İstanbul'da Fal - Falcılar

Fala verdiğim paralarların toplanınca ne kadar yüksek rakamlara ulaşabileceğini pandemi sürecinde görmüş oldum.Geçen sene baktırdığım falları da düşününce gerçekten hepsi çöpe gitmiş.Yazık...
Yalnız ben bu sefer çıkıp, çıkmadığından ziyade uzak durulması gereken, boş falcılar hakkında uyarmak istiyorum. Kimisi bana tutar, başkasına tutmaz o ayrı. Aşağıdaki bahsettiklerim fal bakmıyor ki çıkma ihtimali olsun.Tamamen kendilerini pazarlıyorlar.
Asmin Cafe Kaya: Fal boyunca kendi hayat hikayesini, eşinin ona ne kadar aşık olduğunu, ailelerin onay vermediğini ama sonunda mutlu olduklarını vs. dinlemiştim.Bana da söylediği üç sözden hiçbiri çıkmadı.
Dejavu cafe Ares: Havalı isme aldanılmasın.Tek bir söylediği çıkmadı.Falı siz yönlendirdirirsiniz.
Bakırköy Medyum Sinan:Medyum falan olduğu yok.Kendine öyle demiş ama değil.Şu yaşam koçu dediklerinden.Kağıt falı mı ne diyor yaptığı şeye.Siz en azından bir şey bilecek diye beklersiniz.O size evet,başlıyoruz soru sor bakalım der.Sorudan önce kendini delice över.Ona göre inanılmaz muhteşem biridir ve siz onu yaşam koçu yapmalısınızdır ki, hayatınız değişsin.Yoksa kötü enerjiniz ve talihiniz(mutlaka enerjinizin çok kötü olduğunu söyleyecek.Aksi halde danışanı niye olasınız) üstünüzde yapışır kalır.
Dejavu Hakan: Hani böyle yaramaz, ukala erkek çocukları olur da bir güzel pataklamak istersin ya, bu onlardan. Fal falan baktığı yok,kendince şov yapıp şaşırtmaya çalışır.Kartları açmadan önce misal şöyle yapar;
"Kılıç sekizlisi gibi ayağa kalkacaksın."Sonra da kapalı olan kartı açıp kılıç sekizlisi olduğunu söyler.Sonra da şaşırttığını sanıp havalı havalı "ne oldu?" der.
Bana bunu yaptığında anlattıklarından tek bir şey anlamadığım için aval aval baktım.O da büyülendiğim için baktığımı sandı garibim.Anlamadım deyince bozuldu.Sonra da ona gelen hediyelerden,hayran müşterilerinden bahsetti.Neymiş kadının biri araba anahtarı getirmiş de bizimki ben gayım diyerek reddetmiş.Baska türlü kurtulamazmış.Akıllara yakışıklı bir tıp gelmesin.İnsanları dış görünüşüne göre yargıladığım düşüşünülmesin diye detaya girmeyeceğim ama tek kelime ile berbat.Erkeklere ne oldu böyle acaba?Fal bakanları bile kendisine tapar oldu.
Beyaz Melek Mehmet: Evli, çocuklu dedi bana.Bu yanılgısından sonra daha da dediklerini dinlemedim.Aşırı iddialı ve gereksiz.
Fal baktırmasın demiyorum kimse için.Baktırın ama hobi olarak baktırın :)
Sinirleriniz yıpranmaması için yukarıdaki isimlerden uzak durarak baktırın :))

4872 sayfada bir tane bile elle tutulur falcı yok..

Offff fal baktırmak istiyorum önereceğiniz bir falcı yok mu hiç
valla elimizdekiler bunlar. ben bir şu çiğdemi denemedim laf kafedeki eğer cumartesi günü gidebilirsem onu deneyeceğim. sen de ona bir bak istersen.iyi diye duydum ama bilemiyorum.
çıktı diyen de var hiç çıkmaz diyen de.

Tamam canım dur olmadığı müsait olduğum zaman oraya gidiyim

Gitme otur bir yerinde yaaa

Size soruyorum yüz yüze görmedim tam olarak ne falına bakıyor? Su mu? Yani varlıklarla mı?

Size soruyorum yüz yüze görmedim tam olarak ne falına bakıyor? Su mu? Yani varlıklarla mı?
Ben hep kahve baktırdım, tarot bakıyordu bir de, ama telefonda nasıl bakıyor bilmiyorum. Sanırım yine kahve içip fotoğraflarını gönderiyorsunuz.

Ben hep kahve baktırdım, tarot bakıyordu bir de, ama telefonda nasıl bakıyor bilmiyorum. Sanırım yine kahve içip fotoğraflarını gönderiyorsunuz.
Baktırdım ama anne adı falan istedi sadece

Kızlar bana Zeynepin söylediklerinin hic biri çıkmadı vadesi cok oldu dolalı biraz da bekleyeyim dedim ,iş için baktirmıştim mart nisan mayıs haziran ayında ayda 1 kere baktırmıştım anı iyi yorumladi hakkını yiyemem, su an onun söylediğinin tam tersi şekilde ilerliyor baktiracaklar ona göre baktırsin

Bir falcıda bilsin ya biraz tutursun :) içim şişti resmen

Her şey güzel olacak:))))

cnm bugün bende aynı şeyleri düşünüyordum. zeynep bende de patladı.güya benim ex sevgilim aradan bunca yıl vs geçtikten sonra beni arayacaktı .ama yok yani. yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…