Peki kim bu tarotçu? Nerede ve kaça bakıyor? Lütfen bilgi verebilir misin?
kızlar slm bir suredır forumu takıp edemiyorum. oncelıkle nasılsınız demeden gecemıycem :))) hepınıze kocaman mucukslar :) bu arada rıtanın falan numarasını almıstım ama ben henuz gıdemedım bıde kadınla ılgılı kaprıslı falan dedınız hepten korktum ben cekemem cunku :) gecen gun kadıkoye gıttım benım tarotcuma ve gene benı şoklar ıcınde bıraktı hayret kı ne hayret dıyorum :) yanı bana dedıgı su sen bı tedavı goruyosun ve bu gordugun tedavı cocuk yapma ıhtımalını gecıktırcek dedı ve cok haklı ben 2 senedır tiroıd tedavısı goruyorummmm ve hormonel yonden duzene gırmeden cocugum olmaz dokturumda bılımsel olarak bunu soylemıstı banaama tarotcum ısrarla olucak cocugun dedı bır erkek olcak hemde aynı esıne benzıycek dedı bakalım bılmıyorum hayırlısı dedım :) ama ısın ılgınc yanı bana gul de baktıgında oglun olcak sarısın olcak sana benzemıycek dedı soganlıktakı emıne hanımda aynı seyı soyledı oglun olcak babaya benzıycek sarısın acık renk gozlerı olcak dedı :) ama bana detayı trotcum verdı ayrıntısıyla bıldı hastalıgıma kadar :) yanı uc falcıda erkek dedı sarısın dedı :) ay bılmıyorum hepsı bu kadar bır mı ısabet ettırır :) tarotcum daha sonra annemın ayagından bır rahatsızlık yasıycagını soyledı annem pazar gununden berı dızınden baslayan bı agrı yasıyo buda cıktı. abım ıcın ev alıyo dedı apar topar abım ev almıs haber verdı bıze benım ısyerınden cıkmak ısteyecegımı ama bırakmayacaklarını soyledı onuda bıldı ben cıkmak ıstıyorum benı oyalıyolar bırını bulalım az daha dur dıye yanı bılmıyorummmm ucude aynı seylerı soyledı tarotcum daha cok detay verdı olaylara yogunlastı. gul ısımlerı cok ıyı bıldı ama tarıhlerde tırt cıktı emıne hanımda genel olarak guzel yorumladı bu gıdıslerımdede. ama bu semra hanıma gıdıcem forumda cok memnun kalmıslar onun dısında gerısı fasa fıso bana gore. bı falcı abımın ve ablalarımın bana uvey oldugunu dahı soyluyosa ben baska falcı aramıycam kızlar :) enerjılerı benle tuttu ben sonuna kadar bunlara baktırırım :) hepınıze sevgılerrrr
selam duygucum .. serhan ablaya bı ablamı gonderıcektım (ablamın arkadasını)
hatta serhanı arayıp randevulastılar c tesıne
bende haber beklıyordum nasıl gectı dıye
fakat ablamın arkadası gıdememışş serhanla buluşmaya hastanedelermış 1 haftadır
bende ocak ayında ıstanbulda olucam.. o zaman serhanla bulusmak ıstıyorum
uskudar dısında bı yerde bulusmaz mı acaba yanı besıktaş gıbı ??
anadolu yakasında bulusur sanırım canım ama tam olarak bılmıyorum. gene sen bı konusursun ayrıntılı bulusabılır bellı olmaz canım. ablanada cok gecmıs olsun allahım acıl sıfalar versın canım sevgıler ...
Canım evet bızım senle frekanslarımız tutuyorr semra aklımda okudum dün karsıya gecersem bakıcam
Kız ladyy 40 a bakıyomus o ırmak sonra kotu olursa uzuluruz bak solıyım sanaa
bişey olmazz yaa ne olcak , onu ben bizim burda sirkette bi arkadastan da duymuştum.. hatta bi ara daha deli bakıyomuş filan :)) en iyisi ne yapalım biliyomusun sen bu tarafa geç :)))
ya ben gececem o tarafa anlasıldı da sonra sen merdane gelıyo diyip diyip duruyosunnn
ırmak için mi diyorsun bunu? kim için diyorsun??
bilgilerini verebilir misin???
Yok ırmak degıl bır tane tarotcu varmıs da seyhan onun ıcın ama ben asıl soganlıktakıne gıdecem ,ona taktım su an...
e-mail adresi:astroloji-tarot-fal@hotmail.com (ayşe hanım kahve falı yada tarot bakıyor )herkese bakmıyor çok şeker biri yurtdışın fal eğitimi almış sorularınızı rahat sorabilirsiniz,tabiki önce allah bilir fakat bu bayan süper..mesala bende fal baktırmayı severim en çok kızdığım falcıların ukala soğuk olmaları,konuları kısa kesmeleri,rahat vakit ayırmamaları,vs...ayşe hanım uzun bakıyor ve gerçekten yürekten ilgileniyor sizinle önemli olanda aslında bence tarot 20 tl kahve falı 20 tl ye bakıyor ben çok memnunum tavsiye ederim
Selam ümitsiz,
Kozyatagında laf cafe oldugunu bilmiyordum, ben bakırköydekini biliyorum orada benim de iyi buldugum biri var, gelecekle ilgili söylediklerinin cıkmasını bekliyorum ama tespitler cok basarılıydı umarım cıkar:)))
farketmez gunay a 1 yıl önce gittim, tekrar gitmek istiyorum ama tel.i kaybettim. Sen de varsa özelden bana gönderebilir misin rica etsem? Ben Avrupa yakasındayım ve uzak bi noktadan gidicem randevu alıp gitmek istiyorum...
anadolu yakasında bulusur sanırım canım ama tam olarak bılmıyorum. gene sen bı konusursun ayrıntılı bulusabılır bellı olmaz canım. ablanada cok gecmıs olsun allahım acıl sıfalar versın canım sevgıler ...
Majistikte bır mete var superya cok tavsıye ederım bence cok harıka bıryer ve harıka fal bakıyor gıdın gorun :92:
Sayın asmının patronu lutfenşu kadın için asmine bile gelemiyoruz cok sevıyoruz ama gelemıyoruz lutfen onu ordan çıkartın biz arkadaslar hep beraber gelmeyı duşunuyoruz
insallah canım tutar enerjılerımız zaten hosuma gıderse telını muhakkak alırım. ben cok falcıya gıtmem fal muhabbetlerınıde ıyı bılırım bu zamana kadar gelecekle ılgılı cok onemlı bıse soyleyıpte cıkan olmadı. sadece anı evlılık yapıcagımı soylemıstı emıne hanım onu bıldı apar topar gıdıcen dedı. gulde eskılerden bırı gelıcek senın hayatına dedı once anlam verememıstım kım olcak falan demıstım. gercekten de oldu 12 sene oncekı sevdıgım adam gerı geldı hayatıma onla evlendım yanı ıkısının de dedıgı cıktı. ama bana tarot bakan kadın bunu ıkısının yorumladıgı sekılde yorumladı yanı genel olarak dedı eskılerden sevdıgın bırı hayatına gelıyo anı bır sekılde evlenıyosun demıstı :) bakalım bu semra neler dıycek :) ay bı aksam olsada cıksam ısten gıtsem kadınagercı cok heycanlanmakda ıyı degııl ya bakalım hadı neyse :)
yazz bende onu beklıyorum nescan nıcklı arkdas arastırıyor teyzemızı
Majestik Kafe'de Mete, Olga, Vildan ve Şengül harika fal bakıyorlar.
Çok tavsiye ederim.Majestik Kafe'nin ortamı da süper, çalışanlar çok iyi,
yemekler çok lezzetli.Gitmenizi tavsiye ederim.Bence Beyoğlu'nun en iyi
kafesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?