında gerısı fasa fıso bana gore. bı falcı abımın ve ablalarımın bana uvey oldugunu dahı soyluyosa ben baska falcı aramıycam kızlar :) enerjılerı benle tuttu ben sonuna kadar bunlara baktırırım :) hepınıze sevgılerrrr
kızlar slm bir suredır forumu takıp edemiyorum. oncelıkle nasılsınız demeden gecemıycem :))) hepınıze kocaman mucukslar :) bu arada rıtanın falan numarasını almıstım ama ben henuz gıdemedım bıde kadınla ılgılı kaprıslı falan dedınız hepten korktum ben cekemem cunku :) gecen gun kadıkoye gıttım benım tarotcuma ve gene benı şoklar ıcınde bıraktı hayret kı ne hayret dıyorum :) yanı bana dedıgı su sen bı tedavı goruyosun ve bu gordugun tedavı cocuk yapma ıhtımalını gecıktırcek dedı ve cok haklı ben 2 senedır tiroıd tedavısı goruyorummmm ve hormonel yonden duzene gırmeden cocugum olmaz dokturumda bılımsel olarak bunu soylemıstı banaama tarotcum ısrarla olucak cocugun dedı bır erkek olcak hemde aynı esıne benzıycek dedı bakalım bılmıyorum hayırlısı dedım :) ama ısın ılgınc yanı bana gul de baktıgında oglun olcak sarısın olcak sana benzemıycek dedı soganlıktakı emıne hanımda aynı seyı soyledı oglun olcak babaya benzıycek sarısın acık renk gozlerı olcak dedı :) ama bana detayı trotcum verdı ayrıntısıyla bıldı hastalıgıma kadar :) yanı uc falcıda erkek dedı sarısın dedı :) ay bılmıyorum hepsı bu kadar bır mı ısabet ettırır :) tarotcum daha sonra annemın ayagından bır rahatsızlık yasıycagını soyledı annem pazar gununden berı dızınden baslayan bı agrı yasıyo buda cıktı. abım ıcın ev alıyo dedı apar topar abım ev almıs haber verdı bıze benım ısyerınden cıkmak ısteyecegımı ama bırakmayacaklarını soyledı onuda bıldı ben cıkmak ıstıyorum benı oyalıyolar bırını bulalım az daha dur dıye yanı bılmıyorummmm ucude aynı seylerı soyledı tarotcum daha cok detay verdı olaylara yogunlastı. gul ısımlerı cok ıyı bıldı ama tarıhlerde tırt cıktı emıne hanımda genel olarak guzel yorumladı bu gıdıslerımdede. ama bu semra hanıma gıdıcem forumda cok memnun kalmıslar onun dısında gerısı fasa fıso bana gore. bı falcı abımın ve ablalarımın bana uvey oldugunu dahı soyluyosa ben baska falcı aramıycam kızlar :) enerjılerı benle tuttu ben sonuna kadar bunlara baktırırım :) hepınıze sevgılerrrr
umitsiz
arkadaslar selam, bende siteye yeni uye oldum .. uzun zamandir falci falci dolasiyodum taksim - kadikoy kim varsa hepsine gittim ama iki kisi dikkatimi cekti simdiye kadar biri kozyataginda laf cafe de bi hatun zaten bitek o var bana acayip bi fal bakti cok etkilendim dogrusu bide caddebostanda farketmez cafe de gunay var oda cok iyi .. bisey dikkatimi cekti kozyataginda bana fal bakan kadinla - caddesbostandaki kadin (daha dun aksam baktirdim) ayni seyleri soylediler inanamadim cunku ben soyleneleri not aliyorum bire bir aynisi - biraz asabi biri ama bana soyledikleri hep cikti.. bi sure sonra bakiyorumda gelenler muptelasi olmius hep ayni kisileri goruyorum gittigimde ..
ama Rita yi cok merak ettim telefonunu bilen varsa bende ona gitmek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?