- 26 Şubat 2016
- 850
- 1.009
- 113
Kizlar bu sarmaşık cafe de Ayse ve Hasan diye falci varmış, burada güvendiğim bir kac üye ile konuştum ikoside vasat faldan anlamayan uyduruk falcilarmiş bilginiz olsun boşuna boş reklamlara inanıp gitmeyinAyşe hanım baktırdım çok iyi baktı deneyin tarotu mükemmel kızlar
Ben baktırdım beğendimKizlar bu sarmaşık cafe de Ayse ve Hasan diye falci varmış, burada güvendiğim bir kac üye ile konuştum ikoside vasat faldan anlamayan uyduruk falcilarmiş bilginiz olsun boşuna boş reklamlara inanıp gitmeyin
O yüzdenmi her ne hikmetse 2014 den bir msjdan alıntı yapıp begendim diye yorum yapiyosunuzBen baktırdım beğendim siz beğenmemiş olabilirsiniz
O yüzdenmi her ne hikmetse 2014 den bir msjdan alıntı yapıp begendim diye yorum yapiyosunuz
Bu kadar))Hasan bey herkese aynı şeyi söylüyor. Arkadaşımla bir kere gittik birbirimize aktardık sana ne söyledi diye bir baktık her ikimize de aynı şeyi söylemiş. Ayrıca bana dediği hiçbir şey olmadı Ana gelirsek evet karşı tarafı doğru yorumlaya olabilir. Ama bana göre falı fostu
Eeeeh kızlar, bu da Sarmaşık cafe Hasanla ilgili daha önceki yorumumArkhadashimla bana ayni sheyi soyledi. Sonra bu forumda da okudum. Oyle imis. Iste her kese buyu var, ne bileyim seytan kadin rolu yapiyorsun, karakter le ilgili arkadashimla bana ishte boyle sacma sapan seyler soyledi. Net bi sey de demiyor. Iste her dakkada yanlis soyluyosam yanlisdir de abi diyor ama senin sorularina cevap yok. Onun esi sarisin bi bayan varmis o iyi bakiyormus ama birakmis, kendisi genelde salliyor ola bilir)
yanında çalışanın adı yağmurdu galiba, hatta o da fal bakıyorduOkumayı bırak üyelikleri olan hatta aramızda olan falcilar bile var dikkat edin,cok denk geldik gecmis yıllarda da ,şoyle soyliyeyim mi cafe hande nin yaninda bir bayan vardi cafede o da fal bakardi ismini unuttum cok zaman geçti üzerinden,o zamanlar hande pek meşhurdu forumda ,surekli handeyi öven bir üye vardi bu üyenin bu yaninda çalışan bayan olduğu ortaya çıkmıştıeski üyeler bilir bu olayi
Aa evt yağmur dogru hatırlıyorsun canimyanında çalışanın adı yağmurdu galiba, hatta o da fal bakıyordu
Aynen yağmura bu oyuna gelip baktiranlar oldu burda ama malesef tamanen fiyasko oldugunu söylüyorlardı,mi cafe mi kapali gittinmi ,2 numarasi vardi onların ikisininde aradinmi?,hande evlenmişti acaba cocugu falandı oldu falı bırakti,cafede birde handenin kiz kardeşi vardi esmer tatli bir bayan ,o da cok falciya gidiyordu o dönem handeyi beklerken sohbet ediyordukHatta Hande ye genelde randevu zor veriliyor oraya randevusuz gidersende herkesi yağmura kaydırmaya çalışıyorlardı çok yoğun Hande diye yağmuru bize aşılamaya çalıştılar kıza hiç baktirmadim ama ismini bliyorum:))) buarada Hande kapattı mi tamamen bilginiz var mı mi cafe kapalı bayagdir??
Sütlücafe Neslihan yanında derin Nalan diye bir bayan çalışmaya başlamış, 4 aydır ordaymış, baktıran var mı kendisine?Aynen yağmura bu oyuna gelip baktiranlar oldu burda ama malesef tamanen fiyasko oldugunu söylüyorlardı,mi cafe mi kapali gittinmi ,2 numarasi vardi onların ikisininde aradinmi?,hande evlenmişti acaba cocugu falandı oldu falı bırakti,cafede birde handenin kiz kardeşi vardi esmer tatli bir bayan ,o da cok falciya gidiyordu o dönem handeyi beklerken sohbet ediyorduk
Sütlü kahve cafe de bu standart galiba ,bana Neslihan sen cok nazara geliyorsun sana kursun dikelim demişti temmuz ayında gittigimde bakti oralı deilim üstlemedi belki biraz aaa desem üstüne giderdi bu konunun.Burada bir kac kisi gitmisti onlarada büyü vs den bahsetmiş onu bildiğim için o an söylediğini duymazdan geldim ,dikkat etmek lazım bu tarz yönlendirmelere amaçları insanların duygusal olarak zayıf olduğu dönemlerde bunu fırsata çevirmek yoksa büyü kurşun tarzı şeyler herkesin yapacağı şeyler deilNalan hanım tarotu iyi bakar ama eskidendi şimdi bilemiyorum..Neslihan varken bence tabi ..o pek fos kalır..Nalan a Tarot baktırın ama anında yok sende nazar var yok sende büyü var gel temizleyelim kanallarına çok girer dikkatli olun onlara kanmayın ne yaptı söyleyin bu bahsettiğim 4_5 sene önce kilit gbi bsy var kızın kafasının üstünde çevirip aciyo kilit... 500 TL istiyordu bu işleme 5 sene önce
İşte bende aynen böyle kalp gözü açık elinde şifa olan insanları arıyorum aslındaFalcidan kurşun döken teyze olur mu Allah aşkına ..annanemin kız kardeşi döker di gözleri çok iyi görmezdi bı gözü tamamen görmezdi bütün köy kurşun dokturmeye gelirdi..sıraya girerlerdi gelirken de mercimek bulgur gbi şeyler hediye amaçlı getirirdi .kimse para vermez para istenmezdi uzak annede..kalben yapardı bu işi o yüzden parayla bu işi yapan değil en doğrusu gönlünden ne geçerse onu getir diyen ve köydeki namazında niyazinda duası güçlü yaşlı insanlar yapar benim bildiğim cafelerde 500 TL ye kim inanıyorsa vazgeçsin..
Hatta bu kişilerin el verdiği söylenirFalcidan kurşun döken teyze olur mu Allah aşkına ..annanemin kız kardeşi döker di gözleri çok iyi görmezdi bı gözü tamamen görmezdi bütün köy kurşun dokturmeye gelirdi..sıraya girerlerdi gelirken de mercimek bulgur gbi şeyler hediye amaçlı getirirdi .kimse para vermez para istenmezdi uzak annede..kalben yapardı bu işi o yüzden parayla bu işi yapan değil en doğrusu gönlünden ne geçerse onu getir diyen ve köydeki namazında niyazinda duası güçlü yaşlı insanlar yapar benim bildiğim cafelerde 500 TL ye kim inanıyorsa vazgeçsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?