İstanbul'da Fal - Falcılar

merhabalar gene ben: )

öncelikle cafeindeki terbiyesizlik ve kötü fala bende katılıyorum...ayrıca sunu anladım eğer bir falcı ile elektirğiniz uyuştu ise ve dedikleri çıkabiliyorsa sakın bırakmayın..ben sonunda sabitledim : ))

anadolu yakasında oturduğum için kadıköyü tercih edenlerdenim..kadıköy bu konuda çok pasif ve çok şartlatan var.önceleride yazmıştım.nostradamusa gidiyorum ben...

oradaki falcılardan hep memnun kaldım ama oradaki falcım olgudur benim.iskambil açar..valla daha sektirmedi dediklerinden ikimiz arasındaki bağdanmı bilmiyorum ama tek tek oluyor...olgu kadıköyde idi bir süreliğine bağdat caddesindeki şubeye gönderdiler su an kadıköyde zeynep abla var....aynı cafede o da iyidir...

avrupa yakasındada hepimizin kararsız kaldığı ama benim ısrarla dediğim gül var...çıkmadı diyende var ama bende çıkıyor arkadaş: ))

velhasıl kelam anadolu yakasında olguyu ve zeynebi deneyim derim...kadıköyde nostradamus kafede...haftasonu giderseniz tarot bakan mine var o da iyidir...

he bu arada o gün angelsa uğradım....adı neydi zeyneypmi ne tombik bi bayana baktırdım yalan yok o kafede baktırdıklarım hep tırttı bir bu iyi çıktı...en azından tahlilleri ve geçmişi iyiydi..

onun dışında anadolu yakasını karış karış gezdim ı ıh olmadı...

olgu benim için bir numara...yedeklerim zeynep ile gül... bilginize: )

ciddenmıııı aaaa hemen gitmrliyim....
Bi cafede masallah hepsıde cok cok ıyııı valla bole cafe hıc bulamadıydık bızz yemek de yıyelım barııı
delırtecek bunlar benııı

katre canım diline saglık ben bulasmayım dedım sen el atmısınn...Bu nedır sabahtan berı majestık majestıkkk cok ıyıyse baktırmaya devam etsınler ayrıca gecen gıttık bızz masallah her yerde falcılarda kuyruk varken emrede sıra yoktu cafe de bombostu...Emre burdamı dedik icerde olabılır dedı kapıdakı ıcerı sorduk kapıda sıgara ıcıyor dedıler meger kapıdakı oymus kucuk aklıyla dalga gecıyor bızımle aklı sıra..Bende dedım baktırmam daha musterıye saygısı olmayan adamın falından ne cıkar...Bır de arkamızdan bagırıyor gelırsenız bırdaha bakmam dıyee...gelırsem bakmamazlık etme dedımm...ıste bu yuzden cafe boş bence,bu sırada dıger falcılarda kuyruk vardı bızde baktıracak yer arıyorduk beklerken...Once majestık musterıyle dalga gecmemeyı ogrensın,emre de otursun kendı falına baksın acaba nıye sınek avlıyorum dıyeee...ha bıde burada fıkır yurutmeyı kessınler bence yeterınce ıtıcı oluyoorr yemıyoruz zıra 1000 sayfaya geldıkk...

ya kızlarr yapmayın etmeyın gelıyor ıkıncı mercan vakasııı...fadıme teyze ama masallahı var yanı 100 lıra sankı ıstanbulda sosyete falcısı....yanıı ben ne dıyımmm ayrıca 1 ay önce baktırdıgımız falı hatırlamıyoruzz bayagı gecmıstekı fal hafızalarda masallahh...goruldugu uzere gene dayanamadımm..

masallah Tokatta tarıfeler ıyıymıs yaa,ne teyze amaa
benım hoca var sehırdısında hem buyuk sehırde ole Tokat falan degıl,hocam ne kadar ıstersen verecez bı bakıver dıyoruz ısım var ugrasamam telde para önemli değil diyor....ısını bılen adam ole telde yüksek rakamlara bakmazz...valla sizler için ugrasıyorum yoksa ben zaten baktırmam bölelerine...üzülüyorum sonra birileri üzerinizden para kazanınca...

iyi yaptın dayanamadın valla... yerden göğe haklısın katılıyorum... Bu gün içime oturdu zaten şu 1 haftadır giden paralar... =((( Valla tövbeee... yılbaşı üstü bütün paralarımızı saçıyoruz...

ha bu arada ben bılıyodum bu teyzenın numarasının bulunacagını aha forumdakı kızlara da solemıstım bak numara gelcek yakında dıyeee amanınnnn rahat duramadım genee

klasık mevzu teyze var cok ıyı yıllar once baktırdım hers ey cıktı,ama numarası yokk
göster ama verme muhabbetıı,herkes meraklandııı
şak 3 gün sonra ahanda numarasını buldummm
aaa bıde teyze felan ama 100 tl sankı medyum memıs anasını satayımmm

He ya gönlü zengin para pulla derdi olmayan bi teyze bekliyordum ben de... Ne gelirse içinden tarzı... Ama teyze maaşallah 100 lira... sonra rezalet çıkarsa otur pişmanlıktan kafanı duvarlara vur....

torun baklıyomus tokatta zor zanaat demek gecınmekk,e burdan en az 1o kısı baktırsa oh 1000 tl ıyı ıs valla teyzenın gönlü zengin ama....kızlarr cok rica ediyorum gelmeyın bu numaralarrraaa

'çok iyi' tanımı...gerçekten çok göreceli bir kavram....burası fal forumu olması nedeniyle...yemek,mekan ve çalışanlarının kalitesi hakkında yorum yapmayacağım...gelelim fal konusuna.. majestik'te fal baktırmıştım ve maalesef fooos...gelecek ile ilgili birşey tutmuyor......çok sıradan fal bakılıyor....yani fal konusunda majestik...bana göre pek başarılı değil...

kızlar sanırım ben mazlum'un dediği sırada ilerliyorum yani çıkıyor yavaştan yavaştan. geriye bir iki şey kaldı sadece. ( soracaklar için söyleyim mazlum hala kayıp, yok ortalarda)

arkadaşlar bugün servisin önünde bizim şirketin çaycıları konuşuyordu ve ŞOK OLDUM!!!!!

ya x abla sen iyi fal bakıyorsun, 60 tl'den desek ama parayı kırışcaz bilmem ne muhabbetleri döndü şok oldum.(bunu diyen de bi erkek!!!) yazıp yazmamakta kararsızdım kimliğimi anlayacaklar diye ama sonra düşündüm ki ben değil onlar utansın!
şok oldum. ben geçip gidecektim önlerinden kızları bekledim ve dinledim." kahve parası yok tel parası yok. avea hattını ver de kontör kazan onlar aradıkça" falan diyordu.

şok oldum.

ıste aynen durum bu söylüyorum ben size....

selam samyel, bu tarotcun nerde bakıyor?? emine hanım nasıl sence? gerçekten gidilmeye değer mi??

merhaba.. bende 2 hafta önce mineye baktırdım.. ilk gidişimdi o kafeye. Mine şuanı ve geçmişi bildi..memnun kaldım baya..Yalnız size gelecekle ilgili söylediği şeyler çıktı mı onu merak ettim..Bu arada olgu ve zeynebede gitmeyi düşünüorum tavsiyeniz üzerine...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…