İstanbul'da Fal - Falcılar

Nihal hastalıklı bir ilişki demiş doğru demiş. Ama bu tür ilişkilerde kopması daha zor oluyor. Çünkü değişik bir bağ olmuş oluyor aralarında. Benim de çok yakın bir arkadaşım normalinde çok özgürlükçüdür, kadına bağırmak kadına şiddet durumlarından nefret eder. Ama 1 yıldır bir erkek arkadaşı var çocuk sürekli neden bu kadar açık giyiniyorsun diye kavga çıkarıyor, bazen kolunu sıkıyor sinirden ve morarmış oluyor. Ama bu tür olaylara çok karşı olan arkadaşım bir türlü ayrılamıyor çocuktan. Küsüyor kavga ediyor 2 gün ayrılar sonra yeniden en başa. Ben de ona diyorum bu sağılıklı bir durum değil. Çünkü normal ilişkinin dışındaysa bize göre sağlıklı değil ama onlarda da artık alışkanlıktan mıdır nedir daha fazla torele ediyorlar bir şekilde birbirilerini. Aynı şekilde sizin bahsettiğiniz ilişkide de normal bireylerin birbirlerini kıskanması kavga etmesi hatta belki de ayrılması beklenir bu durumda. Ama artık bu durumu normalleştiren bir insan için bu geçerli olmuyor. O yüzden de ayrılmıyor çoğu zaman.

Evlenir mi evlenmez mi bilmem de bence saçma sapan ve iğrenç bir ilişkileri var. Sen de bu konudan uzak dur enerjini böyle şeylerle kirletme, bunların akıbeti hakkında fal falan da baktırma derim. Diyelim ki ayrıldılar adam da senle birlikte olmaya başladı, yine de ne hayır gelir bu zihniyetteki bu karakterdeki birinden. Sen bilirsin tabii.

Merhaba arkadaslar, istanbulda Falci aramaktan yoruldum. Size Tecrübelerimi paylasicam, ve sizden de bana birini tavsiye etmenizi istiyorum.

BAKIRKÖY - Okan Keyfino Cafe

gittim, pahali, genel konustu pek bilemedi. Beyenmedim. Sahte yorumlar oldugunu düsünüyorum.

Kadinlar kahvesi Taksim - Meryem

tamamen sallama fal, hic bisey cikmadi

Kadinlar Kahvesi - Zehra
Sallama Fal bisey bilemedi

Kadinlar Kahvesi - LEYLA!!!

Hayatimda onun kadar iYi falci görmedim, tarihinden tut, bilmesi IMKANSIZ okan hersey tuttu! Inanilmaz, ürperdim. Sürekli ona giderim, ama su an tüm hayat hikayemi biliyor. O yüzden baskasini ariyorum

Kadinlar Kahvesi - Pelin

ilk gittigimde herseyi bildi. Bu sefer biraz salliyor gibi geldi, ama hemen hemen leyla ile ayni seyleri söyledi. Lakin daha cok soru sorarak bakti fala.

Melekler Kahvesi - Sema

tamamen fiyasko, hayatinda iki erkek düsünüyosun, kesinlikle öyle bisey yok dedimy var görüyorum dedi. Ben sinirlenip evliyim diyince, düsünüceksin dedim, su an düsünüyorsun demedim diyor. Fali yarim biraktim, okadar cok salladiki gicik oldum

Melekler Kahvesi - Birsen

leyla ve pelin le gibi ayni seyleri söyledi, lakin cok soru sordu. Pek memnun degilim

Şu süreçte cafeye pek gitmek istemiyorum telefonda bak iyi bir falcı yok mu
Valla canim, istersen bir leyla da dene;
Bana tüm söyledinleri cikti,
Tüm arkadaslarim aradi, cogu cikti dedi; ama en iyi arkadasim aradiginda onda cikmamisti.

artik yorgunmuydu, yoksa Enerjiden mi bilemedim.

ama bende falci ariyorum, cünki leyla ya artik senelerden beri gidiyorum, sanki artik benim
Konumu bildigi icin fal bakmiyorda, fikrini söylüyor gibi geliyor

Telefon numarasını alabilir miyim canım birde ne kadara bakıyor

Ha bu arada, Leyla ya giden varsa lütfen yazsın, benim durumum bu sefer cok kötü. Esimden ayrildim. Gerci leyla barisicaksiniz diyor, ama ben inanmiyorum. O bizim olayda sürekli oldugu icin, kac kere kavga ettiler, yine barisirlar diye düsünüyor gibi geliyor.

Lakin dayim da gitmisti, 25 senelik esinden bosanacagini söyledi. Dogru cikti.
Nisanliyken esim beni aldatmis, hemde benim nisanli oldugumu ozamanlar bilmiyodu leyla.

sen nisanlisin, ama bu adam daha önce evlenmis ayrilmis. Su an eski karisindan bir oglu var, ve seni onunla aldatiyor dedi. Ben o anda sandaleyi geri cektim ayaga kalktim, korktum kadindan. Bukadar nasil bilebilir diye.

ama simdi beni cok iyi taniyor,ve tekrar barisicaksiniz dedigine pek inanamiyorum

Hala var mıdır bilmiyorum en son 3 yıl önce gitmiştim ama bakırköyde cafe laf var çok güzel fal bakıyolar bi süre baya gidiyodum sonra kestim ama iyilerdi biraz enerji meseleside var benim enerjim tutmuştu ordakilerle

Vay be ne Leylaymış mükemmel tam da aradığımız falcı yıllardır,o kadar iyi fal bakıyorki gelmis kadınlar kulübüne üye olmuş yorum yapıyor yada yaptırıyor

O kadar diyorsun cafeyi mi aramak gerekiyor yoksa telefon numarası var mı senden canım
Ben yurt disinda kaldigim
Icin
Vay be ne Leylaymış mükemmel tam da aradığımız falcı yıllardır,o kadar iyi fal bakıyorki gelmis kadınlar kulübüne üye olmuş yorum yapıyor yada yaptırıyor
haklisin, bende olsam senin gibi düsünürdüm. Ama vallahi billahi övmek icin demiyorum.

Ben almanyada yasiyorum, istanbula ama 3-4 ayda bir geliyorum, leyla bana dedigim gibi artik, bakabiliyormu yoksa fikir mi yürütüyor onu da bilmiyorum. Inanip inanmamak senin kararin.
Hepsine gittim nerdeyse, her cafe yi tek tek gezdim. Yok bende ariyorum baska bitane daha. Tek bi kisi burdan gitsin ona, o size söylesin Leyla nasil bakiyor diye. Ben tek tavsiyede bulundum

Merhaba,
Uzun zamandır yazmıyordum. En son hoca arama gibi saçma sapan şeyler yapmayı düşündüm bilen bilir çoğu kişi özelden yazdı destek oldu bana sağolun. İntihar etmeyi bile denedim. Uzun süre kendime gelemedim. En sonunda beni kendime getiren zeynep abla oldu. Kendisiyle görüşmek isteyenler benimle iletişime geçebilir, enerjisi çok iyi biri gerçekten.

Önerdigin biri varmi? Birde nasil bakiyorlar? Soru soruyorlarmi?

Nasil yardim etti? Fal ile mi büyümü yapti?

Arkadaslar, siz beni özellikle Leyla gönderi saniyorsunuz, ve bu konuda haklisiniz. Ama size instagram hesabimi yazicam: ysmnsyk_ yurtdisinda yasadigimi görürsünüz, ordanda bana yazabilirsiniz, ben falci icin reklam yapicak kadar muhtac degilim.

ha aranizda birisinin durumu iyi degilmi, ben ödiyim siz baktirin, bedavadan. Ben sadece derdime care ariyorum.
Hatta, samimi söylüyorum, gelsin benimle bulusun, birlikte gidelim, size ciktigini, yada bildigini görürsem ben daha da mutlu olurum, cünki demekki cikiyor diye düsünürüm.

Cünki, simdiye kadar dayimda, arkadaslarimda bildi ama, insan yinede, acaba gercekten bukadar iyi tutturdu mu diye de düsünüyor.

Bu facebook hesabi sahte resim vs hic bir sey yok ,bende 2 dakikada değiştiririm yaşadığım yeri,tavsiye etmek ayrı reklam yapmak ayrı bunun ikisini ayırt edecek tecrubede ve deneyimdeyim canım,ben düşüncemi yazdim eminim çoğuda benimle ayni düşüncede forumda,inanan inanır gider ama hersey ortada

Facebook um yok benim, kullanmiyorum. Instagram hesabim var ysmnsyk_ ve 2 resmin yok en az 15-20 resmin var, ve hepsinde 200-300 begeni var. 2000 takipcisi olan bir hesap.
Ben dedim, gelsin benimle bulussun, numarami veriyim; gidelim oraya. Ben 1 ay daha istabuldayim. Ben ödücem. Sadece yanimda gelen kisiye de ciktigini görmek icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…