cnm roza zaten tasulanın kızı kapris kafeyi ara randevu al bence.özel bakıyor mu bilemiyorumRozanin nosu varmi sizde
Merhaba, bu zeynep hangi şehirde ve nerde fal bakıyor acabaZeyneb’e 2016 dan beri baktırıyorum ve gerçekten dedikleri tutuyor. Bana evlenirken kavga ederek evleneceksin nasıl evlendiğimi ben bile bilmiyorum demişti. Hakikatten geçen sene sene evlendim dediği gibide oldu. Hamileliğimden çoğu şeyime kadar o söylemiştir. Gaibi Allahtan başka kimse bilemez Oyüzden yüzde doksan iyi tahmin ediyor diyeyim. He şu var cok bilmek iyimidir orasını bilmem. Artı enerjisi tuttumu süperdir.
eğer bu zeynep telden bakan çatlaksa işe yaramazın teki ama başka zeynep versa ve gerçekten çıkıyorsa bende öğrenmek isterim.Merhaba, bu zeynep hangi şehirde ve nerde fal bakıyor acaba
Ne taşla ne de roza nin soyledikleri çıkmaz boşuna gitmeyin kızlarcnm roza zaten tasulanın kızı kapris kafeyi ara randevu al bence.özel bakıyor mu bilemiyorum
Bu arada kapris yazacagima asmin yazmisim pardon murat var imamın oğluymuş o dogrumu
Çıkan fal haberi: HANDE ve KUZEYİN işle alakalı ortak dedikleri çıktı. HANDE direkt iş degisimi olduğunu 5 ay önce söylemişti bana.
KUZEY'de bana ocakta baktığı falda 4lü bir tarihte 4 hafta ya da 4. Ayda iş degiştireceksin ve bu sektörelde bir değişim olacak ama 4 hafta kısa bir zaman olduğu için ben 4. Ay gibi hissediyorum dedi. Pazartesi tamamen farklı bir sektöre başlayacam.
Bu arada ZEYNEP bana da bu adam içiyor, sıkıntılı vs. Gibi burda yazıldığı gibi şeyler söyledi. Sesinden belli 40 demişsin ama kadın kesinlikle 50lerde falan bence bir cümleyi 4 defa tekrar etmiş bende ses kaydını dinledim. Genel olarak çokta kötü diyemem ama herkese aynı konuşmuş canım sıkıldı.
ASMİN CAFE İMAM arkadaşın ısrarıyla baktırdım suda cok iddialıymış falan sinirlerim bozuldu birşey bilemedi. Tavsiye etmiyorum
Bu fal defterini kapatıp tekrardan başlamak sinirimi bozuyor ama eskisi gibi çok baktırmıyorum
Merhaba, bu zeynep hangi şehirde ve nerde fal bakıyor acaba
[/QUOT
Beni bilen bilir kimseyi tavsiye etmem sadece deneyimlerimi yazarım. Zeynep bana ilk baktığında hayatımdaki kişiden ayrılmıştım oldukça sancılı olmuştu. İstedim ki benim istediklerimi duyayım.. Oldu mu? Tabii ki hayır, bana ayrıldığım kişinin ağzından öyle olumsuz konuştu ki... O kişinin hastalığına varıncaya kadar... Bir bağlantı olacağını ama sonunun olmadığını söyledi ki aynen dediği gibi gerçekleşti... Bir de nokta atışı yaptığı bir olay daha olmuştur ki... O da bana kalsın
cnm söylediklerin (eray hakkında)beni biraz üzdü. maalesef sağlığımla ilgili çok kötü birşey söyledi. umarım o konuda yanılmıştırEray müdavimlerinden,m eskiden beri..artık sohbete döndüğü için gitmiyorum cok iyidir eray asla olmayacağı bişeyi iddia etmez edıyorsa gercekten hissetmiştir atmasyonu yoktur..gönül rahatlığı ile gidilebilir..asmin cafe 2 de bakıyor demirören pasajından aşağıya sol tarafta cafe asmin cafeden yönlendiriyorlar,kadınlar kahvesi Leyla'yı öneren var mı giden duyan bilen?
Erayada çok baktırdım hatta dediklerinin hiçbiri çıkmadı.cnm söylediklerin (eray hakkında)beni biraz üzdü. maalesef sağlığımla ilgili çok kötü birşey söyledi. umarım o konuda yanılmıştır
Yani size nasıl anlatsam bilmiyorum. Okadar falcı'nın yalan çıktığını söylediklerinin sadece benim hayal dünyamda yaşattığım şeylerin olduğunu söylemeyi okadar çok isterdim ki kızlar yani bunu nasıl anlatmalıyım gerçekten öyle birşey yaptım ki öyle bir cesaret örneği gösterip bu fal olayının tamamen fiyasko olduğunu kanıtladım. Yalan hepsi yalan :)
Ha şöyle varmı %50 hissiyatı iyi olan 1-2 tane ama %20 diğerleri çöp
[/QUOTE
Maneviyatı güçlü olanlar vardır gerçi bunun için falcı olmaya da gerek yok...dökülür bazı cümleler o kişiden,bakarsınız gerçekten yaşıyorsunuz
Siz Murata daha sonra gittiniz mi?cnm söylediklerin (eray hakkında)beni biraz üzdü. maalesef sağlığımla ilgili çok kötü birşey söyledi. umarım o konuda yanılmıştır
yok cnm.Siz Murata daha sonra gittiniz mi?
Ayşe hanım baktırdım çok iyi baktı deneyin tarotu mükemmel kızlarCemris, sarmasik kafedeyim, ayse hn yok, hasan beyi bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Siz durupdururken 2014 yılında yapılmış bir yoruma neden 6 sene sonra yorum yaptiniz onu anlamadimAyşe hanım baktırdım çok iyi baktı deneyin tarotu mükemmel kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?