Majestik Kafe'de Mete, Olga, Vildan ve Şengül harika fal bakıyorlar.
Çok tavsiye ederim.Majestik Kafe'nin ortamı da süper, çalışanlar çok iyi,
yemekler çok lezzetli.Gitmenizi tavsiye ederim.Bence Beyoğlu'nun en iyi
kafesi.
Asmin'in patronu öyle mi? komple şarlatan çalışanları. insanları yoldan çeviriyorlar beğenmezseniz ücretsiz diye, beğenmedim diyorsunuz ciddi ciddi sonra da o kişiye baktırmasaydın beni ilgilendirmez ödeyeceksiniz parayı diyor. geç lütfen tekrar diyorum öyle saygısız işletmeci ve çalışanların olduğu ciddiyetsiz yerlere gidip de boşuna para kazandırmayın arkadaşlar.
ayrıca arkadaşım bu forumda neredeyse 1000. sayfaya geldik, yazı uslübun ziyadesiyle rahatsız edici. hepimiz belirli bir dozda argo konuşuruz ima ederiz vs. ama alenen seviyesizleşilmez.
arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar.........hafta sonu fadime teyzenin nosuna ulaştım.ama onun bana sylediği 2010 un sonunda ailenden kan bagın olan bir erkek yabancı bir memlekette trafik kazası gçirecek ama ölmeyecek demişti.cumartesi duydukki dayım rusyada trafik kazası geçirmiş ama allaha şükürki ölmedi ve şu an ii ucuz atlattı yani.bu olaydan snra bütün cesaretimi toplayıp ilk ben baktırmak istedim.şükürki bu kez bana syledikleri ilki gbi kötü olay agırlıklı deil.yalniz önceden fal falcı nedir hiç bilmediğim için dikkatimi çekmemişti.hatta demiştim ya 3 yıl once baktrdığımda ucuz bir senaryo ya benzetmiştim.ancak bu teyzeden sonra yaklasık 10 tane falcı denemişimdir ve buradada okuduğum yorumlara göre........falcılar genellikle hatta yoğun olarak geçmişten bahsediyorlar.....ama bu kadın geçmişle ilgili pek bişi sylemiyo.....baktığı falın çogunluğu şu an gelecek ve hayatında ki senin bldiğin yada bilmediğin insanlar......yani şimdi ben 2 kez baktırdım ikisindede böyle oldu ama herkesemi bu şekil oluyo orasını bilemem tabiiki......belki geçmişimde çok kayda deger bişiy olmadıgı içindir....geçmişten bugüne taşıdığım bende iz bırakan durumlar olmadğı içindir orasınıda bilmiyorum..... ama zaten mantıklı düşününce geçmişle göz boyayıp gelecekle ilgili 3 cümle kurmasındansa gelecek agırlıklı bakması daha mantıklı benim açımdan ole yani.valla son olarak dayımın olayı kalmıştı zaten fadime teyzenin bana sylediği kötü olaylardan oda bitti ve bundan snra yaşıcaklarım içinde sylediklerine gre ölüm kalım vs... yok insallah dediği gbi olur ama bu kadar şeyi yaşadıktan snrada inanmamak mümkün deil o açıdan şu an daha pozitifim........ işte böyle arkadaşlar bu arda bu teyze daha önce burada güneşli civarındaydı ama şimdilik bu tarafa gelme şanşı yok....yani istiyorsanız sizlerde ancak telefonda baktırabilceksiniz.....ücreti 100 lira daha önceleri ne verirsen diyordu ama kadının damadı ölmüş kızıda rahatsız çalışamıyormuş bu sebeple 4 torun bakıyorum o yüzden bu fiyat oldu dedi.....fadime teyzenin bilgileri bu kadar arkadaşlar...yalnız bişiy daha varki özelden 10 dakka da bir mesaj atılıyo ve inanın o kadar vaktim olmadığı için bir kaç kişiye attım ancak teli....üstelik fiyatta yüz lira olunca gercekten bu fiyatıda bilerek tel isteyen arkadaşlar bana özel mesaj atarsa bende noyu yollarım....nacizane fikrim bu benim asla yalnış anlaşılmasın ama bence denemeye deger....tabiiki karar sizlerin
ya kızlarr yapmayın etmeyın gelıyor ıkıncı mercan vakasııı...fadıme teyze ama masallahı var yanı 100 lıra sankı ıstanbulda sosyete falcısı....yanıı ben ne dıyımmm ayrıca 1 ay önce baktırdıgımız falı hatırlamıyoruzz bayagı gecmıstekı fal hafızalarda masallahh...goruldugu uzere gene dayanamadımm..
ha bu arada ben bılıyodum bu teyzenın numarasının bulunacagını aha forumdakı kızlara da solemıstım bak numara gelcek yakında dıyeee amanınnnn rahat duramadım genee
iyi yaptın dayanamadın valla... yerden göğe haklısın katılıyorum... Bu gün içime oturdu zaten şu 1 haftadır giden paralar... =((( Valla tövbeee... yılbaşı üstü bütün paralarımızı saçıyoruz...
torun baklıyomus tokatta zor zanaat demek gecınmekk,e burdan en az 1o kısı baktırsa oh 1000 tl ıyı ıs valla teyzenın gönlü zengin ama....kızlarr cok rica ediyorum gelmeyın bu numaralarrraaa
ya ben gececem o tarafa anlasıldı da sonra sen merdane gelıyo diyip diyip duruyosunnn
Majestik Kafe'de Mete, Olga, Vildan ve Şengül harika fal bakıyorlar.
Çok tavsiye ederim.Majestik Kafe'nin ortamı da süper, çalışanlar çok iyi,
yemekler çok lezzetli.Gitmenizi tavsiye ederim.Bence Beyoğlu'nun en iyi
kafesi.
arkadaşlar bugün servisin önünde bizim şirketin çaycıları konuşuyordu ve ŞOK OLDUM!!!!!
ya x abla sen iyi fal bakıyorsun, 60 tl'den desek ama parayı kırışcaz bilmem ne muhabbetleri döndü şok oldum.(bunu diyen de bi erkek!!!) yazıp yazmamakta kararsızdım kimliğimi anlayacaklar diye ama sonra düşündüm ki ben değil onlar utansın!
şok oldum. ben geçip gidecektim önlerinden kızları bekledim ve dinledim." kahve parası yok tel parası yok. avea hattını ver de kontör kazan onlar aradıkça" falan diyordu.
şok oldum.
kızlar slm bir suredır forumu takıp edemiyorum. oncelıkle nasılsınız demeden gecemıycem :))) hepınıze kocaman mucukslar :) bu arada rıtanın falan numarasını almıstım ama ben henuz gıdemedım bıde kadınla ılgılı kaprıslı falan dedınız hepten korktum ben cekemem cunku :) gecen gun kadıkoye gıttım benım tarotcuma ve gene benı şoklar ıcınde bıraktı hayret kı ne hayret dıyorum :) yanı bana dedıgı su sen bı tedavı goruyosun ve bu gordugun tedavı cocuk yapma ıhtımalını gecıktırcek dedı ve cok haklı ben 2 senedır tiroıd tedavısı goruyorummmm ve hormonel yonden duzene gırmeden cocugum olmaz dokturumda bılımsel olarak bunu soylemıstı banaama tarotcum ısrarla olucak cocugun dedı bır erkek olcak hemde aynı esıne benzıycek dedı bakalım bılmıyorum hayırlısı dedım :) ama ısın ılgınc yanı bana gul de baktıgında oglun olcak sarısın olcak sana benzemıycek dedı soganlıktakı emıne hanımda aynı seyı soyledı oglun olcak babaya benzıycek sarısın acık renk gozlerı olcak dedı :) ama bana detayı trotcum verdı ayrıntısıyla bıldı hastalıgıma kadar :) yanı uc falcıda erkek dedı sarısın dedı :) ay bılmıyorum hepsı bu kadar bır mı ısabet ettırır :) tarotcum daha sonra annemın ayagından bır rahatsızlık yasıycagını soyledı annem pazar gununden berı dızınden baslayan bı agrı yasıyo buda cıktı. abım ıcın ev alıyo dedı apar topar abım ev almıs haber verdı bıze benım ısyerınden cıkmak ısteyecegımı ama bırakmayacaklarını soyledı onuda bıldı ben cıkmak ıstıyorum benı oyalıyolar bırını bulalım az daha dur dıye yanı bılmıyorummmm ucude aynı seylerı soyledı tarotcum daha cok detay verdı olaylara yogunlastı. gul ısımlerı cok ıyı bıldı ama tarıhlerde tırt cıktı emıne hanımda genel olarak guzel yorumladı bu gıdıslerımdede. ama bu semra hanıma gıdıcem forumda cok memnun kalmıslar onun dısında gerısı fasa fıso bana gore. bı falcı abımın ve ablalarımın bana uvey oldugunu dahı soyluyosa ben baska falcı aramıycam kızlar :) enerjılerı benle tuttu ben sonuna kadar bunlara baktırırım :) hepınıze sevgılerrrr
selam samyel, bu tarotcun nerde bakıyor?? emine hanım nasıl sence? gerçekten gidilmeye değer mi??
merhabalar gene ben: )
öncelikle cafeindeki terbiyesizlik ve kötü fala bende katılıyorum...ayrıca sunu anladım eğer bir falcı ile elektirğiniz uyuştu ise ve dedikleri çıkabiliyorsa sakın bırakmayın..ben sonunda sabitledim : ))
anadolu yakasında oturduğum için kadıköyü tercih edenlerdenim..kadıköy bu konuda çok pasif ve çok şartlatan var.önceleride yazmıştım.nostradamusa gidiyorum ben...
oradaki falcılardan hep memnun kaldım ama oradaki falcım olgudur benim.iskambil açar..valla daha sektirmedi dediklerinden ikimiz arasındaki bağdanmı bilmiyorum ama tek tek oluyor...olgu kadıköyde idi bir süreliğine bağdat caddesindeki şubeye gönderdiler su an kadıköyde zeynep abla var....aynı cafede o da iyidir...
avrupa yakasındada hepimizin kararsız kaldığı ama benim ısrarla dediğim gül var...çıkmadı diyende var ama bende çıkıyor arkadaş: ))
velhasıl kelam anadolu yakasında olguyu ve zeynebi deneyim derim...kadıköyde nostradamus kafede...haftasonu giderseniz tarot bakan mine var o da iyidir...
he bu arada o gün angelsa uğradım....adı neydi zeyneypmi ne tombik bi bayana baktırdım yalan yok o kafede baktırdıklarım hep tırttı bir bu iyi çıktı...en azından tahlilleri ve geçmişi iyiydi..
onun dışında anadolu yakasını karış karış gezdim ı ıh olmadı...
olgu benim için bir numara...yedeklerim zeynep ile gül... bilginize: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?