İstanbul'da Fal - Falcılar

slm kızlar cumartesi günü taksim melekler kahvesine gittim kimlerin iyi baktığını bilmediğim için boş olan birine baktırdım hafiften tombul bi adam baktı çok çok iyi diyemem ama güzel baktı mesela annemin burnundan ameliyat olmasını istemişlerdi ve adam bana annenin burnundan operasyon geçirmesi gerekiyo ve geçirecek dedi son zamanlarda yaşadığım biçok şeyi hatta aklımdan geçenleri söyledi gelecekle ilgili söyledikleri ne kadar doğru bilmem zaman gösterecek onuda ama bi çok şeyi bildi buna eminim erkek arkadaşımın burcunu ne kadar zamandır birlikte olduğumuzu bile söyledi çok şaşırdım :)

Forum iyi niyetten çıktı falcıların tanıtım reklam çalışması haline geldi....Nedense hep muhtesem falcılar,maşallah herşeyleri biliyorlar,harikalar;başkasına gitmeye de hiç gerek yokk....

Şurda 3 aydır gitmediğim falcı kalmadı küçücük şeyler harici çıkan fal olmadı..yok o geri gelecek,yok şu tarihte arayacak,yok ötekiyle böyle olacak hepsi atmasyonn...

En son dün roza ya gittim bir isim harici hiç bir halt bilemedi anı bilemedi ki gelecegı bılsın
Hepsı yalancı bunların bırde kendılerınden o kadar emın konusuyorlar kı yok olmazsa gel yüzüme tükür..Gelecem anasını satayım tükürecem ama önce benim yüzüme tükürsünler böyle bunlara inandıgım için..

Sonuc kendinizi kandırmayın,çıkan fal falan yok..hep küçücük şeyler...gelecek yok...
ha birde şu falcıların reklamlarına gelmeyin..
Birde muhtesem falcı harıka falcı...hayatında kac kez fal baktırdıgıyla alakalı ınsanın... kımseyı gormemıstır falcı ona süper gelmiştir sen gidersin sallamasyon çıkar...

Neyse artık taksımde baktırcak falcı kalmadı bu arada gecen symbole gıdıp yemek yedım,yanı baktırcak adam kalmadı kı...

Ancak gercekten yetenegı olanlar var tabıı gelecek cıkarmı bılmem hala cıkmadı ama Tarık,Şengül gercekten basarılılar...Tarık ozellıkle hayatımdakı ınsanları fal karısmıs olmasına ragmen bır guzel oturrttu ve o an ıyıce emın oldum cocugun cıdden yetenegı var...

Gül dersenız anı bilsin ama gelecek ıcın durduk yere umıt vermekten oteye gecmıyor bırde tarıh gun verdı yanı yuhhhhh,zaten gülün falı kime cıkmıs....

Diğerleri için konusmaya gerek yok Burcuyu dabegenmıstım ama yazdıgı senoryonun tersii oldu maalesef....

zatn falcı dedıgın hayatındakı kısının burcunu,huyunu suyunu,karekterını,tipini bilmeli yani bunları bilemiyorsa ona falcı denmiyor aslında................Yani şaşırma dogal olanı bu

aynen öyle. akılsızlık edip kapı kapı dolasip onlarin bir sozuyle hayatimizin sekillenecegini dusunen bizde hata ne diyim. insanın belirsizlige toleransı dusuk olunca oyleee kapi kapi dolasiyor iste... hayatimizi durduyoruz... ama bi suru sey oluyor disarda...

bu forumda tabii ki yeni isimler tavsiye edilecek ve edilmeli,ama şu en son yaşananlardan sonra yeni isimlere karşı bir şühe uyandı bende..bir kaç kişi denedikten sonra,liste'ye alıyorum:)

ee sıkınntıdan gıdıyoruz ıste onlar da ümit veriyor ben gecen dedim tarıga ssakın ümit verme dan dan söyle....
zaten foruma da dıkkat et baslarda yazanlar artık yazmıyor olayı cözmüşler,ortalarda kılerde yok üyelikler iptal..şimdi yeniler var işte bir dönem de böyle gider..Tipini bilmiş bilecek tabiii niye veriyoruz parayı....Şimdiye kadar benim ayrılık nedenimi bilebilen tek kişi Tarık oldu yoksa onuda sallayacam da bu kadar falcı arasından bir tek o gerisi habire salladı yok şu yüzden yok bu yüzden valla artık kabullendım gıden gelmeyecek,şu an kiyle de bi halt olmıyacak artık baktırmaya gerek yok...

Selam ümitsiz,

Kozyatagında laf cafe oldugunu bilmiyordum, ben bakırköydekini biliyorum orada benim de iyi buldugum biri var, gelecekle ilgili söylediklerinin cıkmasını bekliyorum ama tespitler cok basarılıydı umarım cıkar:)))
farketmez gunay a 1 yıl önce gittim, tekrar gitmek istiyorum ama tel.i kaybettim. Sen de varsa özelden bana gönderebilir misin rica etsem? Ben Avrupa yakasındayım ve uzak bi noktadan gidicem randevu alıp gitmek istiyorum...

bu forumda tabii ki yeni isimler tavsiye edilecek ve edilmeli,ama şu en son yaşananlardan sonra yeni isimlere karşı bir şühe uyandı bende..bir kaç kişi denedikten sonra,liste'ye alıyorum:)

ben de hemen listeey alsam bile gitmem bir ayı buluyor o sırada ortaya çıkıyor zaten kötüyse. gülden'e gidicem demiştim geçen ay ve bu ay ancak gidebildim eheh:)

şimdi sırada talin var:) onu denicem, sonra size de söylerim.

aynen katılıyorum kendi adıma. belirsizliğe tahammülüm yok ve aceleciyim! sabırsızım.. kaybetmem hep bu yüzden(((((

Angelcım bizim senle frekanslarımız aynı, çünkü sen de Tarık'ı çok beğenmiştin... Bende Tarık'ı çok beğeniyorum ama gelecekle ilgili tutturamadı bende Tarık... Ama Semra gerçekten gün geçtikçe beni etkiledi bu gün annem gibi fala inanmayan insan bile gitmeyi düşünüyor... Sen denedin mi peki Semra yı?

Bu arada bana msjlar gelmiş 10 dakkada 1 mesaj gönderme kısıtlaması da nedir yahu cevap veremedim bi kişiye... =(
Ama semranın yerini sormuştu Kadıköy Cafein cafede Semra... Ama işte tavsiye etmeye de korkuyorum aslında çünkü sonradan bu çok beğenilen isimler gidile gidile fos çıkmaya başlıyor... Gül örneği gibi...
Ama Kadıköy'e yolunuz düşerse canınız fal baktırmak isterse deneyin gerçekten şuan herkesi eledim... Kadına gidip numarasını istemeyi düşünüyorum o cafeden ayrılır fln... Sonra onu aramakla uğramıyım...

canım slm ben bu aksam semraya gıdıcem kadıkoyde randevu aldım senın yorumlarından sonra merak ettım bı zıyaret etmek ıstedım. yarın sızlerle paylasırım kızlar nasıl oldugunu. ama enerjısı tutar ınsallah bana sana enerjısı cok guzel tutmus herseyı bılmıs bakalım bana neler dıycek bu aksam saat 7 ye randevu aldım yarın butun herseyı yazarım kızlar sıze ona gore karar verırsınız sızde :) sevgıler hepınıze

Ayyy evet mutlaka paylaş bizle... İnşallah enerjisi bendeki gibi tutar ya... Ben inanamıyorum yani şuan... Ve kadına tekrar gitmeye bile korkuyorum 2. kez gittiğinizde bazen saçmalıyorlar ya... Umarım Semra'da öyle olmaz...

gene beeeeeeeeen ) angel kızacak simdi bana falcı soruyorum diye ama ben şu ırmak varya onu çok merak ettim.okudum yeri değişmiş filan yazıyordu son durumu nedir nerdedir bilgi reca ediyorum :)))))))))

Nescan buldun mu numarayı ben de bekliyorum beni unutma ok?

Canım evet bızım senle frekanslarımız tutuyorr semra aklımda okudum dün karsıya gecersem bakıcam
Kız ladyy 40 a bakıyomus o ırmak sonra kotu olursa uzuluruz bak solıyım sanaa

insallah canım tutar enerjılerımız zaten hosuma gıderse telını muhakkak alırım. ben cok falcıya gıtmem fal muhabbetlerınıde ıyı bılırım bu zamana kadar gelecekle ılgılı cok onemlı bıse soyleyıpte cıkan olmadı. sadece anı evlılık yapıcagımı soylemıstı emıne hanım onu bıldı apar topar gıdıcen dedı. gulde eskılerden bırı gelıcek senın hayatına dedı once anlam verememıstım kım olcak falan demıstım. gercekten de oldu 12 sene oncekı sevdıgım adam gerı geldı hayatıma onla evlendım yanı ıkısının de dedıgı cıktı. ama bana tarot bakan kadın bunu ıkısının yorumladıgı sekılde yorumladı yanı genel olarak dedı eskılerden sevdıgın bırı hayatına gelıyo anı bır sekılde evlenıyosun demıstı :) bakalım bu semra neler dıycek :) ay bı aksam olsada cıksam ısten gıtsem kadına gercı cok heycanlanmakda ıyı degııl ya bakalım hadı neyse :)

soğanlıktaki emina hanım ne kadara ne falına bakıyor bana onun iletişim bilgilerin,i gönderir misin?

haha ablam bile dayanamadı biz Semra'ya gidiyoruz... Umarım bende 2. seferde de tutarlı olur... =) Akşama anlatırım kızlar öptüm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…