ya rica etsem semranın numarasını verirrmisn. yada cafenn adını felan soylermısn
slm kızlar cumartesi günü taksim melekler kahvesine gittim kimlerin iyi baktığını bilmediğim için boş olan birine baktırdım hafiften tombul bi adam baktı çok çok iyi diyemem ama güzel baktı mesela annemin burnundan ameliyat olmasını istemişlerdi ve adam bana annenin burnundan operasyon geçirmesi gerekiyo ve geçirecek dedi son zamanlarda yaşadığım biçok şeyi hatta aklımdan geçenleri söyledi gelecekle ilgili söyledikleri ne kadar doğru bilmem zaman gösterecek onuda ama bi çok şeyi bildi buna eminim erkek arkadaşımın burcunu ne kadar zamandır birlikte olduğumuzu bile söyledi çok şaşırdım :)
Forum iyi niyetten çıktı falcıların tanıtım reklam çalışması haline geldi....Nedense hep muhtesem falcılar,maşallah herşeyleri biliyorlar,harikalar;başkasına gitmeye de hiç gerek yokk....
Şurda 3 aydır gitmediğim falcı kalmadı küçücük şeyler harici çıkan fal olmadı..yok o geri gelecek,yok şu tarihte arayacak,yok ötekiyle böyle olacak hepsi atmasyonn...
En son dün roza ya gittim bir isim harici hiç bir halt bilemedi anı bilemedi ki gelecegı bılsın
Hepsı yalancı bunların bırde kendılerınden o kadar emın konusuyorlar kı yok olmazsa gel yüzüme tükür..Gelecem anasını satayım tükürecem ama önce benim yüzüme tükürsünler böyle bunlara inandıgım için..
Sonuc kendinizi kandırmayın,çıkan fal falan yok..hep küçücük şeyler...gelecek yok...
ha birde şu falcıların reklamlarına gelmeyin..
Birde muhtesem falcı harıka falcı...hayatında kac kez fal baktırdıgıyla alakalı ınsanın... kımseyı gormemıstır falcı ona süper gelmiştir sen gidersin sallamasyon çıkar...
Neyse artık taksımde baktırcak falcı kalmadı bu arada gecen symbole gıdıp yemek yedım,yanı baktırcak adam kalmadı kı...
Ancak gercekten yetenegı olanlar var tabıı gelecek cıkarmı bılmem hala cıkmadı ama Tarık,Şengül gercekten basarılılar...Tarık ozellıkle hayatımdakı ınsanları fal karısmıs olmasına ragmen bır guzel oturrttu ve o an ıyıce emın oldum cocugun cıdden yetenegı var...
Gül dersenız anı bilsin ama gelecek ıcın durduk yere umıt vermekten oteye gecmıyor bırde tarıh gun verdı yanı yuhhhhh,zaten gülün falı kime cıkmıs....
Diğerleri için konusmaya gerek yok Burcuyu dabegenmıstım ama yazdıgı senoryonun tersii oldu maalesef....
aynen öyle. akılsızlık edip kapı kapı dolasip onlarin bir sozuyle hayatimizin sekillenecegini dusunen bizde hata ne diyim. insanın belirsizlige toleransı dusuk olunca oyleee kapi kapi dolasiyor iste... hayatimizi durduyoruz... ama bi suru sey oluyor disarda...
umitsiz
arkadaslar selam, bende siteye yeni uye oldum .. uzun zamandir falci falci dolasiyodum taksim - kadikoy kim varsa hepsine gittim ama iki kisi dikkatimi cekti simdiye kadar biri kozyataginda laf cafe de bi hatun zaten bitek o var bana acayip bi fal bakti cok etkilendim dogrusu bide caddebostanda farketmez cafe de gunay var oda cok iyi .. bisey dikkatimi cekti kozyataginda bana fal bakan kadinla - caddesbostandaki kadin (daha dun aksam baktirdim) ayni seyleri soylediler inanamadim cunku ben soyleneleri not aliyorum bire bir aynisi - biraz asabi biri ama bana soyledikleri hep cikti.. bi sure sonra bakiyorumda gelenler muptelasi olmius hep ayni kisileri goruyorum gittigimde ..
ama Rita yi cok merak ettim telefonunu bilen varsa bende ona gitmek istiyorum..
bu forumda tabii ki yeni isimler tavsiye edilecek ve edilmeli,ama şu en son yaşananlardan sonra yeni isimlere karşı bir şühe uyandı bende..bir kaç kişi denedikten sonra,liste'ye alıyorum:)
aynen öyle. akılsızlık edip kapı kapı dolasip onlarin bir sozuyle hayatimizin sekillenecegini dusunen bizde hata ne diyim. insanın belirsizlige toleransı dusuk olunca oyleee kapi kapi dolasiyor iste... hayatimizi durduyoruz... ama bi suru sey oluyor disarda...
ee sıkınntıdan gıdıyoruz ıste onlar da ümit veriyor ben gecen dedim tarıga ssakın ümit verme dan dan söyle....
zaten foruma da dıkkat et baslarda yazanlar artık yazmıyor olayı cözmüşler,ortalarda kılerde yok üyelikler iptal..şimdi yeniler var işte bir dönem de böyle gider..Tipini bilmiş bilecek tabiii niye veriyoruz parayı....Şimdiye kadar benim ayrılık nedenimi bilebilen tek kişi Tarık oldu yoksa onuda sallayacam da bu kadar falcı arasından bir tek o gerisi habire salladı yok şu yüzden yok bu yüzden valla artık kabullendım gıden gelmeyecek,şu an kiyle de bi halt olmıyacak artık baktırmaya gerek yok...
Angelcım bizim senle frekanslarımız aynı, çünkü sen de Tarık'ı çok beğenmiştin... Bende Tarık'ı çok beğeniyorum ama gelecekle ilgili tutturamadı bende Tarık... Ama Semra gerçekten gün geçtikçe beni etkiledi bu gün annem gibi fala inanmayan insan bile gitmeyi düşünüyor... Sen denedin mi peki Semra yı?
Bu arada bana msjlar gelmiş 10 dakkada 1 mesaj gönderme kısıtlaması da nedir yahu cevap veremedim bi kişiye... =(
Ama semranın yerini sormuştu Kadıköy Cafein cafede Semra... Ama işte tavsiye etmeye de korkuyorum aslında çünkü sonradan bu çok beğenilen isimler gidile gidile fos çıkmaya başlıyor... Gül örneği gibi...
Ama Kadıköy'e yolunuz düşerse canınız fal baktırmak isterse deneyin gerçekten şuan herkesi eledim... Kadına gidip numarasını istemeyi düşünüyorum o cafeden ayrılır fln... Sonra onu aramakla uğramıyım...
canım slm ben bu aksam semraya gıdıcem kadıkoyde randevu aldım senın yorumlarından sonra merak ettım bı zıyaret etmek ıstedım. yarın sızlerle paylasırım kızlar nasıl oldugunu. ama enerjısı tutar ınsallah bana sana enerjısı cok guzel tutmus herseyı bılmıs bakalım bana neler dıycek bu aksam saat 7 ye randevu aldım yarın butun herseyı yazarım kızlar sıze ona gore karar verırsınız sızde :) sevgıler hepınıze
canım tokata gtmene gerek yok teldede baktığını duymuş annem.inan burdaki insanlara söz verdim dye üzerimde yük gbi. anneme öle bir baskı uyguluyorum ki en kısa zamanda teli isteyen arkadaşlara vercem sanada tabii.valla annemin isteyipde yapamıca şey yoktur.bugün yarın halleder o meraketme.
Angelcım bizim senle frekanslarımız aynı, çünkü sen de Tarık'ı çok beğenmiştin... Bende Tarık'ı çok beğeniyorum ama gelecekle ilgili tutturamadı bende Tarık... Ama Semra gerçekten gün geçtikçe beni etkiledi bu gün annem gibi fala inanmayan insan bile gitmeyi düşünüyor... Sen denedin mi peki Semra yı?
Bu arada bana msjlar gelmiş 10 dakkada 1 mesaj gönderme kısıtlaması da nedir yahu cevap veremedim bi kişiye... =(
Ama semranın yerini sormuştu Kadıköy Cafein cafede Semra... Ama işte tavsiye etmeye de korkuyorum aslında çünkü sonradan bu çok beğenilen isimler gidile gidile fos çıkmaya başlıyor... Gül örneği gibi...
Ama Kadıköy'e yolunuz düşerse canınız fal baktırmak isterse deneyin gerçekten şuan herkesi eledim... Kadına gidip numarasını istemeyi düşünüyorum o cafeden ayrılır fln... Sonra onu aramakla uğramıyım...
Ayyy evet mutlaka paylaş bizle... İnşallah enerjisi bendeki gibi tutar ya... Ben inanamıyorum yani şuan... Ve kadına tekrar gitmeye bile korkuyorum 2. kez gittiğinizde bazen saçmalıyorlar ya... Umarım Semra'da öyle olmaz...
kızlar slm bir suredır forumu takıp edemiyorum. oncelıkle nasılsınız demeden gecemıycem :))) hepınıze kocaman mucukslar :) bu arada rıtanın falan numarasını almıstım ama ben henuz gıdemedım bıde kadınla ılgılı kaprıslı falan dedınız hepten korktum ben cekemem cunku :) gecen gun kadıkoye gıttım benım tarotcuma ve gene benı şoklar ıcınde bıraktı hayret kı ne hayret dıyorum :) yanı bana dedıgı su sen bı tedavı goruyosun ve bu gordugun tedavı cocuk yapma ıhtımalını gecıktırcek dedı ve cok haklı ben 2 senedır tiroıd tedavısı goruyorummmm ve hormonel yonden duzene gırmeden cocugum olmaz dokturumda bılımsel olarak bunu soylemıstı banaama tarotcum ısrarla olucak cocugun dedı bır erkek olcak hemde aynı esıne benzıycek dedı bakalım bılmıyorum hayırlısı dedım :) ama ısın ılgınc yanı bana gul de baktıgında oglun olcak sarısın olcak sana benzemıycek dedı soganlıktakı emıne hanımda aynı seyı soyledı oglun olcak babaya benzıycek sarısın acık renk gozlerı olcak dedı :) ama bana detayı trotcum verdı ayrıntısıyla bıldı hastalıgıma kadar :) yanı uc falcıda erkek dedı sarısın dedı :) ay bılmıyorum hepsı bu kadar bır mı ısabet ettırır :) tarotcum daha sonra annemın ayagından bır rahatsızlık yasıycagını soyledı annem pazar gununden berı dızınden baslayan bı agrı yasıyo buda cıktı. abım ıcın ev alıyo dedı apar topar abım ev almıs haber verdı bıze benım ısyerınden cıkmak ısteyecegımı ama bırakmayacaklarını soyledı onuda bıldı ben cıkmak ıstıyorum benı oyalıyolar bırını bulalım az daha dur dıye yanı bılmıyorummmm ucude aynı seylerı soyledı tarotcum daha cok detay verdı olaylara yogunlastı. gul ısımlerı cok ıyı bıldı ama tarıhlerde tırt cıktı emıne hanımda genel olarak guzel yorumladı bu gıdıslerımdede. ama bu semra hanıma gıdıcem forumda cok memnun kalmıslar onun dısında gerısı fasa fıso bana gore. bı falcı abımın ve ablalarımın bana uvey oldugunu dahı soyluyosa ben baska falcı aramıycam kızlar :) enerjılerı benle tuttu ben sonuna kadar bunlara baktırırım :) hepınıze sevgılerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?