valla elimizdekiler bunlar. ben bir şu çiğdemi denemedim laf kafedeki eğer cumartesi günü gidebilirsem onu deneyeceğim. sen de ona bir bak istersen.iyi diye duydum ama bilemiyorum.Offff fal baktırmak istiyorum önereceğiniz bir falcı yok mu hiç
Tamam canım dur olmadığı müsait olduğum zaman oraya gidiyimvalla elimizdekiler bunlar. ben bir şu çiğdemi denemedim laf kafedeki eğer cumartesi günü gidebilirsem onu deneyeceğim. sen de ona bir bak istersen.iyi diye duydum ama bilemiyorum.
çıktı diyen de var hiç çıkmaz diyen de.
Gitme otur bir yerinde yaaavalla elimizdekiler bunlar. ben bir şu çiğdemi denemedim laf kafedeki eğer cumartesi günü gidebilirsem onu deneyeceğim. sen de ona bir bak istersen.iyi diye duydum ama bilemiyorum.
çıktı diyen de var hiç çıkmaz diyen de.
Artık bakmıyor mu yoksa? Nakta da mı kayıp olduNaktaya fal baktırmayı özledim
nakta kim?Naktaya fal baktırmayı özledim
Bakmaz olur mu :) İnstagram sayfası var. İlk falı harikaydı ve her dediği çıktı sonrakiler felaketArtık bakmıyor mu yoksa? Nakta da mı kayıp oldu
Telwenin en ünlü falcısınakta kim?
Size soruyorum yüz yüze görmedim tam olarak ne falına bakıyor? Su mu? Yani varlıklarla mı?Karşı tarafın aklını okuduğunu da şuradan düşündüm, adamın kurduğu cümleyi birebir söylemişti Nihal. ‘Bu adam şöyle şöyle şeyler düşünüyor’ demişti, birkaç gün sonra karşı tarafın ağzından o düşünceleri duymuştum.
Ben hep kahve baktırdım, tarot bakıyordu bir de, ama telefonda nasıl bakıyor bilmiyorum. Sanırım yine kahve içip fotoğraflarını gönderiyorsunuz.Size soruyorum yüz yüze görmedim tam olarak ne falına bakıyor? Su mu? Yani varlıklarla mı?
Baktırdım ama anne adı falan istedi sadeceBen hep kahve baktırdım, tarot bakıyordu bir de, ama telefonda nasıl bakıyor bilmiyorum. Sanırım yine kahve içip fotoğraflarını gönderiyorsunuz.
Kız sende çok gitme bu kadar falcıya az dur biraz beklenakta kim?
Bir falcıda bilsin ya biraz tutursun :) içim şişti resmenKızlar bana Zeynepin söylediklerinin hic biri çıkmadı vadesi cok oldu dolalı biraz da bekleyeyim dedim ,iş için baktirmıştim mart nisan mayıs haziran ayında ayda 1 kere baktırmıştım anı iyi yorumladi hakkını yiyemem, su an onun söylediğinin tam tersi şekilde ilerliyor baktiracaklar ona göre baktırsin
Kızlar bana Zeynepin söylediklerinin hic biri çıkmadı vadesi cok oldu dolalı biraz da bekleyeyim dedim ,iş için baktirmıştim mart nisan mayıs haziran ayında ayda 1 kere baktırmıştım anı iyi yorumladi hakkını yiyemem, su an onun söylediğinin tam tersi şekilde ilerliyor baktiracaklar ona göre baktırsin
cnm bugün bende aynı şeyleri düşünüyordum. zeynep bende de patladı.güya benim ex sevgilim aradan bunca yıl vs geçtikten sonra beni arayacaktı .ama yok yani. yok.Kızlar bana Zeynepin söylediklerinin hic biri çıkmadı vadesi cok oldu dolalı biraz da bekleyeyim dedim ,iş için baktirmıştim mart nisan mayıs haziran ayında ayda 1 kere baktırmıştım anı iyi yorumladi hakkını yiyemem, su an onun söylediğinin tam tersi şekilde ilerliyor baktiracaklar ona göre baktırsin
cnm gitmeyecektim meraktan sordum valla.sanki gittikleri bir halta yaradı da.Kız sende çok gitme bu kadar falcıya az dur biraz bekleçıldırdın iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?