İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba fal işini bıraktım burayı takip ediyorum. Tek merak ettiğim falcı kaldı. İstanbul cafe kadiköy ahmet bilgisi olan var mı
Kadıköy Ahmete gittim ben 4 seneden fazla olmuştur anı iyi yorumluyor hatta benim asıl mesleğimi bildi şu an o ìsî yapmadığım halde ama geris patlaksöyledikleri çikmadi

Her şey güzel olacak:))))
Sîmdi o konuda hakkıni yiyemem 'üzüleceksin üzüleceksin 'diye kötü gördüğünü söylüyor ,o konuda yıllardır olumsuzu da söyleyen bir kadıköy niko bir zeynep ,o an kötü gördüğünü pat diye suratına söyler,o yönlerini seviyorum tozpembeci asla değiller

Yine yazıyorum falcı önerisi olan var mı , birde BİNNAZ'Da kredim var onu bi türlü kullanmadım 1.000 kredi kim baktırsam orada güzel olan falcı var mı almıştım indirimde olduğu zaman kredi

Hiç biri bir halta yaramıyor ama yine baktırmaktan vazgeçmiyoruz
artık bende son kez baktırıp kapatmak istiyorum ama kime baktırsam bilmiyorum
valla galiba ben hakkımı çiğdemden yana kullanıp zorunlu bir jübile yapacağım. çünkü işten ayrılma durumum var. yani o kadar gidemem artık. neyse vardır bunda da bir hayır.

Sorun şu ki, her kötüyü göremiyor, dedikleri çıkmıyor bir kaç şey dışında. Yoksa kötü olan bir durumu bilmesi lazım ama o pembe bir tablo çiziyor ben bu durumu hep onun fazlaca sallamayın fal bakmasına bağlıyorum, yetenek var, ama başka da bir şey yok.

Evet ama ben Burda elmirayı övenlere anlam veremiyorum
Ben ona taaa iki veya iki bucuk sene önce baktirdim. Elmira diye adı geçti aradim baktim ses tonu aynı yok mürekkep fali yok bilmem ne fali her biri 50 _ 50 artıyor. Mürekkep falını da onda duymuştum. Falını o zaman hic beğenmemiştim. Elmira Ramek adi geçince meraklanıp buradan telefonu alip aradim baktim aynı ses. Ellili yaslarda yine başladı mürekkep fali falan tesekkur edip kapattım. Zaten bir kere baktirdim. Amaaan zıplayıp hoplayıp denemediğim mi kaldı en son zaten kendimi para sactigim icin ciddi aptal hissediyorum hem de cok aptal kendime cok kızgınım ama bunalım iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…