İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba, bu zeynep hangi şehirde ve nerde fal bakıyor acaba

Bu arada kapris yazacagima asmin yazmisim pardon murat var imamın oğluymuş o dogrumu

Murat, kapriss Murat bu mu acaba? Eski yorumlara baktim da bu karşıma çıktı

Demek ki herkeste aynı olmuyor. Banada karşı tarafla ilgili acayip sallamıştı.

Kapris cafe Murat a baktıranlardan biri benim nokta atışları ile dolu bir fal dı..olumsuz şeylerde söyledi açıkçası,ınsallah olumlu söyledikleri çıkar ama ben memnun kaldım. nazar için kurşun döktürme vs için ben sorduum el almış kursun döküyormuş,ama cok pahalı geldi fiyat..

Eray müdavimlerinden,m eskiden beri..artık sohbete döndüğü için gitmiyorum cok iyidir eray asla olmayacağı bişeyi iddia etmez edıyorsa gercekten hissetmiştir atmasyonu yoktur..gönül rahatlığı ile gidilebilir..asmin cafe 2 de bakıyor demirören pasajından aşağıya sol tarafta cafe asmin cafeden yönlendiriyorlar,kadınlar kahvesi Leyla'yı öneren var mı giden duyan bilen?

cnm söylediklerin (eray hakkında)beni biraz üzdü. maalesef sağlığımla ilgili çok kötü birşey söyledi. umarım o konuda yanılmıştır

bu arada kadınlar kahvesi leyla tamamen uydurma gitmeyin boş yere.

cnm söylediklerin (eray hakkında)beni biraz üzdü. maalesef sağlığımla ilgili çok kötü birşey söyledi. umarım o konuda yanılmıştır
Erayada çok baktırdım hatta dediklerinin hiçbiri çıkmadı.

Yani size nasıl anlatsam bilmiyorum. Okadar falcı'nın yalan çıktığını söylediklerinin sadece benim hayal dünyamda yaşattığım şeylerin olduğunu söylemeyi okadar çok isterdim ki kızlar yani bunu nasıl anlatmalıyım gerçekten öyle birşey yaptım ki öyle bir cesaret örneği gösterip bu fal olayının tamamen fiyasko olduğunu kanıtladım. Yalan hepsi yalan :)

Ha şöyle varmı %50 hissiyatı iyi olan 1-2 tane ama %20 diğerleri çöp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…