İstanbul'da Fal - Falcılar

Bence tam tersine üç harfli var ....zeka yetenek ve saygı yok

Elmira ile Ramek aynı mı yani....sizin fikriniz önemli

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bu covid 19 günlerinde sarmıştım fala şimdi nadir diyeyim... Kimseye tavsiye vermiyorum..
Anda iyi olanlar Nihal, ece, Mehmet,Arzu ama bu aynalı olan değil...Bir de vera.. Bunlar bana inatla 8.ay demişlerdir.. Ortak noktaları buydu..
Zeynep ile ilgili de.. Şöyle yazayım ben kendisini kaba buldum ama kadının tarzı o.. Şubatın 26 ya da 27 olabilir bana bakmıştı ve karşı kişinin durumunu söylemişti. Bunu sana yazmadım demeyi ihmal etmedi tabii. Hakikaten o tarihlerde olan önemli olayı sonradan öğrendim.. Ve tabii bunu bana yazamadıklarını da.. Şöyle diyeyim o kişinin düşüncelerini Çok güzel ifade etti..
Kadriye.. Ben beğenmedim. Dediklerini yaşamadım.. Bir şey var sadece onu da Allah bilir..
Velhasılı diyeceğim şudur ki.. Başınıza gelecek olan zaten gelir.. Bunun falcılar la alakası yok. Sadece sezgisel insanlar vardır... Tutar onların ki.. Görü diyelim biz ona

Tekrar yazıyorum ama binnazda kredim var onu kullanmak istiyorum artık önereceğiniz biri var mı orada 1000 kredim var

Merhaba sitede başka bir sebepten ban yemiştim emine afacana baktıran var mı?

Bu arada Nihal bana 15 dakika fal baktı dedikleri: Sen hırs yapmışsın sen erkek o kadın olmuş sürekli küsen bir tip buğday tenli hep kalbi sende kalmış. En son 3 buçuk ay önce görüşmüssünüz (martın 20sinde) tam 3 buçuk ay mı oluyor bilemedim. Seni takip etmiş ama çok gururlu son 3 haftadır seni düşünüyor gönlü sende yaptıkları için pişman buğday tenli bir çocuk ayrıl barış olmuşsun dedi. Bunları başka birine daha söyledi mi??

Sen erkek o kadın olmuş.....ama yine de adam çok gururlu, burda tezat yok mu sence........şu adamların kadın gibi olan nazını gurur diye aktarıyolar ya

kızlar bu akşam telden nihale baktırdım. valla çok iyiydi ki ben fal gurmesiyimdir. inanılmaz beğendim. bir kere anda süper. gelecekte ise mantıklı öngörüleri var bence denemeye değer.
Merhaba nihal hanımın telefon n
merhaba nihal hanımın numarasını yazabilir misiniz özelden?

Merhaba Zeynep size olayla ilgili bir vade vermiş miydi yoksa vade vermediği ama sonunda gerçekleşen bir olay mıydı? Bana en son falında bir kaç ay sabretmen gerek demişti bir olay için de acaba bu kadar açık uçuklu konuştuğu şeyler de gerçekleşiyor mu onu merak ettim. Daha önce vade vermişti dediği şey vadesinin içinde olmuştu.

Elmira ile Ramek aynı mı yani....sizin fikriniz önemli
Teşekkür ederim. Ben Elmira'nin adı burada cok geçince heveslenip aradim. Daha önce fal baktirdigim biri vardı mürekkep fali... Aynı kişiydi. Konuşmasındaki ses tonundan ve aksanından tanıdım, bir de mürekkep falını sadece ondan duymuştum; bakımı 100 tl den başlıyordu ve mürekkep fali 150 tl vs fiyatlar boyle boyle gidiyordu. Baktirdigimda zaten memnun kalmamıştım, bir de aynı kisi çıkınca canim sıkıldı o yüzden Ramek adlı kadinin numarasını almadim yalnız ilk baktirdigimda Ramek olarak mi Elmira olarak mi batırmıştım onu hatırlamıyorum. O dönem Izmirli Gülistan'dan Izmirli Angel'a, Mersinli Refika'dan Adanalı Figen, Hicran, Derviş, Bilal baktirmadigim kalmamıştı. Ankara Tunalı vs... 2.5 yil önce aniden bi işten çıkarılma olayım olmuştu.O donem inanilmaz cok agir üzüntüye girmiştim, hatta ağlamaktan gözlerim iltihaplanmıştı hem işimi cok seviyordum hem de çıkarıliş bicimini kabullenememiştim, çılgın gibi baktirmadigim falci hemen hemen kalmamıştı. O zamanlar bi Tutku vardı ona bir kez baktirdim. Nedenine gelince parayı yatirdiktan sonra beni biraz salladı. Yani saatine uymadi. Cok geniş fal bakmıyor 3 aylık görüyor 70 tl vermiştim o bana isten çıkarılmana bir kadin bir erkek sebep olmuş deyip isimlerindeki harflere kadar döktürdu ki ben de öyle tahmin ediyordum, bir de 3 aya kadar olabilme ihtimali olanlari söyledi sende şimdilik aşk görmüyorum dedi hatta ben telefonda oyle kaldim. Is icin tarih verdi de çıkmadı. Cok üzülmüştüm hatta senin çıktığın kapi sana kapanmis geri donusun yok, alacağını da almışsın, haksizliga uğramışsın dedi. Sonra telefon saatine uymadı diye onun numarasını silmiştim. Bi de bende bir huy oldu her falciya bir kez baktiriyorum. Izmirli Gülistan'ı cok merak etmiştim ona o zaman bir saatlik baktirdim, ya o dönem ne bunalımdaydım fali 500 tl degil ama o dönem ben cok sasirmistim şimdi o dönemlere gore cok cok iyiyim. Gülistan nazik, saygılı biri ama cok fal baktiranlar bilir 500 liralık bir bakım degil şimdi de aynı fiyat mi bilmiyorum fakat hanimefendinin kendi tercihi belli bir fiyat bariyeri var ama asla bir daha insallah baktırmam. Izmirli bir Gül bulmuştum; Ankara' ya torununa bakmaya Izmır' den gelmişti hatta kizim sen bana nasıl ulaştın? demişti kimi çıkar dedi kimi çıkmaz yazmış. Kadinla Batıkent'te buluştuk çünkü Ankara'da cafesi yok, hiç unutmuyorum vatandaşın birinin adini ben söylemeden kendi onun yasadigi yeri huyları vs dökmeye başladı, tüylerim ürperdi; evet anı yakaladı ama gelecekteki öngörülerini şimdiye kadar yaşamadım ama onun kesinlikle varlığı vardı. Onun telefonunu bir müddet silmedim arada Gül abla nasılsın diye aradim hatta falın cikmadi dedim bana fatiha sigasini resulullah sallalahu aleyhivesseleme cok oku 21 kez oku ve is kapın oyle açılacak, sana para almadan bi daha bakayım madem fal cikmadi dedi sonra paraya sıkışıp telefonlarımi sattım o kadinin numarası da oyle gitti izmir topiginde fali çıkmaz demişler ben de peşine düşmedim bir de mesela bazıları cok tehlikeli. Bu ismini saydıklarım oyle degil iyiler bunlar. Yani iyi derken büyü işine girmiyorlar. Bazıları büyü muhabbetinde, yok sende büyü var şu var korkutup ben cozerim, kurşun dökelim, tanıdığım insanlar var şu bu yakayı zor kurtarıyorsunuz ve o gün ben hastalanıyordum gece kabus görüyordum hele bir cafeye gidince boynumdan başlayan agrım oluyordu. Istanbul nişantaşı, ayhan ışık sokak hemen hemen hepsi boş Ankara da cafe işletmecilerinin bir kismi ile ahbap oldum nerdeyse. En sonunda geçen bir hanim arkadas tokat gibi bildiğim gerçeği yüzüme çarptı. Fallar yalan... Bosa para harcama cebinde kalsın. Bir de siz gittikten sonra arkanızdan ne geyikler dönüyor en çok da bu kısım gücüme gitti. Şimdilik durdum. Piyasada denemediğim kör melahat, pasaklı birsen kaldı herhalde:) a bu arada kör melehati bi sekilde buldum aradim yavrum ben telefonda bakmıyorum dedi, ne isimler vardi bende ya. Şunu diyeyim gelecek hepsinde hayal. Sizin gorunusunuze gore koca adayları tespiti yapılıyor hakkini yemeyeyim bazıları kisi analizini iyi yapıyor ama anları var. Eşref saatleri veya e...saatleri. Ehli keyfler bazılarında bir ukalalık veya ağır bir sinir travması yaşıyorlar. Bu dünyanın enerjisi kötü. Onu anladım. Cok degisik tiplere denk geldim kazandıkları paranın bereketi olmadığını söyleyenler vs var ve kendi hayatları da kötü. Bisey var bu fal olayında girdin mi çıkamıyorsun. Bağımlılık. Kopmak irade istiyor. Sizi hayal dünyasına çekip oradan besleniyorlar. Islam inancında haram kılınmasinin en büyük nedeni bence verdiği zararlar. Sonu yok bir de. Zaten gelecegi sadece Yaratan olan Allah bilir ve isterse istediğine bildirir. Büyü işlem olayını hic ama hic sevmem o tarz bisey diyen falcinin masasindan direk kalkıyordum yani fal haram onu dengesizlikle malesef yaptim param gitti canim yandı, şizofren gibi hayal dünyasında yaşatiliyorsunuz, acısını anladim ama büyü; kadere bir müdahale ve Allah muhafaza kainatta o enerji bir süre sonra size teper. Her insanın diline, milliyetine, ırkına her guzel olan şeyine saygım var; iyi ve etik insan olması benim icin yeterli dini de onemli degil ancak ben müslüman olduğum icin fala baktirdigimdan ötürü cok vicdan azabı da yaşıyorum. Artık bir isteksizlik oluştu ama burayı takip ediyorum hem buradaki arkadaslara icimden bir sevgi olustu hem de cikmazlara bunalimlara girip tahammül edemeyecekleri birşey var ki bu batağa düşüyorlar diyorum, dertlerini anlıyorum, hissediyorum ama care falci degil ki ama o an göz yaşları acı icinde ne yapacaginizi bilemez şekilde kendinizi falciya bakarken buluyorsunuz. Fal belki eğlence noktasında kafa dağıtma noktasında kalsa... Kalmıyor iste. Kumar gibi. Bisey tetikliyor. Şimdilik uslu uslu duruyorum benim bilincimi okumayı cok guzel beceren tipleri de gordum. Hayallerimi anlatıyorlar o sebeple beni kimse kesmez oldu. En çok güldüğüm Trans zeynep; önce ona baktirayim baktirmayayim tereddüt ettim; enerjisinden başıma iş gelir mi? Sonra merakıma dayanamadım.
Şiir okur gibi nameli nameli aynı nakaratlar "herşey güzel olacak" ay gulme tutuyor her dusundugumde. Akil okuyor baska numara yok o da okuduğu kadar...
Çok yazdım kızlar. Sizleri seviyorum. Allah hepimizin bahtını açsın cok mutlu olalım da bi daha bu dünyayı hatırlamayalım amin

cnm ben ona bir defa baktırdım. o aniyi gibiydi. ağlayarak hıçkırarak benim içimi 5 yıldır yakan benim bu falbatağına düşmeme sebep olan o vicadansız kanıma giren adamla ilgili çok şeyler söyledi ben de ağzım açık ve çok hoşuma giderek dinledim. ama tamamen boş fal. bir halt çıkmadı. zamana takılmamak lazım noktası doğru üç aşşağı beş yukarı olayı da var ama bu kadın boş ya boş.........

Ben adanada bi kadına baktırdım shark kafemi ne orda Ahsen ve Şbnem ben beğendim 50tl anda ikisi iyiydi

Sen erkek o kadın olmuş.....ama yine de adam çok gururlu, burda tezat yok mu sence........şu adamların kadın gibi olan nazını gurur diye aktarıyolar ya
Kardelen sana demek istediğim sanada aynı şeyleri söyledi mi

Ben üç sefer baktırdım ilk falı bende çok iyiydi her dediği de oldu hemen hemen. Son falı için bir olay söyledi ama vade vermedi o sebeple vade belirtmediği olaylar da oluyor mu diye sordum arkadaşa da çıkınca falı. Ben hisli olduğunu düşünüyorum Zeynep’in herkesin kişisel fikridir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…