İstanbul'da Fal - Falcılar

umarım öyledir.

kızlar ben ilkistanbula geldiğimde yani 1,5 yıl önce taksim symbol kafe de toprak diye bir çocuğa baktırmıştım. hatta çocuk çok itici gelmişti. ama bugün baktığımdaçok beklenti yapmayacak olursak yani kafe falları bazında değerlendirirsek olayların ana hatlarını bilmiş. belki işinize yarar.
bir daha gider miyim?hayır. ben olumlu enerji almadım ama durumları bildi.

bu arada yazım hataları olabilir. bilgisayarım bozuk.kusura bakmayın.

Bende ona baktırmıştım tam hatırlamıyorum ama ona ki olayları falan bilmişti banada çok itici gelmişti çocuk ama bende ya da gider miyim bilmiyorum

Bende ona baktırmıştım tam hatırlamıyorum ama ona ki olayları falan bilmişti banada çok itici gelmişti çocuk ama bende ya da gider miyim bilmiyorum
çocuk özet bakıyor. ama hakikaten tuhaf biri.bir defadan fazla gidilmez. ama denenebilir.

Onlar söylüyor diyor ... kendisi de kabul ediyor var olduğunu

Öyle sitede gezerken gördüm adını ama çıkan yok pek şu an detaylı baktımda
ya zaten anı ve biraz da yakın geleceği bilseler yeter. eski falcılar da kalmadı. işin etiğine uygun çalışmayınca hisleri de yok oluyor. milletin gözünü para hırsı bürümüş.

Onlar söylüyor diyor ... kendisi de kabul ediyor var olduğunu
bana söylüyorlar olayını ayşe de yaptı. ikide bir tuhaf bir şekilde bak rahmaniler söyledi duydun mu ? gibi tuhaf şeyler söyledi. ben oralı olmayınca da sustu.

Kardelen sana demek istediğim sanada aynı şeyleri söyledi mi
Ben Nihal'e 2 yıl önce 3 kez 4 ay ara ile baktırdım....aynı cümleleri kurmadı, o çok herkese aynı cümleleri kuran falcılardan değil, ama çok ta iyi de değil, bana söylediği gelecek ile ilgili hiçbirşey çıkmadı....adamları da öyle iyi anlattı ki, bence çok pembeci kendisi, kişilik analizlerinden de kuşku duyuyorum şahsen, kötüyü söylemiyor, ya da o kadar mild bir tarzı var ki kötüyü söylerken bile çok teğet geçiyor...

ya tabi ki piyasa işi yaptıklarını unutmamak gerekir. herkes paracı olmuş.

Kızlar ben başka birşey sorucam bana bu konuda bir fikir verin. Şimdi biriyle tanışıyosunuz tanıştığınızda aynı eve çıkıyorsunuz. Bayan olarak rahat bir bayan bu kişi. Ama asıl mevzu rahatlık değil neticede herkes istediği hayatı yaşar. Ben burada adamın davranışını merak ediyorm. Kızla aynı evi paylaşıyo nerden baksanız 1-2sene olmuş ama birbirlerini kıskandırmak adına adam başka kızlarla sosyal sitelerden konuşuyo kız hiçbişey demiyo bu duruma adamı rahat bırakmış gibi gözüküyo ama bu durumu şöyle entrika çevirerek yapıyo, adamı kıskandırmak ceza vermek için ultra teşhir fotolar koyuyo ve zengin yakışıklı erkekleri ekliyo beğeniyo ve adam aynı evde kaldığı bu eşi sayılır artık netice karı koca gibi bir hayat olmuş. Adam hala ilişkisini sürdürüyo. Yani adam daha sıkı kıza göre mesela yani paylaşımları falan daha sığ ama kız nezaman küsseler evi terketmiyo ama adamı çıldırtmak için böyle bir ceza yöntemi bulmuş. Ama adam hala nasıl bu ilişkiyi sürdürüyo. Çünkü falcılar bana şunu dedi adam kızla evlenmek istiyo evlencekler dedi. Bende yani bu ilişki evliliğe gidermi çok merak ediyorum. Şekle takılan biri asla değilim özgürlükten yanayım ama karı koca gibi yaşayıp evlilik düşündüğün bir kadının sana böyle nispetler yapmasını bir erkek aşık olduğu için mi katlanır ???? Yada adam için bunun bir önemi yokmu Yani adam seviyomu bu kızı çünkü hiç ayrılmıyor birbirlerinde de ekli değiller mesela.

Faldan çıkıp dedikodu sayfasına döndürdüm

Nihal bana bu durum için tuhaf bir ilişkileri var hastalıklı bir durum dedi.
Diğer falcıların hepsi evlenmeyi düşünüyor dedi sadece bir kaçı ciddi değil dedi sevmiyo dedi. Ya bir adam sevmeden biriyle aynı evi paylaşırmı bunlara katlanırmı.

Son düzenleme:
Dedikodu mu en sevdiğimiz bence evlenseler bile evlilikleri nasıl sürecek böyle saçma olay olur mu kıskandırmak için başka erkeklerle konuşmak ya da adam kıskandırmak için başka kadınlarla konuşması bence saçma yani evlilik falan olmaz bence sadece takıntı bence onlarınki ya da böyle seviyorlar böyle olaylardan mutlu oluyorlar

Adamlar maalesef böyle kızların peşinde koşoyor...kız bunları yaparak elinde tutuyor adamı...adam aşık olduğu için evlenir, kız evliliğe uygun olduğu için değil...çoğu adam maalesef butür kızlara evleniyor

Yani falcılar haklı diyosun

Kimlere baktırdın fal sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…