İstanbul'da Fal - Falcılar

Sütlücafe Neslihan yanında derin Nalan diye bir bayan çalışmaya başlamış, 4 aydır ordaymış, baktıran var mı kendisine?
eğer bu nalan eskiden kafe 46 daki nalansa tamamen uyduruk. sarı saçlı ,orta boylu,normal kiloda bir bayandı.

Evet cafe 46 daki eski Nalan sarışın yuvarlak (balık etli,tombul yüzlü) bnm bahsettiğim..smdi sütlü kahve Neslihan in yanına geçmiş

telefondan fal bakan falcı var mıdır ? falcı önerisi olan ?

Tolga'ya baktırdım, hem anı 100% bildi hemde geleceğe dair %90 bildi, kalan 10% için beklemedeyim.
Üstelik ilk faldı, daha önce baktırmamıştım, beni hiç tanımıyordu. Dedikleri çıktı.
Onun dışında telefonda başka baktırdıklarım var ama en iyisi Tolga'ydı.

o kim cnm ?ben ilk defa duydum.

kızlar;tolga kim?bu ismi hiç duymadım???
kimdir?nerededir? bilgisi olan var mı?

mübarek falcı deil ermiş uzayda mi yaşıyor bu Tolga, zira ben 8 senedir hiç rastlamadım böylesine %100 hemde

Aman yani var ya...biri yeni üye olmuş biri de nisanda ve birbirlerini biliyorlar muhtemelen... Reklam diyorum, uydurma diyorum

Zaten sizin anladığınız şu: burda falcıları kötüleyince olay yok, birisi için falı tuttu deyince ortalıkta kıyamet kopuyor.
Ama bi yandan da fellik fellik falcı arıyorsunuz..
Çok garipsiniz hakkaten..
Onu bunu kötüleyince falı çıkmadı deyince her şey süt liman, birisine fal baktırıyorum falı da çıkıyor, tavsiye edince anında reklamcı.. Pes vallahi.. Psikologa git bence sen..

O zaman burada falı çıkan var mı diye aranmayacaksın ablacım. Fal çıktı deyince tepe koyuyosun.. Üstelik ben burda sizlere sormuşum, falcı önerin demişim, birisi önermişti, denedim, çıktı, paylaştım..

Şu çıkmadı bu çıkmadı deyince benden iyisi yok ama.. Allah aşkına git ne yaparsan yap da önce sen psikologa git, kendinle çelişiyorsun.. Daha çok falcı aranırsın sen bu tarot sayfalarında..

Aranmıyorum ki ben... Yanlış anlamışsın ABLACIM

Ayrıca ben kimseyi önermem... Beni bilen bilir

Aranmıyorum ki ben... Yanlış anlamışsın ABLACIM

Hmmm emin misin?
250 tane mesajın var - hepsi Ankara daki falcılar İstanbul daki falcılar :)
Bence iyi düşün :)
Ya psikolojin bozuk yada işsizsin boşluktan buraya sarıyosun :)

Bir çok mesaj aldım numara verin diye, boşuna mesaj falan göndermeyin kimseye numara vermiyorum.
Bu devirde kimsenin kimseye yardım etmemesi gerektiğini nede güzel gösteriyorsunuz.
Bu sayfa ancak şunun falı çıkmadılarla dolu olur, her şey pürüzsüz devam eder..
Birininki çıksın, eyvahlar olsun =) Komiksiniz.

Heee işsizim ben... Sorma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…