İstanbul'da Fal - Falcılar

Peki kim bu tarotçu? Nerede ve kaça bakıyor? Lütfen bilgi verebilir misin?

Selam ben cvp vereyim bu tarotçu serhan abla kadıköy-ümraniye yada üsküdarda buluşuyorsun bir cafede yada 4-5 kişi bir eve toplanıp çağırabiliyorsunuz teldede bakıyormuş ama bir kaç kişi baktırmış daha sonra parasını yollamamış o yüzden tanımadığı insanlara telde bakmıyormuş isteyene numaramı verebilirsin ama telde bakmayı teklif etmesinler dedi.kahve ve tarota beraber bakıyor 25 lira geçmişe çok değinmedi bugünü içinde bulunduğum durumları falan bildi diyebilirim gelecek hakkında söyledikleride 2 ay sonra olacak şeyler çıkarsa paylaşırım

selam duygucum .. serhan ablaya bı ablamı gonderıcektım (ablamın arkadasını)
hatta serhanı arayıp randevulastılar c tesıne
bende haber beklıyordum nasıl gectı dıye
fakat ablamın arkadası gıdememışş serhanla buluşmaya hastanedelermış 1 haftadır
bende ocak ayında ıstanbulda olucam.. o zaman serhanla bulusmak ıstıyorum
uskudar dısında bı yerde bulusmaz mı acaba yanı besıktaş gıbı ??

anadolu yakasında bulusur sanırım canım ama tam olarak bılmıyorum. gene sen bı konusursun ayrıntılı bulusabılır bellı olmaz canım. ablanada cok gecmıs olsun allahım acıl sıfalar versın canım sevgıler ...

ablamın arkadası ablam degıl canım .. yınede tesekkur ederım

Canım evet bızım senle frekanslarımız tutuyorr semra aklımda okudum dün karsıya gecersem bakıcam
Kız ladyy 40 a bakıyomus o ırmak sonra kotu olursa uzuluruz bak solıyım sanaa

bişey olmazz yaa ne olcak , onu ben bizim burda sirkette bi arkadastan da duymuştum.. hatta bi ara daha deli bakıyomuş filan :)) en iyisi ne yapalım biliyomusun sen bu tarafa geç :)))

çok teşekkürler canım
ama merak ettiğim bir şey var nasihat veya yaşam koçluğu şeklinde yaklaşıyorsa açıkçası ben pek tercih etmem. daha çok önümüzdeki birkaç ay içindeki gelişmeler hakkında iyi bir şeyler duymaya ihtiyacım var.
iyi ya da kötü kendimi hazırlamam gereken şeyler var. zorlu günler beni bekliyor ve merakım o zaman ki işlerimin iyi gidip gitmeyeceği...
bu konudaki fikrin nedir? yani ayşe hanımın bilme oranı nedir?

kozyatağındaki laf cafe bakırköyde'kinin şubesi mi acaba?
bir de arkadaşlar hiç isim belirtmemişsiniz keşke söyleseniz de biz de sebeblensek?

Majestik Kafe'de Mete, Olga, Vildan ve Şengül harika fal bakıyorlar.
Çok tavsiye ederim.Majestik Kafe'nin ortamı da süper, çalışanlar çok iyi,
yemekler çok lezzetli.Gitmenizi tavsiye ederim.Bence Beyoğlu'nun en iyi
kafesi.

Majistikte bır mete var superya cok tavsıye ederım bence cok harıka bıryer ve harıka fal bakıyor gıdın gorun :92:

gelsin mete'nin falına ben bakayım. yıl önce baktırmıştım. 2 yıl falan olmuştur. hiçbir dediği çıkmadı. boşuna. majestik'de de ne bombalar varmış böyle, hepsi süper demek, alla allaaaa...

Sayın asmının patronu lutfenşu kadın için asmine bile gelemiyoruz cok sevıyoruz ama gelemıyoruz lutfen onu ordan çıkartın biz arkadaslar hep beraber gelmeyı duşunuyoruz

Asmin'in patronu öyle mi? komple şarlatan çalışanları. insanları yoldan çeviriyorlar beğenmezseniz ücretsiz diye, beğenmedim diyorsunuz ciddi ciddi sonra da o kişiye baktırmasaydın beni ilgilendirmez ödeyeceksiniz parayı diyor. geç lütfen tekrar diyorum öyle saygısız işletmeci ve çalışanların olduğu ciddiyetsiz yerlere gidip de boşuna para kazandırmayın arkadaşlar.

ayrıca arkadaşım bu forumda neredeyse 1000. sayfaya geldik, yazı uslübun ziyadesiyle rahatsız edici. hepimiz belirli bir dozda argo konuşuruz ima ederiz vs. ama alenen seviyesizleşilmez.

12 sene önceki adam mıııııııı? çıkmadık candan ümit kesilmez dedikleri bu olsa gerek.

yazz bende onu beklıyorum nescan nıcklı arkdas arastırıyor teyzemızı

arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar.........hafta sonu fadime teyzenin nosuna ulaştım.ama onun bana sylediği 2010 un sonunda ailenden kan bagın olan bir erkek yabancı bir memlekette trafik kazası gçirecek ama ölmeyecek demişti.cumartesi duydukki dayım rusyada trafik kazası geçirmiş ama allaha şükürki ölmedi ve şu an ii ucuz atlattı yani.bu olaydan snra bütün cesaretimi toplayıp ilk ben baktırmak istedim.şükürki bu kez bana syledikleri ilki gbi kötü olay agırlıklı deil.yalniz önceden fal falcı nedir hiç bilmediğim için dikkatimi çekmemişti.hatta demiştim ya 3 yıl once baktrdığımda ucuz bir senaryo ya benzetmiştim.ancak bu teyzeden sonra yaklasık 10 tane falcı denemişimdir ve buradada okuduğum yorumlara göre........falcılar genellikle hatta yoğun olarak geçmişten bahsediyorlar.....ama bu kadın geçmişle ilgili pek bişi sylemiyo.....baktığı falın çogunluğu şu an gelecek ve hayatında ki senin bldiğin yada bilmediğin insanlar......yani şimdi ben 2 kez baktırdım ikisindede böyle oldu ama herkesemi bu şekil oluyo orasını bilemem tabiiki......belki geçmişimde çok kayda deger bişiy olmadıgı içindir....geçmişten bugüne taşıdığım bende iz bırakan durumlar olmadğı içindir orasınıda bilmiyorum..... ama zaten mantıklı düşününce geçmişle göz boyayıp gelecekle ilgili 3 cümle kurmasındansa gelecek agırlıklı bakması daha mantıklı benim açımdan ole yani.valla son olarak dayımın olayı kalmıştı zaten fadime teyzenin bana sylediği kötü olaylardan oda bitti ve bundan snra yaşıcaklarım içinde sylediklerine gre ölüm kalım vs... yok insallah dediği gbi olur ama bu kadar şeyi yaşadıktan snrada inanmamak mümkün deil o açıdan şu an daha pozitifim........ işte böyle arkadaşlar bu arda bu teyze daha önce burada güneşli civarındaydı ama şimdilik bu tarafa gelme şanşı yok....yani istiyorsanız sizlerde ancak telefonda baktırabilceksiniz.....ücreti 100 lira daha önceleri ne verirsen diyordu ama kadının damadı ölmüş kızıda rahatsız çalışamıyormuş bu sebeple 4 torun bakıyorum o yüzden bu fiyat oldu dedi.....fadime teyzenin bilgileri bu kadar arkadaşlar...yalnız bişiy daha varki özelden 10 dakka da bir mesaj atılıyo ve inanın o kadar vaktim olmadığı için bir kaç kişiye attım ancak teli....üstelik fiyatta yüz lira olunca gercekten bu fiyatıda bilerek tel isteyen arkadaşlar bana özel mesaj atarsa bende noyu yollarım....nacizane fikrim bu benim asla yalnış anlaşılmasın ama bence denemeye deger....tabiiki karar sizlerin

Ablamla Cafein'e gittik semraya baktırmak için bunu size söyledim sabah...
Gittik kahvemizi içtik bekliyoruz... Saatlerce bekledikten sonra yukarı biri geldi Semra hanım bi sorun yaşadı ayrıldı burdan dediler... Şok oldum telefonunu fln istedim veremeyiz fln diye terslediler... yapmadıkları terbiyesizlik kalmadı... tam çıkarken bi baktım semra ile cafedeki başka bi çocuk geldi... Geri döndürmüşler Semra'yı yani... Neyse yukarı çıktık birer kahve daha içtik o sırada bizim üstümüze başkalarını almışlar saatlerce yeniden bekledik...
Ciddi anlamda saatlerce beklettiler... en sonunda gidelim biz diye kalktık o sırada aldılar bizi bakmak için...
Velhasıl ablamla baktırdık Semra'ya ama ayrılıcakmış o cafeden bu gün yarın bunu da öğrendik...
Ayrıca herhalde bu günkü sinir bozukluğundan olsa gerek geçen sefer baktığı gibi hiç değildi, çok sıradan şeyler söyledi... Sonuç boşu boşuna 50 liramız gitti.. Bi de üstüne sinirlerimiz bozuldu...
Cafe inn'e de bi daha giden ne olsun zaten... İnanılmaz terbiyesizler gerçekten bütün günümüzü de yediler...
Son olarak evet bırakıyorum fal sevdasını bir kenara... Çok nadir olarak Tarık'a giderim... Tarık iyi bi insan, ablam da Tarık'ın bin kat tutarlı olduğunu söyledi... Gerçi Semra bu gün hiç formda değildi...

bu ne len! gözüme soksaydın reklamı: )) bşka başka kim var..tost yapan ablanız,kafenin kasiyeride iyi bakıyor mu...
güleyimmi ağlayayım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…