İstanbul'da Fal - Falcılar

Ayşe hanım baktırdım çok iyi baktı deneyin tarotu mükemmel kızlar
Kizlar bu sarmaşık cafe de Ayse ve Hasan diye falci varmış, burada güvendiğim bir kac üye ile konuştum ikoside vasat faldan anlamayan uyduruk falcilarmiş bilginiz olsun boşuna boş reklamlara inanıp gitmeyin

Eklentiler

• Screenshot_20201006-233612_Chrome.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20201006-234117_Chrome.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba herkese ben yaklaşık 10 yıldır enfale gittim tabiki senede 2 veya 3 her defasinda dedikleri cıktı tabi artik benim konuları da biliyordu yine bakırköyde falci okana gittim sadece 1 defa param boşa gitti bu karantina döneminde fal arayışları içerisinde girdim ve instagramda tarot bakan bir bayana telefondan tarot baktirdim 1 saat sürüyor oda baya iyiydi tarotname diye bi sayfa yani realde enfal sanalda tarotname diyebilirim

5-6 yıl önce sarmaşık Hasana gittik arkadaşımla, o çıktı ben girdim. Sonra yolda anlattık ne dedi diye ikimize de aynı şeyleri anlatmıştı)) hatta burda da yorum yapmışım zamanında, bulursam eklerim. Dediyi hiç bir şeyde çıkmamıştı

Bu kadar))

Eeeeh kızlar, bu da Sarmaşık cafe Hasanla ilgili daha önceki yorumum

yanında çalışanın adı yağmurdu galiba, hatta o da fal bakıyordu

Hatta Hande ye genelde randevu zor veriliyor oraya randevusuz gidersende herkesi yağmura kaydırmaya çalışıyorlardı çok yoğun Hande diye yağmuru bize aşılamaya çalıştılar kıza hiç baktirmadim ama ismini bliyorum:))) buarada Hande kapattı mi tamamen bilginiz var mı mi cafe kapalı bayagdir??

Aynen yağmura bu oyuna gelip baktiranlar oldu burda ama malesef tamanen fiyasko oldugunu söylüyorlardı,mi cafe mi kapali gittinmi ,2 numarasi vardi onların ikisininde aradinmi?,hande evlenmişti acaba cocugu falandı oldu falı bırakti,cafede birde handenin kiz kardeşi vardi esmer tatli bir bayan ,o da cok falciya gidiyordu o dönem handeyi beklerken sohbet ediyorduk

Sütlücafe Neslihan yanında derin Nalan diye bir bayan çalışmaya başlamış, 4 aydır ordaymış, baktıran var mı kendisine?

Kapriss Murata baktırmak için gidesim var. Ala bilir miyim duyan, bilen, baktıranların yorumlarını?

Nalan hanım tarotu iyi bakar ama eskidendi şimdi bilemiyorum..Neslihan varken bence tabi ..o pek fos kalır..Nalan a Tarot baktırın ama anında yok sende nazar var yok sende büyü var gel temizleyelim kanallarına çok girer dikkatli olun onlara kanmayın ne yaptı söyleyin bu bahsettiğim 4_5 sene önce kilit gbi bsy var kızın kafasının üstünde çevirip aciyo kilit... 500 TL istiyordu bu işleme 5 sene önce

Sütlü kahve cafe de bu standart galiba ,bana Neslihan sen cok nazara geliyorsun sana kursun dikelim demişti temmuz ayında gittigimde bakti oralı deilim üstlemedi belki biraz aaa desem üstüne giderdi bu konunun.Burada bir kac kisi gitmisti onlarada büyü vs den bahsetmiş onu bildiğim için o an söylediğini duymazdan geldim ,dikkat etmek lazım bu tarz yönlendirmelere amaçları insanların duygusal olarak zayıf olduğu dönemlerde bunu fırsata çevirmek yoksa büyü kurşun tarzı şeyler herkesin yapacağı şeyler deil

Falcidan kurşun döken teyze olur mu Allah aşkına ..annanemin kız kardeşi döker di gözleri çok iyi görmezdi bı gözü tamamen görmezdi bütün köy kurşun dokturmeye gelirdi..sıraya girerlerdi gelirken de mercimek bulgur gbi şeyler hediye amaçlı getirirdi .kimse para vermez para istenmezdi uzak annede..kalben yapardı bu işi o yüzden parayla bu işi yapan değil en doğrusu gönlünden ne geçerse onu getir diyen ve köydeki namazında niyazinda duası güçlü yaşlı insanlar yapar benim bildiğim cafelerde 500 TL ye kim inanıyorsa vazgeçsin..

İşte bende aynen böyle kalp gözü açık elinde şifa olan insanları arıyorum aslında

Hatta bu kişilerin el verdiği söylenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…